Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorma özüm eşim daha askerliğini yapmadı ondan onlarla oturmak zorundayım o askerden geldikten sonra ancak eve çıkabiliriz :84::84::84::84:

eşin kaç yasındaaaa nedne yapmıo hala okuomuuuu...anam sen o evdemi beklicen eşiniiiiiiii askere gdinceeeee annenler yakınmı sanaaa

canım ya hep mi bayılıyordun inanamadım ya demek ki bünyeyi fazla zorluyoz
popoyu yukarı yapamıyorum o zaman oram tamamen ortada gibi oluyo öyle gibi geldiği içinde hem bir utanma hem bi rahat edememe hemde daha çok canım acıyacak hissi oluyo eşimide sıkıyorum. Göremiyorum yoruldum deyip duruyo kabul ediyorum karnını itip duruyom bacaklarını cimcikliyom felan ellerimle ona fren yapıyorum haklı bazen sinirleniyor ama elimde değil ki ben istemezmiyim bitsin bu işkence İnşallah kısa zamanda güzel haberler veririm tşk ederim tatlım

ahh kuzum ahhh en tamamen girdiğinden beri bayılma yasamıyorum :) ben neler söledim sevmiyorum seni istemiyorum felan tabi acıyla sölediğimin farkında tabi vurdum ısırdım ama her seferindede ben istiyordum hadi deneyelim die sonra da yusuf yusuf.... sadece rahat ol :) olacak hadi gayret

ilk üzücüyü söle ilk üzülelim sonra sevinelim
ayyyyyyy sinir oldum bilgisayarımın bana garezi var tam 3 kere kapandı ardı ardına... neyse geçelim habere... kötü değil ama içim burkuldu işte... geçen ay 40. günde adet olmuştum... bu ayda 40 gün oldu hala adet olamayınca dün test aldık... ama eşimi görmeniz lazımdı arkadaşlar... aslında biz bebeği daha düşünmüyorduk ama kociş 2 gündür bi acayip... ya olursa baba olursam diye gözlerinin içi gülüyordu... girdi çıktı hadi test yapalım diyip durdu... biraz sabırsızlandırdım onu gece 11 buçukta felan yaptım... ama sonuç negatif... ben sevindim çünkü daha düşünmüyorduk hemde borçlar vardı bi 5-6 ay sonra düşünüyorduk... ama ben bile sevinsemde içim burkuldu... benim kocişin boynu büküldü... gözlerindeki gülücük gitti... elinden ekmeği alınmış çocuk misali kaldı ööle... çok üzücü bi olay olmasada içim sızladı ya ... o benim canım... hayatım hayırlısı dedim...ALLAH ım bilir... yaparız merak etme dedim... birazcık düzeldi... eeeeee bu seferde hadi yapalım demesin mi şakamaka uykuya dladık sonunda...

hakkında hayırlısı böyleymiş...oda olur canımmm daha siz yeni evlisinizzz

benim çok yakın bi akrabamın gelini var ablam gibi severim kendisini... 6 yıllık evliler ve çocukları olmuyordu... hastane hastane... hacı hoca... vs... çok dolaştılar... en sonunda hayırlısı Rabbim bilir dedi bıraktı ALLAH ıma... abdestli namazlı çok temiz kalpli bi gelinimiz... kayın babasıyla oturup karşılıklı ağlardı bebeğim olmuyo diye... işi Rabbime havale edince kendiliğinden oluverdi hiç tedavisiz hamile kaldı ALLAH ımın işi... bugünde haberini aldım doğum yapmış oğlumuz olmuş... ayyyyyyyyyy ne çok sevindim kendimin olmuş gibi bunu sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar... bende inş. paylaşırım hamiş kaldığımda sizinle... ya şaka maka herşeyin bir zamanı var ve ne olursa olsun ALLAH'IMDAN UMUT KESİLMEZ...

cnm insan ne kadar istemıyrm desede bi tarafı hep çok istiyr çocuğum olsun böyle oluncada adetler sapıtıyr ben kac kere test yaptım hep negatıf.adetım düzensiz olurdu zatende..dr gitim dedım 35-40 günde bi oluyrm bazen 40 da gecıyr dedım senı adetın düzensız degılkı düzeni bu dedi bazıları 22 de bi olur dedı seın düzenınde bu demmkıı fln dedı tahlıl yaptırdım butun hormonlar normal bi tek prolaktınm yuksek cıktı onun ıcınde ılac verdı sende kafana takılıyrsa bı tahlıl yaptır

Günaydın minnoslarrrrrrrrr

Haydin bakalım pamuk eller vajiye. Biraz hızlanalım canlarım benim hepiniz biliyorsunuz artık ne yapacaksınız. Bakın biz onceden yarış yapardık kim daha önce başaracak diye bu da insanı çok kamciliyor. Bakalım sıradaki taze gelinimiz kim olacak.

eşin kaç yasındaaaa nedne yapmıo hala okuomuuuu...anam sen o evdemi beklicen eşiniiiiiiii askere gdinceeeee annenler yakınmı sanaaa
eşim babasıyla birlikte bina falan yapıyorlar ofisleri var yönetiyorlar işte okumadı cnm liseden sonra o askere gittidğinde bek sevgili kaynanacımla beklicem onu annem değil ama ablam yakın bana istanbulda oda benim gibi özüm gerçekten çok zor işim bide dün sınav sonuçlarım açıklanmış büte kalmışım kaç dersten çalışıyodum ya işten çıkayım dedim bari şu hızlandırılmış kurslara yazılayımda sınavlarımı vereyim eylülde patronumla konuştum oda mıy mıyyy net bişey demedi çıkarmıyor ya adam işten beni

canım ben ayın 10u gibi gittim doktora vajinismus için aslında... ama bakamam deyincede dedimki bazen kist felan olyormuş o engelliyormuş dedim zorla bi ultrasona gönderdi... karından ultrason çektirdim... hem ultrason doktoru hemde kadın doğumcu herşey normal dedi... en büyüğü 14mm çapında var dedi e oda adetin yaklaştığı içindir dedi... ama şimdi düşünüyorumda kötü bişi olsa çıkmazmıydı... hemde aradan 12 gün felan geçti daha adet olmadım... ne yapsam bilemedim... ama bir aydır ben bunu araştırıyomya... ilk başladığımda yeni adet olmuştum... aceba vajinismus konusunu çok araştırıyom ondan mı kafama taktığımdan mı gecikiyo... ayrıca borçlar vs... çok kafama takıyorum nasıl ödencek diye stres yapıyom o da etkiler galiba... bide üstüne geçen haftaki dengesiz doktor zırıl zırıl ağlatmıştı... herhalde strestendir diyorum... hayırlısı bakalım... olmazsa bikaç gün daha bekler yine giderim doktora bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…