- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.221
tamam canım tavsiyelerine uyucam Allah razı olsun. Bana dua edin n'olur. Elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah
inşallah canım sende de o ışık var kısa sürede yeneceksin bu sorunu inşallah.. dualarımdasınız her zamanrabbim tez zamanda bu sıkıntıyı yaşayan herkesi kurtasın..
amin.. inşallah herkes bir an önce atlatır
ben çıkıyorum canım .. tekrar görüşürüz inşallah güzel haberlerle .. sormak istediğin bişey olursa mutlaka sor canım .
cevaplarız gördüğümüzde ..
Allaha emanet olun..görüşmek üzere..
ultrason jeliyle herhangibir sorun yaşayacağını sanmıyorum canımSelam,
Egzersizler için kullandığınız jel, krem adlarını yazabilir misiniz, benim kullandığım jel çok yaktı devam edemedim
ultrason jeliyle herhangibir sorun yaşayacağını sanmıyorum canım
canım seni çok iyi anlıyorum erkekler dediğin gibi bekarken sen nerde istersen orada yaşarız diyolar sonra evlenince de u dönüşüyle kendi isteklerine göre hareket ediyolar bu da onların bencillliğinden kaynaklı maalesef orta yolu bulursunuz inşallah ayrıca egzersizler konusunda ben hep kendim mücadele ettim sayılır eşim benimle doktora gelmedi ben olayın üstüne gittim benim de rüyalarıma giriyodu kaslarımı sıkarak uyanıyordum artık kasarımda ağrı oluşmaya başlamıştı ama kafaya koymuştum ne olursa olsun bunu başaramak istedim ve çok yorgun stresli olduğum günlerde bile egzersizi bırakmadım ne olur sen de güçlü olmaya çalış ve hiçbişeyin sana engel olmasına izin verme hergün ne olursa olsun egzersizini yapp dua ettt bunu başarırsan ki başaracaksın ben inannıyorum eşini ikna etmen daha kolay olurr.önce bunu başar sonra eşini ikna etmek senin elinde herşey bayanların elinde hakkımızda hayırlısı olsun canımmm
valla bugün ikinci ve çok kötü bir kıyamet koptu.dün hallolmuştu bişeyler bugün kahvaltı hazırlarken de yardım etti ama sürekli bişeylerle üzerime geldi.şimdi ben böle dedim diye ağlamaya gidersin sen falan diye diye üzerime geldi baktım bunun sonu yok çık mutfaktan kendi ne yaparsa yapsın dedim içeri girdim lep topu açtım..arkamdan geldi yine aynı laflar..ya çıldıracak gibi oldum.sinir krizi neymiş anladım yani kendimi bağıra bağıra tuşlara basarken buldum sonra yanıma geldi sessiz ol biraz diye bağırdı yine.ya benim ihtiyacım biraz şefkat ben sinirlenince kimse bana bağırmadı hayatım boyunca ama sevdiğim insan bunu yapıyo.en sonunda hatlar koptı kucağımdaki leptopu kaptığım gibi yere fırlattım .hıncımı alamadım masaya koştum tutamadı beni.sonra yatak odasına gittim.mutlu musun ağlıyorum işte diye bağırdım.ya adam öküz ya tutsa sarılsa biraz sakinleşicem.sinirlendi gitti mutfağa söylene söylene bişey ler yaptı.dayanamayıp gidip geliyo yanıma ama bi saçını okşıyayım demiyo.sonra nerden çıktıysa geld, elimi yüzümü yıkattı konuşmaya çalıştı.üzerime gereksiz geldiğini kabul etti dışarı çıkarttı gezdirdi.bu böyle nereye gider bilmiyorum benim kendimi kötü hissetme lüksüm yok.şu anda bilgisayarımın ekranının sağ alt köşesinde siyak kocaman bir çizgi var bugünün anısına ve kafamda dayanılmaz bir ağrı.bu adamla bu sorun nasıl halledilir bir ömür nasıl geçer bilmiyorum....
