- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.081
ekledim sevcan hanım....
geldim anacım geldim.. ama yemek yemeyelim iştahım yokkhuysuz veletler gibiyim bugün.. arada da midem yanıyo bogazıma kadar niyekii
mide yanması boğazına kadar bebeğin saçının çıkmasından kaynaklanıyor canım
aykurt annem ne edionnn..hiç bahsetmion ne yapıon ne edionnn ödevlerini yapıonmu ne alemdesin ...gelion bişi yazmıon kendinden ne alemdesinnn
anlat canımmm......................
canım bak şimdi şöle oluyo = 7 aylık felan evliyimya... bu konuları araştırmaya başladım kimseye sölemedim söyleyemedim bunları araştırırken dükkan komşusu abla geldi ne diye araştırıyon bunları sen yapamadınmı gibisinden deyince olurmu tabi yaptım ama ööle araştırıyom diyosun... sonra emin olmak için soruyolar kuzum nasıldı çok acıdımı kan geldimi vs diye... hatta nasıl şimdi bekarkene göre adetin nasıl sancı azaldımı felan diyolar insana... eh daha iyi diyosun...
komşu arası(((
ricanı buyur canımm.....bu arada sakın kimseleree ama kimselere söleme komiklerine gidiolarr...ben anneme söledim annem başımın etini yedii yapamadınmıı hala ,yaptınmı yaptınmı die sorup durdu..benim yüsümden onunda psiklojisi bozuldu.... ağzından laf alamaya çalışıolarrr bu taklitlerii ben çok gördümmmm benimde başıma geldii.. sakın ola sakın kanmaaaaa
ricanı buyur canımm.....bu arada sakın kimseleree ama kimselere söleme komiklerine gidiolarr...ben anneme söledim annem başımın etini yedii yapamadınmıı hala ,yaptınmı yaptınmı die sorup durdu..benim yüsümden onunda psiklojisi bozuldu.... ağzından laf alamaya çalışıolarrr bu taklitlerii ben çok gördümmmm benimde başıma geldii.. sakın ola sakın kanmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?