- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.061
Bana kimse birşey yazmamış
geçen gün rimeli streçledim soktum 4-5 santim girdi daha ileri gitmedi bişeymi var orada anlamadım ittim gitmedi.hatta gitgel yaptım sağa sola oynattım ama yarım saat uğraştım kan ter oldum valla insan durdukça alışıyor ama
canım hoşgeldinn.....valla senin durumuna çok sevindim senin durumun bizimkisinden farklı sen bak yavaş yavaş izin veriorsunn bence böle devam et sana bi kaç sey önerelim dene olmazsaaa sende parmak egsersizine başla....bak canım herkesten ağım şahım kan gelmez ben amcamın gelinine sormustum daha bekarım o bana benden kan felan gelmedii sadece pembemsi geldi onuda tuvalette silerken fark ettim dedii...yaniii ölee abartıldığı gibi ağım sahım kan sadece filimlerde var....sen bence böle p...s denemelerine devam et kasmasan çok kolay başaracaksın....ilişkiye girerken derin derin nefes al verr ve olabildiğince ıkınn ne kadar ıkınırsan vajınan okadar açılır..şöle düşün normal doğumda kadınları neden ıkındırıolar vajına açılsın bebek gelsin die dime....sende derin derin nefes all ver ıkın vajınan zaten açılıcak sen kolay halledersin bu işi bak gör kastığından acı hissettin sen tamam .....
hepinize çok teşekkür ediyorum burası çok rahatlatıcı..gerçekten...sevcan hanım özellikle tşk.edyorum uygulicam yöntemi elimden geleni yapıcam..sakıncası yoksa msn ye eklemek isterim..atlatıcam inşallah..hele küçücük yaşta evlenip yapanlara hayret edyorum ben ndn yapamıyayımki diyorum tekrer deniyrum yine hüsran
Merhaba hıoşbulduk arkadaşlar 1 aylık evliyim.Malesef bizimde ilişkiye girme sorunlarımız oldu.Bu siteye üyeliğim vardı ve bu konuyla ilgili araştırma yaparken bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaşım olduğunu öğrendim.Hem üzüldüm neden böyle bir sıkıntı yaşıyoruz diye hemde tek olmadığım için sevindim!
Evlendiğim gün adet olduğum için adet bitimine kadar ilişki denemedik.Sonrasında ilk denememiz kötüydü.ahat edemedim,utandım,sıkıldım,canım acıyacak die kendimi kastım.Aklım hep canımın yanacak olmasındaydı.Haliyle canımda yandı ama sadece p..s başını alabildim.Devamı klasik anlatılan önü kapalıydı gitmedi:S
Bir iki deneme daha bu şekilde oldu tabi bebe yağı kullandık yardımcı olsun die ama pek bir ilerleme olmadı.
Ancak dün sizlerin tavsiyelerinizle gleitgel aldım artı hep söylediğiniz cümleleri tekrarladı,burdan bebek çıkıyo önü kapalı deil sıkma kendini sıkmazsan acımaz....şeklinde.Bu şekilde bir deneme daha yaptık. Daha önceki denemede P..s başı girmişti. Dün geceki denemede daha fazla girdi tabi ne kadar olduğunu bilemedik ama önceki denemelerden daha fazla canım acıdı ben ciyaklayınca eşim sordu çıkayım mı die tabi o acı ile çık dedim keşke çıkmasaydı diyorum şu an tabi. Neyse o çıktıktan sonra düzelmeye çalıştım tabi içim sızım sızım sızlıyordu.Kendimi çok kasıyordum sanırım. Biraz nefeslendikten sonra içimde kıpırtılar olduğu için peçete ile silme ihtiyacı hissettim. Açık kırmızı renk geldi peçeteye çok az.Sonra bir daha sildim gene geldi hepsi bir damla civarıydı.Kan kırmızı değildi tabi.Akıcı da değildi peçeteye sildikçe geldi. Sonra günlük ped koymuştum onada bir damla civrında gelmiş. Ancak kızlık zarı yırtıldığı için mi geldi o kan yoksa sürtünmeden dolayı zorlamadan dolayı mı oldu emin olamadık. Eşimde emin olamadı. Hepsi girmedi ki deyip durdu çünküBende zar bir iki santim içerde hepsinin girmesine gerek yok die düşündüm ama o tatmin olmadı. Daha öncede denedik kan gelmemişti tamam şimdi daha fazla girdi içeri ama sanırım p..s başından 1-2 cm daha fazlasıydı. Acaba bu kan ne kanıdı Kafam çok karışık hiç birşey bilmiyorum konuşacak kimsede yok ki akıl danışayım. Ne olur tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar...
doktorun yazdıgı gleitgelen ve anestol ikisini kullan dedi kullandınızmı sonuç verirmi veya tavsiye edeceginiz başka birşey varmı ????
rica ederim bu derdi ceken yasayan bilebilir ancak.. günlerin nasıl zindan oldugunu cok cok iyi biliyorum.. hiç cicim ayı bile yaşamadım.. sen yeterki iste o egzersizleride uygula yavas yavas kısa sürede basrırsın..
evet olmuşken keşke yarım bırakmasaydınız... çünkü o acı bizim beynimizin oluşturdugu bişey tamamen bilinç altı.. normalde öyle bi acı yok.. devamı gelseydi acıda yok olurdu.. ama hiç yapamayan kişilere göre sen daha iyisin çünkü tek derdin acı sanırım.. onuda deneye deneye aşarsın.. ama acıyacak olayını kafandan at ilk önce.. çünkü acı diye bişey olmuyo. sonrası güzel bile oluyo heheh
o kanda kızlık zarından dolayıdır.. bizim o kadar egzersz sırasında bi damla bile gelmezken ilk p... denemesinde bikaç damla geldi o da sadece başı girmişti.. tamamı oluncada baya kan gelmişti.. doktora sordugumda parmak gecisine müsait p.... gecisine müsait olmadıgı için zarın yapısı dedi.. kafan karısmasın kimisinde hiç olmuyo kimisinde cok oluyo kanama zarın yapısından anlayacagın o da...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor hamislik bebisler nasil iyi geciniyormusunuz
İşte o an onu düşünemedim çıktıktan ve sızı geçtikten sona keşke dayansaydım sıksaydım dişimi dedim ah işte. İnsan kendine o an hükmedemiyo. İnşallah başaracam acı olayını kafamdan silecem. çok tşk ederim canım kan olayınıda kafama takmasam onu da düşündükçe etkiliyo çok kan mı gelecek durmazsa yanlış yere birşey olursa felan die oda insanı etkiliyo sanırım
iyiyim hamd olsunnn sen nasılsın gülümmm neler yapıosun bi anlat ayrıntılı bakim bana özelden ne yaptın yakaladınmııı
uleyynn özümmm nasılsın şekerrr
anamdayımmmm ne edim oturummmmm
otur şekerim ne güzell.. bende yalnız yalnız işteee((
gel oturak gülümmmmben 5 dk dışarı çıkommm gelirim
uleyynn özümmm nasılsın şekerrr
uzun zamandır kimse bana gel dememişti.. çok duygulandımgeliyorum aç kapıyıı
gel anam gel kollarımıda açtım sana gelllll yimek yiyelimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?