Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umutsuzluğa kapılmayın bende öleydim bunu asla yapamıyacağm derdim aslında okadar kolayki şimid bunu nasıl yapamdım diye kendimi ayıplıyorum egzersizleri sakın bırakma emin ol yapacaksın pes etme sakın

ben vajiyi yeneli 3ay oldu. siz gizli gizli okumaya devam edin, böyle ne olucaksa aha ben cikiyom gezmeye gidiyom ben simdi gidiyomya siz simdi hemen cikarsiniz arkamdan.

canım sen yendin mi, şu emla kremin kullanılışını biliyomusun? prospektüste uygulama süresi diye bişey var, kafamı karıştırdı. mesela 10 dk sonra silmek falan mı gerekiyor

uygulama süresinden kasıt belli bir dk bekledikten sonra ilişkiye başlamak değil, o başka birşey cevaplayan olursa onu demek istemiyorum. yanlış bişey yaparsam diye korkuyorum, prospektüse göre uyguladıktan sonra silmek gerekiyor ama burdan araştırdığım kadarıyla içine sürülecek deniyor, o halde nasıl silinecek tekrar? şimdi kimse yok galiba giriş yapınca bilenler beni bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim arkadaşlar

canım seni çok iyi anlıyorum erkekler dediğin gibi bekarken sen nerde istersen orada yaşarız diyolar sonra evlenince de u dönüşüyle kendi isteklerine göre hareket ediyolar bu da onların bencillliğinden kaynaklı maalesef orta yolu bulursunuz inşallah ayrıca egzersizler konusunda ben hep kendim mücadele ettim sayılır eşim benimle doktora gelmedi ben olayın üstüne gittim benim de rüyalarıma giriyodu kaslarımı sıkarak uyanıyordum artık kasarımda ağrı oluşmaya başlamıştı ama kafaya koymuştum ne olursa olsun bunu başaramak istedim ve çok yorgun stresli olduğum günlerde bile egzersizi bırakmadım ne olur sen de güçlü olmaya çalış ve hiçbişeyin sana engel olmasına izin verme hergün ne olursa olsun egzersizini yapp dua ettt bunu başarırsan ki başaracaksın ben inannıyorum eşini ikna etmen daha kolay olurr.önce bunu başar sonra eşini ikna etmek senin elinde herşey bayanların elinde hakkımızda hayırlısı olsun canımmm

canım sen yendin mi, şu emla kremin kullanılışını biliyomusun? prospektüste uygulama süresi diye bişey var, kafamı karıştırdı. mesela 10 dk sonra silmek falan mı gerekiyor

ben hiç onu kullanmadım dediğim gibi doktor bana bebeyağı önerdi ben de vazelin+bebyağı kullandım hiç de yakmadı bence onları kullanman yeterli inan bana emlayı kullanmadım

selam canım ben vazelin ve bebeyağı kullandım ve hiç yakmadı bende sorun oluşturmadı yan etkisi de yok bildiğim kadarıyla zaten gittiğim doktor da bebeyeğını önerdi

canım onu herşeyim - ysf sormuştu. emla krem almıştım da onu merak ediyorum ben de. bi bilgin varmı önceki mesajımı okusana bi

ben hiç onu kullanmadım dediğim gibi doktor bana bebeyağı önerdi ben de vazelin+bebyağı kullandım hiç de yakmadı bence onları kullanman yeterli inan bana emlayı kullanmadım

ben yarı yatar şekilde arkama yastık koyarak çalıştım hep elimi güzelce yıkadım ve parmağıma vazelin bebeyağı sürdüm biraz vaji girişine de sürdüm ve bugüne kadar hiç olumsuz bişey olmadı hatta başka jel sürdüm o yaktı yaniii vazelin ve bebeyağı yakıcı özelliği yokk kayganlaştırıyoda bence bunları deneyebilirsin

canım aynı anda yazmışız okuyamadım cancanek. ben bi yerde bebeyağı mantar yapıyor diye okumuştum da o yüzden korkuyorum sana yapmadı sanırım

canım onu herşeyim - ysf sormuştu. emla krem almıştım da onu merak ediyorum ben de. bi bilgin varmı önceki mesajımı okusana bi

canım hiç emla kremini kullanmadım ben ama istersen bu bölümün başlardaki sayfalarında emla kremle ilgili kızların konuşmalarını okumuştum ben eski sayfalara bak istersen kızlar genellikle emla kullanıyo sanırımm

canım aynı anda yazmışız okuyamadım cancanek. ben bi yerde bebeyağı mantar yapıyor diye okumuştum da o yüzden korkuyorum sana yapmadı sanırım

canım öyle bir şey olsa doktor özellikle onun adını verdi şimdilik bende Allaha şükür birşey oluşmadı ama ona bakarsan diğerlerinin de ne yan etkileri var bilmiyoruzki sonuçta bebeyağını çocuklar için de kullanıyolar ben böyle düşünerek kullandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…