Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acık sinirimi bozucu ama olsun hep beraber sinirlenek... şimdi geçen cuma doktaro gittik eşimle.. psikiyatriste... ben sıra aldım sonuçta ben hastayım sadece değilmi... girdik içeriyeeeeeeeeee... doktor aldırmadı... ööööle bi selam bile vermedi gibi... sonra eeeeeeeder gibi baktı suratıma... ben dedim vajinismusum geçen hafta gelmiştim eşimle gelmemi söylediniz... evet dedi... eee sen yapacaktın kendin egzersizleri ne durumdasın dedi bende önce sizden dinleyelim eşimde dinlesin dedim...kendi başıma yapmayayım dedim dedim... sonra adam dediki eşime gidin sizde sıra alın bende o arada eşinizle konuşayım dedi... sonrada sizinle konuşurum dedi...

canım ya fedakar olan herzaman anne kalbi taşıyanlardır. erkekler daha fedakar olsaydı onlar hamile halırdı herhalde

ben ona hiç bir zaman hamileliğimi kullanmadımmmm ne canım onu istio dedim nede yorgun bitkinim dediiimmmm......zaten kullanmsam o çok uyanıktırrrr asla kullandırtmaz....ben tammen karı koca arasındakiii ilişiki için söledim fedakarlığğııı ya herşey sorun yapılmazkiiii....kadınlar eşinin bi damla göz yaşına kıyamazken erkeklerin umrunda bile değilll neden kadın gereksiz ağlar neden mutlu kadın gereksiz yere ağlarrr......offfff neysee canımmm sen yaz bakim neler oluppp bitttiii merak ettimmm dinliyelim sneideee

kuzum kıyamam malesef öle işte erkekler üzülme sen balım bebeşini düşün boşver gerisini...akşamada gelir sırnaşır yüzvermessin:)))

kiz nasilsin dedim sana. neler yapiyorsun dedim sen direk bana gectin.

cnm görmemişim pardon ii bende çalışıyom işte napım bildigin gbi bi değişiklik yok...

iyiiiii bok yediiiiiii.......zaten erkeklerr bu konuda psikiyatriye gitmekten nefret ediooo.....ben eşimle iyisem ogün psikolok onuda çağrıdysa ve gittiyse surat 5 karışş olurduu......saanada doktorların en tahlihsizi gelmişşşşşş....kesin develt hastanesidir.... B]

eşim sıra almak için dışarı çıktı... evet anlatın dedi... ilişki anaında ne duygularınız var... o anı yaşayın diyo ya adam... be adam beni hiopnoz mu ediyon nasıl yaşayayım ben o duyguları... sinirim bozuldu... neden korkuyorsunuz dedi.... bende hem acıdan dedim hem çok kanamasından hemde hiç kanamamasından dedim... adam kanamaya kafayı taktı.. eee kanama olursa ne kadar olur diyo... yatak yorgan hep batacakmı diyo... ya diyoruymki bize çocukluğumuzdan beri anlatıp duruyorlar kanama olcak aman çok acıycak çok kanıycak diye diyom... adam bu sefer dalga geçiyo benle.. ne yani yatak çarşaf hep kan mı olacak... okadar kan akınca ölecekmisin ölmektenmi korkuyon diyo... ya ne alaka diyom. sadece çok kanar diye hafif bi korkum var dedim. ama kanamamasından daha çok korkuyorum dedim... niye niye diyim duruyo... eşin terkeder diyemi korkuyon diyo... salak salak dalga geçer geçer gibi şeyler söyledi... ay hem anlatıyom adama salak gibi hemde sinirimden zırıl zırıl ağlıyom ne kadar saçma sapan sorular soruyo diyi... güya taktik verecek diye geldim... ağlatmaktan bişi yapmadı psikopat.. birde psikyatrist olacak... sonra bilgisayara baktı daha 15-20 dk ya oldu ya olmadı... süreniz doldu çıkın dedi eşiniz gelsin dedi... ben eşimin yüzüne bile zar zor bakarak çağırdım girdi içeri...

tatlım ne saçma ya karıkoca gidiyosun eşinin sıra almasına ne gerek varmış nereye gittin özelmi bunu yapan devlet mi hangi şehirde yaşıyosun cnm sen?

erkek pskoloğa gitmekle büyük bi hata ettitinnn...... bende pskoloğa kadın doktora gttiim kadın suratsızdı ama işini yapıoduu...eşimle yalnız konustuuu hiç ilişki deneyimin oldumu aramızda kalacak falan demiş sonra beniii çağırdıı.2miz varken eşime....iştee bu eşinin istediği bi hastalık değill...herkesin bi hastalığı vardır onun tansiyonu bunun sekeri vardır eşininde vajınusmus hastalığı var eşini sakın suçlama ona destek ol falan dieee güsel konustu suratsızdı ama işini iyi yapan biriydiii.....

