- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.541
sorma özüm eşim daha askerliğini yapmadı ondan onlarla oturmak zorundayım o askerden geldikten sonra ancak eve çıkabiliriz :84::84::84::84:
kızz ben her seferinde bayılıyordum yapazar günüde bayıldım zaten ondan yapamadık biz şimdiye kadar eşim cok korkuyordu zorlayınca küt gidiyorum... şimdi tamamen girdi ben saglamım hala sasırdı bişi varmı kan felan die kalktım yerdeyim :) şimdide dalga konusu oldu kodummu oturturum derler ya....
ben yastık koymadım ama popon yukardaysa sorun yok ben azim hissettim sende sık birazdaha dayan acıya egzersiz yapmadım hiç şimdiki aklım olsa ıkınır ve ilk gün bittirirdim korkudan sıvın gelmiyor normal kullan simdilik sonrasını yasadıkca ögrenicez bide bence yere yat sırtüstü bacaklarını kucakla demek istediğim pozisyonu anlamıssındır umarım... ikiniz içinde kolay olacak emin ol sıkma canını olcak sevinçli haberlerini bekliyoruz....
kızlar bi iyi bide hafif üzücü bi haberim var hangisini önce sölim
HAyırdır inşallah...
eşin kaç yasındaaaa nedne yapmıo hala okuomuuuu...anam sen o evdemi beklicen eşiniiiiiiii askere gdinceeeee annenler yakınmı sanaaa
canım ya hep mi bayılıyorduninanamadım ya demek ki bünyeyi fazla zorluyoz
popoyu yukarı yapamıyorum o zaman oram tamamen ortada gibi oluyo öyle gibi geldiği içinde hem bir utanma hem bi rahat edememe hemde daha çok canım acıyacak hissi oluyo eşimide sıkıyorum. Göremiyorum yoruldum deyip duruyo kabul ediyorum karnını itip duruyom bacaklarını cimcikliyom felan ellerimle ona fren yapıyorum haklı bazen sinirleniyor ama elimde değil ki ben istemezmiyim bitsin bu işkenceİnşallah kısa zamanda güzel haberler veririm tşk ederim tatlım
ayyy özüm Allah iyiliğini versin emiii 2.cümlede soruları dizmişin maşallah.......
kıs ne sordumtc kimlik numarasını adresini telini sormadıma dua et sorimmi onudaaaaa
ayyyyyyy sinir oldum bilgisayarımın bana garezi var tam 3 kere kapandı ardı ardına... neyse geçelim habere... kötü değil ama içim burkuldu işte... geçen ay 40. günde adet olmuştum... bu ayda 40 gün oldu hala adet olamayınca dün test aldık... ama eşimi görmeniz lazımdı arkadaşlar... aslında biz bebeği daha düşünmüyorduk ama kociş 2 gündür bi acayip... ya olursa baba olursam diye gözlerinin içi gülüyordu... girdi çıktı hadi test yapalım diyip durdu... biraz sabırsızlandırdım onu gece 11 buçukta felan yaptım... ama sonuç negatif... ben sevindim çünkü daha düşünmüyorduk hemde borçlar vardı bi 5-6 ay sonra düşünüyorduk... ama ben bile sevinsemde içim burkuldu... benim kocişin boynu büküldü... gözlerindeki gülücük gitti... elinden ekmeği alınmış çocuk misali kaldı ööle... çok üzücü bi olay olmasada içim sızladı ya ... o benim canım... hayatım hayırlısı dedim...ALLAH ım bilir... yaparız merak etme dedim... birazcık düzeldi... eeeeee bu seferde hadi yapalım demesin miilk üzücüyü söle ilk üzülelim sonra sevinelim
ayyyyyyy sinir oldum bilgisayarımın bana garezi var tam 3 kere kapandı ardı ardına... neyse geçelim habere... kötü değil ama içim burkuldu işte... geçen ay 40. günde adet olmuştum... bu ayda 40 gün oldu hala adet olamayınca dün test aldık... ama eşimi görmeniz lazımdı arkadaşlar... aslında biz bebeği daha düşünmüyorduk ama kociş 2 gündür bi acayip... ya olursa baba olursam diye gözlerinin içi gülüyordu... girdi çıktı hadi test yapalım diyip durdu... biraz sabırsızlandırdım onu gece 11 buçukta felan yaptım... ama sonuç negatif... ben sevindim çünkü daha düşünmüyorduk hemde borçlar vardı bi 5-6 ay sonra düşünüyorduk... ama ben bile sevinsemde içim burkuldu... benim kocişin boynu büküldü... gözlerindeki gülücük gitti... elinden ekmeği alınmış çocuk misali kaldı ööle... çok üzücü bi olay olmasada içim sızladı ya ... o benim canım... hayatım hayırlısı dedim...ALLAH ım bilir... yaparız merak etme dedim... birazcık düzeldi... eeeeee bu seferde hadi yapalım demesin mişakamaka uykuya dladık sonunda...
