- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.981
ben birazdan anamaa gitcemmmm süpriz varmışşş gel senide götürimmm beraber süprizlenelimmmm
oyy ne güzell merak ettim şimdi bak ne süprüzüüüü var acebaaaaa.. bende gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum.. gece hiç uyumamış anlatmıştım durumları kadın heç uyumuyo ya.. bide babaannem var başında sabahın köründe başıma geldi diyo.. üzüldüm bende.. yat uyu bugün dedim.. şimdi ben gitsem uyumayacak yine.. biraz daha oturalım bakalım napalım
yaşamıommm annem eşim yaşamıooooo ne özeli sor canımm bizde özel yokkeşim istemedi biliorsun bbeğe bişi olur diee...ama bi endişem yok delik var kanam yok ee daha neyden korkimmm canımmı aciyccak ......başlıcaz gerçiiii artık ilişiki yaşamayaaa yavaşş yavaş başlıyalım dediim geçende tamam sen kendini hazır hissettiğinde söle demiştii yoğunluktannn o iş aklıma gelmiokii
Allah annene büyük büyük sabırlar versinnn....çok zor bi durum ama bu böle olmaz bişiler yapılmalııı kadın böle kendini iyiyip bitirecekk...Allah korusun.......ben süprizi öğrendim annenin dert ettiğinin tam tersi tahmin etmişsindir.....
yinelerse die korkumuyon muu alıştırma bebeğe zarar vermezki verir mi ben bilmiyorum ama son 2 ay riskli die duymuştum
ilk aylarda birde son aylarda dikkat etmek gerekiyor canım.. bizim 5. ayımız bitti daha bişi yapmadık.. doktora sorduk ucundan kıyısından olabilir ama tamamen yaşamayın dedi.. ben ondan da korkuyorum bişey yapmıyoruz.. kışa kadar diyetteyizözüm senin bu aylar güvenli zaten tehlikende yok maşallah.. deneyin bence
yinelerse die korkumuyon muu alıştırma bebeğe zarar vermezki verir mi ben bilmiyorum ama son 2 ay riskli die duymuştum
Amin canım aminnn.. o kadar çok şey yapıldı ki sabretmekten baska çaremiz kalmadı.. dua ve sabır.. rabbim duyuyor onunda zamanı ver elbet.. inşallah o günleride görürüz... senin süprizi tam tersi deyince anladım sanırım..
şuan evet ama tamamı değil.. doktor orgazmını yaşayabilrisin dedi ama ben korkuyorum işte.. çünkü 5 haftalıkken kanamam ilişkiden sonra orgazmdan sonra oldugu için o anı yasamak istemiyorum sanırım.. azcık daha sabrederim nolcakhımmm ama mesela yapabilirsin değil mi istediğinde ..korkmuyosun daha
düşük riskin felan varsa bide miyon varsa girilmezz.....sevcihanda girmiooo mesela kaç aydır ama onun problemi var die, benim yok ama eşim korktuu ilk 3 ayda normal gebelerdede düşme riski vardır bebeğin tutunması için eşimde 3 ay geçsin dedii 3 ay geçti 1 aydaha geçsin dedi öle işteee....korkummm ilk zamanlar vardı şimdi yokkk yani oturup mantıklı düşünürsem neyden korkim delik yokmu die korkim kanama olcak diemi korkim canım acıycakmı die korkim daha önce yasadığım şeyi bi kaç ay sonra yaşıcam işte......eşime ilk zamanlar söledim bak ara vermeyelim bişi olmaz bebbeğe sonra tekrar aynı olurum dedimmm....eşim suan benim için bebek önemli dedi ya düşük riskin olsaydı genede tutturcakmıydın ilişki ilişiki die dediii....iyi dedim bende ilk zamanlar daha 1 aylıkken felan oldu da şimdi yok korkumm .....
Selam herkese,
kelebek00 ve jas_min rumuzlu arkadaşlar çok teşekkür ederim, özelden ayrıntılı mesaj yazmışsınız fakat ben size oradan teşekkür yazamıyorum, mesaj sayım 100 olmadığı için, buradan teşekkür etmek istedim, size ve diğer yardımcı olan arkadaşlara da, Allah razı olsn hepinizden, bende inşallah bugün başlamayı düşünüyorum, tabi korku var yine, Allah yardımcımız olsun inşallah.
valla ozaman inşallah en yakın zmandır gerçektenn annenin durumu hiç iyi değil Allah yar ve yardımcısı olsunn.......bizim süpriz bizim sıpa askerdeydi doğuda 7 aydır felan görmüoduk süpriz yapıp izne gelmiş oraya gidecem bende sende git istersenn uyumazsa sen zorla uyutursunn.....
