- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.281
canım ya fedakar olan herzaman anne kalbi taşıyanlardır. erkekler daha fedakar olsaydı onlar hamile halırdı herhalde
kuzum kıyamam malesef öle işte erkekler üzülme sen balım bebeşini düşün boşver gerisini...akşamada gelir sırnaşır yüzvermessin:)))herşeyy onun istediğiii gibi olacakk.....herşeyde o haklıı hiç bir zaman birşeydede kendini haksız görmesssss.....kıskanç gereksiz kıskançları varr.....her dediğiniii yaptım yaptım taviz verdim iyice alıştıııı benim istekleriminnn önemii yokkkkk......dün o tv isliosuu bende bi buraya bakim dedimm....açma bilgisayarı dediii gebelikle ilgili bişi bakcam dedimm hayır açma dediiiii.....tamam zararlı oldu için sölüo ama saten kapatcam diom insan gibi neden herşeyde snein dediğin oluooo dedimmm saten gündüzden tartışmamış vardııı gene bu konuylaaa ilgili nie hep senin dediğin oluo senin istediğin oluo herşeyde dieeee....ordan koptuuu patladım bende telefonu fırlattım duvara param parça oldu........şşimdi kapalı telefonum nah ulaşır banaaaa.....
kiz nasilsin dedim sana. neler yapiyorsun dedim sen direk bana gectin.
acık sinirimi bozucu ama olsun hep beraber sinirlenek... şimdi geçen cuma doktaro gittik eşimle.. psikiyatriste... ben sıra aldım sonuçta ben hastayım sadece değilmi... girdik içeriyeeeeeeeeee... doktor aldırmadı... ööööle bi selam bile vermedi gibi... sonra eeeeeeeder gibi baktı suratıma... ben dedim vajinismusum geçen hafta gelmiştim eşimle gelmemi söylediniz... evet dedi... eee sen yapacaktın kendin egzersizleri ne durumdasın dedi bende önce sizden dinleyelim eşimde dinlesin dedim...kendi başıma yapmayayım dedim dedim... sonra adam dediki eşime gidin sizde sıra alın bende o arada eşinizle konuşayım dedi... sonrada sizinle konuşurum dedi...
acık sinirimi bozucu ama olsun hep beraber sinirlenek... şimdi geçen cuma doktaro gittik eşimle.. psikiyatriste... ben sıra aldım sonuçta ben hastayım sadece değilmi... girdik içeriyeeeeeeeeee... doktor aldırmadı... ööööle bi selam bile vermedi gibi... sonra eeeeeeeder gibi baktı suratıma... ben dedim vajinismusum geçen hafta gelmiştim eşimle gelmemi söylediniz... evet dedi... eee sen yapacaktın kendin egzersizleri ne durumdasın dedi bende önce sizden dinleyelim eşimde dinlesin dedim...kendi başıma yapmayayım dedim dedim... sonra adam dediki eşime gidin sizde sıra alın bende o arada eşinizle konuşayım dedi... sonrada sizinle konuşurum dedi...
eşim sıra almak için dışarı çıktı... evet anlatın dedi... ilişki anaında ne duygularınız var... o anı yaşayın diyo ya adam... be adam beni hiopnoz mu ediyon nasıl yaşayayım ben o duyguları... sinirim bozuldu... neden korkuyorsunuz dedi.... bende hem acıdan dedim hem çok kanamasından hemde hiç kanamamasından dedim... adam kanamaya kafayı taktı.. eee kanama olursa ne kadar olur diyo... yatak yorgan hep batacakmı diyo... ya diyoruymki bize çocukluğumuzdan beri anlatıp duruyorlar kanama olcak aman çok acıycak çok kanıycak diye diyom... adam bu sefer dalga geçiyo benle.. ne yani yatak çarşaf hep kan mı olacak... okadar kan akınca ölecekmisin ölmektenmi korkuyon diyo... ya ne alaka diyom. sadece çok kanar diye hafif bi korkum var dedim. ama kanamamasından daha çok korkuyorum dedim... niye niye diyim duruyo... eşin terkeder diyemi korkuyon diyo... salak salak dalga geçer geçer gibi şeyler söyledi... ay hem anlatıyom adama salak gibi hemde sinirimden zırıl zırıl ağlıyom ne kadar saçma sapan sorular soruyo diyi... güya taktik verecek diye geldim... ağlatmaktan bişi yapmadı psikopat.. birde psikyatrist olacak... sonra bilgisayara baktı daha 15-20 dk ya oldu ya olmadı... süreniz doldu çıkın dedi eşiniz gelsin dedi... ben eşimin yüzüne bile zar zor bakarak çağırdım girdi içeri...
