Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizim imtihanımızda bu..... ya sevdiklerimizi kaybetmeklee imtihan olsaydık anamızla babamızlaa...Allah korusun bunada şükürrr.....daha önce burda yazmıştımmm...kaynımla eltim benden 7 ay önce evlendiii ilk geceden hamile kaldııı bende bişi yokkkk tabiiii....bebek doğdu 1 gün annesiyle hastanede kaldıı emzirdi ettii hiç bişi yktu görünürdee.. nefes almakta zorluk çekiormus meğer çocuk doktoru muane etttiide anladı..bebeği aldılar bebek 2 gün yoğun bakımda kaldıı ve vefat ettiii....biz ailecek şokkk oldukk..hiç beklemioduk gayet normaldi herşey muanelerde hiç böle bişi söz konusu değildii beşik meşikk hazırlıklarr herşeyi yaptık ama bebeği kaybettikkk....şok olmuştukkk....o yatak odasından bebeğin beşiğiniii söktüğünüü bi görseniz kaynımın yıkılırsınızzz yaaa... beşik boş kaldııı anne görmesin diee oturma odasına aldık anneyiii ... bebeğin babası ve eşim beşşiğiii söktüü ben eşyalarını kaldırdımmm anlayamazsınızzz....ogün dedimkiii herkesinn bi imtihanı var ...beterin beteriii varrr....Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesinn....yoksa vajınusmus derdii kiminee göre çok basit doğruda kendi acılarının yanında.....asla isyan etmek yokkk aslaaa .....

biraz yavaş yazıyorum gelen giden çok oluyo kusuruma bakmayın... sonra biraz karnımı doyurdum su içtim vs... ultrasona girdim ordaki doktor normal dedi... sonra kadın doğumcuya gösterdim tahlilleri o da normal dedi bi 14mm çapında var dedi o da adetin yaklaştığı için falan dedi... sonra doktora sordum dedimki kızlık zarı falan bazen kalın oluyomuş bi baksanız dedim... bakamam edemem yasak dedi... ya dedim bi bakacaksınız... ben sadece uzaktan bakarım bilemem zaten yasak yasak deyip durdu iyi dedim çıktım ordan psikiyatriye gittim hep erkek doktor var... napıyım mecbur birine aldım sırayı... dedim doktor bey böle böle... dediki bu hastanede kısa zamanda çözülecek bişey değil. bakanlığın uyguladığu metodlar var 2 ile 10 hafta arasında düzelebiliyor dedi. denenmiş metodlar dedi. ama eşinle gelecen hafta bir veya iki kez dedi. dedim eşim çalışıyo. neyse böle dedi... ben dedimki bakın doktor bey ben bunu 3-4 haftadır araştırıyom. hatta bu siteden de bahsettim. bööle bööle araştırdım dedim. sizin uygulayacağınız yöntemler egzersiz felan değilmi dedim. evet falan dedi... ben gelsemde eşim gelemez dedim. size cinsel organlarınızın anatomisi hakkında bilgi verecez ödevler verecez felan felan dedi... e peki dedim ben bu ödevleri biliyorm. ben yapsamda takıldığımda sizi arasam dedi . olur dedi cebini verdi... çok sevindim döndüm... buraya kadar güzeldi...

ayyyy deli olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84: bu jinekologların yaptığı ne yaaaa...ben 4 tane jınekologa gittimmm 4ü de alttan baktıı tabiki bişi sokmadılarr.....2 dudaktan tutuolarr eliyle az acıolar içine bakıolar gözle ultrasonla felanda değill...bi problem varmı dieee zaten gözüküo öle belli oluooo...böle saçmalıkmı olur yaaaa....gene ben iyileriyle karşılaşmışımmm....saçmalığa bak yaaa

çok üzücü bi olay okurken bile kalbimle boynum arası sızladı allahtan gelen şükretmek lazım herne halde olursak olalım...

bakıyolar zara anlaşılıyo bana baktı doktor

ben netten büssürü döküman bulup çıktısını aldım eşime okutmak için. doktora gitmeden önce verdim okur gibi baktı okumadı kendi kendine hastalık çıkarma dedi... sonra doktora gidince dedim böle böle seninde gelmen lazımmış dedim .. ben işteyken o okumuş evde.. ama benim yapacağım bişey yazmıyo orda dedi. parmak egzersizlerinden hiç bahsetmedim. doktor sölesin diye...

velhasıl dün eşim izinliydi ve gittik doktoraaaaaaaaaa. psikiyatriste yani... tabi aileme başka sebepler uydurdum tahmin edeceğiniz gibi...

al işte yine dükkaan komşuları çağırdı dışardan. yine oturdun bilgişsayarın başına gelsene dışarı diye. ya arkadaş işim var napacanız ALLAH ALLAH.

devamını yazdım ama net gitti gibi silindi... şimdi eşim geldi dükkana dışarda otururuz yazmayayım gülüm hayırlı akşamlar... arkası yarın

kuzum sen burdasin ama benim cikmam gerekiyor aksam isin yoksa türkiye saati 19.30/ 20.00 gelsene cok özledim seni

slm ablacım bak geldim dedim ablam beni beklertam giriyom koçişin işi oluyor pc alıyor bakamadan ona veriyorum.nasılsın ablacm nasıl gidiyor hayat???
kısss nerelerdesin sen hoşgeldin

hoşbulduk canım valla bu aralar çok halsizim paso yatıyom ne olcak benim halim böle kısss kolumu kaldırcak halim yok.sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…