- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.601
valla ben cok özledim ama elden bişey gelmiyor
simdi sifremimi giricem niye, sartmi sonra girdigimde yine sifremi verrim.
valla ben cok özledim ama elden bişey gelmiyor
ben hiç özlemedimmmm valllaaaohhhhhh 5 aydırr giren çıkan bişi yokkkkk tövbe tövbeeeeeee
kızlar buraya mesajla nasıl resim ekleyebiliyorsunuz... büssürü avatar buldum size ama buraya mesaj olarak bi ekleyebilsem... mesleğimden utanmaya başladım şimdi
ben hiç özlemedimmmm valllaaaohhhhhh 5 aydırr giren çıkan bişi yokkkkk tövbe tövbeeeeeee
ay canim benim, insallah en kisa zamanda muradina erersin.
ay yesinler senin avatarini ne yaptin kiz öyle. sinirlenme, yaparsin 1sekilde, yada 1.arkadas sana yardimci olur.
aykturttt avatarınla kndimii korku filimindeee gibi hissettim sende burası korku film gibi iyiceeee poh ettinnn
aykturttt avatarınla kndimii korku filimindeee gibi hissettim sende burası korku film gibi iyiceeee poh ettinnn
nasilsin fasulyemis nasil, neler yaptin
şimdi tam benlik avatar buldum psikiyari ve ben
bayıldım yaaa.. gitti pipiiiiiiiiiii :))))))))))))
kıslarr ben kacar uyumaya gider akşama görüşürk.. kendinize ii bakın hedi hoşsohbetler sizeeeee
şimdi tam benlik avatar buldum psikiyari ve ben
ozum : bak sevcihana bakda ibret al,uyumaya gidiyor kiz,sen otur daha otur. sende 1gün kizlar ben biraz uzanicam,dedigin günleri görebilecekmiyim aceba.
iyiyim ablacım teşekkür ederim.fasulyede iyi bakalım yarın görücem ne yapmış büyümüşmü.napım ev işi her gün toz alıyom şimdide bacak temizliği yapıcam tabi makine bacağıma yapışmazsa nemde yapışıyo almıyo tüyleri sinir oluyom.sen nasılsın?
özümcümmmmmmm senin bebiş bence bööööööööle olur tıpkı senin gibi hareketli muzur çılgınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?