Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy inşallah ya yüce rabbim banada yaşatsın bu mutluluğu. sen kurtuldun çok sevindim senin adına. sanırım olup bitince bu muydu diomuş herkes. Birgün bende öle diyecekmiyim die düşünüyorum. aslında bende çok istiyorum kendimi hazır hissediyorum. yapacaz bu sefer die eşimide gaza getiriyom. ama o aşamaya gelince birden heyecan başlıyo kalp atışlarımı duyuyo hale geliyom ter basıyo sona üşüme sonra titreme vee sonuç acıyo dur yapma tamam yeter duvar var önü kapalı eli bol kalıyoz
Şu adet bitsin taze gazlarla demeye devam allahtan ümit kesilmez

yaslandımmm sanaa yüzün hep gülsün gülmeyi hep hatırlamn içinnn gülen kadın resmi koycammm...itiraz edersen nihat doğan resmi koyarımmm haaaaa

yaslandımm

benim suan kullandım avatr hoşuna gittiysese sana verebilirim
aslında sen düşünceli kadınsın sana tam düşüncelii avatar olur ama
ne yapsam karar veremedimmm

umarım iyi gecer ameliyatın cabuşak iyileşirsin annemde cekti ondan biliyorum rahatsızlıgı.. bekledigin haberde senin için en hayırlı şekilde sonuclanır inşallah...

özüümmm iki gözümm avatarcı başıı oldun kız..

yaa benim midem cok bulanmaya başladı yineee yemek yemem lazımdı oysaaa

ugrastıgınız yerde önemli canım dik gitmiyor p..si biraz popoya dogru itince gdiyor ay ben neler cektim allahım kurtarsın kızlar sizi.....

ewetttttttttt hergün yeni bir gelin hadi kızlar azimmmm........

beni güzel yapmissin, güzel olmusum ellerine saglik. ama ben sonra googleden bakim avatarlara, becerebilirsem eger, beni kendine asik eden 1avatar bulursam sana söylerim, onu yaparsin bana tamammi

kızlar buraya mesajla nasıl resim ekleyebiliyorsunuz... büssürü avatar buldum size ama buraya mesaj olarak bi ekleyebilsem... mesleğimden utanmaya başladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…