Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende adetimi beklerkennn hamile kaldımı öğrendim kaısklarım ağrıodu aynı adet olucakmışım gibiii..eğer günün geçtiysee idrar tahlilinde çıkar ben 3 gün geçtiii yaptımm 1 tam bi silik çıktı ve hamile oldumu öğrendim denemekte fayda var idrar tahlilinii....

iyiki kasigin.da batma olmus, yoksa buralara geliceginiz yok, hersey yolundami. nasilsin kiz, neler yapiyorsun.

Son düzenleme:

ama bendekinin adet ağrısıyla alakası yok.ani hareketlerde filan batma şeklinde.kısa süreli sızı.biraz daha bekleme taraftarıyım.adetim 30 günü geçebiliyodu bazen.bakarsın adet olurum.çok da ümitli beklemicem olmassa üzülmiyim.hayırlısı bakalım

size iyi sohbetler, ozum susucam diyorum konusmicam diyorum ama yine dilim durmuyor. dilimdekileri yazicam kalk biraz hareket biraz hava al.1.limonata 1dilim kek. yada söyle yesillikli, 1kisir, senin söyle 1canini cektireyim. belki kalkarsin yerinden.

hakkında hayırlısı olsunnn....o batmalar bendede oluorduu...eğer şüphen varsa hani korunmadan yaptık felan diorsan bi idrar tahlili yap derimm

çekmediki çekmediki çekmedikiiii tamam kalkarım birazcıkkk temeemmm

nie kıs ben gayet memnunum hamdolsun :)

ksssss görümcene taklit ver bizim gibi bohtan geçmesin ilk gecesiiii vazelin sürün şeylerinize deee kendini rahat bırak derin derin nefes al ıkın deee......taklitler ver ...ayyy benim iyice psikolojim bozulmusss evlenenleree gidip ilk gecesi kötü geçmesin diee bölee anlatmak geçio içimdennnnn

böyle konular konuşmayız görümcelerimle.ablası konuşmuştur.eğer sorarsa taktik veririm ama bnmki kötüydü filan demem.iyice korkmasın.onun için dua ediyorum sadece.inş. bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…