- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.021
merhaba arkadaşlar bende de galiba vajinismus var, belli bir zamandır burayı takip edip bilgi aldım, şimdi de üye oldum. yarın inşallah egzersizlere başlayacağım. bi tavsiyeniz varsa yazın lütfen. ve dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
hoşbulduk canım sağolasın. 1O aylık evliyim ama tayinim nedeniyle 4 ay falan ayrı kaldık. bu konuya şimdi yoğunlaşabildim hep ertelemiştim herkes gibi.
meraba canım allah yardımcın olsun inş. dualarımız seninle,,, bu sıkıntıyı çeken herkese inş,, tavsiyem umudunu yitirmeden üstüne git vakit kaybetmeden ve en kısa zamanda çözeceğine inanmerhaba arkadaşlar bende de galiba vajinismus var, belli bir zamandır burayı takip edip bilgi aldım, şimdi de üye oldum. yarın inşallah egzersizlere başlayacağım. bi tavsiyeniz varsa yazın lütfen. ve dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
selm herkese..ben 11 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim..doktorada gittim egzersis verdi 2 tane jelle (gleitgelen) ve (anestol) sabah akşam kullanmamı önerdi..fakat kullanamıyorum içim bi tuhaf oluyo parmak daha kötü geliyoo..lütfen bu rahatsızlıgı geçırmiş deneyimli biriyle konuşmaya ihtiyacım var..biri bana yardım etsin pskolojikman çökmek üzreyim..dayanamıyorum artık...bu arada doktorum bana dediki kegel egzersizinide yapamazsan canın acırsa ufak operasyon geçir kabul edersen bunu herkeste bebek die sıkıştırıyo bende çok istiyorum ama derdimi kimse bilmiyo erken die geçiştiriyorum benim gibi olup atlatan biriyle konuşmaya çoooook ihtiyacım varr
geçmiş olsun canımmmm...üzülme yalnız değilsin snein yaşadıklarını ben 1.5 2 sene yaşadım dahada yaşayan arkadaşlar var geçmişe bakarsan görürrsünnn...burda çokk yenen başaran olduu sevincini paylaştığımız çok arkadaş olduu...doktorun çok güsel moral vermişş saolsunnn bu hastalık jinekologun muane edebileceği bi hastalık değil ben 4 tane jinekoloğa göründümm hiç biri bana böle bişi demediiiii...hatta ben okadar çaresiz kaldımkii yapacak hiç bişiyim kalmadııı egsersizde yapamıodum bi tane jınekologa dedim operosyon geçirsem dedim...kadın bana aynen şöyle dediii....neden sende her kadın gibi eşini o ilk duyguyu yaşatmıyasın ben seni operasyon ederim ama sen tekrar aynı şeyleri yaşarsın senin herşeyin beyninde dedi....benimde artık parmak egsersizinden başka çarem kalmadııı yaptım yapılmıcak gibi değilll mecburen yapıosun canını acıtan hiç bişi yok en küçük parmağından başlıosun yaptım yapamıcam sandım şeyi yaptım...çok şükür başardım ve hamileyimm....Rabbim sanada nasip etsin... bak sen daaha 11 aylıksın bizi elalem 2 sene 5 sene boyunca bebek die yediii kimisi çocuk olmuo die düşündüüü.....yani egsersize başlamalısın ben kegel egggsersiz felan yapmadım burdakii bir çok arkadaşta yapmadı burda başaranlarn hepsi parmak egsersiziyle başardı...istersen bi psikologtan yardım al hemde bizimle ol.....ama psikologta aynı seyleri sölicek sana....artık biz burda bu alanda psikologtan tecrübeli olduk inankiii....dicem parmak egsersizinden başka çaren yok gülüm yapılmıcak gibide değil bi bi başlasan gerisi çok kolay gelioo..bak burda 1 haftada yenenler olduu sende yenersin inşallahh...
yanlış yeree yazdın değilmiiii diğer sayfaları okuorsun doktor tavsiyeleriniiihiç boşu boşuna vakit kaybetmeee dönüp dolaşacan yer burasııı.....Allah yardımcın olsun ne diyimm.....
teşekkürler..azda olsa içimi rahatlattın gerçekten buna çok ihtiyacım var..dayanamıyorum artık olur olmaz yerlerde ağlamaya başlıyorumbi atlatsam ahh allahım bi atlatsamm..senin adınada çok sevindim darısı ben ve benim gibilerin başına..ben çok panik bi insanım bi göz damlasını bile 1 saate anca damlatıyolar..kegeli nası yapıcam direk ilişki düşününce daha normal geliyo parmaktan ama yapamıyorum olmuyo herşey normal çok iyi gidiyo son dakka kasılması oluyo bende eşime yaklaşıyorum ama son saniye bitiriyo herşeyi
benmi yanlış yeri okuyorum nerdeyim nereye yazıyorum anlamadımki yeniyim burda..
korkularda benim umutlardaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?