Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya nolur uğraşmayın öyle egzersizle falan..bunlar niye başımıza geliyo.evlenmeden birlikte yatıp aman kızlığıma bişi olmasın diye kasmaktan ..sonra kasılmış kalıyoruz yapamıyoruz bitürlü..ilk geceden hamile kalanlara dikkat ederseniz ilk defa yan yana yatan çiftlerdir onlar ve zorluk çekmezler..zorlayın azıcık dişinizi sıkın gerisi geliyo..hastalık falan değil bu ya..psikolojik ve tedavisi sende..yanlış bişi dediysem affola..ii günler

nasıl yaaa ilk defa birinden egzersiz yapmayın gerek yok diye birşey duyuyorum ilginç

canimmm rabbim yardimcin olsun insallah dualrimdasin.insallah bisey olmayacak bak gor yapamasanda adim atman bile basarmaya atilan ilk adimdir unutma.guzel haberlerini bekliyoruz insallah.

canim bak simdi bende parmak egzersizlerini yaptim en sonra da muma gectim sonra mumu p...is boyutuna getirdim onunla denedim.simdi yapman gereken p...is boyundaki mumu rahatca icine alip git gelleri rahatca yapabilmen ondan sonra da p...ise gececeksin insallah.
canim sen son asamadasin zaten masallahin var dedigim gibi yap.sorularin varsa yaz gene kafanda hic bir soru kalmasin.

sen disini sIkarak mi yaptin merak ettimde.
ayrica bu bir hastalik degil evet psikolojik bir rahatsizlik ve dunyanin neresine gidersen git cozumu egezersiz.burda kafamiza gore konusmuyoruz.sahsen ben kac doktora gittim hepsi de aynisini soyledi.ben yurtdisindayim burda boyle madem cozumu turkiye de de neden ayni???

vala bende evlenmeden once esimle hic yan yana yatmadim bu yuzden kendimi kasmaya da gerek yoktu.bir faydaniz olmayacaksa yazmayin bari.
surda hersey moral uzerine gerceklesiyor.birisi geliyor bisey yaziyor herseyi alt ust ediyor.

ecrinecrin

çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.. pe.. boyutundaki mumu tam rahat alamıyorum canım hafif bi acı oluyonefes alıp veriyorum hemde kaç kere yavaş yavaş nefeslerimi alıyorum veriyorum ama yine acı oluyo o acıyan yeri zorda olsa geçtiğim zamanlarda ıkınıyorum zar zor giriyo ama çıkarken epey bi zorlanıyor.... 3-4 gündür pe.. boyurtu mumdayım ama hala acı hissediyorum

Son düzenleme:

canim demekki hala tam ólarak aslinda kendini rahat birakamiyorsun.ama bir kac gun ust uste dene ve deneme surelerin en az yarim saatten baslasin.mesela 10 dakika yapip olmuyor diye dusunme sakin.nefese devam et.o aciyan yer dedigin yeri bilyiorum orayi atlattiktan sonra gerisi kolay giriyor.ama demekki hala orda bir sIkInti yasiyorsun.onemli olan bir adim daha ileri gitmek degil canim bak sakin unutma onemli olan su an yaptigin egzersizi en iyi sekilde yapip bir digerine gecmek.ama simdi aciyor diye sakin olmayacak diye bir dusuncen olmasin.bunlarin hepsi cok normal hepimizde oldu bunlar.sen istekli ol ayni azimle devam et.taakiii p....is boyutu mumu rahatca sokup git gel yapana kadar.
bak istersen soyle yap.once mumu yap.icinde git geller yap.yavasca oynatmaya calis.sonra p...is boyutu muma gec.ben takildigimi dusundugum yerlerde bir onceki egzersizi denerdim once bana iyi geliyordu sende dene istersen canim.

ben parmaktan sonra ilk normal bir beyaz mumla başladım bunu nasıl yapıcam diye tereddütüm vardı ama zamanla o oldu sonra ona pamuk sardım jelatinledim ortancada epey bi uğraştım bu ortancayı tam rahat yapmadan pe.. boyutuna geçtim fakat ortancayı yapabiliyorum yinede ama gel git yapmıyorum işte.... ortanca boy çok çok az minnacık bi acı ile oluyo... egzersize hep p... boyutu ile başlıyorum 2 gündür... o halde dediğin gibi her gün küçük boy orta boy ve p... boyutu yapmakta yarar var

evet canim bide dedigim gibi dene bakalim nasil olacak ona gore gene bir yol cizeriz.bide mum her zaman daha zor oluyor ama p...is oyle degil.p....is oranin seklini aliyor cunku.

evet canim bide dedigim gibi dene bakalim nasil olacak ona gore gene bir yol cizeriz.bide mum her zaman daha zor oluyor ama p...is oyle degil.p....is oranin seklini aliyor cunku.

