- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.501
inşallah bebişime yarıyordur.geçenki ultrasonda gelişimi haftasına göre küçüktübayağı canım sıkıldı bakalım bu hafta içi gidicem tekrar inşallah hem bebişe baktırcam hemde mantarım azdı ona ilaç verin diycem öle çekiyorum cinsellikten soğuycam az kaldı
benimde bebişime normal dedi dün doktor ama nolur nolmaz diye korkuyorum işte.. bebişim emecegi kanı miyomda emiyo nasıl büyücek benim kuzummmmm... endişeleniyorum çok.. şimdi netten bakıyorum.. daha neler yiyebilirim bebek için diye..
ne güzel gelişimi iyiyse korkma büyür ben o kadarda yiyorum ama gelişememiş miniğim annemde olur o kişiye göre diyor büyür sıkma takma kafana o kadar diyor.ne güzel onlar bi haber doğurmuşlar bizi :26::26:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinne kadarlık şuan??testte mi çıktı yoksa ultrasona girdin mi??beş haftalıkken nokta şeklinde görünmüştü aradan bir hafta geçince gittik büyümüştü 6-7.hafta belli oluyor tam 5.haftada belli oluyor ama küçük oluyor işte...
evet keşke bizlerde onlar gibi olsak... doktorlar cok ayrntılı söyleyince herşeyi korkularda cok oluyor... benim bir akrabam ilk gebeligini yatarak gecirdi.. ikinci gebeliginde doktora adım atmadı.. bıkmış artık.. dua ettim hep diyo 8. ayda gitmişler o kadar.. maşallah turp gibi cocuk 10 yaşında falan
öncelikle hayırlı olsun.. umarım herşey yolunda gider.. kese 5-6 haftalıkken görünsede bebiş görünmüyor canım.. benim 7. haftda vajinal ultrsonda gördüler bebegi 9. haftada karından ultrsonda göründü..
bende gitmek istemiyorum zaten özele gitmiyorum.bu gidişimde de mantar için gidicem artık içe sarmış mantar ilişkiden sonra eşime sürülüyor ve spermle çıkıyor parça parça ee tabi yanması da ayrı bi dert 2-3 saat biber sürmüş gibi yanıyor adamı yanaştırmıyorum haftada bir anca
bende özel hastaneye gidiyorum sgk ya bakıyor ama fark alıyor.. bizi baya sıkıyor ama riskli olunca devlette farklı doktorlara görünmek istemedim aynı doktor denk gelmiyo.. kız bu arada ilişki esnasında prezervatif kullanmak enfeksiyonlar içinde güzel bi koruma yöntemi hem eşin hem senin için
bilmem bana hep aynı dr denk geliyor.şimdi gebe pol. alıcaklar orada değişir belki 3 aydan sonra normal pol.bakmıyor.pre...kullanıyoruz arada olmazsa yine alım sağlık ocağından
ben bana acilde bakan doktoru bi türlü yakalayamadım.. kontrol zamanı geliyo bi normal kadın dogumda diyolar. . bu ay gebede olmayacak diyolar.. bende dedim bi doktor baksın..
alın canım alın.. enfeksiyon,mantar hamilelikte de önemli zaten allah korusun sorun falan yartmasın.. ben cıkıyorum bu arada canım eşim geldi yemek vaktii.. görüşmek üzere kendine iyi bak.. hoşcakal
nasilsin canim bebis nasil yazdiklarini okudun. üzülme bebis kücük diye.büyür. sen mantarina 1care bul.
iyiyim ablacım bebişde iyi bakalım perşembe gidicem dr artık ilaç verin diycem çok acı çekiyorum ablacım ya
kuzum sen daha öncede olmustun yanlis hatirlamiyorsam, hamisligin basinda olmustun o.zaman doktora gitmismiydin.
bi süredir yazamadım kızlar, nasılsınız? yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldiniz diyorum.
başaran arkadaşları da tebrik ediyorumm
vee size güzel bi haber veriyorummm, ben bebiş bekliyoruuummmm
darısı isteyen herrrrkesin başına inşallahhh
felif masalllah cok iyi gidiyorsun son asamayi da cok iyi basarmissin.bundan sonra yapman gereken icerdeki dairesel hareketleri ve git geli rahatca yaptigindan emin olduktan sonra esinle p...is deneyebilirsin.su an senin yaptigini ben bir gun yapmistim ondan sonra beynimde bitirdigime emin oldum ve p...is asamasina gecmistim.ilk bir kac gun ayni egzersizlerdeki giib basini alabildim ve sonunda tamami oldu.yani seninde basari haberin allahin izniyle cok yakin benden soylemesiarkadaşlar ben öğlen yazmıştım egzersiz yapıcam diye.şimdi rapor veriyorum ara verdiğim için kolay girmedi uğraştırdı biraz ama serçe parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmak 3 boğum girdi dairesel hareketler ve gelgit yaptım giriş hariç sorunsuzdu.
tebrik ederim canım bence çok güzel... ne kadar ara verirsen ver herşey beyinde bitiyor işte... sen bir kere yapmışsın 1parmak 2 parmak... demekki beyin isteyince unutmuyor... kolay gelsin canım çalışmalarında... ahhhhhhhh ah bizde dün akşam başlıycaktık ama annemlere uğradık eşimle.. e uğrayıncada çay vs.. derken saat 11 oldu... çok yorgundum hemen sızdım
evet canım sanırım sokup çıkarmam lazım ama işte bir daha girmez korkusuyla iki parmağıçok sokup çıkarmadım bu sefer.yarına artık:)))canım çok güzel ilerliyorsun girişte problem yaşıyorsan egzersiz arasında sokup çıkar tekrar tekrar zamanla oda alışacak
yaslandımmmmm gülümmm beniiii iyi tanımıssın tabikiii uzanmıorum iş yapıorumm elim iştegözüm oynaştaayani elim işte aklım burda bi bakim dedimmm...annemler akşam bende yemek filan yaptık kardeşim geldii onlarlayıımmm oyusden gelemiommmmm....
FELİFcok güsel gidion bacımmmmm durmak yok yolaa devam çok as kaldı halayını çekmeyeee..
CİLAN_21 boğumu aykurt anlatmış..bende ilk zamanlar boğum neyaaa demiştim burda çok sey öğrendim sizde öğreneceksinizzz....
FRD tbrkler Rabbim kucağına almayı nasip etsin.......
kıslar kaçtım ben anam söleniiiiii çık su bilgisayardan dieeeesonra gelirim gene görüşürüzzzz
tebriklerrrr rabbim saglikla kucagina da almayi nasip eylesin insallah.darisi tum isteyen arkadaslarimin basina olsun insallah
felif masalllah cok iyi gidiyorsun son asamayi da cok iyi basarmissin.bundan sonra yapman gereken icerdeki dairesel hareketleri ve git geli rahatca yaptigindan emin olduktan sonra esinle p...is deneyebilirsin.su an senin yaptigini ben bir gun yapmistim ondan sonra beynimde bitirdigime emin oldum ve p...is asamasina gecmistim.ilk bir kac gun ayni egzersizlerdeki giib basini alabildim ve sonunda tamami oldu.yani seninde basari haberin allahin izniyle cok yakin benden soylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?