- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.241
kız yaslandım ben yedıden berı burdayım sen daha yenı geldın he cadı bı dogru durust karsılasamadık sımdıde ben acıktımbanyo yapmam gerek yarın ıs var
kiz öglenleyin ben burdaydim sen yoktun.1.de sabahtan beri burdayim diyorsun. ordaysan okumussundur sinirlendim yine gizli okuyanlara. siz dedim gizli gizli okumaya devam edin dedim. ciktim misafirlige gittim.
hanımlar günaydın..
ya derdim varr dün aksam tamamını aldım içime hepsi girdi ama kan gelmedi cok moralim bozulduo kadar acı cektim kendimide sartlandırmısım bittigini sanki onla ögrenicem gibi üzüldüm neden olmadı die hayıflandım durdum......
acaba doktoramı gitsem bu kadar esnek olma sansı varmı ki?
cvp yazın lütfen yasayan varsa bana bi yol göstersin......
herkese günaydın hayırlı haftalar:)))
canım sadece kan aksın diye mi ugrasıyodun.. ne güzel yenmişsin işte tebrik ederim.. keşke benden de gelmeseydi kan, gelmeseydi de o kadar korkmasaydım olduktan sonra.. herkesin zar yapısı farklı takılmayın o kana bu kadar, doktora falanda bunun için gitme bence.. söyleyecegi şey aynıdır emin ol canım..zarın esnektir şekercim takma, benim kuzenimde dogumda kızlıgı bozulmuştu.. bence yenmişsin yeni evliligin tadını cıkar.. kocana romantik sofralar hazırla ve tadını cıkarın ben hep öyle yapmıştım hamile kalana kadar..
YENMİŞİM DİMİ İNANASI GELMİYORKİ İNSANIN HANİ O OLUNCA İNANACAKMISIM GİBİ HİSSETTİM Bİ AN :) HERSEY YOLUNDA SANIRIM... TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE......
arkdaşlar bunu yazmaya utanıyorum ama herşeyi yazıcağımı söylemiştim bu vajinismusta çok ürkeğim dün aynayla vajeni incelidim bu beniim ilk adımımdı baktım delik varmış bende ıkındıkça açılıp kapanıyor ancak parmak sokamadım içeri yapmaya kalkıştığım anda çişim geliyor nedendir sanki içimde bi şey patlıcak gibi organlarım falan kötü oldum bıraktım ama sizin ne demek istediğinizi anladım nasıl yapmam gerektiğine ama o durum zorladı beni neden öyle oldu anlamadım özümmmmmmmmmm bunada varmı bi cevabın ?????
tatlım çişinin gelmesi korktugun için olabilir bende bayılacak gibi oluyordum ve her denediğimde bayılıyordum nerdeyse egzersiz önemli ama ben yapmadım hiç egzersiz hatta dün ilk kez oldu benim içime biri sanki içime biri çimento dökmüş gibi hissettim rahat ol geciyor ama sonra onu duyguyu yasayacagın en fazla 1 günmüş :)
arkdaşlar bunu yazmaya utanıyorum ama herşeyi yazıcağımı söylemiştim bu vajinismusta çok ürkeğim dün aynayla vajeni incelidim bu beniim ilk adımımdı baktım delik varmış bende ıkındıkça açılıp kapanıyor ancak parmak sokamadım içeri yapmaya kalkıştığım anda çişim geliyor nedendir sanki içimde bi şey patlıcak gibi organlarım falan kötü oldum bıraktım ama sizin ne demek istediğinizi anladım nasıl yapmam gerektiğine ama o durum zorladı beni neden öyle oldu anlamadım özümmmmmmmmmm bunada varmı bi cevabın ?????
günaaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hanımlar günaydın..
ya derdim varr dün aksam tamamını aldım içime hepsi girdi ama kan gelmedi cok moralim bozulduo kadar acı cektim kendimide sartlandırmısım bittigini sanki onla ögrenicem gibi üzüldüm neden olmadı die hayıflandım durdum......
acaba doktoramı gitsem bu kadar esnek olma sansı varmı ki?
cvp yazın lütfen yasayan varsa bana bi yol göstersin......
t tebriklerrr senin başarı haberiniii bekliordum zatennnnn........herkesten kan gelcek die bilşşi yokkk illa aklına takıldıysa git doktoraaa gitmen çok saçma olur ama...esnektir demekkii.....zaten kan akacak kan akacak die die yapamadık ya buunuuu...o kan anca filimlerde oluo canımmmm abartı hepsiii....şimdi herşeyi unut evliliğinin tadını çıkar......
günaydın canım :) oldu biliyormusun :) hepsi girdi ama kan gelmedi o başka tabi :)
sanırım bundan sonra ilki kadar acımaz inşallah...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?