- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.161
hamilelikte ve daha bir çok şeyde insanın annesi gibi kimse olamaz bunu hep söylüyorum ama ona göre onun annesi kanatsız melek bana benim annemden daha iyi bakarmış çok değerliymişim.bir alay saçma sapan laf konuştukça daha sinir oluyosun.saol desteğin için canımnama onun vazgeçmeye niyeti yok bu tayin konusunda illaki olacak...aramızda 7 yaş var ya ağlasam çocukluk tartışsam çocukluk.benim için en doğruyu kendi biliyor sanki.amaaaaaaan ne bilim işte sevgi olmasa çekilmez ama onu da yıpratıyorlar.çok severek evlenip boşananları hiç yadırgamamak lazım
Saol canım bunun üzerine bu sene isteyemez de seneye allah kerim..aynen öle dediğin gibi gerçekten.gitsek de ben huzur vermem zaten onun ailesine zorla gittiğimi unutamam ki bir sürü kavga gürültü olur yine.sakin sakin uzakta olmak varken.haklısın ama tek sorun benimki değil erkek işte
evet öyle kesinlikle bende çok severek evlendim bizimde aramızda tam 7 yaş var ama bak ben kesinlikle söylüyorum eşime her zaman kendini benim yerime koy diye benim tarafımdan bak bu bir evlilikse herşey eşit olmalı ben sana istemediğin şeylere zorlayamam sende beni zorlayamassın sonuçta ortak kararlar alınmalı derim böyle yaş farkı ne kadar olursa olsun senin fikirlerinde önemli.. ve üstelik sen hassassın bu sorunu anca yaşayan bilebiliyor .. eşler her zaman anlayışlı davranmıyor malesef ama inşallah anlayacaktır seni ..
senin eşinde benimki gibi biraz annesini çok över melek onun için .. sen taviz verme bence eşin anlayacaktır zamanla inşallah..
aynen uzakta olmak en güzeli biz aynı şehirdeyiz ama uzagız kafam rahat yakın bi yerlerde otursak cok sorun yasıycagımdan emınım ama erkekler bunu anlaymıyrlar
inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ya.daha birbirimizi yeni tanımaya başlıyoruz sanırım.işine gelmediğinde şaka yapıyorum sen de abartıyosun diyo.bu dengesizlikleri yeni yeni görüyorum çözemiyorum onu..düzgün konuşurken bu konuyla ilgili bişey anlatmaya çalışırken işine gelmedi mi sen benim giibi uysal birini bulmuşsun oh valla diyip işin içinden çıkıyo istesen de tartışamıyosun sonra.benim işim var bu adamla sevgimiz bitmese bari o biterse herşey biter çünkü
öyle düşünme cnm şimdi sinirlisin hep kötü şeyler düşünüyrsun bunlar aşılmıycak seyler dgl hele ki evliliğinin ilk yıllarıysa biraz daha zorlu gecıyr sonra daha cok alısıyrsun birbirnize ve hersey daha bi rayına oturyr biraz sabır sonrası daha ii olur ınsallah
inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ya.daha birbirimizi yeni tanımaya başlıyoruz sanırım.işine gelmediğinde şaka yapıyorum sen de abartıyosun diyo.bu dengesizlikleri yeni yeni görüyorum çözemiyorum onu..düzgün konuşurken bu konuyla ilgili bişey anlatmaya çalışırken işine gelmedi mi sen benim giibi uysal birini bulmuşsun oh valla diyip işin içinden çıkıyo istesen de tartışamıyosun sonra.benim işim var bu adamla sevgimiz bitmese bari o biterse herşey biter çünkü
Biliorum kotu bi durum surekli aklinn nie yapamiorumm oluodurr..herseyin zamanini allahim bilir ve o isterse olur unutma cnmm...gelelim tayin meselesinee...istesin geleck yill sendee onlardan uzak bi ev kiralarsinn...isime uygun dersinn..yada bahaneler cokk...taviz germessinn olur biterr..ama simidi sen geleck yil icinn ve onun aileis icib canini sikmaa...onun ailesi ona mukeemmel hayatta degistiremssin..ugrasmma bosunaa,takmaa ...gidilecekmi 2 haftad 1 git..gelmek isterleese onlrda az gelirlerr...ama esinee aslaa bnm ailem haksiz karicim sen haklisin dedirtmeye calismaaAa YAPAMAZSİNNN..iki kisilik hayatina simdi sen onlari katarak zehir ediosunn...hadi bakalimm egsersizine baslaaa kndi eee gellllinşallah dediğin gibi olur arkadaşım ya.daha birbirimizi yeni tanımaya başlıyoruz sanırım.işine gelmediğinde şaka yapıyorum sen de abartıyosun diyo.bu dengesizlikleri yeni yeni görüyorum çözemiyorum onu..düzgün konuşurken bu konuyla ilgili bişey anlatmaya çalışırken işine gelmedi mi sen benim giibi uysal birini bulmuşsun oh valla diyip işin içinden çıkıyo istesen de tartışamıyosun sonra.benim işim var bu adamla sevgimiz bitmese bari o biterse herşey biter çünkü
evet sevgi ve saygıyı korumak lazım çok haklısın rabbim uzun süreli sevgi saygı çerçevesi içerisinde olmayı nasip etsin . bu kadar olur benm eşimde aynı kesinlikle tartışamıyorsun işin içinden hep çıkar tartışmaya izin vermez bende evlendikten sonra tanıdım ama artık hep ii tarafından bakmaya çalışıyorum iyi yönlerini görmeye çalışıyorum .. . mesela annesi babası ilk yılımızda hep bizde kaldılar gelip çok tartışıyorduk olacak gibi değildi sürekli tartışma oluyordu ama zamanla geçti ikimizde birbirimizi tanımaya başladık nereden konu nereye gideceğini anlıyoruz inşallah sizde aranızdaki sorunu tamamen aşarsınız.. zamanla aşılmıcak sorun yok Allahın iznii ile ..
