- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.781
keşke bizde senin gibi sadece düşünce gücü ile yenebilsek tatlım
zaten bu hastalık sadece düşüncede canım anca ordan yencen neler neler denedim ben olmayıca olmuyor ama gücü burdan alın bu kadar insan vajiyken yenmiş sizde yapabilirsiniz...
ben 2günde yaptım ya............ :)
hoşbuldummmmmmmmGeçmişi okimm dedim kafam karıştııı hiçde bişi anlamadımmmm
cilan ablamdaydımmmm bugünnnnn yeni geldim gelir gelmesss damladım burayaaa
iyi yaptın canım benim pek sessizdi bugün buralar herkesin derdi aynı işte biliyon bende artık yazamam yarına kadar ama mailleşebiliriz özüm mail cepte nasılsa nasılsın bu arada yaramaz bi durum yok inşallah
ben şu an bu olayı başarıp ta normal bi ilişki yaşayanları merak ediyorum aslında... yani ben bunu yenersem eğer bende normale dönecekmiyim
2 günde yaptım ne demek canım onu anlamadım yani 2 gün boyunca düşündün düşündün sonra mı oldu :))))
yoksa 2 gün egzersiz yapıp sonra mı başardın :))) hangisi şu 2 günü bi açıklasan...
Arkadaşlar sizden ricam acı kelimesini kullanmayalım zaten hepimiz acı olacak diye korkuyoruz ben acının olduğuna dair olan mesajları okudukça daha da korkuyorum lütfeeennn acı yok
ben hiç egzersiz yapamadım canım kocamla denedim yani.... 2gün düşünerekte olmadı burdan kızlar nasıl sakin kalabilirim söylediler aldık elimize jeli denedik oldu..
kız sanki 2günün ne önemi var arkadasların önerileri sayesinde oldu kac günde oldugu önemli mi sankim sende :) güldürdün beni
ne taklitler verdikkkk derin derin nefes al ıkınnnnnçok ıkındınmııııı gııııııı
ben hiç egzersiz yapamadım canım kocamla denedim yani.... 2gün düşünerekte olmadı burdan kızlar nasıl sakin kalabilirim söylediler aldık elimize jeli denedik oldu..
kız sanki 2günün ne önemi var arkadasların önerileri sayesinde oldu kac günde oldugu önemli mi sankim sende :) güldürdün beni
bende hıc egzersız yapamıym hep p..s denemesi yavaş yavaş sonuca gidicez inşallah ama egzersizle daha çabuk aşılıyr bu sıkıntı yapabılenler kesınıkle bırakmasınlar devam etsınler
bende p...is hariç bişi girdimi kasıyorum kendimi.... herkese bol şifalar denemeye devam yarın yani gelinimiz olurmu acep...
sadece kasınca acıyor emin olun.rahatlayınca acıdan eser yok
evet aslında farkındayım ama kafa almıyr bı turlu gıdım gıdım ılerlıyrz sadece o anlık kasmaktan dolayı acı hıssı gelıyr sonrasında hıcbı acı fln yok
evet bunu beyne anlatıp uygulamaya koymak zor oluyor.gayret edin bi gün mutlaka ölücek o içinizdeki vaji canavarı
haklısın şekerim demeyelim... acı yok... olmuyor zaten o bizim kasıntımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?