- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.561
canım ben ayın 10u gibi gittim doktora vajinismus için aslında... ama bakamam deyincede dedimki bazen kist felan olyormuş o engelliyormuş dedim zorla bi ultrasona gönderdi... karından ultrason çektirdim... hem ultrason doktoru hemde kadın doğumcu herşey normal dedi... en büyüğü 14mm çapında var dedi e oda adetin yaklaştığı içindir dedi... ama şimdi düşünüyorumda kötü bişi olsa çıkmazmıydı... hemde aradan 12 gün felan geçti daha adet olmadım... ne yapsam bilemedim... ama bir aydır ben bunu araştırıyomya... ilk başladığımda yeni adet olmuştum... aceba vajinismus konusunu çok araştırıyom ondan mı kafama taktığımdan mı gecikiyo... ayrıca borçlar vs... çok kafama takıyorum nasıl ödencek diye stres yapıyom o da etkiler galiba... bide üstüne geçen haftaki dengesiz doktor zırıl zırıl ağlatmıştı... herhalde strestendir diyorum... hayırlısı bakalım... olmazsa bikaç gün daha bekler yine giderim doktora bi...
eşim babasıyla birlikte bina falan yapıyorlar ofisleri var yönetiyorlar işte okumadı cnm liseden sonra o askere gittidğinde bek sevgili kaynanacımlabeklicem onu annem değil ama ablam yakın bana istanbulda oda benim gibi özüm gerçekten çok zor işim bide dün sınav sonuçlarım açıklanmış büte kalmışım kaç dersten çalışıyodum ya işten çıkayım dedim bari şu hızlandırılmış kurslara yazılayımda sınavlarımı vereyim eylülde patronumla konuştum oda mıy mıyyy net bişey demedi çıkarmıyor ya adam işten beni
benim çok yakın bi akrabamın gelini var ablam gibi severim kendisini... 6 yıllık evliler ve çocukları olmuyordu... hastane hastane... hacı hoca... vs... çok dolaştılar... en sonunda hayırlısı Rabbim bilir dedi bıraktı ALLAH ıma... abdestli namazlı çok temiz kalpli bi gelinimiz... kayın babasıyla oturup karşılıklı ağlardı bebeğim olmuyo diye... işi Rabbime havale edince kendiliğinden oluverdi hiç tedavisiz hamile kaldı ALLAH ımın işi... bugünde haberini aldım doğum yapmış oğlumuz olmuş... ayyyyyyyyyy ne çok sevindim kendimin olmuş gibi bunu sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar... bende inş. paylaşırım hamiş kaldığımda sizinle... ya şaka maka herşeyin bir zamanı var ve ne olursa olsun ALLAH'IMDAN UMUT KESİLMEZ...
sağol canım darısı tüm çocuk isteyenlerin başına... e bizde istiyoz yalan olmasın ama şuan kafam çok stresli... böle bi durumda hamile kalırsam çocuğa da geçer stres diye korkuyorum bebişime zarar verir diye... hem kafam biraz rahatlarsa bebişte rahat bir zamanda doğarsa ne güzel olur... eşimi çok seviyorum Rabbim biliyorya... canım o benim... hayırlısı herşeyin gülüm ne diyelim.... inşaallah yapmayı düşündüğümüzde olur çok istiyorum bebişim olsun diye ama bi 5-6 ay sonra inşaallah ama herşeyin hayırlısını versin Rabbim inşaallah...Hepimiz duymuşuzdur ya...çocuk sahibi olmak için çok uğraşıp sonunda evlat edinen çiftler vardır, veya ilk seferde tüp bebek yöntemiyle zar zor çocuk sahibi olanlar....İlk çocuktan sonra, hiç beklemedikleri, ummadıkları bir anda kadın hamile kalıverir...Sanırım stress çok önemli bir faktör...O stressten bir şekilde kurtulunca hamile kalmak kolaylaşıyor galiba...Sizin gelininiz de işi Allah'a havale edince bir nebze huzur bulmuş olsa gerek....Hepinizin gözü aydın...
