- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.041
senin için sakınca yoksa msnden ekliyim
Merhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim.Malesef bizimde ilişkiye girme sorunlarımız oldu.Bu siteye üyeliğim vardı ve bu konuyla ilgili araştırma yaparken bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaşım olduğunu öğrendim.Hem üzüldüm neden böyle bir sıkıntı yaşıyoruz diye hemde tek olmadığım için sevindim!
Evlendiğim gün adet olduğum için adet bitimine kadar ilişki denemedik.Sonrasında ilk denememiz kötüydü.ahat edemedim,utandım,sıkıldım,canım acıyacak die kendimi kastım.Aklım hep canımın yanacak olmasındaydı.Haliyle canımda yandı ama sadece p..s başını alabildim.Devamı klasik anlatılan önü kapalıydı gitmedi:S
Bir iki deneme daha bu şekilde oldu tabi bebe yağı kullandık yardımcı olsun die ama pek bir ilerleme olmadı.
Ancak dün sizlerin tavsiyelerinizle gleitgel aldım artı hep söylediğiniz cümleleri tekrarladı,burdan bebek çıkıyo önü kapalı deil sıkma kendini sıkmazsan acımaz....şeklinde.Bu şekilde bir deneme daha yaptık. Daha önceki denemede P..s başı girmişti. Dün geceki denemede daha fazla girdi tabi ne kadar olduğunu bilemedik ama önceki denemelerden daha fazla canım acıdı ben ciyaklayınca eşim sordu çıkayım mı die tabi o acı ile çık dedim keşke çıkmasaydı diyorum şu an tabi. Neyse o çıktıktan sonra düzelmeye çalıştım tabi içim sızım sızım sızlıyordu.Kendimi çok kasıyordum sanırım. Biraz nefeslendikten sonra içimde kıpırtılar olduğu için peçete ile silme ihtiyacı hissettim. Açık kırmızı renk geldi peçeteye çok az.Sonra bir daha sildim gene geldi hepsi bir damla civarıydı.Kan kırmızı değildi tabi.Akıcı da değildi peçeteye sildikçe geldi. Sonra günlük ped koymuştum onada bir damla civrında gelmiş. Ancak kızlık zarı yırtıldığı için mi geldi o kan yoksa sürtünmeden dolayı zorlamadan dolayı mı oldu emin olamadık. Eşimde emin olamadı. Hepsi girmedi ki deyip durdu çünküBende zar bir iki santim içerde hepsinin girmesine gerek yok die düşündüm ama o tatmin olmadı. Daha öncede denedik kan gelmemişti tamam şimdi daha fazla girdi içeri ama sanırım p..s başından 1-2 cm daha fazlasıydı. Acaba bu kan ne kanıdı Kafam çok karışık hiç birşey bilmiyorum konuşacak kimsede yok ki akıl danışayım. Ne olur tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar...
geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsın..bence çok iyi durumun 1 aylıksın baya ilerlemişsin bende 11 eylık evliyim ama hala gelişme yok..
teşekkürler..azda olsa içimi rahatlattın gerçekten buna çok ihtiyacım var..dayanamıyorum artık olur olmaz yerlerde ağlamaya başlıyorumbi atlatsam ahh allahım bi atlatsamm..senin adınada çok sevindim darısı ben ve benim gibilerin başına..ben çok panik bi insanım bi göz damlasını bile 1 saate anca damlatıyolar..kegeli nası yapıcam direk ilişki düşününce daha normal geliyo parmaktan ama yapamıyorum olmuyo herşey normal çok iyi gidiyo son dakka kasılması oluyo bende eşime yaklaşıyorum ama son saniye bitiriyo herşeyi
Amin canım bu dertten müzdarip olan herkese tez zamanda rabbim yardım etsin.. Çok zor bir psikoloji
canım ben de 11 aylık evliyim ve vajinismusun 1 haftadır başladım egzersizlere.ben de herkes gibi itici buluyordun ve baştan duymama rağmen uygulamam 11 ayımı aldı.başka çare yok ve inan bana parmak egzersizi iğrenç değil.başardığını yaşamak o kadar güzel ki.buradaki sayfaları oku ve egzersizlere başla.unutma yalnız değilsin herkes senin gibiydi burda hatta senden daha vahim 11 yıldır bu hastalıktan muzdarip olanlar vardı.lütfen karar ver ve başla arkadaşım
selm herkese..ben 11 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim..doktorada gittim egzersis verdi 2 tane jelle (gleitgelen) ve (anestol) sabah akşam kullanmamı önerdi..fakat kullanamıyorum içim bi tuhaf oluyo parmak daha kötü geliyoo..lütfen bu rahatsızlıgı geçırmiş deneyimli biriyle konuşmaya ihtiyacım var..biri bana yardım etsin pskolojikman çökmek üzreyim..dayanamıyorum artık...bu arada doktorum bana dediki kegel egzersizinide yapamazsan canın acırsa ufak operasyon geçir kabul edersen bunu herkeste bebek die sıkıştırıyo bende çok istiyorum ama derdimi kimse bilmiyo erken die geçiştiriyorum benim gibi olup atlatan biriyle konuşmaya çoooook ihtiyacım varr
evet çare peşindeyim ama...bi arkadaş doktor tavsiye etmiş 1 günde olmuş tedavi yöntemini sordum ama eski msjlarda sanırım..biraz karışık bugün başladı üyeligim..muaf tut..
tşk.elif ama sanki afedersin ama penisle olur parmakla olmaz gibi gelyo dün bi kere denedim ilk oadar içimden gelmiyo yapmak tam yapıyım diyorum bidaha geri çekiliyorum ooofffffffff napcam ben
tşk.elif ama sanki afedersin ama penisle olur parmakla olmaz gibi gelyo dün bi kere denedim ilk oadar içimden gelmiyo yapmak tam yapıyım diyorum bidaha geri çekiliyorum ooofffffffff napcam ben
ah arkadaşım ben de hep öle düşündüm kaç kere bu kez olacak diye moral bozulmasıyla sonuçlanan denemeler yaptım.peki madem bu kadar tedirginsin şöyle yap kendine bir gün belirle 1 haftayı geçmesim ama çok uzatma çünkü bu erteleme hastalığı...bu süre boyunca en baştaki sayfadan itibaren yazılanları bıkmadan usanmadan oku orda ne çaresiz insanların başardımmmm yazışlarını göreceksin.hadi arkadaşım bu bizim beynizmizde biten bişey.bak ben yeni başladım egzersizlere ama başaracağıma inanıyorum...
belinay sana uzun uzunn bir msj yazdım canım.. işine yarayacagını düşünüyorum.. inşallah okursun
Bana kimse birşey yazmamış
yazarız canım yazmazmıyız :) hoşgeldin sende aramıza.. sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?