- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.961
aynen felif benim de öyle. hiç genişleyecek gibi gelmiyor. içerde dar bir halka var, oraya takılıp kalıyor.
cnm makas yapamıyorsan daireler yapman saga sola oynatmanda makas gibi olur zaten ilk yaptıgında sıkılık olur zamanla esniyor cnm benim harika gidiyorsun aferin sana 2 apramktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor. rahat oldugunda muma geçmeni tavsiye ederim p... boyuna gelene kadar devam cnm eşli parmağında çok faydası oluyor.
herzaman yanınızdayız lütfen çekinmeden herşeyi sorun...
sanırım zamanla canım.makas olmazsa da gel git yap dairesel hareketler yap diyo burdaki kızlar.Bana da sanki orası o kadarcık olacak gibi geliyo ama zamanla herhalde.bozma moralini sen ne zamandır bekliyosun bilmiyorum ama ben 1 yıldır bekliyorum oranın esnemesi o kadar uzun sürmez ha ne dersin:)))))))
devam arkadaşım devam paylaşalım birbirimizle aşamalarımızı ben bugün ya da yarın eş parmağına geçicem bir de sorun yaşamazsam p..s e geçeyim deneyeyim diyorum ne kadar yol katetmişim.eğer p...s zor olursa parmağın yanında aparat büyüterek denicem artık....çıktık bu yola arkadaşım başarıcaz hadi iyi egzersizler:))))
evet bulanıyor(( ama sandıgın şey olamaz daha yumurtlama haftamdayım hehe üşüttüm sürekli ceryan var işyerinde ben kapatıyorum camları açıyolar . kuzum 180 boyla ne topuklusu merdivenden inerken oldu bide orası yer etti 3-4 ayda bir burkulma gibi sancıyo 1 hafta sonra geçyo ortopediye gidip film çektirmem lazım radyasyon almak istemiyorum şuanda...
orası hiç belli olmaz kıs.......dediğin gibi adet olunca gitti film çektir...annem o boydan az bana da verrrr
mrb özüm belki farketmişsindir ben bu siyeti yeni keşfettim 2 yıllık evli 24 yaşında ve vajinismusum hiç doktora gitmedim görüyoum herkese yardım ediyosun banada yardımcı olurmusun ben illeti yenebilecekmiyim tek isteğim anne olmak kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz her sofrada oturmada laf çakıyorlar çocuk olmuyor diye eşimin ailesi kalabalık herkee bi tarafdan bişey diyor imalar kafayı yicem evde ben yokken ne konuşuyorlarsa artık 7 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun olmuyor dedi bana yıkıldım ya kafayı yicem herşey onuşurken normal ama o ana gelince başka bi ben oluyorum sıkı sıkı kapatıyorum bacaklarımı eşimin bişey yapması mümkün değil sen bana parmak egsersizi falan dedin ama ben daha delik nerde onu bile bilmiyorum dokunamıyorum sanırım benimki çok büyük bir vaka özüm yalvarırım yardım et
canımbenimmm nasıl istersen sana o şekilde elimden geldiğince yardım ederimmm...bende kayınvalideyle oturdum kabus gibi günlerim olduu...denesem ne olur kalkıp banyo yapamıodum onlarbizden daha çok yapıoduuuuu...okadar zor günlerim oldukii anlatamam sanaa...helede bir oturanlar için vajınusmus olayıııı daha yüksek.....cicim ayındasın ne yapmak istesen yapamıosunnn...