- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.701
valla canım ya inşallah başaracağım allahın izniyle...allahım inşallah tez vakitte yazmıştır bu illetten kurtulmayı.iyi dileklerin için çok saol arkadaşım....
selam
yaslandım bak burdayım fırça atma yine
nasilsin canim neler yapiyorsun, günlerin nasil geciyor.
nasilsin canim neler yapiyorsun, günlerin nasil geciyor.
kıslar ben geldim nasılsınız? ben aynıyım soracak olursanız yerimde sayıyorum.. bişey soracam arkadaşlara ben egz tam yapamıyorum bir kaç defa parmak bi de rimeli soktum 4-5 cm sonra sağa sola oynattım sıkıldım çıkardım. neyse soruma geeçeyim ben daha fazla egz yapmak istemiyorum direk pe.. soksam orası kasılırda kalırmı içimde merak ettim? ağrıdan geçtim artık ağrı yapacağını pek zannetmiyorum ama egz devam etmek istemiyorum lütfen cevap yenen arkadaşlardan yorum istiyorum
sen naptın ameliyat olcaktın
kıslar ben geldim nasılsınız? ben aynıyım soracak olursanız yerimde sayıyorum.. bişey soracam arkadaşlara ben egz tam yapamıyorum bir kaç defa parmak bi de rimeli soktum 4-5 cm sonra sağa sola oynattım sıkıldım çıkardım. neyse soruma geeçeyim ben daha fazla egz yapmak istemiyorum direk pe.. soksam orası kasılırda kalırmı içimde merak ettim? ağrıdan geçtim artık ağrı yapacağını pek zannetmiyorum ama egz devam etmek istemiyorum lütfen cevap yenen arkadaşlardan yorum istiyorum
canım sen nasılsın nele yaptın egz yapabiliyormuydun
yok cnm uzun zamandır yapamıyorum.
canım benim tavsiyem emlasız bu sorunu aşabilirsin . eğer egzersizlere hiç başlamadıysan emla kremi kullanma bence jel kullan. anestezik bir ilaç çünkü. eğer ileride egzersizlerde ilerlediğinde denemelrde sıkıntı çekersen bence kullanırsın. ben öyle yapmıştım zaten hiç egzersiz yapmadan emla ile deneyince de olmuyor illaki egzersiz gerekiyor..
Kızlar herkese meraba ben yeniyim. yazılanlar bi kısmını okudum ve malesef bende de bu sorun var. erkek arkadşımla yakında evlenicez fakat 2yıldır aynı evde yaşıyoruz. 1buçuk yıldr denedik olmadı, biara denemeyi bırktık. en bşta canımı yakmktan korktğu içn parmağnı sokmştu ilk ilşkiye grdiğmzde.cnm acımştı fakat kan gelmedi, bunun içinde ayrı sorunlar yaşadk, bakireliğime inanmadı çok üzüldm ağladım.atlattk o günleri ama o gündn beri içime giremiyor.bikç kere parmağnı soktu ama kendi giremiyor.ama kafama koydum yapıcam, şu parmak egzersizlerini bna özelden mesj olark atabilirmi biri lütfeenteşekkr ederm şmdiden
merhabalar nasıl gidiyor egzersizler ne aşamadasın??Daha öncede yazmıştım bende vaji maduruyum parmak egzersizine başladım bugün 3. gün bakalım inşallah yenecez hepinizin dualarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?