Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırr nerdeee hiçte aşamadım korkuyorum elim hep p..ste oluyor onu bi bıraksam herşey olucak ama şuan adetim 2 günsonra istikrarla devam etcem
zor günlerrr

cnm senı cok ii anlıyorum ama sen olayı bıtırmıssın artık ne guzel hıc uzulme zamanla onada alırsırsın bır kere gırdı ya gerısı gelır bırakma kendını uzulme bende egzersızlerıme baslıcam artık okadar sıkıldımkı anlatamam ya moralım cok bozuk gecen bı deneme yapalım dedık gırmıyo ya sankı duvar var orda zorladıkca kapanıyo sankı ....

günaydın hanımlar artık eminim kadın oldum.... dün sorunsuz giriş yaptık hatta eşime zevk bile verdim ben acı ceksemde sonradan acı gecti hosuma gitti diyemem ama bitti artık bunu da atlattım şükürler olsun darısı diger arkadasların basına.....

dünde kanamam olmadı sanırım gayet esnek zar. artık bebişimize saklarız bizde....

yardımı dokunan herkese teşkkür ederim....

şimdi de zevk almayı ögrenicez bakalım...........

tbrklerrrrrrrrrrrrrrrr darısıııı diğer arkadaşların başınaaa....Rabbim mutluluğunu daim etsin....

Günaydın herkese....

Dün akşam serçe parmak denemesi yaptım...aslında sadece bi dokunayım demiştim ama bir baktım parmak içerde!!! İkinci kez denedim , gene içerde...ama hala emin olamıyorum:)

tebrikler canım 2sininde başarılı olmasına çok sevindim aştın büyük dağları bak gülüm..... ah ahhhhhhhhhh bende yenmek istiyom...

tebrikler canım 2sininde başarılı olmasına çok sevindim aştın büyük dağları bak gülüm..... ah ahhhhhhhhhh bende yenmek istiyom...

canım benim gercekten cok basitmiş ben elimle elleyemiyorum kesinlikle orayı kii egzersiz yapıcam eşime yol gösterdim ama gözüm kapalı oldu hep acınca korkup kasıyordum ve acımıyor bitiyor die kendimi telkin ettim cok faydası oldu eşimde sıkıstıgı yerde rahat bırak dedi ben rahatlarken acıya alısırken o bekledi öle işte :) ama bitti ya rüya gibi......

günaydın herkese regl oldum bakalım bugün neler öğrenicem bol faydalı günler herkese :))

canım ya bende regl olmak istiyom ama olamıyom nolcak şimdi dün şüphelendim bi test yapayım dedim yaptım negatif... ama hala regl olamıyom... ayaklarını sürü de bende olayım bari

o rüyayı bende görmek istiyommmmmmmmm... bi görüm zetan kocişin benden çekeceği var... kovalayacam hep onu... evlenmeden önce derdim kovalarım seni diye ama bu hastalık olunca kaçan ben oluyom... o kadar çok istememe rağmen geri adım atmak mahvediyo insanı... neyse dedğim gibi bi atlatsam şunu.... ahhhhhhhh ah kociş kaçar ben yakalar hehehehe yiycem onu

SLM umarım tez zamanda bende bu dertten kurtulur sevincimi sizlerle paylaşırım. Doğru pozisyonu bi bulamadık bunda eşimin" bacaklarım koptuuuu" demesinin çok payı var tabi. amannn bakalım adet bitsin denemelere devam başaracazzzzzzzzzzzzzzzzzzz yılmak yokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…