- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.521
hayırr nerdeee hiçte aşamadım korkuyorum elim hep p..ste oluyor onu bi bıraksam herşey olucak ama şuan adetim 2 günsonra istikrarla devam etcem
zor günlerrr
günaydın hanımlar artık eminimkadın oldum.... dün sorunsuz giriş yaptık hatta eşime zevk bile verdim ben acı ceksemde sonradan acı gecti hosuma gitti diyemem ama bitti artık bunu da atlattım şükürler olsun darısı diger arkadasların basına.....
dünde kanamam olmadı sanırım gayet esnek zar. artık bebişimize saklarız bizde....
yardımı dokunan herkese teşkkür ederim....
şimdi de zevk almayı ögrenicez bakalım...........
günaydın herkese regl oldumbakalım bugün neler öğrenicem bol faydalı günler herkese :))
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaykurt benden hızlısın bugüünn
tebrikler canım 2sininde başarılı olmasına çok sevindim aştın büyük dağları bak gülüm..... ah ahhhhhhhhhh bende yenmek istiyom...günaydın hanımlar artık eminimkadın oldum.... dün sorunsuz giriş yaptık hatta eşime zevk bile verdim ben acı ceksemde sonradan acı gecti hosuma gitti diyemem ama bitti artık bunu da atlattım şükürler olsun darısı diger arkadasların basına.....
dünde kanamam olmadı sanırım gayet esnek zar. artık bebişimize saklarız bizde....
yardımı dokunan herkese teşkkür ederim....
şimdi de zevk almayı ögrenicez bakalım...........
tebrikler canım 2sininde başarılı olmasına çok sevindim aştın büyük dağları bak gülüm..... ah ahhhhhhhhhh bende yenmek istiyom...
günaydın herkese regl oldumbakalım bugün neler öğrenicem bol faydalı günler herkese :))
canım ya bende regl olmak istiyom ama olamıyom nolcak şimdidün şüphelendim bi test yapayım dedim yaptım negatif... ama hala regl olamıyom... ayaklarını sürü de bende olayım bari
canım benim gercekten cok basitmiş ben elimle elleyemiyorum kesinlikle orayı kii egzersiz yapıcam eşime yol gösterdim ama gözüm kapalı oldu hep acınca korkup kasıyordum ve acımıyor bitiyor die kendimi telkin ettim cok faydası oldu eşimde sıkıstıgı yerde rahat bırak dedi ben rahatlarken acıya alısırken o bekledi öle işte :) ama bitti ya rüya gibi......
[SUB][/SUB]
regl olmak içinde egzersiz var die duymustum canım....
selam. ben de evliliğimin ilk 4 ayı yaşadım aynı probleleri. egzersizleri de hiç yapamadım. en sonunda emla kremle başardık. ondan beri de kayganlaştırıcı kullanıyorum sürekli. benim de çoğu zaman ıslanmıyor ıslansa da sanırım psikolojik ben onsuz yapamıyorum. olsun onun bi zararı yok sonuçta. kalçanın altına yastık alman da kolaylaştırır. bebek istediğimiz dönemde ben de hep öyle yaptım ama dediğin gibi erkeği biraz zorluyormuş öyle napalım katlansınlar artık o kadarına
kızlar bi iyi bide hafif üzücü bi haberim var hangisini önce sölim
kızlar bi iyi bide hafif üzücü bi haberim var hangisini önce sölim
sorma özüm eşim daha askerliğini yapmadı ondan onlarla oturmak zorundayım o askerden geldikten sonra ancak eve çıkabiliriz :84::84::84::84:ohhhh tatilee girdinn hadi dinlen bakalımmmcilan neden kaynanalarla oturuon hepmi oturacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?