- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.581
ahh kuzum ahhh en tamamen girdiğinden beri bayılma yasamıyorum :) ben neler söledim sevmiyorum seni istemiyorum felan tabi acıyla sölediğimin farkında tabi vurdum ısırdım ama her seferindede ben istiyordum hadi deneyelim die sonra da yusuf yusuf.... sadece rahat ol :) olacak hadi gayret
nasilsin canim, bebis ne yapiyor, neler yapiyorsunuz.
yaslandımmm sanaa yüzün hep gülsün gülmeyi hep hatırlamn içinnn gülen kadın resmi koycammm...itiraz edersen nihat doğan resmi koyarımmm haaaaa
1kere yazdim ama görmedin herhalde nasilsin bebis nasil, neler yapiyorsun
iyiyim çok şükür bebişte iyi.. sen nasılsın
maasallahaman aman hep iyi olun.bende ne yapayim, pazartesi hastaneye yaticam, onun gerginligi var. 1.de hayatimla ilgili cok önemli 1haber bekliyorum, sonuc sevindiricimi yoksa üzücümü olucak onun gerginligini yasiyorum. su 12.gün hayirlisiyla 1.bitseydi.
ayyy inşallah ya yüce rabbim banada yaşatsın bu mutluluğu. sen kurtuldun çok sevindim senin adına. sanırım olup bitince bu muydu diomuş herkes. Birgün bende öle diyecekmiyim die düşünüyorum. aslında bende çok istiyorum kendimi hazır hissediyorum. yapacaz bu sefer die eşimide gaza getiriyom. ama o aşamaya gelince birden heyecan başlıyo kalp atışlarımı duyuyo hale geliyom ter basıyo sona üşüme sonra titreme vee sonuç acıyo dur yapma tamam yeter duvar var önü kapalıeli bol kalıyoz
Şu adet bitsin taze gazlarla demeye devam allahtan ümit kesilmez
ugrastıgınız yerde önemli canım dik gitmiyor p..si biraz popoya dogru itince gdiyor ay ben neler cektim allahım kurtarsın kızlar sizi.....
ewetttttttttt hergün yeni bir gelin hadi kızlar azimmmm........
kiz hani gülen kadin avatari bulmustun yapsana su avatari cok merak ettim. nereye kayboldun.yok senin avatari istemiyom
özümün avatarı gaza getirsin sizi kısslllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
özümün avatarı gaza getirsin sizi kısslllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
beni güzel yapmissin, güzel olmusum ellerine saglik.ama ben sonra googleden bakim avatarlara, becerebilirsem eger, beni kendine asik eden 1avatar bulursam sana söylerim, onu yaparsin bana tamammi
yaptımmmm yaptımmmmm kıss gel şifreniii gir gelllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?