- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.681
Canım evet bende bur kaç kere yazdım arkadaslara biz egzersiz yapanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama egzersiz yapanlarda birbirleriyle yarış icine girsinler. Her gün birbirlerine rapor versinler biz öyle yapıyorduk. Ve bu bizi daha çok gaza getiriyordu.
Ayy ozummm o günki hallerimiz aklıma geldi ne günlerdir yaaa. Bir yandan stres bir yandan hiç yapamadığın seyleri başarmak.neler konuşuyorduk. Şimdi ise hamisiz. Rabbim isteyen herkese versin insallAh. Rabb'ime şükürler olsun sizleri karşıma çıkardı.
Rabbim isteyen herkeseee nasip etsin inşallahh.......biz devamlı hergün burdaydıkk şimdi bazı egsersiz yapan arkadaşlar bi geliiiioo bi daha 15 gün sonra geliooo ben onun hangi aşamad oldunu bile unutuomm......heheheh biz bide yapamadımız fantazileri yazardıkkk başaralım sölee yapcaz böle yapcez dieee gırgır geçerdikkkk
Rabbim isteyen herkeseee nasip etsin inşallahh.......biz devamlı hergün burdaydıkk şimdi bazı egsersiz yapan arkadaşlar bi geliiiioo bi daha 15 gün sonra geliooo ben onun hangi aşamad oldunu bile unutuomm......heheheh biz bide yapamadımız fantazileri yazardıkkk başaralım sölee yapcaz böle yapcez dieee gırgır geçerdikkkk
yine sana yazdım yanlışlıkla özüm:)))))))
evet kızlarrr ben kocamı şutladım maça...şimdi hazırlanıp egzersize başlıyorum...bitemedi gitti şu öksürük ona inat yapıcam egzersizi:))))1 saat sonra falan görüşürüz şans dileyin bana kıslarrrr
yine sana yazdım yanlışlıkla özüm:)))))))
evet kızlarrr ben kocamı şutladım maça...şimdi hazırlanıp egzersize başlıyorum...bitemedi gitti şu öksürük ona inat yapıcam egzersizi:))))1 saat sonra falan görüşürüz şans dileyin bana kıslarrrr
Hihiii evet bir halt edemedende hamis kaldık aslında ben yapmayı düşünüyordum bazı fantazileri ama kısmet değilmiş)) yaa benim adam kaçıyor benden resmen yaa bebisten utanıyormuş. Uyuyo o diyom yok uyanır diyo:) vala bu gidişle pek bise yapacağımız yok artık fantazileri doğumdan sonraya saklıyorum. O zamanda bebis rahat bırakmaz ulennn biz hiç mı cicim ayı yasayamayacaz. Nasıl bise acaba su cicim ayı güzel bisemi acep )
kıslar ben çıkıommmm eşim gelcekkk...kendinize iyi bakınnn....Allaha emanet olunnn...görüşmek üsereee hayırlı akşamlarrrrrrr
ay çok hoş ya demek uyanır diyo :))
benimkide bakma sen, gözünü kapa yavrum diyo göbegime elini koyuyo öperken falan hahaha...
harbiden ya şu cicim ayı nasıl bişey acaba bende hiç bilmiyorum.. güzeldir herhalde dimiii.. yaşarmıyız ki bu saatten sonra cok merak ediyorum
Hadi minnosum Rabbim yardımcın olsun.rahat olllll sakın olllll. Yapamayacağın hiç bisey yok en zorlarını başardın. Güzel haberlerle gel insallAh.
Aynen canım benimkiside senin esın gibi. Bir kızdım gecen gün aaaaaaa dedim küçücük bebekten mı utanıyorsun))) ama gercek utanıyor resmen çekiniyor yani onunkiside nasıl bir psikolojiyse. İnsallAh penisismus olmaz:))
Vala canım ben çok merak ediyorum yeni evlileri inceliyorum bakıyorum nasıl bir şey acaba dışardan belli ölü mü diye hihihihi. Ama güzel biseydir yaaa. Düşünsene balayinda bütün gün otelde oda daydık hemde hiç bir halt edemiyorduk. Aslında ne güzel vakit geçirilirmiş şimdi düşünüyorum da. Hatta hiç unutmam o sene ahu tugbayla mirac miydi neydi bir herif vardı ona bakıyorduk sıkıntıdan. Bundan tam 5 sene önce))) heyy gidi günler heyyyy
durmak yokkkk sıra sendeeee ona göreee şimdiii yenme sırası sende seni bekliozzz......öksürcem die sakın egsersizi bırakmaa aniden bişi olur die sanma bişiolmuooooo hiçççç
emin adımlarla gidiyorum sanırım canım yaptım yine..bu sefer dünkü gibi giriş zor da olmadı.yarın durmak yok egzersize devam:)))
canım ağrı mı basınç mı?ben ilk yendiğim zamanlarda çiş hissi ve popo tarafımda basınç hissediyordum hafif ağrı gibi olurdu.ama alışınca geçti.bir de tam alabiliyormusun eğer yarım giriş oluyorsa kasmandan dolayı olur ağrı
kızlık zarından olmass ya kuruluktandır yada enfeksiyon olabilir mantar falan gibi muane oltedavileri var bide belki kasıyorsundur hala kegel yaphergün ddüzenli
Canimmmm supersin bak maşallah ne güzel ilerliyorsun. Her gün daha iyiye gidiyor bir önce zor gelen ertesi gün çok rahat oluyor. Ayyy çok güzel biri daha başaracak insallAh. Kendime bu kadar sevinmiyordum. İnsan karşısındakinin duygularını yaşadıklarını çok iyi bildigi için kendinden çok karşısındakine seviniyor.
Çok iyi gidiyorsun canım yavaş yavaş emin adımlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?