inşallah ya ne diyim bu şehir çok büyük yeni geldim etrafımda bişeyleri paylaşak kimse yok arkadaşlarım uzakta telefon konuşmalarında kaldı onlarla telefonda dert anlatmak istemiyorum.iyi ki varsınız insan bunları yakınlarına anlatamıyo çünkü en ufak bir şeyde geçmişte yaşadığın tatsızlıklar senin önüne sürülüyo.çok saol sahara
Biliorum kotu bi durum surekli aklinn nie yapamiorumm oluodurr..herseyin zamanini allahim bilir ve o isterse olur unutma cnmm...gelelim tayin meselesinee...istesin geleck yill sendee onlardan uzak bi ev kiralarsinn...isime uygun dersinn..yada bahaneler cokk...taviz germessinn olur biterr..ama simidi sen geleck yil icinn ve onun aileis icib canini sikmaa...onun ailesi ona mukeemmel hayatta degistiremssin..ugrasmma bosunaa,takmaa ...gidilecekmi 2 haftad 1 git..gelmek isterleese onlrda az gelirlerr...ama esinee aslaa bnm ailem haksiz karicim sen haklisin dedirtmeye calismaaAa YAPAMAZSİNNN..iki kisilik hayatina simdi sen onlari katarak zehir ediosunn...hadi bakalimm egsersizine baslaaa kndi eee gellll
belki de haklısın gitsek de mesafe bana bağlı.ya işte ben bu sorunu aşmadan güvenemiyorum buradan uzaklaşmaya benim kendime sabrım kalmamış bugün bunu anladım.benim problemimden daha önemli, bir şey olamaz gibi geldi onun da çok önemsemesini istedim.sao canım ben bugün kendimi toplayıp yarın kaldığım yerden şu illet hastalığa son vermek için uğraşıcam
Erkkler ve kadin duygusuuuu cokkk farkliii..bizim cook onemsedigimiz seyler onlara cook onemli gelmioo haaaa gelsede sirf biz uzulmeyelim diee rol yapiolarr4..seniherseye ragmen cok seven bi esin var daha ne istiosunn cnmm....adamm garibimm siftah etmemisss ...arkadslarr eslerinizin kiymetini bilnnn yaninizdalarr ... zorrr ama eldenn ne glirrr zamanii vaaaaaarr dimekkii
kimsecikler gelmemiş eee bugün pazar tabiii(( ilk günaydın benden olsun bari.. açılışı ben yapiimm
günaydın canımnasılsın?
inşallah canım en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız..
benim hiç beklemediğim bi zamanda oldu diyebilirim.martta yendim,çalışmaları nisanda yumurtlama dönemine denk getiremedik misafir gelen giden uymadı.ben nisanda bebek düşündüğümüz için doktora gittim,smear testimi falan oldum,folik asite başladım.hatta hemen kalamam bile düzenli içmedim hiç.bu mayıs ayında adetimin 11.günü tekrar doktora göründüm kontrol anaçlı,bana bu ay gebe kalma ihtimalin biraz zor görünüyor demişti.ymurtam 2-3 mm az gelişmiş ööyle ddedi.stres yapmışsındır,geç olgunlaşıcaktır,adetinde gecikir dedi.
evet adetim gecikti ama hamilelikten.doktorun dedği çıkmadı..o yüzden ne olursa olsun içinizi ferah tutun..
vajilykende 7-8 tane doktora görünmüştüm biri çok kalın kızlık zarın var,operasyon gerek demişti..hani nerde kalın zar..bırak acımayı,ne kan,ne pembe akıntı ,ne acı hiç bişey olmadı başardığımda..
o yüzden hiç canınızı sıkamyın,egzersizlerinizi düzenli yapın..ben çok tembeldim,düzenli egzersize tam anlamıyla hiç başlayamamıştım..:26:
merhaba canım nasılsın canım geçmişi okuyordumda yazını gördüm aynı durumdayız vallahi canım. herkes egzersiz şat diyor benim beynim bunu algılayamıyor.bıktım ya topiğe girmek istemiyorum çünkü herkes başarıyor ben yerimde sayıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.aynı zamandaALLAH kocişlerimize sabır versin benimki artık tepki bile vermiyor artık o da alıştı bu duruma artık eee tam iki yıl oldu evlilik yıldönümümde mutsuzdum çünkü ..... herşey aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?