tahmin etmiştim canım gözünüz aydın.. darısı bize olsun inşallaahh.. uyumaz kız bana bişeyler yapmak için koşturur hiç durmuyor.. bugünde canım kıymalı börek istiyo cok fenaaa..
amiiiiiiiiiinnnnnnnnn...amin inşallah en tez zamanda darısı sizin başınızaaa.........aslında burdaki bütün kıslarr toplancez hamur işi yapcez patlayana kadar vajınusmusa inat yicezzzzz
neyse kıslar ben çıkıom anama gidiom bugünlük benden bu kadar....annemin ordan girebilirsem girerimm ...kendinize iyi bakın uslu durun emiiii kudurmayın bakkkk
allah razı olsun senden özüm gerçekten başlıcam nereye kadar böyle sonuçta milyonlarca insan yapıyor bunu bende yapmalıyımm YAPABİLRİM dualarım sizlerle dualarınız benimle olsun ilk parmak aldımğımda yazıcam buraya inşş :))))
Allah sendende razı olsun canımmm.....ilkten düşünüorsun parmağı alabilsem zaten p...s alabilirim diosunn...tabiki parmak itici bi durum ama mecburuzz zaten ilk başladığında bakıorsun başarıorsun dahada azimleniorsun hızlanıorsun başarabilmek içinnn.....bi başla bak anlıcaksın yapamıcan bişi olmadınııı....hadi kolay geldinn bol şanss:))) Allah yardımcın olsunnn.....ara ara gel yaptıklarını yaz tamam .....
YOK CNM EŞİNİN PARMAGINIDA KENDİN YÖNLENDRİ O SERBEST BIRAKSIN DR.BANA ÖLE DEMİŞTİ OZAMAN KENDİ PARMAGINMIS GİBİ YÖNLENDRİMİŞ OLUIYORSUN. RAHATSAN HEMEN BİR SONRAKİ AŞAMAYA GEÇ CNM VAKİT KAYBETME ...teşekkür ederim canım inşallah bu gazla sonuca verırım.ben 2 parmağı 2 gündür yapıyorum.dün her denememde rahat girdi ben bugün ya da yarın eş parmağına geçicem kontrol eşimde olunca rahat olacak mıyım merak ediyorum bir de sorun yaşamazsam p..s e geçeyim deneyeyim diyorum ne kadar yol katetmişim.Hızlı olmaz di mi ...eğer p...s zor olursa parmağın yanında mumu büyüterek denicem artık
CNM RİCA EDERİS HEMEN BAŞLA ERTELEME SAKIN.Selam herkese,
kelebek00 ve jas_min rumuzlu arkadaşlar çok teşekkür ederim, özelden ayrıntılı mesaj yazmışsınız fakat ben size oradan teşekkür yazamıyorum, mesaj sayım 100 olmadığı için, buradan teşekkür etmek istedim, size ve diğer yardımcı olan arkadaşlara da, Allah razı olsn hepinizden, bende inşallah bugün başlamayı düşünüyorum, tabi korku var yine, Allah yardımcımız olsun inşallah.
SAOL SEVCİHANCIMEVET CNM İNŞ.OLMAMADA:):)))orası hiç belli olmaz kıs.......dediğin gibi adet olunca gitti film çektir...annem o boydan az bana da verrrr
geçmiş olsun canımcımmmm
GÖZÜNÜZ AYDIN CNM...valla ozaman inşallah en yakın zmandır gerçektenn annenin durumu hiç iyi değil Allah yar ve yardımcısı olsunn.......bizim süpriz bizim sıpa askerdeydi doğuda 7 aydır felan görmüoduk süpriz yapıp izne gelmiş oraya gidecem bende sende git istersenn uyumazsa sen zorla uyutursunn.....
tahmin etmiştim canım gözünüz aydın.. darısı bize olsun inşallaahh.. uyumaz kız bana bişeyler yapmak için koşturur hiç durmuyor.. bugünde canım kıymalı börek istiyo cok fenaaa..
GEL BEN SANA YAPAYIM AKŞAMA BAK BEİ DE İSTETTİN HMMM BAYILIRIM...
GEL BEN SANA YAPAYIM AKŞAMA BAK BEİ DE İSTETTİN HMMM BAYILIRIM...
valla ozaman inşallah en yakın zmandır gerçektenn annenin durumu hiç iyi değil Allah yar ve yardımcısı olsunn.......bizim süpriz bizim sıpa askerdeydi doğuda 7 aydır felan görmüoduk süpriz yapıp izne gelmiş oraya gidecem bende sende git istersenn uyumazsa sen zorla uyutursunn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?