Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasilsin iyimisin, mercimek nasil neler yapiyorsun

hoşbulduk ablacım iyiyim çok şükür halsizlik var kolumu kaldırcak halim yok bebiş olmadan önce kuş gibiydim sanki vücudum ağırlaştıpaso yatıyorum valla mercimekte iyi folik asidimin bitmesini bekliyorum dr gitmek için birde vajinal mantarım var ölüyorum kaşıntı ve acısından.sen nasılsın neler yaptın bakalım görüşmeyeli..

hoşbulduk canım valla bu aralar çok halsizim paso yatıyom ne olcak benim halim böle kısss kolumu kaldırcak halim yok.sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım...[/QUOTE]

olur canım tatlı talı uyku haliii normaldir.. bende ne yapam aynen bildigin gibi evdeyim bebişle bekliyrz işte.. can sıkıntısı bol bol

hoşbulduk canım valla bu aralar çok halsizim paso yatıyom ne olcak benim halim böle kısss kolumu kaldırcak halim yok.sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım...

olur canım tatlı talı uyku haliii normaldir.. bende ne yapam aynen bildigin gibi evdeyim bebişle bekliyrz işte.. can sıkıntısı bol bol[/QUOTE]

valla aynı bende de öyle evdeyim paso arada market pazar geziyorum yürüyüşe çıkalım diyorum koçişe oda yorgun geliyor çıkamıyoruz valla korkuyorum kiloyu çok alıcam diye

kızlarr bişey sordum kimse cevap vermemiş.neyse ben rimeli 4-5 cm aldım daha ileri ittim gitmedi hatta sağa sola oynattım çıkardım girdirdim 4-5 defa yaptım aynı şeyi sonra ileri gitmedi orada ne var ya tecrübeli arkadaşlara soruyorum.birde rahattım 4-5 yetermi ikinci egz geçeyimmi rimeli nasıl kalınlaştırıcam peçetemi sarayım ne yapayım cevap lütfen

merhaba kızlar..ben bugün çok kötüyüm eşimle dünden itibaren fena kapıştık..tayin dönemi geldi ya bizim tutturdu memleketime gidelim diye.evlenmeden önce hiç böyle şeyleri yoktu evlendiğimizden beri memleket sayıklıyo.sanki benim ailem yok sadece onun ailesi var yok onların yanında daha iyi olurmuşuz yok çocuğumuz olursa onun annesi benimkinden daha iyi bakarmış.tamam bu sene gitmeyelimmiş ama seneye kesin gidelimmiş.sabah gözümü açtı günaydın demeden başladık tartışmaya öyle bir sinirlerim bozuldu ki hiç durmadan ağlıyorum sabahtan beri.salak salak bakıyo neden bu kadar ağladı diye.sonra egzersiz yapayım dün yapamadım belki kafam dağılır dedim.ama kendimi o kadar sıkmışım ki psikolojik olarak hiçbir şey yapamadım banyoya girdim hala sakinleşemedim.gittim yanına kendimi kaybettim resmen ancak o zaman anladı beni.sen benim evlendiğimizden beri rüyamda gerçekte ne hissettiğimi ne yaşadığımı biliyor musun dedim saydım döktüm içimdekileri.ya anlamıyorum ya gerçekten tanıyamıyor insan.bir gelip özür diliyo ondan sonra neden bu kadar abartıyosun diyo sonra tekrar konuşmaya çalışıyo sonra suç bendeymiş gibi azarlıyo.şu an yazdıklarımı göremiyorum sinirlerim çok bozuldu.sanki bu sorun sadece benim sorunummuş gibi davranmasını hazmedemiyorum.lanet olsun ya kendimi motive ede ede 1 hafta olacaktı mahvetti herşeyi.değil deneme yapmak dokunmasına bile tahammülüm yok.tayin isteyip beni zoraki eş durumuna sürükleyecek sanki benim derdim bana yetmiyormuş gibi bu sene olmazsa seneye.
öyle bir boşluktayım ki eşim beni anlamıyo ya benim başka kimsem yok ki dertleşeceğim.vaji yi çok kafama taktığımı söylüyo ya bu kafaya takılmıcak bir şey mi.ben 1 senedir rüyalarımdan sıçrayarak uyanıyorum kabus gibi üzerimde bu hastalık..bilmiyorum bu adamla birlikte olup çocuk düşlemeye değer mi bir çuval inciri berbat etti...

