Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıs bizim üye oldumuz yerlerden cvp gelcekmi bakalımmmm..hepsine üye oldumm hediye göndermeslerse fururum onlarııı:18::18::18::18::18::18:

anam ben folik asidii 3 ay kullandım eczaneden 1 tl almıştım bana başka bi ilaç verdi içinde hem folik asit hem demir hemde vitamin içeren bi hap verdi onu içiom bide calsuyumm ilacı içiom.....3 günden bişi olmaz canım ben bazen içmeyi unutuodumm....pazartesi gidecen hee kesin sneinki cinsiyetini gösterir bu sefer

ay ben 5. haftdan beri içiyorum daha dogrusu çiğniyorum iiyyy.. onun dısında dediğim gibi iki tane daha vitamiinn birde magnezyum ilacım var iç iç bitmiyo... kııızz sorma cok heyecanlıyım inşallahh net olarak öğreniriz o günnnn

bende ayın 1 ni bekleyemiorum benimde ozaman kesinleşecekkkk %80 kız dedi ama bakalımmm

merhaba arkadaşlar bende de galiba vajinismus var, belli bir zamandır burayı takip edip bilgi aldım, şimdi de üye oldum. yarın inşallah egzersizlere başlayacağım. bi tavsiyeniz varsa yazın lütfen. ve dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…