- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.141
bak sen eee ben orayi kacirmisim aslinda her yazdigini okuyorum ama gözümden kacmis, yoksa biraz önce öyle güzel güzel yazarmiydim. bende diyordum bu kiz nasil olduda uzanmayi akil etti. dur ben ona simdi iyi 1.firca cekim. saol söyledigin icin ahh ah keske ben 1.elektrik yerinde calissaydim günde 2.kere ozum hanimin ceranini keserdim sirf,internete giremesin yatsin diye. yada keske komsusu olsaydim diurmadan sigortasini indirirdim böylelikle bilgisiyarsiz kalirdi.
kızlarr bişey sordum kimse cevap vermemiş.neyse ben rimeli 4-5 cm aldım daha ileri ittim gitmedi hatta sağa sola oynattım çıkardım girdirdim 4-5 defa yaptım aynı şeyi sonra ileri gitmedi orada ne var ya tecrübeli arkadaşlara soruyorum.birde rahattım 4-5 yetermi ikinci egz geçeyimmi rimeli nasıl kalınlaştırıcam peçetemi sarayım ne yapayım cevap lütfen
Ben zaten çok hassasım bu egzersizlere başladığımdan beri sanki birlikte olabilmemiz onun için önemli değil sanki bu sadece benim için önemli o kendini tatmin ediyo sorun bitmiştir.bu kadar gamsızlık olur başım o kadar çok ağrıyo ki gözlerim şiş bugün çok kötü bir gün ve gözlerim sanki hiç durmıcak açıldı artık
merhaba kızlar..ben bugün çok kötüyüm eşimle dünden itibaren fena kapıştık..tayin dönemi geldi ya bizim tutturdu memleketime gidelim diye.evlenmeden önce hiç böyle şeyleri yoktu evlendiğimizden beri memleket sayıklıyo.sanki benim ailem yok sadece onun ailesi var yok onların yanında daha iyi olurmuşuz yok çocuğumuz olursa onun annesi benimkinden daha iyi bakarmış.tamam bu sene gitmeyelimmiş ama seneye kesin gidelimmiş.sabah gözümü açtı günaydın demeden başladık tartışmaya öyle bir sinirlerim bozuldu ki hiç durmadan ağlıyorum sabahtan beri.salak salak bakıyo neden bu kadar ağladı diye.sonra egzersiz yapayım dün yapamadım belki kafam dağılır dedim.ama kendimi o kadar sıkmışım ki psikolojik olarak hiçbir şey yapamadım banyoya girdim hala sakinleşemedim.gittim yanına kendimi kaybettim resmen ancak o zaman anladı beni.sen benim evlendiğimizden beri rüyamda gerçekte ne hissettiğimi ne yaşadığımı biliyor musun dedim saydım döktüm içimdekileri.ya anlamıyorum ya gerçekten tanıyamıyor insan.bir gelip özür diliyo ondan sonra neden bu kadar abartıyosun diyo sonra tekrar konuşmaya çalışıyo sonra suç bendeymiş gibi azarlıyo.şu an yazdıklarımı göremiyorum sinirlerim çok bozuldu.sanki bu sorun sadece benim sorunummuş gibi davranmasını hazmedemiyorum.lanet olsun ya kendimi motive ede ede 1 hafta olacaktı mahvetti herşeyi.değil deneme yapmak dokunmasına bile tahammülüm yok.tayin isteyip beni zoraki eş durumuna sürükleyecek sanki benim derdim bana yetmiyormuş gibi bu sene olmazsa seneye.
öyle bir boşluktayım ki eşim beni anlamıyo ya benim başka kimsem yok ki dertleşeceğim.vaji yi çok kafama taktığımı söylüyo ya bu kafaya takılmıcak bir şey mi.ben 1 senedir rüyalarımdan sıçrayarak uyanıyorum kabus gibi üzerimde bu hastalık..bilmiyorum bu adamla birlikte olup çocuk düşlemeye değer mi bir çuval inciri berbat etti...
sagol cnm ben ıyıyım Allaha şukur arkadaslarımla bulustuk ii geldi bana gezıyrm bu ara habıre baska turlu kafa dagılmıyr cok daralıyrm yoksa senın nıye keyfın yok ?
canım benim eşimde hep derdi elbet bir gün olur takma diye ama onlar bilmiyorlarki her anımızda onu düşünüyoruz her yapamadığımızda yıkılıyoruz.gerçi egzersizlere başladığımda çok destek oldu her günün raporunu aldı ama ben demiştim beni gaza getir her gün sor diye.erkekler böle maalesef demezsen akıllarına gelmiyor.düzelir inşallah sen kendin için bunu başar önce daha seney kadar fikri değişir hele bi o zaman gelsin düşünürsünüz tayin işini
hoşbuldummçok şükür iyiyim bulantılarım azalmaya başlıyor . bebişde iyi çok şükür 3. aya giricez Allahın izni ile..
