Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde bebişime normal dedi dün doktor ama nolur nolmaz diye korkuyorum işte.. bebişim emecegi kanı miyomda emiyo nasıl büyücek benim kuzummmmm... endişeleniyorum çok.. şimdi netten bakıyorum.. daha neler yiyebilirim bebek için diye..

ne güzel gelişimi iyiyse korkma büyür ben o kadarda yiyorum ama gelişememiş miniğim annemde olur o kişiye göre diyor büyür sıkma takma kafana o kadar diyor.ne güzel onlar bi haber doğurmuşlar bizi :26::26:

ne güzel gelişimi iyiyse korkma büyür ben o kadarda yiyorum ama gelişememiş miniğim annemde olur o kişiye göre diyor büyür sıkma takma kafana o kadar diyor.ne güzel onlar bi haber doğurmuşlar bizi :26::26:

evet keşke bizlerde onlar gibi olsak... doktorlar cok ayrntılı söyleyince herşeyi korkularda cok oluyor... benim bir akrabam ilk gebeligini yatarak gecirdi.. ikinci gebeliginde doktora adım atmadı.. bıkmış artık.. dua ettim hep diyo 8. ayda gitmişler o kadar.. maşallah turp gibi cocuk 10 yaşında falan

teşekkür ederım canım sanada ,geçen hafta çok küçük olarak görünmuştu ultrasonda alttan bakmak istedı ben istemedım cuma günü tekrar gıdıcem bakalım neolucak buarada 5haftalık

bende gitmek istemiyorum zaten özele gitmiyorum.bu gidişimde de mantar için gidicem artık içe sarmış mantar ilişkiden sonra eşime sürülüyor ve spermle çıkıyor parça parça ee tabi yanması da ayrı bi dert 2-3 saat biber sürmüş gibi yanıyor adamı yanaştırmıyorum haftada bir anca

teşekkür ederım canım geçen hafta çok küçüktu bakalım cuma günü tekrar gıdıcem bakalım benımde alttan bakmak istedı ben istemedım korktum

bende özel hastaneye gidiyorum sgk ya bakıyor ama fark alıyor.. bizi baya sıkıyor ama riskli olunca devlette farklı doktorlara görünmek istemedim aynı doktor denk gelmiyo.. kız bu arada ilişki esnasında prezervatif kullanmak enfeksiyonlar içinde güzel bi koruma yöntemi hem eşin hem senin için

bilmem bana hep aynı dr denk geliyor.şimdi gebe pol. alıcaklar orada değişir belki 3 aydan sonra normal pol.bakmıyor.pre...kullanıyoruz arada olmazsa yine alım sağlık ocağından

bilmem bana hep aynı dr denk geliyor.şimdi gebe pol. alıcaklar orada değişir belki 3 aydan sonra normal pol.bakmıyor.pre...kullanıyoruz arada olmazsa yine alım sağlık ocağından

ben bana acilde bakan doktoru bi türlü yakalayamadım.. kontrol zamanı geliyo bi normal kadın dogumda diyolar. . bu ay gebede olmayacak diyolar.. bende dedim bi doktor baksın..
alın canım alın.. enfeksiyon,mantar hamilelikte de önemli zaten allah korusun sorun falan yartmasın.. ben cıkıyorum bu arada canım eşim geldi yemek vaktii.. görüşmek üzere kendine iyi bak.. hoşcakal

tamam canımcım afiyet olsun size görüşürüz dikkate t kendine hoşçakal

kuzum sen daha öncede olmustun yanlis hatirlamiyorsam, hamisligin basinda olmustun o.zaman doktora gitmismiydin.

gittim ablacım 2 kere gittim o zamandan beridir çekiyorum ama dr bebek küçük diye ilaç yazmıyorlar bakalım 3 aya girdik herhalde tehlike geçmiştir artık verirler vermezlersede kıyamet koparcam bu sefer

tebriklerrrr rabbim saglikla kucagina da almayi nasip eylesin insallah.darisi tum isteyen arkadaslarimin basina olsun insallah
felif masalllah cok iyi gidiyorsun son asamayi da cok iyi basarmissin.bundan sonra yapman gereken icerdeki dairesel hareketleri ve git geli rahatca yaptigindan emin olduktan sonra esinle p...is deneyebilirsin.su an senin yaptigini ben bir gun yapmistim ondan sonra beynimde bitirdigime emin oldum ve p...is asamasina gecmistim.ilk bir kac gun ayni egzersizlerdeki giib basini alabildim ve sonunda tamami oldu.yani seninde basari haberin allahin izniyle cok yakin benden soylemesi

SAOL CNM YA KÖTÜ BİR HAFTASONU GEÇİRDİĞM için tedirgindim baya.öksüre öksüre yaptım valla:)))sana da kolay gesin arkadaşım tez vakit başla paylaşalım yaşadıklarımızı

saolasın canım evet az kaldı sanırım valla olsun bitsin de şu kabus halay çekelim:))))))))

hadi inşallah arkadaşım ya valla artık plan yapmıyorum.geçen hafta plan yaptım p..se geçerim diye eşimle kavga ettik o yüzden bakalım allah ne zaman kısmet ederse geçicez eş parmağıyla p..se.çok saolsın desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…