Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk yapmaya başladığınız egsersiz şekli kesinlikle bir anda olmazz biraz uğraşı isterrr biraz psikolojik destek isterrr...aslında olurrrr ama birazzz zaman yavaş yavaşşşş yoksa çok kolay olurr.......

HADİ HAYIRLISI BAKALIM HABER VER MUTLAKA ...

geldinmi gülüm nirdesin sen yine bende 1.tuhaf oldum sen burda olunca kiziyorum, hep internetin basindasin diye, gelmesen.de merak ediyorum. okudunmu hakkinda yazdiklarimizi. bebis neyapiyor.

ilki acıdı yani öyle mi

arkadasım acı diye bişey yok anlamıyosun bile girdigini kasarsan acır tabi demekki arkadas kasmıs bide jel kullanmalısınız o heyecanla ıslaklık olmuyor dolayısıyla kuru oluncada acıyor onun için daha öncede tavsiye edilen femolub adında jelden alın ucunda borusu var içerilere kadar jel yayılıyor ve ilişki sırasında acayip rahatlık saglıyor ben hala kullanıyorum çokta memnunum su bazlı oldugu içinde yan etkisi yok.

mukix canım çok tebrik ediyorum bizede nasip eder inşaallah Rabbim kurtulmayı... aynı bende kendimi çok şartlıyorum kan gelecek diye... nedendir bilmiyorum atamadım kafamdan bunu birtürlü...

geçen günkü doktor maceram yarım kalmıştı. bi içeri bi dışarı müşteriydi dükkan komşularıydı derken kociş geldi ööle kaldı konu... birde yazdım ama net gidince yarım kaldı... dinleyeceksen yazayım devamını

kelebek00 ve yaslandım hoşgeldinizz

geldinmi gülüm nirdesin sen yine bende 1.tuhaf oldum sen burda olunca kiziyorum, hep internetin basindasin diye, gelmesen.de merak ediyorum. okudunmu hakkinda yazdiklarimizi. bebis neyapiyor.

slm nbr? ozum napıyon kısss kuduruk anne yegenim nasıl ??
yaslandım cnm sen napyon ameliyat ne zaman hayırdır ne ameliyatı olcan=?

ivettttt devam etttt yazmayaaaaaaa .....dinlerim tabiiiiiiii

slm nbr? ozum napıyon kısss kuduruk anne yegenim nasıl ??
yaslandım cnm sen napyon ameliyat ne zaman hayırdır ne ameliyatı olcan=?

iyi değilimmmmmm eşimle dün akşam kavga ettik ve ayrıı yatııkkkkkkkkkkkkkkkkk beni deliiii ettiiiiiiii hamile hamile dinlemedim sinir krizi geçirdim dün akşammmm .......erkek milletinin kalbideee kadınlar gibi fedakarr anlayışlııı olumlu olabilseydiiii keşkee....ama yokkk taş mübarek....

kıyamam ben sana eşek enişte niye sinir etti benim kardeşimi kulaklarından tavana asalım hemen onu yüz verme bugunde burnu sürtsün hemde hamiş hamş neymiş derdi

kıyamam ben sana eşek enişte niye sinir etti benim kardeşimi kulaklarından tavana asalım hemen onu yüz verme bugunde burnu sürtsün hemde hamiş hamş neymiş derdi

herşeyy onun istediğiii gibi olacakk.....herşeyde o haklıı hiç bir zaman birşeydede kendini haksız görmesssss.....kıskanç gereksiz kıskançları varr.....her dediğiniii yaptım yaptım taviz verdim iyice alıştıııı benim istekleriminnn önemii yokkkkk......dün o tv isliosuu bende bi buraya bakim dedimm....açma bilgisayarı dediii gebelikle ilgili bişi bakcam dedimm hayır açma dediiiii.....tamam zararlı oldu için sölüo ama saten kapatcam diom insan gibi neden herşeyde snein dediğin oluooo dedimmm saten gündüzden tartışmamış vardııı gene bu konuylaaa ilgili nie hep senin dediğin oluo senin istediğin oluo herşeyde dieeee....ordan koptuuu patladım bende telefonu fırlattım duvara param parça oldu........şşimdi kapalı telefonum nah ulaşır banaaaa.....

canım ya fedakar olan herzaman anne kalbi taşıyanlardır. erkekler daha fedakar olsaydı onlar hamile halırdı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…