canım ınsallah duzelır hersey malesef her evde bu sorunlar oluyor...ınsallah vajıyı hallet emınım ıyılesır hersey hem sana sunu soyleyım esler o ıs olunca esının gozunun ıcıne bakıyor gercı bıraz karsındakı ınsana baglı...boyle tartısarak hersey daha kotu olur tecrubeyle sabır canım ben 4 yıllık evlıyım ve vajıyı daha subatta yendım bende coook tartısmalar yasadım ama oncesındekı 6 seneyıde sayarsam esım benım ıstedıgımı hep ben sakınken sevecenken yapmıstır tartısmalarda dahada ınatlasmıstır
hep öyleler ama başından beri hep sustum ben başaramadığımız denemelerde ağladığımda hep kızdı bana ağlayıp üzüleceksen dokunmam sana diye.sonra tuttum kendimi hep sorun yok gibi davrandım ama bu egzersizlere başladığımda biraz da o idare etsin istedim ama üzerime üzerime geldi.inan hastanelik olcam sadım bugün öyle sıkmışım ki kendimi 1 yıldır.bilmiyorum arkadaşım ya kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum iki gündür. 1 yıldır benim eşim anlayışlı diye avunurken böyle olunca yıkıldı her şey.halbuki kendimi çok hazır hissetmiştim başarmaya...şu anda kolumu kaldıracak halim yok yorgunum gönlüm yorgun.önceden bir kavga olduğunda kız arkadaşınla paylaşıyodun rahatlıyodun.şimdi o da yok.yalnız hissediyorum kendimi ben de buraya yazıyorum abuk subuk işte.
canım bu durum tam tersı senı hırslandırmalı bence sunkı ınan vajıyı yenınce evlılıgıne yenı bı nefes gelıyor bak sen daha 1 yıl olmus ben 3,5 yıl cektım emın ol butun tartısmaların ana sebebı bu. bız kendımızı bosuna avutmusuz evlılıkte cınsellık onemlı degıl dıye ama kesınlıkle cok onemlı. esım anlayıslı falan demıssın ya sunu unutma bazen aılende dahıl herkes yerı gelınce bencıl.
haklısın midye ben şu kafamın uyuşukluğu geçsin biraz ii hissedeyim başlıcam.saol ilgilendiğin için arkadaşım.
midye sana özel mesas yolladim
ne demek canım ya bızde aynı yollardan gectık ınsallah sızın yuvanızda senlenırbu arada egzersız konusunda sıkıntın olursa paylas senın tek amacın su gunlerde vajıyı yenmek olsun esın ıcın degıl kendın ıcınde ıste sonucta evlılık ıkı kısılık sadece onlar ıcın yasamıyoruz... ben bazen gıremıyorum ama olan arkadaslar yardım eder
mrb. arkadaşlarr bugün uzun bir aradan sonra tekrar başladım egzersizleree bugün bişeyi farkettim ama ben bunca zamnadır yanlış yere ittirmeye çalışıyormuşum :26: normal deliğin üstüne ittirmeye çalışıyormuşum bugün ıkındıkça açılınca delik farkettim doğru deliğien alttaymış o ya dimi arkadaşlarr neyse sonra kulak çöpüne pr..vatif geçirerek denedim ve çok kolayca aldım içeri bikaçkere git gel yaptım ve çok kolay oldu hemen aldı yarın da işaret parmağımı deniycemm çok mutlu oldum ama bugünn yaaaa
saolsun herkes yardımcı olmaya çalışıyo teşekkür ederim canım.ben en son iki parmak 3 boğumu almıştım 2 gün kavga etmeseydik eş parmağı ve p...s e geçecektim ama şu an 2 parmağı bile yapamıyorum.tekrar başlıcam allah nasip ederse.çok saol ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?