- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.721
Egzersizler iyi gidiyo 2 parmak 1. boğumdayım ama bugün 3. gün gayet iyi gidiyo valla bu iş baya zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
önceleri yarım alabiliyordum ama şimdi tam alabiliyorum bazen dayanılmayacak noktaya geliyo biraz yavaşlıyo sonra düzelince devam ama hissettiğim en son noktaya geldiğinde sanki orda bişi var ona çarpıyor acaba kızlık zarım bozulmadığı içinmi oluyor
çok iyi aferim sana kısa zamanda müjdeli haberini alırız artık ufff bende regl oldum bitsin bende yoğun olarak başlıcam tabi evden işten dersaneden vakit kalırsa
günaydın kızlar. dün kadın doğuma gittim ve ilk kez jinekolojik muayene oldum. boşu boşuna muayene ücreti ödedim ve kendini sempatik sanan sevimsiz bir doktorla muhattap oldum.
Ne oldu dalga falan mı geçti yoksa?????
günaydın kızlar. dün kadın doğuma gittim ve ilk kez jinekolojik muayene oldum. boşu boşuna muayene ücreti ödedim ve kendini sempatik sanan sevimsiz bir doktorla muhattap oldum.
gunaydın kızlaaar varmı egzersız yapan ya bır turlu cnm ıstemıyor egzersz yapmak halbukı ılk yaptıgım zamanlarda ne guzeldı ıkı parmmaga gecenler anlatabılırmı acı falan oluyomu ona cesaret edemıyorumda
tek parmak içerdeyken içerde epey dolaş. oynak parmağını, gez, keşfet içersini. o zaman 2. parmağa geçmek için cesaretleniyorsun ve rahat giriyor. acı yok.
canim hic takma doktorun ne dedigini bende artik madem iliski yasayamiyoruz tup bebek yapalim diye esimle konusmustum ve bir merkeze gittik.doktora anlattik durumu ne dedi bilyiormusun vala cocuk yapmayin bence zaten boyle fazla surmez siz bosanirsiniz dedi.dusun iste bende dr a gidecegim anda buldum bu siteyi cok sukur rabbime hic gerek kalmadi.yok canım dalga geçmedi. ama ben ona evlendiğimden beri parmak egzerzisi yaptığımdan, bunun psikolojik olduğundan bahsettim. yine de bir genel muayene olmak istediğimi söyledim. muayene etti. parmağının ucunu çok az soktu. ve bana söyledikleri: "parmak egzersizi yapmayı deneyebilirsin. yine yapamazsan hipnozla tedavi eden doktorlar varmış, onları deneyebilirsin. ama kesinlikle patolojik bir sorun yok, herşey mükemmel" . forumlarda günlerdir okuduğum, uyguladığım şeyleri yaptığımı söylediğim halde bana bunları önderdi. yani eğer sorunun beyninizde olduğuna eminseniz doktora gitmeyin. en güzel tedavi merkezi bu site.
ben aslında doktora değil kendime kızdım. gereksizdi gitmem. doktordan inanılmaz negatif elektrik alınca sinirlendim kendi kendime.
neyse, en azından hiçbir rahatsızlığım olmadığına emin olmuş oldum diyerek kendimi rahatlatıyorum.
canim sen baslayali bayagi oluyor yanlis hatirlamiyorsam.ama surekli uzerinizde bu aralar nedendir bilmiyorum su egzersize karsi bir sogukluk var.iki parmak yapmak istiyorsun ya inanki bak bu zamana kadar yaptigin seylerden hic bir farki yok.ACI kelimesini de nolur silin beyninizden bunu biz yapiyoruz.yapacagin gene ayni iki parmagi küs sekline getir.once birini sokmaya calis sonra digerini de kenardan sokustur.hadi bakalim biraz cesaretgunaydın kızlaaar varmı egzersız yapan ya bır turlu cnm ıstemıyor egzersz yapmak halbukı ılk yaptıgım zamanlarda ne guzeldı ıkı parmmaga gecenler anlatabılırmı acı falan oluyomu ona cesaret edemıyorumda
böyle aptallar nasıl doktor olur bilmem zaten biz bunları rahat konussak rahat yaparız onuda dalga gecip daha cok moral bozmaya ne gerek varki ya........
canim hic takma doktorun ne dedigini bende artik madem iliski yasayamiyoruz tup bebek yapalim diye esimle konusmustum ve bir merkeze gittik.doktora anlattik durumu ne dedi bilyiormusun vala cocuk yapmayin bence zaten boyle fazla surmez siz bosanirsiniz dedi.dusun iste bende dr a gidecegim anda buldum bu siteyi cok sukur rabbime hic gerek kalmadi.
canim sen baslayali bayagi oluyor yanlis hatirlamiyorsam.ama surekli uzerinizde bu aralar nedendir bilmiyorum su egzersize karsi bir sogukluk var.iki parmak yapmak istiyorsun ya inanki bak bu zamana kadar yaptigin seylerden hic bir farki yok.ACI kelimesini de nolur silin beyninizden bunu biz yapiyoruz.yapacagin gene ayni iki parmagi küs sekline getir.once birini sokmaya calis sonra digerini de kenardan sokustur.hadi bakalim biraz cesaret
evet cnm ben baslayalı baya oluyor 1 aydır hıc yapamadım mısafırım vardı onlar gıttıler sımdı tekrar baslıcam ama dedıgın gıbı hep bı sogukluk var bıde gecen gun esımle denemek ıstedık ya duvar var sankı orada zorluyo gırmıyor nasıl seydır anlamadım sankı etten duvarla örülmüş neden öyleeeee
cnm ben egzersıze basladıgım ılk gun serce parmagımdan baslayıp ısaret parmagıma kadar sokmustum gıt gel yapmıstım cokta rahat gırmıstı ama ış ıkı parmaga gecınce denedım bir kere olmadı ve cesaretım kırıldı 1 aydır egzersız yapamıyordum sımdı tekrar baslıcam tşk ederım eşınle hıc deneme yaptınızmı ?
canim bak soyle dusun egzersiz yaparken bile bir bogum sokuyoruz ya mesela ikinci bogum olmuyor sanki duvar var gibi geliyor ama ne oluyor biraz calistiktan sonra ona da kolayca gecebiliyoruz.bu da onun gibi iste beynimiz bizimle bir oyun oynuyor.ama oyle bir duvar yok emin ol.zaten en zoru egzersize baslamaya karar vermek gerisi inanki daha da kolay.mecburiyetlerden ara vermek zorunda kalmissin.ama canim bir an once basla ne guzel zaten cok cabuk ilerlemissin.ben inaniyorum sen iki parmagi da cabuk gecersin.guzel gunlerini bosuna bu hastaligi kafana takarak gecirmene degmez.bir an once basla canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?