ayyyyyyy sinir oldum bilgisayarımın bana garezi var tam 3 kere kapandı ardı ardına... neyse geçelim habere... kötü değil ama içim burkuldu işte... geçen ay 40. günde adet olmuştum... bu ayda 40 gün oldu hala adet olamayınca dün test aldık... ama eşimi görmeniz lazımdı arkadaşlar... aslında biz bebeği daha düşünmüyorduk ama kociş 2 gündür bi acayip... ya olursa baba olursam diye gözlerinin içi gülüyordu... girdi çıktı hadi test yapalım diyip durdu... biraz sabırsızlandırdım onu gece 11 buçukta felan yaptım... ama sonuç negatif... ben sevindim çünkü daha düşünmüyorduk hemde borçlar vardı bi 5-6 ay sonra düşünüyorduk... ama ben bile sevinsemde içim burkuldu... benim kocişin boynu büküldü... gözlerindeki gülücük gitti... elinden ekmeği alınmış çocuk misali kaldı ööle... çok üzücü bi olay olmasada içim sızladı ya ... o benim canım... hayatım hayırlısı dedim...ALLAH ım bilir... yaparız merak etme dedim... birazcık düzeldi... eeeeee bu seferde hadi yapalım demesin mişakamaka uykuya dladık sonunda...
yaslandımmmmmm hoşgeldinnnnnnn
hosbulduk hayatim nasilsin,bebis ne yapiyor 1.seyler yedinmi hic umudum yok ama
eşim babasıyla birlikte bina falan yapıyorlar ofisleri var yönetiyorlar işte okumadı cnm liseden sonra o askere gittidğinde bek sevgili kaynanacımlaeşin kaç yasındaaaa nedne yapmıo hala okuomuuuu...anam sen o evdemi beklicen eşiniiiiiiii askere gdinceeeee annenler yakınmı sanaaa
canım ben ayın 10u gibi gittim doktora vajinismus için aslında... ama bakamam deyincede dedimki bazen kist felan olyormuş o engelliyormuş dedim zorla bi ultrasona gönderdi... karından ultrason çektirdim... hem ultrason doktoru hemde kadın doğumcu herşey normal dedi... en büyüğü 14mm çapında var dedi e oda adetin yaklaştığı içindir dedi... ama şimdi düşünüyorumda kötü bişi olsa çıkmazmıydı... hemde aradan 12 gün felan geçti daha adet olmadım... ne yapsam bilemedim... ama bir aydır ben bunu araştırıyomya... ilk başladığımda yeni adet olmuştum... aceba vajinismus konusunu çok araştırıyom ondan mı kafama taktığımdan mı gecikiyo... ayrıca borçlar vs... çok kafama takıyorum nasıl ödencek diye stres yapıyom o da etkiler galiba... bide üstüne geçen haftaki dengesiz doktor zırıl zırıl ağlatmıştı... herhalde strestendir diyorum... hayırlısı bakalım... olmazsa bikaç gün daha bekler yine giderim doktora bi...cnm insan ne kadar istemıyrm desede bi tarafı hep çok istiyr çocuğum olsun böyle oluncada adetler sapıtıyr ben kac kere test yaptım hep negatıf.adetım düzensiz olurdu zatende..dr gitim dedım 35-40 günde bi oluyrm bazen 40 da gecıyr dedım senı adetın düzensız degılkı düzeni bu dedi bazıları 22 de bi olur dedı seın düzenınde bu demmkıı fln dedı tahlıl yaptırdım butun hormonlar normal bi tek prolaktınm yuksek cıktı onun ıcınde ılac verdı sende kafana takılıyrsa bı tahlıl yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?