Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aykurt annem ne edionnn..hiç bahsetmion ne yapıon ne edionnn ödevlerini yapıonmu ne alemdesin ...gelion bişi yazmıon kendinden ne alemdesinnn

çok şükür en sonunda bitirdim 2-3 günlük okumayı... ya dükkandayım hep gelen giden oluyo müşteri... ailem... çevre tanıdıklar dükkan komşuları vs...

aykurt annem ne edionnn..hiç bahsetmion ne yapıon ne edionnn ödevlerini yapıonmu ne alemdesin ...gelion bişi yazmıon kendinden ne alemdesinnn

canım ya kalp kalbe karşı derler ya ben tam yazdım baktım sende bana yazmışsın... dün doktora gittik dur anlatım sana tek tek

bacım tam yazcam hop müşteri... ben kapıya çıkıyom kaçıyolar... kimisine satış vs... uğraşıyom... sonra hop tanıdık çay vs ısmarla... sonra hop annnen baban gelkiyo misali... tam rahatlıyom hop dükan komşum geliyo çay almaya... sıkıldım diyo oıturuyoz... zaten devamlı gidip geliyoz çay yemek beraberiz anlayacağın... rahat yok bana(

canım bak şimdi şöle oluyo = 7 aylık felan evliyimya... bu konuları araştırmaya başladım kimseye sölemedim söyleyemedim bunları araştırırken dükkan komşusu abla geldi ne diye araştırıyon bunları sen yapamadınmı gibisinden deyince olurmu tabi yaptım ama ööle araştırıyom diyosun... sonra emin olmak için soruyolar kuzum nasıldı çok acıdımı kan geldimi vs diye... hatta nasıl şimdi bekarkene göre adetin nasıl sancı azaldımı felan diyolar insana... eh daha iyi diyosun...

sonra amannnnnnnn boşver diyo dertsiz başına dert mi alacan sanane milletin vajinismusundan diyo... ya olsun bak ne üzülüyolar neler çekiyolar diyom... sanane kız diyo... e doğal olarak gizli gizli araştırıyom kuzum... ama 1 ayı belkide geçkindir devamlı bu sitedeyim dur müşteri var... hah gitti devam edeyim yazmaya... her gün her gün giriyom okuyom görüyorsun... ama çok sıkılıyorum kendimi kasıyorum biri görmesin okuduklarımı diye... hatta senden bi ricam var ama önce bi içimi dökeyim sonra rica ederim gülüm

geçen hafta doktora gittim canım anneme kaşıntım falan var dedim jinekoloğa gitcem dedim... babama dimedim... neyse gittim doktora önce kadın doğuma gittim.....

ricanı buyur canımm.....bu arada sakın kimseleree ama kimselere söleme komiklerine gidiolarr...ben anneme söledim annem başımın etini yedii yapamadınmıı hala ,yaptınmı yaptınmı die sorup durdu..benim yüsümden onunda psiklojisi bozuldu.... ağzından laf alamaya çalışıolarrr bu taklitlerii ben çok gördümmmm benimde başıma geldii.. sakın ola sakın kanmaaaaa

insanın başına ne geliyorsa o meraklı melahatlar yüzünden geliyor

kanarmıyım hiçççççççççç... önceden sırlarımı hep anlatırdım ama hep acı çeken ben oldum bu yüzden. artık evliyim anlatmam ki en yakın arkadaşıma bile anlatamam çünkü o bekar... evlilerde dediğin gibi anlamaz ki dalga geçerler... yeter artık ya ne dalga geçtirecem kendimle... siz varsınız ALLAH ıma şükür sizee anlatıyomya ohhhhhhhhh içim rahatlıyor valla kuzum... Rabbim bi kapı açarmışya her zaman. kimseye anlatamıyorum diye daralırken hah burası çıktı karşıma ohhhhhhhhh be dedim anlatacağım birileri var artık. keşke kimse bu hastalığı çekmese ama buda ALLAH ımın takdiri ne yapalım... okadar çok hastalık varki anlatamam... bizdeki yine çözümü var çok şükür... bak bende bi prurigo nodülaris diye bi hastalık var mesela rabbim kimseye düşmanıma bile varmasin... ama onunlada yaşamayı öğreniyo insan kuzum... o da tamamen stresten kaynaklanıyo... kafan rahat olursa yaraların geçip gidiyo farkında bile olmuyosun... ama stres yaparsan yine kaşınıyo yara oluyo kol bacak vs... neyse Rabbime şükür başka hastalığımız yok

gel gelelişm geçen haftaki doktor macerama... kadın doğuma gittim. dedimki böle böle bi muayene edin bende gerçekten varmı vajinismus diye... o da alttan bakmamız lazım ama kızsın bakamayız yasak dedi. ozaman dedim bazen kist felan olunca ilişkiye engel oluyomuş kiste bakın dedim. tamam ultrasona git dedi... bende o dakikalarda aceba hastamı oldum diye düşünürken ultrasona gitmeden lavaboya gittim... sonra geçtim ultrason katına... bekledim bekledim. sonra hemşireye sordum ultrason için sıkışmış olmak lazımdı demi diye... evet dedi. ben salak heyecandan hastamı oldum diye gittimya az önce tuvalete a salak... heyecan bçle bişi işte... hemşire dediki git büssürü su iç öğleden sonra sıkış gel:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…