- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.801
kızlar çok mutluyummm..ama bir o kadar da tedirginim.. pazartesi günü başlayacaktım egzersize.. bir türlü fırsat bulamamıştım.. az önce ilk defa parmağımı soktum.. o kadar korktum ki anlatamam..serçe parmaktan değil işaret parmağımdan başladım ve 2 boğum soktum. daha fazla da giderdi galiba ama korkudan çıkardım ilkinde bu kadar yeter diye.. aklıma bişey takılıyor kızlar, çok dardı içerisi sanki p..nis hiç giremez hissi verdi bana ama bilmiyorum.. oraya ilk defa böyle bişey yapmanın sarhoşluğuyla hemen geri çektim ve anında size haber vermeye geldim.. arkadaşlar siz de öyle hissettiniz mi ilkinde, çok dar gibi geldi mi..
canım ilk gün için çok iyisin...oranın sana dar gelmesi normal şuan için kasmadığın zamanlarda göreceksin ki koca bir dünya keşke az daha keşfetseydin elini çekmeseydin hemen...egzersizlerinizi uzun tutun en az yarım saat yapın iyice alıştırın kaslarınızı
kızlar çok mutluyummm..ama bir o kadar da tedirginim.. pazartesi günü başlayacaktım egzersize.. bir türlü fırsat bulamamıştım.. az önce ilk defa parmağımı soktum.. o kadar korktum ki anlatamam..serçe parmaktan değil işaret parmağımdan başladım ve 2 boğum soktum. daha fazla da giderdi galiba ama korkudan çıkardım ilkinde bu kadar yeter diye.. aklıma bişey takılıyor kızlar, çok dardı içerisi sanki p..nis hiç giremez hissi verdi bana ama bilmiyorum.. oraya ilk defa böyle bişey yapmanın sarhoşluğuyla hemen geri çektim ve anında size haber vermeye geldim.. arkadaşlar siz de öyle hissettiniz mi ilkinde, çok dar gibi geldi mi..[/
canım bende ılk egzersızlere baslayıp işaret parmagımı soktugumda vajı yerıne parmagım acımıstı okadar kasmısımkı kendımı dusun artık ama alıstıktan vajıde acı olmadıgını anladıktan sonra gıt gel yapıp kesfetmeye basladım ıcerısı okadar dardı kı sasırdım penıs nasıl gırecek buraya dedım yanı senınkı anormal bı durum degıl herkezde olan bısı ben ıkı parmak denemelerıne gecıcem bugece egzersız yapıcam inş yapabılırımmmmm
canım ya ilk defa soktumya o yüzden çıkardım hemen. sonraki yapışlarımda çıkarmam zaten. dar gelmesi normal demene çok sevindim canım yaa.. ne bliim bunu yaptığıma hala inanamıyorum..
çok normal canım şimdi orası dar gelir eline duvar gibi gelir ilerleyecek yer yok sanırsın...ama o işte ilk egzersizin olduğu için heyecan kasma ve merak olduğu için öyle oluyor 3.gün rahatlayacaksındır artık kaslarını çalıştırmayı öğreneceksin.her gün yap aksatma dk.ları uzun tutmaya bak birde alıştığında git gellerine başla
inş yapabilirsin tatlım.. dediğin gibi diğer yapışımda gitgel yapıcam.. aynı duyguları hissettim ben de yaa. ne kadar tuhaf hep aynı şeyleri yaşıyoz aslında
bu telkinleriniz beni o kadar rahatlatıyorki anlatamam arkadaşlar.. Allah razı olsun.. aslında sormak istediğim ve burda soramadığım şeyler var.. asıl kafama takılan bişey
100 msj dolmadığı için özelden de yazamıyorum:26:
evet hepımız aynı yollardan gecıoruz atlatanlar var cok sukur bızde atlatıcaz ınsallah senın duygularını cok cok ii anlıyorum suanda aynı asamada sayılırız bırımızın yaptıkları dıgerıne cesaret verıyor ben ıkı parmak denemesı yapıcam sonra buraya yazarım belkı senıde cesaretlendırır bıraz ...:13::13::13::13::13::13:
selam arkadaslar ben nisan oncelikle gecmis olsun diyorum
bunuda bir bas agrisi vs. gibi düsünün basimiz agridiginda ne yapariz once kendimizce cözümler buluruz sonra gecmedi doktora gideriz
diyecegim su ki eger ki kötü bir tecrübe yasanmadiysa cözmek dahaa kolay her seyden önce kendi ciplak bedeninizi sevin sonra karsinizdakini
ama harbi önce igrenc görünür göze ama ask varsa ya da baska güclü duygular göze daha güzel gelir
tel caliyor geliyom
selam arkadaslar ben nisan oncelikle gecmis olsun diyorum
bunuda bir bas agrisi vs. gibi düsünün basimiz agridiginda ne yapariz once kendimizce cözümler buluruz sonra gecmedi doktora gideriz
diyecegim su ki eger ki kötü bir tecrübe yasanmadiysa cözmek dahaa kolay her seyden önce kendi ciplak bedeninizi sevin sonra karsinizdakini
ama harbi önce igrenc görünür göze ama ask varsa ya da baska güclü duygular göze daha güzel gelir
tel caliyor geliyom
yaz tatlım mutlaka.. zaten en çok o aşamayı merak ediyorum ben de.. inşallah kolayca yaparsın.. beni o anda bi görsen varya dua ediyorum o haldeyken
yarın girip bakarım ne yaptığına ok? ben birazdan tekrar yapıcam
msn kullanırsan msn mi atım özelden ordan sor canım
tmm cnm yazarım mutlaka okursun tabıı yapabılırsem..bende ılk yaptıgımda cok heyecanlandım hep tanıdıgım ınsanlar geldı aklıma benı bu halde görseler dıye nekadar utandırıcı seyler yapıyorum dıye dusunuyordum hatta ılk yaptıgımda aynada kendımı gordugumde bı an kendımden nefret etmıstım kalbım yerınden cıkacaktı sankı cunku hıc okadar dıkkatlı bakmamıstım vajınama aslında hersey orayı tanımamaktan baslıyo sımdı öyle takıntılarım yok ama yuzsuzlestım baka baka sende yap bakalım egzersızını ınsallah kolayca atlatırsın herseyı canım..
inşallah canım.. Rabbim hepimize atlatmayı nasip etsin.. hatta ben ağladım bile parmağımı sokarken. . eşimde diyor ki bunları sonra hatırlayıp gülecez birlikte diyor. o günleri görücez mi ya
ınsallah gorucez canm ben umudumu kaybetmıyorum burda yenen onlarca ınsan var demekkı ımkansız degıl yenenlerın cogu aynı seyı söyluyoru ACI YOK HERSEY PSIKOLOJIK ben ınanıyorum yenecegımıze sende umudunu kaybetme hep bırlıkte burada asıcaz bunları Allahın ıznıyle...
inşallah varya ben de çok umutluyum aslında. bu rahatsızlığın çözümü yüzde yüz sonuçta. biraz da çok nazlıyız biz varya ne biliim.. eskiden niye olmuyomuş böyle bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?