Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay bak simdi bende heyecanlandim,bana ne oluyorsa: su günler hayirlisiyla gecsede prensmi prensesmi olucak ögrensek, fazla yormuyorsun kendini deyilmi yoksa biliyorsun gelir terlik. hic bende ne yapayim yine tembel tembel oturuyom.

heyecanlanacan tabi teyzesi yakın olsanda keşke görüşsek.bakalım bizde merak ediyoruz ama hayırlısı sağlıklısı olsun yok yormuyorum valla yiyom içiyom yatıyom sırf hareket olsun diye her gün viledayla ev siliyom bu hafta annem geliyor artıkın onunla gezeriz biraz da haftasonunu iple çekiyom valla

ay keske yakin olsaydik. aman amn anne adayinin annesi geliyor ne güzel, allah kavustursun. ne kadar kalicak. annen nerde kaliyordu.

ay keske yakin olsaydik. aman amn anne adayinin annesi geliyor ne güzel, allah kavustursun. ne kadar kalicak. annen nerde kaliyordu.

amin ablacım sağolasın...bilmiyorum ama 1-2 hafta anca kalır babam orada çünkü izin alamamış belki haftasonu gelir annemi alıp döner babamda.annemler kastamonuda uzak yani 7 saat sürüyor ama ha deyince gelinmiyor işte

özüm avatarın olayyy yaniii :))

cilan sende benim yaptım salaklığı yapmışsın maleseffff..bin 6 sene sonra evlendkkk aman dedim onunla olimde yeter dedimmm....değdimiiiii cvp yok.....ama benim kabul ettim şartlar dışında seyler oldu oyusden bu seneee son senemmm...gene kaynanamlar yazın 5 ay köyde kalıorrr sizinkiler gidiomu bari...eşyalar tammıyla bize ait eşim aldı herşeyi yeniii....bende bi kızın getireceğiii çeyizden fazla çeyiz getirdim onlara aittt sadece çocuk odasında çift kişilik yatak varrr okadarr....seneye Allah nasip ederse dicem ya benle kaldınız gibi diğerleriylede 3 sene kalın yada biz kiraya çıkacaz dicemmmm...nasip hakkımızda hayırlısııı.......

illahlah ettim artık özüm yazsam harbi roman olur benimkinin tarafı biraz fazla yüzsüz be bi anlatsam varya şaşar kalırsınız ha bide bana çok kızarsınız nasıl kendini bu kadar ezdiriyosun diye ama napalım mecbur eşim iyi sayılır aslında özelim açılsa sana çoook anlatacaklarım var özüm harbi romanım romannn cemile halt etmiş yanımda:::

msn verim sana dertleşelim oz1sn2@hotmail.com

özum nasıl ulasmam gerektıgımı bılmıyorum bılıyorsan söylermısın...

canım nasıl ulaşıldını bilmiorum amaa..rumuz değişilmioo galibaaa gene editöre bi msj at editörüüü nasıl bulcan kk nın ana sayfasına gir orda kk ilgiliii topiklerde olabiliolarrr dne biii

kıslar merhaba
daha yeni vajiden kurtuldum 1 ay filan oldu ama içim içimi yiyo hamile kalmş olabilir miyim diye.sol kasığımda batma oluyor.başka bi belirti yok gibi.adet düzensizliğim vardı ve bugün 27.gün hala olmadım.belki de daha vardır bilmiyorum.adet belirtisi de yok.elde sadece kasık batması var.hamişlerden yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…