- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.181
umutsuzluğa kapılmayın bende öleydim bunu asla yapamıyacağm derdim aslında okadar kolayki şimid bunu nasıl yapamdım diye kendimi ayıplıyorum egzersizleri sakın bırakma emin ol yapacaksın pes etme sakın
cancanek gelin cikmis, yazdiklarimizi görmedi. neyse yarin görür artik.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
merabalar saol sen nasılsın sanırım sadece senle ben varız şuanda:)
Selam,
Egzersizler için kullandığınız jel, krem adlarını yazabilir misiniz, benim kullandığım jel çok yaktı devam edemedim
canım sıkma canını erkekler maalesef bencil oluyor böyle durumlarda sen kendin için bu hastalığı yenmeye bak önce inan yendiğin an kendine güvenin gelicek daha bi başka bakıcaksın etrafa şuan belki ikinizinde sinirleri çok bozuk olduğu için anlamıyorsunuzdur birbirinizi.inan erkeklerin hemen hepsinde böyle davranışlar var
ben yarın başlıcam egzersize, o yüzden bilmiyorum hangi jel yakmıyor.
ya benim soruma cevap vercek birisi yok muuu
canım sen yendin mi, şu emla kremin kullanılışını biliyomusun? prospektüste uygulama süresi diye bişey var, kafamı karıştırdı. mesela 10 dk sonra silmek falan mı gerekiyor
selam canım ben vazelin ve bebeyağı kullandım ve hiç yakmadı bende sorun oluşturmadı yan etkisi de yok bildiğim kadarıyla zaten gittiğim doktor da bebeyeğını önerdi
ben hiç onu kullanmadım dediğim gibi doktor bana bebeyağı önerdi ben de vazelin+bebyağı kullandım hiç de yakmadı bence onları kullanman yeterli inan bana emlayı kullanmadım
ben hiç onu kullanmadım dediğim gibi doktor bana bebeyağı önerdi ben de vazelin+bebyağı kullandım hiç de yakmadı bence onları kullanman yeterli inan bana emlayı kullanmadım
canım onu herşeyim - ysf sormuştu. emla krem almıştım da onu merak ediyorum ben de. bi bilgin varmı önceki mesajımı okusana bi
canım aynı anda yazmışız okuyamadım cancanek. ben bi yerde bebeyağı mantar yapıyor diye okumuştum da o yüzden korkuyorum sana yapmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?