- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.301
iyiyim ablacım teşekkür ederim...inşallah sende iyisindir??ne yapayım ev süpürüp silcem koçişin gitmesini bekliyorum.bebişte iyi çok şükür...sen neler yapıyorsun bakalım...
ozumdan sonra sira sana geldi. sen yemegini yedinmi bakimsen yemissindir, senden ümitliyim bak dogru söyle ama
benimde korkum stresim, icim daraliyor. pazartesi hastaneye yaticam sali ameliyat:83: tirsiyom, bakalim diger durum nasil sonuclanacak.:18:
valhasıl arkadaşlar eşime anlattım gecenin bi yarısı böle böle yapıp vücuda birşeyin gireceğine alıştırmak lazımmış sonra yenilebiliyormuş dedim... ne dese beğenirsiniz hadi hemen yapalım diyorbu erkeklerin sabırsızlıkları yokmu... ama artık mutluyum çok şükür anlattım eşime egzersizleri ve bana dedi ki sen kendine inandığın sürece başarırsın dedi içim rahat bakalım denemeyi istiyoz bugün:97::97::97:
valhasıl arkadaşlar eşime anlattım gecenin bi yarısı böle böle yapıp vücuda birşeyin gireceğine alıştırmak lazımmış sonra yenilebiliyormuş dedim... ne dese beğenirsiniz hadi hemen yapalım diyorbu erkeklerin sabırsızlıkları yokmu... ama artık mutluyum çok şükür anlattım eşime egzersizleri ve bana dedi ki sen kendine inandığın sürece başarırsın dedi içim rahat bakalım denemeyi istiyoz bugün:97::97::97:
nazlim görüsemezzek sonra kendine iyi bak. cünkü her zaman yakalayamiyorum seni burda. ozumum senle sonra görüsürüz
kelebek00 ve yaslandım hoşgeldinizz
özüm mrb nasılsın iyisindir inş
arkadaşlar ben bu azimle hemen yenerim galiba ama aklıma bişi takılıyo sürekli... nisan ayında 1-2si gibi hastalandım. mayıs ta 10 gün gecikti 11 i gibi hastalandım... şimdide hala hastalanmadım. egzersizlere başlayınca regl olursam yarım kalırmı. bugün işimizi garantiye alalımda ecz.den bi gebelik testi alacam neme lazım hamiş neyim olabiliriz demi... şaka maka korkuyom. bi test yapım ama sanırsam stresten hastalığım gecikti. neyse biz yinede hemen başlayalım demi egzersizlere...:97:
bence başla egsersize adet olunca bırakırsın zatennn
ne yapiyorsun gi benim canim sikiliyor isler beni bekliyor,ama canim hic istemiyor.
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
şükür canım ... çok heyecanlıyım egzersizlere başlıycam inşaallah:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?