ben eşimi koridorda beklerken bi taraftan hep sildim gözyaşlarımı... eşim çıkınca görmesin diye... sonra eşim çıktı... hastaneden çıktık arabaya bindik... hayatım ne dedi dedim... eşim güldü ne diycek dedi bu tedavi burda olmaz özelime gelin ayağı yapmış... baktım niyetini anladım bende özelinin numarasını istedim geliriz dedim dedi... ne gidecez geri zekalıya... ben eşimi ikna etmişim hastaneye getirmişim hemde haftaiçi vakit bulup gelmişiz... doktorada dedim bakın eşim gelemez bidaha izin alamaz işinden... ne yapacaksak anlatın gibisinden dedim. adam eşinlede görüşüm sana dönerim dedi... daha dönecek uyuz... bende eşime dedim. doktor sordu bende korkularımı anlattım dedim... eşim bana destek çıktı sağolsun boşver o adamı sen dedi biz kendimiz halledicez bunu dedi. sen nasılsa biliyormuşsun ne egzersizi yapacağını ben sana yardım ederim dedi... amanın bir rahatladım anlatamam...

cnm sana tavsiyem doktoru değiştir çünkü vajinismus psikolojik bişey ve eger dr. gidiceksen ki bence burdaki ark.daha cok yardımcı oluyor çogumuz burda yendik bende dahil dr.değiştri çünkü dr. anlaşmanız çok önemli bu yaklasımla sana yardımcı olmaz daha cok uzaklaşırsın cnm ...

geri zekali doktor sen nerden buldun böyle 1.doktoru. bence gitme sen bu doktora. doktor dedigin, hastasina moral destek cesaret verir köstek olmaz. bu ney ya dalga geciyor, dur dövücem doktoru,

bu nası bi dr muş öle şansına bak insan zaten zar zor hazırlayıp gidiyr kendini bi de dengesiz birine çatınca bida git gideilirsen

helallll olsunn eşinee aferinnn onaaa valllaaa.....anam benim eşim olsaaa snein buldun doktorada bulacan doktoradaaaa beni ne durumlaraa düşürdündeeee bin tane sayardıııı........sende egsersizlerinii yap cnaım çaba sarf ettiğini görsünnn.....onun için çabaladını mutluluğunuz için çabaladığını görsünnnn.......inan hiç psikologa gitmene bile gerek yokkk bi psokoloktan daha yardımcııı oluor burasııı sen bi egserizee başlaa gerisi çok kolay gelirrr Allahın izniyleee.......

yerim ben seni ama seni üzen enisteyide döverim. o.daha kimi üzdügünün farkinda deyil 1.bilse burda ozumun arkadasinda ordu gibi arkadaslari var, kaciccak yer arardi. yemegini yedin,mi sen bakayim. kalk bebisle karnini doyur biraz cik 1.hava al, sinire iyi gelen 2.ki sey söylim sana. 1.hava almak, 2.uyumak.

banyo yapmak istiomm......saat 2 olduuu daha ne yemek yedim ne yatamı topladımm ne de namazımı kıldımmm ...birazdan kalkarımm işlerimi görür gelirimmmm zaten ...

hepinizin destekleri için ok teşekkür ederim arkadaşlar... o günden sonra dün anca neşem yerine geldi diyebilirim... ya adam paragöz çıktı uyuz doktor işte hep beni bulur zati... jinekolog bakmam bakmam yasak der sanki çok meraklıyımya baktırmaya... psikiyatrist ille özelime gel diye ima eder.... amannnnnnnnnnnn... eşimde dedi zaten başlarım doktoruna bu nasıl doktor dedi biz hallederiz merak etme dedi... dün öğleye kadar yattık kocişle... tabi gece uyu uyuyabilirsen. anam bir damla uyku yok. sabah 7buçukta iş için yola ıkcam. kocam izinli ona göre bişey yok tabi... başladık yatakta konuşmaya kocişle... eee anlat bakalım neler yapacaz dedi... bende dedimki. aşkım ben çok araştırdım bu konuyu dedim. kk diye bi site var orda büssürü bayan var hepside aynı dertten muzdarip. sağolsunlar kurtulanlar hep yardımcı oluyorlar yaşadıklarını anlatıyorlar dedim. peki kurtulan varmı hastalıktan dedi tabi dedim böle böle hergün dertleşiyo tüyo veriyolar sağolsunlar dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…