- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.661
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....Rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhhh
venüstenlee msnde konusommmm
aaaaa bak sen şu işe bendende slm söyle msn güzeli
günaydın hanımlar artık eminimkadın oldum.... dün sorunsuz giriş yaptık hatta eşime zevk bile verdim ben acı ceksemde sonradan acı gecti hosuma gitti diyemem ama bitti artık bunu da atlattım şükürler olsun darısı diger arkadasların basına.....
dünde kanamam olmadı sanırım gayet esnek zar. artık bebişimize saklarız bizde....
yardımı dokunan herkese teşkkür ederim....
şimdi de zevk almayı ögrenicez bakalım...........
Günaydın minnoslarrrrrrrrr
Haydin bakalım pamuk eller vajiye. Biraz hızlanalım canlarım benim hepiniz biliyorsunuz artık ne yapacaksınız. Bakın biz onceden yarış yapardık kim daha önce başaracak diye bu da insanı çok kamciliyor. Bakalım sıradaki taze gelinimiz kim olacak.
Ozummmm kız senin hamile olduguna gozumle görsem anca inanacam. Ya hiç mı migden bulanmıyor, hiçmi uykun gelmiyor. Maşallah bacım sana nazar değmesin idolüm sensin))
ozum : bak sevcihana bakda ibret al,uyumaya gidiyor kiz,sen otur daha otur. sende 1gün kizlar ben biraz uzanicam,dedigin günleri görebilecekmiyim aceba.
yaaaa bacaklarımda varis belirtileri varrrrr o yüzden mi bacaklarım çok ağrıyor acep:18::18:
Ozummmm kız senin hamile olduguna gozumle görsem anca inanacam. Ya hiç mı migden bulanmıyor, hiçmi uykun gelmiyor. Maşallah bacım sana nazar değmesin idolüm sensin))
Canim Benim hic stres yapma Ortada olmayacak hic bisey yok neler yapman gerektiğini zaten iyi biliyorsun gene takıldığın bir yer olursa yazarsın. Ben inanıyorum Allah'ın izniyle çok az kaldı. Zaten p. is aşamasına geldinmi olay bitmiş demektir.mutlu günler çok yakın insallAh.canım bana özelden mesaj yazmışsın şimdi okudum çok saol igilendiğin için ne kadar iyi geldi anlatamam. benim 100 mesajım daha dolmadığı için sana burdan yazabiliyorum.haklısın tüm söylediklerinde ben de başladım dün tekrar.bugün de eşimi maça gönderip devam edicem kısmetse.allah bebeğini bağışlasın inşallah allah izin verir de kurtulurum ben de bu illetten.yavaş yavaş acele etmeden hazır hissede hissede gerilmeden hallederim inşallah.
ben yarın yokummmmmmmmm kıslarrr.....kıs yaslandımmm kına yak emiii yarın yokummm bilgisayar başındaaaaaaaa laptopumu götürsemmiii internet vamrıdırrrrr
zaten ben hastanedede doğum yapmıcam burda bilgisayar karşısında yapacammm bu gidişleesenin inanmamann normal ben bile inanmıorummm yok bu aralar sabahlarıı 2-3 kere kstum feciii şekildeee..herhalde ben tersten gdiommm yinede bunada şükürrrrrr
ValA kız sen bu gidişle bilgisayarın basında doguracan)))
Senin iyi olman bir yandan iyi oldu herkes hamis kimsede hal yok çok sukur sen burdasin yanliz kalmadı burası. MasallAh benim arkadasıma.
niye yoksun bakıyım hıııııııııı söyle..
Canım evet bende bur kaç kere yazdım arkadaslara biz egzersiz yapanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama egzersiz yapanlarda birbirleriyle yarış icine girsinler. Her gün birbirlerine rapor versinler biz öyle yapıyorduk. Ve bu bizi daha çok gaza getiriyordu.kıslarrr biz ecrinleee aynı zamanlardaaa egsersiz yapıordukkk o 3.5 senelik evliydi bende 1 senelik ...o vajınasına daha bakamazken daha yenii yeni aynayla incelerken ben 1 parmak sokuodumm....kendimizi hep kıyaslardık beni geçersen fururum seniii gibisindennben o sıralar kendimden çok ona üzülüordum çünkü en başındaydııı ve 3.5 yıllık evliydii....kız çalışıorduuuuu sabah işe gitmek için kalktığı saatten 1 saat önce kalkarr egsersiz yapar öle işe giderdiiiii...hiç bi zaman işi bahane etmediii çalışıorum yoruluorum demediii...çünkü 3.5 yıl bahane zaten bulmuştuu...sonraaa o benden gerideydiiiii beni geçtiiii başardııı ben ondan bi kaç ay sonraa ancaaaa o şimdiii ustayken ben hala çıraktımmmm yaniiii tammen istememizzzz azmetmemizzzz lasımmm....yoksa hiç birimizin hiçbirimizden farkıı yok vajına yapısıının bile farkı yok....tamamen yapabileceğimizee inanmak lazımm....istemek lazımmmmmm
sormaaaa bizlee venüsten ilgilenirdii peşimizi bırakmazdıııı saolsunn.....bende şimdi bunlarınnn peşini bırakmıommmmmm kurtulamıolar benden ...arada yaslandim kovuooo beniii genede gitmiommmm oda beni düşünüo bebişine bişi olur diee.....Allahın izniyleee burdaki arkadaşların duasıylaa bişicikler olmazzzz
ablama gitcem bütün gün ordayızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?