eşim sıra almak için dışarı çıktı... evet anlatın dedi... ilişki anaında ne duygularınız var... o anı yaşayın diyo ya adam... be adam beni hiopnoz mu ediyon nasıl yaşayayım ben o duyguları... sinirim bozuldu... neden korkuyorsunuz dedi.... bende hem acıdan dedim hem çok kanamasından hemde hiç kanamamasından dedim... adam kanamaya kafayı taktı.. eee kanama olursa ne kadar olur diyo... yatak yorgan hep batacakmı diyo... ya diyoruymki bize çocukluğumuzdan beri anlatıp duruyorlar kanama olcak aman çok acıycak çok kanıycak diye diyom... adam bu sefer dalga geçiyo benle.. ne yani yatak çarşaf hep kan mı olacak... okadar kan akınca ölecekmisin ölmektenmi korkuyon diyo... ya ne alaka diyom. sadece çok kanar diye hafif bi korkum var dedim. ama kanamamasından daha çok korkuyorum dedim... niye niye diyim duruyo... eşin terkeder diyemi korkuyon diyo... salak salak dalga geçer geçer gibi şeyler söyledi... ay hem anlatıyom adama salak gibi hemde sinirimden zırıl zırıl ağlıyom ne kadar saçma sapan sorular soruyo diyi... güya taktik verecek diye geldim... ağlatmaktan bişi yapmadı psikopat.. birde psikyatrist olacak... sonra bilgisayara baktı daha 15-20 dk ya oldu ya olmadı... süreniz doldu çıkın dedi eşiniz gelsin dedi... ben eşimin yüzüne bile zar zor bakarak çağırdım girdi içeri...
ben eşimi koridorda beklerken bi taraftan hep sildim gözyaşlarımı... eşim çıkınca görmesin diye... sonra eşim çıktı... hastaneden çıktık arabaya bindik... hayatım ne dedi dedim... eşim güldü ne diycek dedi bu tedavi burda olmaz özelime gelin ayağı yapmış... baktım niyetini anladım bende özelinin numarasını istedim geliriz dedim dedi... ne gidecez geri zekalıya... ben eşimi ikna etmişim hastaneye getirmişim hemde haftaiçi vakit bulup gelmişiz... doktorada dedim bakın eşim gelemez bidaha izin alamaz işinden... ne yapacaksak anlatın gibisinden dedim. adam eşinlede görüşüm sana dönerim dedi... daha dönecek uyuz... bende eşime dedim. doktor sordu bende korkularımı anlattım dedim... eşim bana destek çıktı sağolsun boşver o adamı sen dedi biz kendimiz halledicez bunu dedi. sen nasılsa biliyormuşsun ne egzersizi yapacağını ben sana yardım ederim dedi... amanın bir rahatladım anlatamam...
yerim ben seni ama seni üzen enisteyide döverim. o.daha kimi üzdügünün farkinda deyil 1.bilse burda ozumun arkadasinda ordu gibi arkadaslari var, kaciccak yer arardi. yemegini yedin,mi sen bakayim.kalk bebisle karnini doyur biraz cik 1.hava al, sinire iyi gelen 2.ki sey söylim sana. 1.hava almak, 2.uyumak.
nasilsin neler yapiyorsun bebis ne yapiyor. iyi geciniyormusunuz
banyo yapmak istiomm......saat 2 olduuu daha ne yemek yedim ne yatamı topladımm ne de namazımı kıldımmm ...birazdan kalkarımm işlerimi görür gelirimmmm zaten ...
kalk uleynnnnnnnnn 1.seyler ye ac ac oturuyon. dövücem simdi saka ska ama gercekten kiziyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?