Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olur tabı cnm stresten gecıkebılır normalde düzenlıyse takma fazla kafana olursun muhakkak hem sorun olsaydı karındanda bellı olurdu söylerdı dr kafan sakınlesınce adetınde gelır:)

bacım sen kaçarakmı evlendin:26: eşin okumadıysa neden hemen gidip yapmıooo askerliğiniiii eşindemiii seninle aynı yaşta 24 mü odaa....

Hepimiz duymuşuzdur ya...çocuk sahibi olmak için çok uğraşıp sonunda evlat edinen çiftler vardır, veya ilk seferde tüp bebek yöntemiyle zar zor çocuk sahibi olanlar....İlk çocuktan sonra, hiç beklemedikleri, ummadıkları bir anda kadın hamile kalıverir...Sanırım stress çok önemli bir faktör...O stressten bir şekilde kurtulunca hamile kalmak kolaylaşıyor galiba...Sizin gelininiz de işi Allah'a havale edince bir nebze huzur bulmuş olsa gerek....Hepinizin gözü aydın...

Eşin çok anlayışlı ve ilgili birine benziyor.Herşey sizin de gönlünüzce olur inşallah...Geç olsun ama kolay olsun, güzel olsun:)

sağol canım darısı tüm çocuk isteyenlerin başına... e bizde istiyoz yalan olmasın ama şuan kafam çok stresli... böle bi durumda hamile kalırsam çocuğa da geçer stres diye korkuyorum bebişime zarar verir diye... hem kafam biraz rahatlarsa bebişte rahat bir zamanda doğarsa ne güzel olur... eşimi çok seviyorum Rabbim biliyorya... canım o benim... hayırlısı herşeyin gülüm ne diyelim.... inşaallah yapmayı düşündüğümüzde olur çok istiyorum bebişim olsun diye ama bi 5-6 ay sonra inşaallah ama herşeyin hayırlısını versin Rabbim inşaallah...

Daha önce bir arkadaş sormuştu gerçi, hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İstanbul' da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gidiyorum vajinismus terapisi için....İki doktorla tanıştım, görüştüm, ikisi de cinsel terapi konusunda uzman ve ikisiyle konuşmak da gayet rahatlatıcı..hatta erkek doktorla konuşmak kadın olanla konuşmaktan daha kolaydı,sanırım o çok daha dikkatli ve hassatı böyle özel bir konuyu konuşurken kendimi rahat hissedebileyim diye....Şimdi ben kadın doktorla devam ediyorm, ona da zaten erkek olan yönlendirdi beni...eşimle beraber gidiyoruz

iyiyiyzzzzz çok şükür.....yidimmm yiidimmmmmsen ne örüonnn

ben nörim ekmegime yag sürdüm onu yiyom. sen avatar yapmayi biliyonmu gecenlerde kizlar konusuyordu 1.arkadas baska 1arkadasa sifresini veriyordu. 1arkadas isteyen arkadasa yeni avatar yapti. ben kontrol panelindeki avatarlara baktim ama hosuma gitmedi. sen yapmayi biliyonmu

canım ben geçen cuma gittim doktora pazarteside yazdım burda gerizekalı doktorun yaptıklarını... zırıl zırıl ağlattı beni... evet erkek doktora gittim bende psikiyatriste... burda cinsel terapist yokki... anam hastanede psikiyatriste gidiyom ama adam özele gel diye ima ediyom... e param olsa herhalde giderim... töbe töbe sinirimi bozdu durdu anlayacağın... şimdi burda çözmeye kararlıyım...

bacım ozelden bna şifrenii yazzz ben sana yapam avatar

bacım sen kaçarakmı evlendin:26: Eşin okumadıysa neden hemen gidip yapmıooo askerliğiniiii eşindemiii seninle aynı yaşta 24 mü odaa....

hayır kaçmadımmmm 2 yıllık evliyim ben ama cahillik diyelim sanırım birazcık ta şımarıklığım var ne istediysem hep oldu evlenmeyi takıntı ettim evlendim ailem karşıydı ama napsınlar karşılarındaki bendim olan oldu yani ömürrrr yapacak bişey yok şimdi sorsan asla evlenmem

günaydın yaslandım... nasıl bir avatar istiyorsun... mesela kelebekli diyelim netten arat ya google a avatar.gif yaz... yada kelebekli avatar, hareketli avatar.... vs yaz ve beğendiğin resimlerin üzerine sağ tuşla tıklayıp resmi farklı kaydet de masaüstüne kaydet... sonrasını yazarım sen bul bi resimleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…