- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.761
şekercim ben hiç egzersiz yapmadım tam tersi ben dokundugum anda bütün şartellerim çekiliyor hala öyleyim. tek ben dert ediyorum sanıyordum doktora gidicem gün buraya kaydolup okudum baktım gercekten herkes bundan dert yanıyor ama atlatanlar var ve bu kadar mı diyorlar ıkının ve popoya dogru itsin diyorlar yaptım denedim oldu da acıyı ceke ceke başardım ama kocam cekilince gecti demekki anlık acıymıs diye daha cok dayandım bide artık canıma tak etti hep böylemi yasıcam diye azmettim sadece cesaret kızlar....[/QUO
arkadaşım ıkınmamız mı gerekiyor yani, hani tuvaletimizi yapar gibimi, ozmn daha çok itmezmi, denememiştm bunu hç
şekercim ben hiç egzersiz yapmadım tam tersi ben dokundugum anda bütün şartellerim çekiliyor hala öyleyim. tek ben dert ediyorum sanıyordum doktora gidicem gün buraya kaydolup okudum baktım gercekten herkes bundan dert yanıyor ama atlatanlar var ve bu kadar mı diyorlar ıkının ve popoya dogru itsin diyorlar yaptım denedim oldu da acıyı ceke ceke başardım ama kocam cekilince gecti demekki anlık acıymıs diye daha cok dayandım bide artık canıma tak etti hep böylemi yasıcam diye azmettim sadece cesaret kızlar....
arkadaşım ıkınmamız mı gerekiyor yani, hani tuvaletimizi yapar gibimi, ozmn daha çok itmezmi, denememiştm bunu hç
ewet canım özümün lafıdır kulakları cınlasın...
bebiş cıksın diye ıkınıyoruz ıkındıkca orası acılıyor istersen dene bak acıldıgını hissedersin.....
vajiyi yenenler nerdesiniz ?
bende simdi diyordumki: dur su ozum hanimin bana yazdigini tekrar okuyayin 1.cevap yapistirayim diyordum sen geldin.yazmissinya,bana yarin yokum kina yak diye: kina ha:76: kinayi ben senin ellerine yakicam ellerinide baglayip yatiricam seni.bebis nasil kiz ne yaptiniz bugün, geldinmi eve.
şekercim ben hiç egzersiz yapmadım tam tersi ben dokundugum anda bütün şartellerim çekiliyor hala öyleyim. tek ben dert ediyorum sanıyordum doktora gidicem gün buraya kaydolup okudum baktım gercekten herkes bundan dert yanıyor ama atlatanlar var ve bu kadar mı diyorlar ıkının ve popoya dogru itsin diyorlar yaptım denedim oldu da acıyı ceke ceke başardım ama kocam cekilince gecti demekki anlık acıymıs diye daha cok dayandım bide artık canıma tak etti hep böylemi yasıcam diye azmettim sadece cesaret kızlar....
kızlar yenen arkadaşlar nerdesiniz... herkes özel şeyler konuşuyo ama burda hooooop vajililere bi yardım eden yok mu
istedigin zaman, istedigin seyi ister burda, ister özel konusabiliriz
buyurrrrr bacımmmm geldimmmm süleee
ben şu an bu olayı başarıp ta normal bi ilişki yaşayanları merak ediyorum aslında... yani ben bunu yenersem eğer bende normale dönecekmiyim
sizin hikayeleriniz nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?