Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özelden konusmustuk zati ondan dolayı kacırmışsındır kız o kadar gaddar olma sende napsın kız canı sıkılıyo burda vakit geciriyo bende aynıyım..

kiz nazli-85 sana biraz önce cevap yazdiya. valla ben hic rimeli mum yapmadim onun icin 1yorum yapamicam. ben hep parmak dilatör yapmistim

canım benim eşimde hep derdi elbet bir gün olur takma diye ama onlar bilmiyorlarki her anımızda onu düşünüyoruz her yapamadığımızda yıkılıyoruz.gerçi egzersizlere başladığımda çok destek oldu her günün raporunu aldı ama ben demiştim beni gaza getir her gün sor diye.erkekler böle maalesef demezsen akıllarına gelmiyor.düzelir inşallah sen kendin için bunu başar önce daha seney kadar fikri değişir hele bi o zaman gelsin düşünürsünüz tayin işini

merhaba canım üzülme ne olur biliyorum tartışmalardan sonra insanın hiç bişey yapası gelmiyr ama emin ol her ailede oluyor illaki sorunlar benm eşimde memlekete gitmek istiyordu hep ama vazgeçtirdim zorla şimdi böyle der sen taviz vermessin vazgeçer inşallah sonuçta bir tek onun ailesinin olduğu yer sende haklısın ki kendi ailene de yakın olmak istersin .. hemde hamilelik olursa ileride insanın annesinden daha ii kim bakar yardım ederki .. eşinde anlayacaktır bunu eminimki .. vaji sorununu benm eşimde abarttığımı söylerdi ben hep ağlardım çünkü azarlardı beni ama işte onlarında arada psikolojileri bozuk oluyor belkide ama bu tartışmalar oluyor illaki canım rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin sen başladıysan egzersizlere bırakma hiç sorunu aştıktan sonra bir sıkıntı kalmaz Allahın izni ile..

sagol cnm ben ıyıyım Allaha şukur arkadaslarımla bulustuk ii geldi bana gezıyrm bu ara habıre baska turlu kafa dagılmıyr cok daralıyrm yoksa senın nıye keyfın yok ?

ohh ne güzel yaa.. havan değişmiştr işte... arkadas arkadass yokki anacım bende arkadas.. gezmeyi özledim bende, inşallah bebişimle gezicem bende allah izin verirse.. benim keyfimide aldıgım bi iki haber kacırdı eşimin gelmesini bekliyorum o gelince düzelirim inşallah

saol nazlı zaten 1yılın yıpranmışlığı var bu da tuz biber oldu üzerine..iki gündür egzersiz yapmıyorum.bugün de olmadı zaten şu anda iyi değilim yapamam inşallah arayı soğutmak olumsuz etkilemez.parmak yapsam da p..s bir süre yapmıcam sanırım dokunmak istemiyorum ona

cok sevindim ikinizinde iyi olmasina rabbim hep iyi etsin, seninde hep uykun geliyormu,halsizmisin. kac aylik oldun kiz

hayırıdır inşallah canım kötü bir şey değildir inşallah:18::18:

rimele peçete yada pamuk sarabilirsin canım . 4-5 cm sanırım parmak kadar oluyor parmak kadar boyut yeter bence zamanla ilerler zaten o takıldığı yerde biraz beklersen derin nefes alıp ver sürekli ıkın ileriside gelir bende de takılıyordu orada

olur be cnmm ınsanın bebısıyle gezmesı daha guzel bosverr...zaten bı anımız bı anımızı tutmuyrkı bı ıyıyız bı kötü en ufak bısı moralmen çökturyr ınsanı sen üzme sıkma canını daha hassas bı dönemdesın zaten salla herseyı

rica ederim canım yapma bu akşam toparlan iyice ama unutma bu işi önce kendin için yeniceksin...eşinlede düzelir inşallah en kısa zamanda aranız

hamilelikte ve daha bir çok şeyde insanın annesi gibi kimse olamaz bunu hep söylüyorum ama ona göre onun annesi kanatsız melek bana benim annemden daha iyi bakarmış çok değerliymişim.bir alay saçma sapan laf konuştukça daha sinir oluyosun.saol desteğin için canımnama onun vazgeçmeye niyeti yok bu tayin konusunda illaki olacak...aramızda 7 yaş var ya ağlasam çocukluk tartışsam çocukluk.benim için en doğruyu kendi biliyor sanki.amaaaaaaan ne bilim işte sevgi olmasa çekilmez ama onu da yıpratıyorlar.çok severek evlenip boşananları hiç yadırgamamak lazım

cok sevindim ikinizinde iyi olmasina rabbim hep iyi etsin, seninde hep uykun geliyormu,halsizmisin. kac aylik oldun kiz

amiiin inşallah .. bende de çok fazla halsizlik var ya bulantılarım az ken iş yapmaya çalışıyorum ama hemen yoruluyorum sürekli yatasım geliyor ama uyku yok hep sabah 6 da uyanıyorum zor uyutuyorum kendimi ..
pazartesi tam 3 aylık olacak inşallah

sağol canım haklısın valla..

ben kacıyorum kızlar bu arada.. eşim geldii.. ii akşamlar herkese

cnmm erkekler hep aynı daha cok farklı düşünenini hiç görmedim analarının abuk subuk hareketlerını bıle görseler sen yanlıs anlamıssın o kötü niyetli yapmaz falan dıye kapatırlar...hıc canını sıkma yalnız degılsın Allah gönlune göre versın ınsallah ıstemdıgın yerlere gıtmek zorunda kalmazsın bol bol dua et tayını cıkmasın

Saol canım bunun üzerine bu sene isteyemez de seneye allah kerim..aynen öle dediğin gibi gerçekten.gitsek de ben huzur vermem zaten onun ailesine zorla gittiğimi unutamam ki bir sürü kavga gürültü olur yine.sakin sakin uzakta olmak varken.haklısın ama tek sorun benimki değil erkek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…