Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen felif benim de öyle. hiç genişleyecek gibi gelmiyor. içerde dar bir halka var, oraya takılıp kalıyor.

sanırım zamanla canım.makas olmazsa da gel git yap dairesel hareketler yap diyo burdaki kızlar.Bana da sanki orası o kadarcık olacak gibi geliyo ama zamanla herhalde.bozma moralini sen ne zamandır bekliyosun bilmiyorum ama ben 1 yıldır bekliyorum oranın esnemesi o kadar uzun sürmez ha ne dersin:)))))))
devam arkadaşım devam paylaşalım birbirimizle aşamalarımızı ben bugün ya da yarın eş parmağına geçicem bir de sorun yaşamazsam p..s e geçeyim deneyeyim diyorum ne kadar yol katetmişim.eğer p...s zor olursa parmağın yanında aparat büyüterek denicem artık....çıktık bu yola arkadaşım başarıcaz hadi iyi egzersizler:))))

teşekkür ederim canım inşallah bu gazla sonuca verırım.ben 2 parmağı 2 gündür yapıyorum.dün her denememde rahat girdi ben bugün ya da yarın eş parmağına geçicem kontrol eşimde olunca rahat olacak mıyım merak ediyorum bir de sorun yaşamazsam p..s e geçeyim deneyeyim diyorum ne kadar yol katetmişim.Hızlı olmaz di mi ...eğer p...s zor olursa parmağın yanında mumu büyüterek denicem artık

Selam herkese,

kelebek00 ve jas_min rumuzlu arkadaşlar çok teşekkür ederim, özelden ayrıntılı mesaj yazmışsınız fakat ben size oradan teşekkür yazamıyorum, mesaj sayım 100 olmadığı için, buradan teşekkür etmek istedim, size ve diğer yardımcı olan arkadaşlara da, Allah razı olsn hepinizden, bende inşallah bugün başlamayı düşünüyorum, tabi korku var yine, Allah yardımcımız olsun inşallah.

canım yanlış hatırlamıorsam sendin değilmiii 2 parmağımı 3 boğum alıorum ama makas olmuor dieee......o makas hemen olmaz biraz zaman biraz esnemesi lasım makastan dediğimiz iki parmağını kocaman açman değil zaten içerde hafifi makas yapmak sağ sol olarak ama bunu yaparken çıkarmadan ilk sağ sonra sol makas olarak......sende iş bitti gibi zaten makasıda yaptıktan sonra p...s denemelerine geçersin ama hemen p...s tamamını almak değil yavaş yavaş ilk ucuna alışman sonra yarısına yarısına gelince kendiliğinden tamamı girio zaten...tabi egsersizleri gene bırakmıcan p..s denemelerine geçsen bile gündüz sen egsersiz yapcan akşam eşinle p....s yapcan yada istersen eşinle denemeden önce ilk sen egsersiz yapcan sonra p...s denemesi böle daha kolay oluor sen kendini nasıl iyi hissedersen artık....seninde başarman an meselesiii bayağı ilerlemişsinnn .....

felif sen kendini nasıl hazır hissediorsan öle yap sen zaten bayağı yol ketettinn....hangisi senin rahatına gelirse eş parmağı denemektense p...s denerim dersen p....s dene ...yok ilk eş parmağı alim dersen öle yap...yani tamamen senin hazır olmana bağlııı ..ben eş parmağı yapmadım ben 2 parmak 3 boğumu rahatlıkla aldımda p...s geçtim hazır hissettim kendimiii sende kendini nasıl hazır hissediorsan öle yap tamam....

allah razı olsun senden özüm gerçekten başlıcam nereye kadar böyle sonuçta milyonlarca insan yapıyor bunu bende yapmalıyımm YAPABİLRİM dualarım sizlerle dualarınız benimle olsun ilk parmak aldımğımda yazıcam buraya inşş :))))

evet evet özümcüm benim o...iki parmak birbirine yapışık halde duruyo ayrılmıyo..Dediğin gibi zamanla esneyecek sanırım çünkü bir gün bile geçse farklı oluyo daha rahat oluyo sanki.bu haftasonu eş parmağı denemek istiyorum kendimi iyi hissedersem de p...s yapmak istiyorum bakalım daha kalınlaştırmam lazım mı eğer p..s girdiğinde çok dolgunluk hissedersem muma geçicem kalınlaştırarak daha esneticem

saol cevap verdiğin için canım

evet iki parmak birbirini sıkı sıkı sarılmış ayrılmıo gibi duruooo yani zaten makastan ziyade hafifi makasın ucunu açsan yeterliii bi kaç gün sonra oda oluo hemen esniooo....ben 2 parmak 3 boyumu yaptıktan sonra yani makasıda yaptıktan sonra geçmiştim p...se...hatta ben mezurayla 2 parmak çevresini ölçtüm bide gittim eşimin p....s ini ölçtüm tamam alabilirim dedimmm

:)))) sen çok yaşa ya yine güldürdün beni seni yazılarını uzun zamandır takip ediyorum özüm gelişmeleri yine yazıp bilgi alırım çok saol ilgilendiğin için kendine ve bebişine ii bak görüşürüz..

Son düzenleme:

saol canımmmm Rabiim sizede nasip etsinnn...görüşmek üsereeee

tembellik yok egzersiz yaparken insan yorulur mu canımmm aaaaa ne ayıppp.. döveriiimm bakk haaaa

sağol canım... bunları duymak beni cok mutlu etti.. anlayan insanların hali başka oluyo tabi

sevgili doktorunuzun o sihirli parmaklarıyla neler yaptığını da anlatırsanız daha makbule geçerdi böyle kuru kuruya heeeçç olmamış

hahahah süper yorum valla bayıldım canım

günaydınnnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnnn açılış bendennnnnn

her zamanki gibi tabikiii.. nasılsın kuşum

geçmiş olsun canımcımmmm

özüm sen ilişki yaşıyorsun değil mi yani çok özel oldu ama kayınvaliden gelmişti denemede hamile kalmıştın sonra devam ettin mi

özüm sen ilişki yaşıyorsun değil mi yani çok özel oldu ama kayınvaliden gelmişti denemede hamile kalmıştın sonra devam ettin mi

yaşamıommm annem eşim yaşamıooooo ne özeli sor canımm bizde özel yokk eşim istemedi biliorsun bbeğe bişi olur diee...ama bi endişem yok delik var kanam yok ee daha neyden korkimmm canımmı aciyccak ......başlıcaz gerçiiii artık ilişiki yaşamayaaa yavaşş yavaş başlıyalım dediim geçende tamam sen kendini hazır hissettiğinde söle demiştii yoğunluktannn o iş aklıma gelmiokii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…