Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lafı soktu:)

Çocuğun biri babasına sormuş :
Baba biz nasıl olduk.?
Baba cevap vermiş maymunlar ......türeye türeye biz olduk...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş.?
...Annesi; ALLAH.. Adem Babayla,Havva Annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk::ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :):)

ay yesinler senin avatarini ne yaptin kiz öyle. sinirlenme, yaparsin 1sekilde, yada 1.arkadas sana yardimci olur.

canım ya bilgisayarla aram çok iyi.. iyi olmak zorunda hatta... ama ilk defa bi foruma üye oldum ve forumda neyin nasıl yapılacağını bilmiyorum daha... neyse ben bulurum bunun çaresini... bu arada biz üniversitedeyken aynı bu avatar gibiydik... çıldırıyorduk hehe

nasilsin fasulyemis nasil, neler yaptin

iyiyim ablacım teşekkür ederim.fasulyede iyi bakalım yarın görücem ne yapmış büyümüşmü.napım ev işi her gün toz alıyom şimdide bacak temizliği yapıcam tabi makine bacağıma yapışmazsa nemde yapışıyo almıyo tüyleri sinir oluyom.sen nasılsın?

ay bak simdi bende heyecanlandim,bana ne oluyorsa: su günler hayirlisiyla gecsede prensmi prensesmi olucak ögrensek, fazla yormuyorsun kendini deyilmi yoksa biliyorsun gelir terlik. hic bende ne yapayim yine tembel tembel oturuyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…