Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyim ablacım teşekkür ederim...inşallah sende iyisindir??ne yapayım ev süpürüp silcem koçişin gitmesini bekliyorum.bebişte iyi çok şükür...sen neler yapıyorsun bakalım...

ozumdan sonra sira sana geldi. sen yemegini yedinmi bakim sen yemissindir, senden ümitliyim bak dogru söyle ama

benimde korkum stresim, icim daraliyor. pazartesi hastaneye yaticam sali ameliyat:83: tirsiyom, bakalim diger durum nasil sonuclanacak. :18:

kahvaltıyı geç yaptım ablam 12 de yemeği akşama yerim artık yok ben açlığa dayanamıyorum koçiş söleniyo kilo almaya başladın diye napcam bilmiyomkorkma ablacım dualarımız seninle olucak inşallah çabucak atlatacaksın.ben ameliyatlara alışkın olduğumdan korkmuyom sende korkma güzelce uyuyorsun

valhasıl arkadaşlar eşime anlattım gecenin bi yarısı böle böle yapıp vücuda birşeyin gireceğine alıştırmak lazımmış sonra yenilebiliyormuş dedim... ne dese beğenirsiniz hadi hemen yapalım diyor bu erkeklerin sabırsızlıkları yokmu... ama artık mutluyum çok şükür anlattım eşime egzersizleri ve bana dedi ki sen kendine inandığın sürece başarırsın dedi içim rahat bakalım denemeyi istiyoz bugün:97::97::97:

canım siz ilk aşamayı geçmişiniz bile eğer böyle kararlı olursanız 1 hafta bile sürmez çok şükür benim eşimde çok destek oldu ve 1 haftada bitti kabusum hadi bakalım halay çekelim artık eller vajiye kızlarr

bu işi başarmak için moral destek çok öenmliiii sana en güsel morali desteğii eşin vermiişşşş....1 haftada bile yenenler oldu burda sende eminim yenersinnn Allahın izniyle inşallahhh....

ha bu arada doktor devlet hastanesindeydi..talihsizlik erkek doktor varmış hep. bende en sap olana denk geldim galiba... adamlar hasta başı para alıyolar gelene gidene sıra al diyorlar işte.. yaptıkları da bi iş yok. anca özelime gel özelime gel diyip duruyorlasr yada ima ediyorlar. geçen seferki gidişimde ben dedimki ben bu yöntemlerin hepsini biliyom bunlar değilmi dedim. evet dedi. sağlık bakanlığının yayınladığı teknikler var ve bu tekniklerle 2-10 hafta arasında iyileşirsin dedi. a manyah doktor adı üstünde sağlık bakanlığı vermiş sana hangi teknikler olduğunu niye özele çağırıyon illede devlette de yapsana tedavi... yok canım olurmu çaresiziz ya muhtacızya o doktora... hıh gitmiyom işte burda çözcemmm.... neyse kocişle çözdük durumu. artık kk dan destekle yenecem inşaallah

arkadaşlar ben bu azimle hemen yenerim galiba ama aklıma bişi takılıyo sürekli... nisan ayında 1-2si gibi hastalandım. mayıs ta 10 gün gecikti 11 i gibi hastalandım... şimdide hala hastalanmadım. egzersizlere başlayınca regl olursam yarım kalırmı. bugün işimizi garantiye alalımda ecz.den bi gebelik testi alacam neme lazım hamiş neyim olabiliriz demi... şaka maka korkuyom. bi test yapım ama sanırsam stresten hastalığım gecikti. neyse biz yinede hemen başlayalım demi egzersizlere...:97:

bence başla egsersize adet olunca bırakırsın zatennn

şükür canım ... çok heyecanlıyım egzersizlere başlıycam inşaallah:97:

aynen canım ben de. ilk defa başlıcam birazdan. biraz moral olsun diye gireyim bakiim napıyolar dedim.. dün daha bi istekliydim, bugün yorgunum biraz hiç canım istemiyo ama başlamam lazım.. akşam rapor ister benimki. çok uykum var şu an yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…