tamam canım bugün öyle deniyim ben... Allah razı olsun çok teşekkür ederim sana...

sen ne kadarlık evli iken yendin... sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tüm şekerlere...........
atlattıktan sonra allahım bu muymus diyeceksiniz yüksek tutun moralinizi ben burdan aldıgım moralle yaptım ne yalan söyliyeyim. 1bucuk sene olmadıda surda 2 ünde oldu :)ucunda ölüm yokmus yahu sabır ve cesaret hadi kızlar...............
yardımı dokunanlara teşekkür ederim..

canım nasıl 2 günde yendin yaaa.... hemde 1 buçuk sene olmadı 2 günde oldu yazmışsın.... ya ben 1 aydır uğraşıyorum egzersiz yapıyorum (

sıkıldım cıkardım falan deme canım ya.. neden bu kadar isteksizlik... p...s de öyle içerde falan klamaz korkma.. ama biraz daha azimli ol lütfen...

hadi yaaa.. ne kadar zekisin sen öyle.. sen ne dediginin farkındamısın burdaki insanlara.. SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZACAKSANIZ HİÇ YAZMAYIN.. densiz densiz şeyler yazmışsın.. heee burdaki yüzlerce insan evlenmeden önce yattık kızlıkta gitmesin diye sıktık o yzden olmuyo.. akla zihniyete bak ya...

birde ilk geceden hamile kalanlarda ilk defa yan yana yatanlarmış.. vay bee hangi istatistik sonucuna göre verdin bu bilgiyi güzelim.. HAMİLE KALMAK İÇİN YUMURTALAMA ZAMANINI BEKLEMEK LAZIM İLK KEZ YANYANA YATMAK DEĞİL... heyyyy güzel Allah ım ne günlere kaldık....

yaaaa aslında daha cok cok coookk şeyyy yazasım geliyodaaaaa neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yenen arkadaşlar !

bir kere bu işi yaptıktan sonra ikinci ve sonra ki se*işme esnasında neler hissediyorsunuz pe*is va*inaya girerken acı v.s. hissedeniniz var mı ? yani kasılma yaşıyor musunuz ? istemsiz olarak :26:

yenen arkadaşlar !

bir kere bu işi yaptıktan sonra ikinci ve sonra ki se*işme esnasında neler hissediyorsunuz pe*is va*inaya girerken acı v.s. hissedeniniz var mı ? yani kasılma yaşıyor musunuz ? istemsiz olarak :26:

acı hissedilmyo canım.. kasılma olursa zaten ilişkide olmaz.. ilişki oluyosa kasılma yok demektir.. ilk zamanlar zevk alamayabilirsin tabi bu kişiye göre değişyor... zamanla düzene giriyor herşey..

gene moralim bozuldu ya kızlar bende başarmak istiyorum da sanki içimde vajende bi şey var gitmiyor içeri hem çişim geliyor hemde o şeye değiyor sanki değen şey acaba kızlık zarım mı diyorum kasmasam olucak biliyorum da kasıyorum işte bişey daha kızlar ne pozisyonda tavsiye ediyosunuz bide regl den hemen sonra yapılması iyimi kötümü ??

Bu arada özümü görmedim bugün hiççç buralardamı?

jas-min mesajın için çok teşekkür ederim. naz-85 arkadaşım haklısında şu andada rahatım evlenmeden bunu yapmamla ilgili bi sıkıntım olmadı, şimdi çözemezsem evlenince daha çok zorlanıcağmı düşünüyorum, çünkü az değil 2yıldır uğraşıyorum neredeyse, artık içimi çok sıkıyo bu durum halletmek istiyorum umarım anlarsınız

canım nasıl 2 günde yendin yaaa.... hemde 1 buçuk sene olmadı 2 günde oldu yazmışsın.... ya ben 1 aydır uğraşıyorum egzersiz yapıyorum (

şekercim ben hiç egzersiz yapmadım tam tersi ben dokundugum anda bütün şartellerim çekiliyor hala öyleyim. tek ben dert ediyorum sanıyordum doktora gidicem gün buraya kaydolup okudum baktım gercekten herkes bundan dert yanıyor ama atlatanlar var ve bu kadar mı diyorlar ıkının ve popoya dogru itsin diyorlar yaptım denedim oldu da acıyı ceke ceke başardım ama kocam cekilince gecti demekki anlık acıymıs diye daha cok dayandım bide artık canıma tak etti hep böylemi yasıcam diye azmettim sadece cesaret kızlar....

yenen arkadaşlar !

acıyor girişte ama alısıyorsun hemen canım... eşin gelgit yaptıkcada acı geciyor sen bişi anlamıyorsun ama acıda cok fazla olmuyor ilki kadar yani rahat oluyorsun bide sıkmıyorsun cünkü acı azalıyor allahım yardımcımız olsun atlatıncada bitmiyor bu hastalık..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…