- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.741
ya nolur uğraşmayın öyle egzersizle falan..bunlar niye başımıza geliyo.evlenmeden birlikte yatıp aman kızlığıma bişi olmasın diye kasmaktan ..sonra kasılmış kalıyoruz yapamıyoruz bitürlü..ilk geceden hamile kalanlara dikkat ederseniz ilk defa yan yana yatan çiftlerdir onlar ve zorluk çekmezler..zorlayın azıcık dişinizi sıkın gerisi geliyo..hastalık falan değil bu ya..psikolojik ve tedavisi sende..yanlış bişi dediysem affola..ii günler
canimmm rabbim yardimcin olsun insallah dualrimdasin.insallah bisey olmayacak bak gor yapamasanda adim atman bile basarmaya atilan ilk adimdir unutma.guzel haberlerini bekliyoruz insallah.benım moral bulmaya ıhtıyacım varmıs cnm tsk ederım ya su son yazdıgın cok ii geldı bugun tekrar baslıcam ıkı parmak denıcem korkuyorum ama bakalım nolacak egzersızımı yaptıktan sonra yazıcam ınsallah basarabılırımmmmmmm tsk ederım ecrınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar
uzun zamandır bu siteyi takip ettim doktor kontrolünde zor da olsa parmak egzersizleri yapıyorum
doktorum bana penis denemesine geçebilirsin dedi fakat p...s te hala başarısızım... mumla çalışma yapıyorum
farklı bis sitede birinin mumla başardığını okudum.... ben penis boyutu mum aşamasındayım.......
burada hep yazılanları okuyorum fakat hiç üye olup ta birşeyler yazmayı düşünmedim açıkçası... çünkü
hep benim kafamdaki sorularının yanıtını birileri veriyordu :) her gün bu siteye giriyordum google a vajinismus yazınca hep kadınlar kulübü karşıma çıkıyordu.....
ben size hikayemi anlatıyım.... hikayem burda yaşananların aynısı..... 9 ay önce evlendim... hala vajiyim... kısaca :))))
ya nolur uğraşmayın öyle egzersizle falan..bunlar niye başımıza geliyo.evlenmeden birlikte yatıp aman kızlığıma bişi olmasın diye kasmaktan ..sonra kasılmış kalıyoruz yapamıyoruz bitürlü..ilk geceden hamile kalanlara dikkat ederseniz ilk defa yan yana yatan çiftlerdir onlar ve zorluk çekmezler..zorlayın azıcık dişinizi sıkın gerisi geliyo..hastalık falan değil bu ya..psikolojik ve tedavisi sende..yanlış bişi dediysem affola..ii günler
ecrinecrin
çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.. pe.. boyutundaki mumu tam rahat alamıyorum canımhafif bi acı oluyonefes alıp veriyorum hemde kaç kere yavaş yavaş nefeslerimi alıyorum veriyorum ama yine acı oluyo o acıyan yeri zorda olsa geçtiğim zamanlarda ıkınıyorum zar zor giriyo ama çıkarken epey bi zorlanıyor.... 3-4 gündür pe.. boyurtu mumdayım ama hala acı hissediyorum
canim demekki hala tam ólarak aslinda kendini rahat birakamiyorsun.ama bir kac gun ust uste dene ve deneme surelerin en az yarim saatten baslasin.mesela 10 dakika yapip olmuyor diye dusunme sakin.nefese devam et.o aciyan yer dedigin yeri bilyiorum orayi atlattiktan sonra gerisi kolay giriyor.ama demekki hala orda bir sIkInti yasiyorsun.onemli olan bir adim daha ileri gitmek degil canim bak sakin unutma onemli olan su an yaptigin egzersizi en iyi sekilde yapip bir digerine gecmek.ama simdi aciyor diye sakin olmayacak diye bir dusuncen olmasin.bunlarin hepsi cok normal hepimizde oldu bunlar.sen istekli ol ayni azimle devam et.taakiii p....is boyutu mumu rahatca sokup git gel yapana kadar.
bak istersen soyle yap.once mumu yap.icinde git geller yap.yavasca oynatmaya calis.sonra p...is boyutu muma gec.ben takildigimi dusundugum yerlerde bir onceki egzersizi denerdim once bana iyi geliyordu sende dene istersen canim.
ben parmaktan sonra ilk normal bir beyaz mumla başladım bunu nasıl yapıcam diye tereddütüm vardı ama zamanla o oldu sonra ona pamuk sardım jelatinledim ortancada epey bi uğraştım bu ortancayı tam rahat yapmadan pe.. boyutuna geçtim fakat ortancayı yapabiliyorum yinede ama gel git yapmıyorum işte.... ortanca boy çok çok az minnacık bi acı ile oluyo... egzersize hep p... boyutu ile başlıyorum 2 gündür... o halde dediğin gibi her gün küçük boy orta boy ve p... boyutu yapmakta yarar var
evet canim bide dedigim gibi dene bakalim nasil olacak ona gore gene bir yol cizeriz.bide mum her zaman daha zor oluyor ama p...is oyle degil.p....is oranin seklini aliyor cunku.
tüm şekerlere...........
atlattıktan sonra allahım bu muymus diyeceksiniz yüksek tutun moralinizi ben burdan aldıgım moralle yaptım ne yalan söyliyeyim. 1bucuk sene olmadıda surda 2 ünde oldu :)ucunda ölüm yokmus yahu sabır ve cesaret hadi kızlar...............
yardımı dokunanlara teşekkür ederim..
kıslar ben geldim nasılsınız? ben aynıyım soracak olursanız yerimde sayıyorum.. bişey soracam arkadaşlara ben egz tam yapamıyorum bir kaç defa parmak bi de rimeli soktum 4-5 cm sonra sağa sola oynattım sıkıldım çıkardım. neyse soruma geeçeyim ben daha fazla egz yapmak istemiyorum direk pe.. soksam orası kasılırda kalırmı içimde merak ettim? ağrıdan geçtim artık ağrı yapacağını pek zannetmiyorum ama egz devam etmek istemiyorum lütfen cevap yenen arkadaşlardan yorum istiyorum
yenen arkadaşlar !
bir kere bu işi yaptıktan sonra ikinci ve sonra ki se*işme esnasında neler hissediyorsunuz pe*is va*inaya girerken acı v.s. hissedeniniz var mı ? yani kasılma yaşıyor musunuz ? istemsiz olarak :26:
canım nasıl 2 günde yendin yaaa.... hemde 1 buçuk sene olmadı 2 günde oldu yazmışsın.... ya ben 1 aydır uğraşıyorum egzersiz yapıyorum(
yenen arkadaşlar !
bir kere bu işi yaptıktan sonra ikinci ve sonra ki se*işme esnasında neler hissediyorsunuz pe*is va*inaya girerken acı v.s. hissedeniniz var mı ? yani kasılma yaşıyor musunuz ? istemsiz olarak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?