Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 günde yaptım ne demek canım onu anlamadım yani 2 gün boyunca düşündün düşündün sonra mı oldu :))))
yoksa 2 gün egzersiz yapıp sonra mı başardın :))) hangisi şu 2 günü bi açıklasan...

hoşbuldummmmmmmm Geçmişi okimm dedim kafam karıştııı hiçde bişi anlamadımmmm

cilan ablamdaydımmmm bugünnnnn yeni geldim gelir gelmesss damladım burayaaa

iyi yaptın canım benim pek sessizdi bugün buralar herkesin derdi aynı işte biliyon bende artık yazamam yarına kadar ama mailleşebiliriz özüm mail cepte nasılsa nasılsın bu arada yaramaz bi durum yok inşallah

iyi yaptın canım benim pek sessizdi bugün buralar herkesin derdi aynı işte biliyon bende artık yazamam yarına kadar ama mailleşebiliriz özüm mail cepte nasılsa nasılsın bu arada yaramaz bi durum yok inşallah

benden bi yaramazlık yok sendende yoktur inşallahh.....vardaaaaa ek bişi yoktur inşallahhh...neden yazamıycan yarına kadar hayırdır

Arkadaşlar sizden ricam acı kelimesini kullanmayalım zaten hepimiz acı olacak diye korkuyoruz ben acının olduğuna dair olan mesajları okudukça daha da korkuyorum lütfeeennn acı yok

ben şu an bu olayı başarıp ta normal bi ilişki yaşayanları merak ediyorum aslında... yani ben bunu yenersem eğer bende normale dönecekmiyim

evet cnm kesinlikle.bende o dediklerinden biriyim.normale döneceksin Allah izn verirse.boşa o kadr korkmuşuz izin vermemişiz kendi elimizle.tamamen psikolojik cnm

ben hiç egzersiz yapamadım canım kocamla denedim yani.... 2gün düşünerekte olmadı burdan kızlar nasıl sakin kalabilirim söylediler aldık elimize jeli denedik oldu..
kız sanki 2günün ne önemi var arkadasların önerileri sayesinde oldu kac günde oldugu önemli mi sankim sende :) güldürdün beni

ne taklitler verdikkkk derin derin nefes al ıkınnnnn çok ıkındınmııııı gııııııı

bende hıc egzersız yapamıym hep p..s denemesi yavaş yavaş sonuca gidicez inşallah ama egzersizle daha çabuk aşılıyr bu sıkıntı yapabılenler kesınıkle bırakmasınlar devam etsınler

bende hıc egzersız yapamıym hep p..s denemesi yavaş yavaş sonuca gidicez inşallah ama egzersizle daha çabuk aşılıyr bu sıkıntı yapabılenler kesınıkle bırakmasınlar devam etsınler

bende p...is hariç bişi girdimi kasıyorum kendimi.... herkese bol şifalar denemeye devam yarın yani gelinimiz olurmu acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…