aferim sükür senin uzanicam dedigin günleride gördüm ben dedimki bu kiz kesi bilgisiyarin basinda dogurur

bebisde bugün ilk defa karninda uzanacak

uzanmasaydı geliyodu terlik kafasına burdan.. kasıgım acıyo demişti iş yapmış herhalde bugün.. azcık fazla ayakta durdun mu hemen kasıklar geriliyo ya nasıl bişeyse.. benimde öle

canım benim görmemişizdir kusura bakma...ilerlememesinin nedeni kendini kasman oraya gelince heyecan ve panik oluyorsa istemeden kasılıyorsundur.o kısma gelince bekle rahatla nefes alıp verirken yavaşça ittir.ama uzunluk olarak mum veya kalemle çalış.kalınlaştırman için pamuk daha iyi hem yumuşak oluyor hem rahat.ama hangisi kolayına giderse...

hamilelik iste kuzum ne yaparsin, olucak yapicak 1sey yok. yormuyosun kendini deyilmi, bence seninki prens, 1 arkadasda hep yorgundu uyuyordu. oglu oldu. sen ne olsun istiyorsun bakim, isim varmi aklinda

kızlarr bişey sordum kimse cevap vermemiş.neyse ben rimeli 4-5 cm aldım daha ileri ittim gitmedi hatta sağa sola oynattım çıkardım girdirdim 4-5 defa yaptım aynı şeyi sonra ileri gitmedi orada ne var ya tecrübeli arkadaşlara soruyorum.birde rahattım 4-5 yetermi ikinci egz geçeyimmi rimeli nasıl kalınlaştırıcam peçetemi sarayım ne yapayım cevap lütfen

hamilelik iste kuzum ne yaparsin, olucak yapicak 1sey yok. yormuyosun kendini deyilmi, bence seninki prens, 1 arkadasda hep yorgundu uyuyordu. oglu oldu. sen ne olsun istiyorsun bakim, isim varmi aklinda

kıs ilahi cinsiyetle ne alakası var.. hamilelikte uyku gibisi yok valla hamileler hep uyur gezer gibi bende dahill heheheh

canım sıkma canını erkekler maalesef bencil oluyor böyle durumlarda sen kendin için bu hastalığı yenmeye bak önce inan yendiğin an kendine güvenin gelicek daha bi başka bakıcaksın etrafa şuan belki ikinizinde sinirleri çok bozuk olduğu için anlamıyorsunuzdur birbirinizi.inan erkeklerin hemen hepsinde böyle davranışlar var

yok ablacım yormuyorum 3-4 günde bi ev süpür sil bide yemek başka yaptığım bişi yok.ne ders çalışabiliyorum ne ibadetlerimi doğru düzgün yapabiliyorum bi tek namazları kılıyorum oda kaçmazsa güya 3 ayları dolu dolu yaşamak istiyordum.valla prensmidir prensesmidir bilmiyorum hele bi çıksın popişinden ısırcam onu isim düşündük ama değişir mi bilmem erkek de Yusuf kızda Hayrunisa düşünüyoruz.ama rüyamada girdi kız olucak adını ikra koy dediler bende kararsızım hele bi olsunda sağlıkla

Ben zaten çok hassasım bu egzersizlere başladığımdan beri sanki birlikte olabilmemiz onun için önemli değil sanki bu sadece benim için önemli o kendini tatmin ediyo sorun bitmiştir.bu kadar gamsızlık olur başım o kadar çok ağrıyo ki gözlerim şiş bugün çok kötü bir gün ve gözlerim sanki hiç durmıcak açıldı artık

uzanmasaydı geliyodu terlik kafasına burdan.. kasıgım acıyo demişti iş yapmış herhalde bugün.. azcık fazla ayakta durdun mu hemen kasıklar geriliyo ya nasıl bişeyse.. benimde öle

bak sen eee ben orayi kacirmisim aslinda her yazdigini okuyorum ama gözümden kacmis, yoksa biraz önce öyle güzel güzel yazarmiydim. bende diyordum bu kiz nasil olduda uzanmayi akil etti. dur ben ona simdi iyi 1.firca cekim. saol söyledigin icin ahh ah keske ben 1.elektrik yerinde calissaydim günde 2.kere ozum hanimin ceranini keserdim sirf,internete giremesin yatsin diye. yada keske komsusu olsaydim diurmadan sigortasini indirirdim böylelikle bilgisiyarsiz kalirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…