Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım ıkınmamızmı gerekiyor yani, hani tuvaletimizi yapar gibi, ozaman daha çok itmezmi, ben bunu bilmiyordum, çok teşekkrler söledğn için.

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum bu kadar süre yazmadıgım için kızıyorum kendime nasılsınız egzersiz yapanlar yeni gelen arkadaşlar var sanırım herkese kolay gelsin

hoşbuldummmmmmmm geçmişi okimm dedim kafam karıştııı hiçde bişi anlamadımmmm

cilan ablamdaydımmmm bugünnnnn yeni geldim gelir gelmesss damladım burayaaa

Son düzenleme:
bende simdi diyordumki: dur su ozum hanimin bana yazdigini tekrar okuyayin 1.cevap yapistirayim diyordum sen geldin.yazmissinya,bana yarin yokum kina yak diye: kina ha:76: kinayi ben senin ellerine yakicam ellerinide baglayip yatiricam seni. bebis nasil kiz ne yaptiniz bugün, geldinmi eve.

okudunmuuu iyiyiz çok şükr ama bugün çok yorucu ve sıcak gündüüüüü

keşke bizde senin gibi sadece düşünce gücü ile yenebilsek tatlım

ben şu an bu olayı başarıp ta normal bi ilişki yaşayanları merak ediyorum aslında... yani ben bunu yenersem eğer bende normale dönecekmiyim

normale dönmekkkk normal ilşki yaşamak sanaa suan çooooooooookkkkk imkansız geliooo amaa başardın zaman normal ilişiki yaşamaya yavaş yavaş başlıyacaksınnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…