Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslar ben geldim nasılsınız? ben aynıyım soracak olursanız yerimde sayıyorum.. bişey soracam arkadaşlara ben egz tam yapamıyorum bir kaç defa parmak bi de rimeli soktum 4-5 cm sonra sağa sola oynattım sıkıldım çıkardım. neyse soruma geeçeyim ben daha fazla egz yapmak istemiyorum direk pe.. soksam orası kasılırda kalırmı içimde merak ettim? ağrıdan geçtim artık ağrı yapacağını pek zannetmiyorum ama egz devam etmek istemiyorum lütfen cevap yenen arkadaşlardan yorum istiyorum

yok cnm ya korkma o kadar bişi olmas bak ben bile atlattım hepsini maş..kurtulunca kendine kızacaksın

bende 11 ay vajinismus ile uğraştım girmesini bırak dokunmasını bile istemiyordum hiç egzersiz yapmaım inat ettim kafamda hazırladım kendimi bide bundan 1 ay önce arkadaşım evlendi ilk gece için 'zor oldu ama oldu 'deyince iyice hırs yaptım ilk başlarda yarısını alabildim şimdide tamamını alabiliyorum ilişkiye girebiliyoruz artık gerçi alışma süreci sanırım biraz ağrı olabiliyor ama ilk defa ilişkiye girdiğimde anladımki çok büyütmüşüm kafamda bide galiba alışmamaktan dolayı hala daha girerken bi garip hissediyorum kendimi ama tamamı girince emin ol dahada rahatlıyosun

yok cnm uzun zamandır yapamıyorum.

ne olacak kız bizim bu halimiz.gün geçtikçe b.k sarıyor herşey.ya ben ilişkiden soğudum tatlım ne kadar kötü birşey anlatamam.evliliğim ilk aylarında psikolğa gitmştim 10 yıllık bir bayan vardı derdi artık eşim dokununca irrite oluyorum bırak yanıma yaklaşınca fena oluyorum derdi vay be derdim 10 yıl dile kolay nasıl sabrediyor eşi derdim benimkide Alah razı olsun 2 yıl oldu benden daha sabırlı anlayışlı ya nebileyim altüstüm sendede oluyormu bu tür şeyler ben yoksa psikolğa gitcem tek başıma yapamıyorum

şu parasızlığın içinde kredi çekip eserdağa ankaraya götürecekmiş eşim beni ben gitmek istemiyorum çünkü o da sihirli çubuk sokmayacak orama heralde.neden belli sonuç belli çözüm aşaması heryerde aynı az değil 2500 ile 5000 arası istiyor kesin benden daha fazla ister çünkü ben en ağır vakayım hatta adam benle uğraşmak ile istemez heralde. adam dilatör sokuyormuş oraya ya adama sinirlenip tekmelerse valla adam kapı dışarı eder heralde :)

Kızlar herkese meraba ben yeniyim. yazılanlar bi kısmını okudum ve malesef bende de bu sorun var. erkek arkadşımla yakında evlenicez fakat 2yıldır aynı evde yaşıyoruz. 1buçuk yıldr denedik olmadı, biara denemeyi bırktık. en bşta canımı yakmktan korktğu içn parmağnı sokmştu ilk ilşkiye grdiğmzde.cnm acımştı fakat kan gelmedi, bunun içinde ayrı sorunlar yaşadk, bakireliğime inanmadı çok üzüldm ağladım.atlattk o günleri ama o gündn beri içime giremiyor.bikç kere parmağnı soktu ama kendi giremiyor.ama kafama koydum yapıcam, şu parmak egzersizlerini bna özelden mesj olark atabilirmi biri lütfeen teşekkr ederm şmdiden

Kızlar meraba ben yeniyim. yazılanlar bi kısmını okudum ve malesef bende de bu sorun var. erkek arkadşımla yakında evlenicez fakat 2yıldır aynı evde yaşıyoruz. 1buçuk yıldr denedik olmadı, biara denemeyi bırktık. en bşta canımı yakmktan korktğu içn parmağnı sokmştu ilk ilşkiye grdiğmzde.cnm acımştı fakat kan gelmedi, bunun içinde ayrı sorunlar yaşadk, bakireliğime inanmadı çok üzüldm ağladım.atlattk o günleri ama o gündn beri içime giremiyor.bikç kere parmağnı soktu ama kendi giremiyor.ama kafama koydum yapıcam, sen bna şu parmak egzersizlerini özelden mesj olark atabilirmisn lütfeen teşekkr ederm şmdiden

hoş geldin arkadaşım...bence evlenmeden yapma egzersizlerini evlendiğinde yapamazsan o zaman çaresine bakarsın.şimdi bekar olduğun için o moda girememiş olabilirsin evlendiğin gece belki rahatlayacaksın çok kolay olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…