sen nasılsın nasıl gidiyor fazla giremedim rahasızlıktan hep uzak kaldım hepinizden
ohh ne güzel yaa.. havan değişmiştr işte... arkadas arkadass yokki anacım bende arkadas.. gezmeyi özledim bende, inşallah bebişimle gezicem bende allah izin verirse.. benim keyfimide aldıgım bi iki haber kacırdı eşimin gelmesini bekliyorum o gelince düzelirim inşallah
kızlarr bişey sordum kimse cevap vermemiş.neyse ben rimeli 4-5 cm aldım daha ileri ittim gitmedi hatta sağa sola oynattım çıkardım girdirdim 4-5 defa yaptım aynı şeyi sonra ileri gitmedi orada ne var ya tecrübeli arkadaşlara soruyorum.birde rahattım 4-5 yetermi ikinci egz geçeyimmi rimeli nasıl kalınlaştırıcam peçetemi sarayım ne yapayım cevap lütfen
hayırıdır inşallah canım kötü bir şey değildir inşallah:18::18:
ohh ne güzel yaa.. havan değişmiştr işte... arkadas arkadass yokki anacım bende arkadas.. gezmeyi özledim bende, inşallah bebişimle gezicem bende allah izin verirse.. benim keyfimide aldıgım bi iki haber kacırdı eşimin gelmesini bekliyorum o gelince düzelirim inşallah
saol nazlı zaten 1yılın yıpranmışlığı var bu da tuz biber oldu üzerine..iki gündür egzersiz yapmıyorum.bugün de olmadı zaten şu anda iyi değilim yapamam inşallah arayı soğutmak olumsuz etkilemez.parmak yapsam da p..s bir süre yapmıcam sanırım dokunmak istemiyorum ona
merhaba canım üzülme ne olur biliyorum tartışmalardan sonra insanın hiç bişey yapası gelmiyr ama emin ol her ailede oluyor illaki sorunlar benm eşimde memlekete gitmek istiyordu hep ama vazgeçtirdim zorla şimdi böyle der sen taviz vermessin vazgeçer inşallah sonuçta bir tek onun ailesinin olduğu yer sende haklısın ki kendi ailene de yakın olmak istersin .. hemde hamilelik olursa ileride insanın annesinden daha ii kim bakar yardım ederki .. eşinde anlayacaktır bunu eminimki .. vaji sorununu benm eşimde abarttığımı söylerdi ben hep ağlardım çünkü azarlardı beni ama işte onlarında arada psikolojileri bozuk oluyor belkide ama bu tartışmalar oluyor illaki canım rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin sen başladıysan egzersizlere bırakma hiç sorunu aştıktan sonra bir sıkıntı kalmaz Allahın izni ile..
cok sevindim ikinizinde iyi olmasina rabbim hep iyi etsin, seninde hep uykun geliyormu,halsizmisin. kac aylik oldun kiz
insanın canını sıkmaya yetiyor işte... Allah herşeyin hayırlısını versin diyelim kapansın :)
olur be cnmm ınsanın bebısıyle gezmesı daha guzel bosverr...zaten bı anımız bı anımızı tutmuyrkı bı ıyıyız bı kötü en ufak bısı moralmen çökturyr ınsanı sen üzme sıkma canını daha hassas bı dönemdesın zaten salla herseyı
rica ederim canım yapma bu akşam toparlan iyice ama unutma bu işi önce kendin için yeniceksin...eşinlede düzelir inşallah en kısa zamanda aranız
hamilelikte ve daha bir çok şeyde insanın annesi gibi kimse olamaz bunu hep söylüyorum ama ona göre onun annesi kanatsız melek bana benim annemden daha iyi bakarmış çok değerliymişim.bir alay saçma sapan laf konuştukça daha sinir oluyosun.saol desteğin için canımnama onun vazgeçmeye niyeti yok bu tayin konusunda illaki olacak...aramızda 7 yaş var ya ağlasam çocukluk tartışsam çocukluk.benim için en doğruyu kendi biliyor sanki.amaaaaaaan ne bilim işte sevgi olmasa çekilmez ama onu da yıpratıyorlar.çok severek evlenip boşananları hiç yadırgamamak lazım
sağol canım haklısın valla..
ben kacıyorum kızlar bu arada.. eşim geldii.. ii akşamlar herkese
cnmm erkekler hep aynı daha cok farklı düşünenini hiç görmedim analarının abuk subuk hareketlerını bıle görseler sen yanlıs anlamıssın o kötü niyetli yapmaz falan dıye kapatırlar...hıc canını sıkma yalnız degılsın Allah gönlune göre versın ınsallah ıstemdıgın yerlere gıtmek zorunda kalmazsın bol bol dua et tayını cıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?