Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen bebeyağı yakmıyo diyince onu da aliim dedim mantar yapar diye almıyordum dediğim gibi. emlayı ilişki için aldım zaten, egzersiz için değil. sağol canım.

haklısın kim bilir diğerlerinin ne yan etkileri var bilinmeyen. aslında en mantıklısı bebeyağı evet.

kızlar orda mısınız sormak iistediğiniz bişey varsa sorun kızlarr ben birazdan çıkıcam akşama düğün varmış arkadaşım beni yanın da götürecek:)ona eşlik edicem yanii

merhaba canım ; ben emla kremi kullandım bekleme süresi vardı genital bölgede 5-10 dakika da etki gösteriyor bende buradan aldığım bilgilerle içine sürdüm ama parmağımın ucuna nohut miktarı kadar aldım birazını girişine birazını içeriye sürmüştüm. uygulama süresi uyuşma yaptıktan sonra ki süredir yani silmek gerekiyor diye bişey duymadım ama ben ilişkiden sonra yıkıyordum iyice .

çok sağol canım. peki bırakabildinmi emla kremi

jas_min sen yendin sanırım tavsiyelerin varmı biz yenilere

canım benim tavsiyem emlasız bu sorunu aşabilirsin . eğer egzersizlere hiç başlamadıysan emla kremi kullanma bence jel kullan. anestezik bir ilaç çünkü. eğer ileride egzersizlerde ilerlediğinde denemelrde sıkıntı çekersen bence kullanırsın. ben öyle yapmıştım zaten hiç egzersiz yapmadan emla ile deneyince de olmuyor illaki egzersiz gerekiyor..

jas_min sen yendin sanırım tavsiyelerin varmı biz yenilere

canım ben de yeni yendim 5 gün oldu şükürler olsun inanamıyorum halaaa inan bana hiç de zor değilmiş ben yaşadığım şehirde doktora gittim bana haftalık ödevler verdi ilk başta ayna ödevi verdi aynayı karşına al ve vajinanı incele dedi.2.hafta 1 parmak 1 boğum verdi ben önce nasıl yapıcam yapamam diyordum ama kafamda önce bunu başarmak istediğime hazır ettim kendimi önce beyinde bitiyo herşey yapıcam bende diye kendini sürekli şartlandırmalısın ve doktordan geldiğim akşam başladım önce tedirgin oldum ama parmağımı girdirdikçe vajinamın ne kadar esnek olduğunu ve parmağımın çok rahat bir şekilde girip ilerlediğini yaşayarak yaparak gördüm herşey düzenli olarak yapılan egzersizlerde bitiyo canım üşenmeden ertelemeden yapacaksın başka yolu yok doktorda zaten parmak egzersizi veriyo ancak bu şekilde aşabilirsiniz diyor ve ben parmağımın girip çıktığını gördükçe gaza geldim güvenim arttı ve artık inanmaya başladım ve her hafta yeni ödevler verdi 3.hafta 1 parmak 2 boğum ardından 2 parmak 1 boğum ve eşli 1 parmak 1 boğum ardından eşli 2 parmak 2 boğum bu şekilde sırayla devam etti en sonunda p...s başı çalışması verdi 1 hafta boyunca p...s başı girdirip çıkarmamı istedi ben bunu 2-3 gün yaptım arkasından baktım p..s giriyo ilerliyo ve uzatmayalım dedik kendimi de hazır hissediyodum artık ben üstte eşim altta olacak şekilde tabii eşimin p...si kontrolü bendeydi ben elimle yerleştirdim ve yavaş yavaş ilerlettim oldu ben de inanamadımm.canım egzersizlerini yap sürekli yorulsan bile hiçç erteleme bakk sende göreceksin kafandaki bütün olumsuz düşünceler bu egzersiz çalışmasıyla kayboluoo inşşş inanıyorum sen de başaracaksınn

tamam canım. ben emla kremi ilişki için almıştım ama kullanmamaya çalışmam gerek haklısın. zaten açtıktan sonra tekrar kullanmayınız yazıyor, atmak gerekiyor, çok da pahalı olunca tuhaf bi durum çıkıyor ortaya.

kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olunn inşallah sizler de yapacaksınız ilk başta ben de tedirgindim ama egzersizler ve buradaki arkadaşların da motve gücüyle atlattımmm öpüyorumm yine girdikçe yardımcı olmaya çalışıcam kendinize ii bakın:)

ne güzel canım ya ne mutlu sana. varya ben de yeniceğime inanıyorum zaten. hiç üzerine gitmedim bu sorunun. daha yeni odaklandım. tamamen kasılıyorum hiç olmıcak sanıyorum ama ben yenicem bunu üstüne giderek inşallah. vajinamın çok küçük olduğunu düşünüyorum ondan korkuyorum bi tek ya herkeste bu düşünceler var deniyor ama ne biliim

evet 5 tüp oluyor içinde birde pahalı baya . ama dediğim gibi hiç egzersiz denemediysen etki belki göstermeyebilir birde parmağınla içerisine sürmen gerekiyor. sonra tekrar umutsuzluk oluyor olmayınca .. ama başlamadıysan biran önce başla canım hiç vakit kaybetme inanki ben çok korkardım şu egzersizlerden ama başlayınca olduğunu görünce daha bi üstüne gittm hergün aksatmadan yapmıştım bir saate yakın neredeyse.. çok vahimdim birde bak ben dokunamazdım orama bakmak istemezdim bende deliğim yok sanırdım oram çok küçük nasıl oalcak aklım almazdı :)
kulak çubuğunu streçledim ilk onunla olduğunu görünce parmağa geçtim çok şükür devamı geldi..
delik ıkındıkça açılıyor mesela ben genede orası çok küçük nasıl olurki diyordum ama öyle bir yapı ki esnedikçe esniyor aslında kaslar engel olduğundan şu sıkıntıyı çekiyoruz o kaslarda egzersizler ile kasılmamaya başlıyor .. ve iilişki anına gelince denemede acısız ağrısız ilişkiye girebilme şansı da veriyor aslında bu egzersizler çünkü kaslarını kontrol etmeyi öğreniyorsun..

canım yenip de yazanlardan Allah razı olsun. bu yazılanlar bana o kadar iyi geliyorki anlatamam. ilk burayı bulduğumda bunları okurken bile kasılıyodum, bilgisayarın başından kalkınca dizlerim ağrıyodu kasılmaktan. ama şimdi kendime çok güveniyorum ve yeneceğime inanıyorum. jel olsa şimdi başlıcam ama pazar olduğu için alamadık yarın alcam tavsiye edilenleri. peki bişey sorucam canım şimdi ilişkide bi sıkıntı yaşıyomusun zor oluyor mu yendikten sonra da

aynen canım aynı şeyleri bende yaşadım kasılmaktan bu sorunu bile araştıramıyordum eşim bakıyordu internetten .. yazıları okudukça kasılıyordum bacaklarım tutulurdu.. inşallah yarın alırsan jeli biran önce başlarsın ama başlamadan önce mutlaka 5 dakika falan vajina girişini tut bugünde yapabilirsin yatmadan önce tuttukça eline alışıyor cesaretin artıyor aynayla bakarsın ıkınarak açıldığını da göreceksin zaten..
bizim ilişki olduktan sonra da alışma sürecine geçiyorsun mesela ben ilk emla ile olduğundan hiç hissetmedim içimde . gitgeller mesela olmuştu anlamadan oldu ama emlasız yapınca rahat gitgel hemen olmayabiliyor içine alabiliyorsun ama zamanla da hareketine alışıyorsun tabi yendikten sonrada ara vermeden ilişki düzenli girmek gerekiyor doktorlarda öyle diyormuş alışana kadar.. ama olduktan sonrasında kendini rahat bıraktıktan sonra gerisi geliyor Allahın izni ile.. yeterki beyinde bitirmek bu işi..

tamam canım tavsiyelerine uyucam Allah razı olsun. Bana dua edin n'olur. Elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…