çok zor günlerim olduu inan bavulumu hazırlayıp çıktığım günlerde oldu intahara kalkıştığım günlerde olduuu....ynii ben yapamam diordum kendim halledemem bunu mümkün değil 4 tane jinekoloaja gittim 4ü de bişi yok psikiyatriye git dedii psikiyatriye gittim parmak egsersizi dediii ...eve geldim ağladım ben ne yapcam zaten parmak alsam o işide yapardım dedimmm....neler yapmadım uyuşturucu kremlermi almadımm...haydar dümenin reçetesinimi yapmadımm......eve birilerini araya sokup anestezici uzmanıımı çağırmadımm.....yok olmadıı olmadı olmadııı kaldım çaresizzz ya çaresizlikkk ne demek çok iyi biliorumm ...yapacak bişiyim kalmadı doktorlar var 4 binde 5 binde halldeioz 1 günde diolar onlara asla güvenmedimmm güvensem o parayı oraya verdim bide çocum olmazsa ne olacak kızı karı etmek için para ver bebek yapmak için para ver die düşünecek eşim düşüncesinide geçtim umrumda değil...yazık değilmi o paaraya artık düşündüm taşındımmm yapacak tek şeyim kalmışşş ya boşanacaksın yada parmak egsersizini yapacaksınn....tekrar o suratsız psikologa gittim kendine faydası yok ama söledikleri egsersiz tedavide bi problemyok aynı burdaki arkadaşların dedikleriii bi süre hem ona gittim hem burdaki arkadaşların dediklerini yaptımm...baktım psikoloktan çok arkadaşlar daha yardımcı oluo daha motive oluo aklına takılan herşeyi hemen sorup cvp alabiliorsunn..pskologu bıraktımmm burdaki arkadaşların dediğinii yaptım...parmak egsersizine parmk ucuyla başladım her başardımda dahada azimlendim dahda sevindim sankiii p...s başarmışcasınaaa.....yani canımcım egsersizden başka çaremiz yokk öenmli olan senin bi kafana koyupp egserize düzenliii başlaman......hee kaynanaya gelince kaynanam Allah var öle seyleri konusmayı sevmes beim için bebek varmı dienlere Allah bilir der...sadce bana bi ara doktora gidelim bi baktıralım problemmi var diee dedii çünküü eşimle sorunlarımızı anladııı ...ondan dolayııı sorun yaşıoz sandııı....mecburen söledikkk kaynanama sende söleee ben dedim ona banyo yapmaktan çekindim ettim oyusden oldu dedimm...sonra ara ara bizi yalnız bıraktılarrr ama bi anda başarabilcemiz bişi değildiki gene geldilerrr...sonra pskiolaga gideleim dedii gittim gittimide bilioduu sonra bıraktımm ...başardım Allahın izniyleee çok umutsuz vakkaydım gerçektennn sende kendini öle görüorsun helede aynı evde oturmak dahda da etkilioo pskikolojiniii... ...kimse bilmiomuu vajili oldunu ben artık 1- 1.5 sende geçince söledimm....nasıl içimi acıtırlardııı bebek yokmu olmuooomuu olmadığını bilsem olmadı dicemde o iş olmuokii hamile kalıp kalmadımı bileyimm.....çok kotüü günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasınn inşallahhh...senide en tez zamanda kurtarsın inşallah bu arada bende 24 yasındayım
canım yanlış hatırlamıorsam sendin değilmiii 2 parmağımı 3 boğum alıorum ama makas olmuor dieee......o makas hemen olmaz biraz zaman biraz esnemesi lasım makastan dediğimiz iki parmağını kocaman açman değil zaten içerde hafifi makas yapmak sağ sol olarak ama bunu yaparken çıkarmadan ilk sağ sonra sol makas olarak......sende iş bitti gibi zaten makasıda yaptıktan sonra p...s denemelerine geçersin ama hemen p...s tamamını almak değil yavaş yavaş ilk ucuna alışman sonra yarısına yarısına gelince kendiliğinden tamamı girio zaten...tabi egsersizleri gene bırakmıcan p..s denemelerine geçsen bile gündüz sen egsersiz yapcan akşam eşinle p....s yapcan yada istersen eşinle denemeden önce ilk sen egsersiz yapcan sonra p...s denemesi böle daha kolay oluor sen kendini nasıl iyi hissedersen artık....seninde başarman an meselesiii bayağı ilerlemişsinnn .....