Eşin çok anlayışlı ve ilgili birine benziyor.Herşey sizin de gönlünüzce olur inşallah...Geç olsun ama kolay olsun, güzel olsun:)
canım ben ayın 10u gibi gittim doktora vajinismus için aslında... ama bakamam deyincede dedimki bazen kist felan olyormuş o engelliyormuş dedim zorla bi ultrasona gönderdi... karından ultrason çektirdim... hem ultrason doktoru hemde kadın doğumcu herşey normal dedi... en büyüğü 14mm çapında var dedi e oda adetin yaklaştığı içindir dedi... ama şimdi düşünüyorumda kötü bişi olsa çıkmazmıydı... hemde aradan 12 gün felan geçti daha adet olmadım... ne yapsam bilemedim... ama bir aydır ben bunu araştırıyomya... ilk başladığımda yeni adet olmuştum... aceba vajinismus konusunu çok araştırıyom ondan mı kafama taktığımdan mı gecikiyo... ayrıca borçlar vs... çok kafama takıyorum nasıl ödencek diye stres yapıyom o da etkiler galiba... bide üstüne geçen haftaki dengesiz doktor zırıl zırıl ağlatmıştı... herhalde strestendir diyorum... hayırlısı bakalım... olmazsa bikaç gün daha bekler yine giderim doktora bi...
canim seni tebrik ederimrabbim 1daha göstermesin.
YENI GELINIMIZ MULTIX
darisi diger arkadaslarin basina, multix ayagini süsü diger arkadaslar arkandan,gelsin
iyiyiyzzzzz çok şükür.....yidimmm yiidimmmmmsen ne örüonnn
canım ben geçen cuma gittim doktora pazarteside yazdım burda gerizekalı doktorun yaptıklarını... zırıl zırıl ağlattı beni... evet erkek doktora gittim bende psikiyatriste... burda cinsel terapist yokki... anam hastanede psikiyatriste gidiyom ama adam özele gel diye ima ediyom... e param olsa herhalde giderim... töbe töbe sinirimi bozdu durdu anlayacağın... şimdi burda çözmeye kararlıyım...Daha önce bir arkadaş sormuştu gerçi, hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İstanbul' da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gidiyorum vajinismus terapisi için....İki doktorla tanıştım, görüştüm, ikisi de cinsel terapi konusunda uzman ve ikisiyle konuşmak da gayet rahatlatıcı..hatta erkek doktorla konuşmak kadın olanla konuşmaktan daha kolaydı,sanırım o çok daha dikkatli ve hassatı böyle özel bir konuyu konuşurken kendimi rahat hissedebileyim diye....Şimdi ben kadın doktorla devam ediyorm, ona da zaten erkek olan yönlendirdi beni...eşimle beraber gidiyoruz
ben nörim ekmegime yag sürdüm onu yiyom. sen avatar yapmayi biliyonmu gecenlerde kizlar konusuyordu 1.arkadas baska 1arkadasa sifresini veriyordu. 1arkadas isteyen arkadasa yeni avatar yapti. ben kontrol panelindeki avatarlara baktim ama hosuma gitmedi. sen yapmayi biliyonmu
bacım sen kaçarakmı evlendin:26: Eşin okumadıysa neden hemen gidip yapmıooo askerliğiniiii eşindemiii seninle aynı yaşta 24 mü odaa....
bacım ozelden bna şifrenii yazzz ben sana yapam avatar
günaydın yaslandım... nasıl bir avatar istiyorsun... mesela kelebekli diyelim netten arat ya google a avatar.gif yaz... yada kelebekli avatar, hareketli avatar.... vs yaz ve beğendiğin resimlerin üzerine sağ tuşla tıklayıp resmi farklı kaydet de masaüstüne kaydet... sonrasını yazarım sen bul bi resimleri...ben nörim ekmegime yag sürdüm onu yiyom. sen avatar yapmayi biliyonmu gecenlerde kizlar konusuyordu 1.arkadas baska 1arkadasa sifresini veriyordu. 1arkadas isteyen arkadasa yeni avatar yapti. ben kontrol panelindeki avatarlara baktim ama hosuma gitmedi. sen yapmayi biliyonmu
ay yok bebek olmasin yoksa durur durur aglarim. ne bilim kelebek olabilir, böyle kücük yavru 1hayvan, 1kedi yavrusu köpek yavrusu
senin avatarını yisinler azgunn şeyyy hehehheheh
ne yapcan kıs kedi avatarını ben sana şöle sexsi kadın avatarı koyimmmm ben kafama göre koyim durrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?