evet evet özümcüm benim o...iki parmak birbirine yapışık halde duruyo ayrılmıyo..Dediğin gibi zamanla esneyecek sanırım çünkü bir gün bile geçse farklı oluyo daha rahat oluyo sanki.bu haftasonu eş parmağı denemek istiyorum kendimi iyi hissedersem de p...s yapmak istiyorum bakalım daha kalınlaştırmam lazım mı eğer p..s girdiğinde çok dolgunluk hissedersem muma geçicem kalınlaştırarak daha esneticem
saol cevap verdiğin için canım
evet iki parmak birbirini sıkı sıkı sarılmış ayrılmıo gibi duruoooyani zaten makastan ziyade hafifi makasın ucunu açsan yeterliii bi kaç gün sonra oda oluo hemen esniooo....ben 2 parmak 3 boyumu yaptıktan sonra yani makasıda yaptıktan sonra geçmiştim p...se...hatta ben mezurayla 2 parmak çevresini ölçtüm bide gittim eşimin p....s ini ölçtüm tamam alabilirim dedimmm
allah razı olsun senden özüm gerçekten başlıcam nereye kadar böyle sonuçta milyonlarca insan yapıyor bunu bende yapmalıyımm YAPABİLRİM dualarım sizlerle dualarınız benimle olsun ilk parmak aldımğımda yazıcam buraya inşş :))))
Allah sendende razı olsun canımmm.....ilkten düşünüorsun parmağı alabilsem zaten p...s alabilirim diosunn...tabiki parmak itici bi durum ama mecburuzz zaten ilk başladığında bakıorsun başarıorsun dahada azimleniorsun hızlanıorsun başarabilmek içinnn.....bi başla bak anlıcaksın yapamıcan bişi olmadınııı....hadi kolay geldinn bol şanss:))) Allah yardımcın olsunnn.....ara ara gel yaptıklarını yaz tamam .....
:)))) sen çok yaşa ya yine güldürdün beni seni yazılarını uzun zamandır takip ediyorum özüm gelişmeleri yine yazıp bilgi alırım çok saol ilgilendiğin için kendine ve bebişine ii bak görüşürüz..
daha 2 günüm var bitmesine yarın halılarımı yıkamacıya vercem sonra cam sil vs bahar temizliği ne yapacağım bilmiyorum bu yorgunlukla nasıl egzersiz yapacağım((( gün içinde zaten işteyim moralim bozuk
sevcihan özüm yazdıklarınızı okudum.haklısınız gerçekten bu forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ilk sayfalardan ve son sayfalardan her gün okuya okuya başladım ben egzersizlere.ilk sayfalarda denizcek alevsi elif sena ve adını hatırlamadığım diğerleri bu sayfalarda siz venüsten kelebek 16450 nazlı seremi ve rumuzunu unuttuklarım.siz insanları motive ediyosunuz.siz olmadığınızda insanlar yokluğunuzu fark ediyo..ben sırf egzersizlere başladığım için bile size dua ediyorum.insanların düşüncesizlikleri işte..sessiz sedasız sizi takip edenler var bunu unutmayın.insanlar ne tavsiye ederlerse etsinler ben sizin deneyimlerinize ve önerilerinize önem veriyorum ve teşekkür edeceğim ilk insanlar arasında olacaksınız iyi ki varsınız
sevgili doktorunuzun o sihirli parmaklarıyla neler yaptığını da anlatırsanız daha makbule geçerdi böyle kuru kuruya heeeçç olmamış
günaydınnnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnnnaçılış bendennnnnn
ii cnm bende napım ayagımın düzelmesini bekliyorum öbür fabrikaya gitcemde ... ayakta durcam çünküm burktumda acıyo ayakta cok kalınca. bide bu sabah çok midem bulanarak uyandım ben(( üşüttüm galiba...
iyiyim çok şükürrrr sen nasılsınnnn
iyiym bende canım.. aynı tas aynı hamam işte oturmakla meşguliyet :)
hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz
kimi pulda parada aşkı arar kimimiz
düşünür kara kara ağlar çaresiz
ağlama arkadaş ağlama aşk için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler geri gelmez gider gençliğin)
boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun(X2)
kapılma hayallere birgün dönecek diye
haydi sil gözlerini bakma maziye
sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere
bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere
ağlama arkadaş ağlama aşk için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin?(bugünler geri gelemz gider gençliğin)
boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun(x2)
özüm sen ilişki yaşıyorsun değil mi yani çok özel oldu ama kayınvaliden gelmişti denemede hamile kalmıştın sonra devam ettin mi
özüüüüüüümmmmmmmmmmm canım sıkıliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. napsakk kiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?