- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.081
yaa site bakımdamıııııı:84: bakımda deyip duruoo bana tekrar giriommm:84:
Sağ ol sevcihan, ben de birazdan serçe ardından da yüzük parmağını deneyeyim inş.Peki kaç dk parmak orada kalsa yeterlidir yarım saat çok fazla, canım sıkılıyor. maşaAllah inanmıyorum 1.5 2 ayda yendin demek, nasıl olur insana inanılmaz geliyor, hamilesin duan kabul olur, bana ve benim gibi bu hastalıktan psikolojisi bozulanlara dua et lütfen. Ne zor bir şey Rabbim...
yenenlere soruyorum;
ilk birlikte olmalarınızda sizi zorlayıcı ağrı-sancı hissettiniz mi kasıklarınızda?
kıslar ben 30-40 sayfa kadar geride kaldım yaklaşık 1 haftadır yoktum şimdi onları bi okuyum gelicem bu arada regl olamıyordumya 43gün oldu en sonunda bi arkadaş regl için egzersiz var dedi onu araştırdım bulamadım ama 43. günde bi egzersiz buldum yaptım regl oldum... anlatırım sizede... şimdi 4 gündür adetim. bi bitsede artıkın başlasam şu egzersizlere kocişde sabırsızlanıyoooooooooooooooooooo:86:
ve aleyküm selammmmm...aynen öleee valla bende psikologa gidiodum burdaki kıslarr bana daha yardımcı oluorduuu....boşver psikologu senin psikologun biz oluruz canım:)))) o egserisz yaparken bendede çok oluordu egserzi dışında p...s dede oluodu.. bi oluorsa 5 olmuorduuu sonra sonra çözdümmmm olayııı...p...s denerken pozisyon yanlış olour..parmak sokarken yanlış yere sokuodumm...egsersiz yaparken bakıodum girmior herhalde yanlış yeree gidio diodum ayağa kalkıp bi daha oturuoppp tekrar egsersize başlıodum......yenme süresii kişinin kendisine bağlı kendi psikolojisinee eğer iyice yoğunlaşırsan 1 haftada yenersinn buraya benden sonra gelip 1 haftada yenip giden çok oldu ben 1.5 senede yendimmm.....serçe parmağı sonuna kadar soktuysan 2 parmak 1 boğuma geçmen lasımm.... inşallah sizlerde yeneceksinizz inşallah Allahın izniyle.....
bendim oooo gızzz
sevindim ama.....
kıs bende cvp ladımm sayfanın arkasında kaldııkıs 1 haftada yendi gitii millet bizi solladı sok oluodumm egsersiz sırasında bebişinii uyutt tv karşısında yarım saat yappp tv karşısında yapki hem sıkılma hem egsers,z yaparken bi bakıorsunn baya girmiş tv daldın içinn....yorulursan 15. dakkada bi çıkarr bi kaç saniye dinlen tekrar sok tmmmm.... durmak yok yola devammmmmm
Sağ ol sevcihan, ben de birazdan serçe ardından da yüzük parmağını deneyeyim inş.Peki kaç dk parmak orada kalsa yeterlidir yarım saat çok fazla, canım sıkılıyor. maşaAllah inanmıyorum 1.5 2 ayda yendin demek, nasıl olur insana inanılmaz geliyor, hamilesin duan kabul olur, bana ve benim gibi bu hastalıktan psikolojisi bozulanlara dua et lütfen. Ne zor bir şey Rabbim...
sevcihancım tamam haklısın ama bizde 1buçuk aydır falan bu yazılanları okuyoruz... hem arkadaşlarında dediği gibi bizde umutlanıyoruz hamiş kalırız diye... ayrıca sağolun çok yardımcı oluyorsunuz bize... ben bir haftadır gözüm patladı nete giremiyordum.. bi girsem kim yenmiş kim hamiş.. hamişler neler yapıyor merak ediyorum... çünkü siz bu yollardan geçtiniz yolları biliyor bize anlatıyorsunuz... ya biz kaç zamandır bu topiği okuyoruz.. yeri geliyo üzüntümüzü cenazemizi bile paylaşıyoz... yeri geliyo aile sorunlarımız oluyo onları paylaşıyoz... yeri geliyo hamişler sohbet ediyo bizimde hoşumuza gidiyo ne varmış bunda... şu ana kadar kim soru sormuş vaji hakkındada sizden cevap alamamışki? insan biraz sabırlı olmalı olgun olmalı bu konularda... hep kendini düşünmemeli... bizde bakıyoz vajiyle ilgili ne yazmışlar diye... ama hep vaji vaji kafamız daralıyo arada gırgır arada şamata arada da vaji ne varki bunda... açıkçası ben bütün rahatsız olmayan arkadaşlarım adına tüm hamişlere sizi çok sevdiğimizi ve kimsenin lafına aldırmaadan istediğiniz gibi konuşmanızı rica ediyorum... hem bu vajinin farkında olan insanlar vajili hamileliğin de değişik birşey olduğunu bilirler... 2 gün sonra yenipte hamile kaldığımızda yine bizi anlayan bizden insanlardır... gidip diğer hamilelere diyemeyizki benim şu sorunum var aceba vajidenmi diye... en azından siz deneyim kazanıyorsunuz... bizde bu yazdıklarınızı okudukça vajiyi geçirmiş hamilelerin de neler yaşayabileceğini öğreniyoruz...tekrar hepinize çok çok teşekkürler lütfen 1 kişiye kızıpta bizdende yaredımlarınızı esirgemöeyin... öpüyorum
Allah tez zamanda kurtulmanızı nasip etsin bu dertten.. çok zor psikoloji falan kalmıyo insanda neler cektim neler... ancak çeken anlar..
canım ben cok fazla tutmazdım içerde.. biraz sokup cıkarıyodum 10-15 dk kadar... belki 1-2 dk tutuyodum içerde esnemesi için sağa sola oynatıyodum.. bu şekilde devam edebilirsin canım.. Rabbim kurtarsn herkesi bu dertten.. sen bu işi çözecegine kesinlikle inanmalısın bu da cok önemli bi ayrıntı canım ..
Aaaaa çok iyi illaki yarım saat tutacaz diye bir kural yok yani. Bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret inşaAllah. Öteki alemde iyi ki vajiymişiz dicez kesinlikle.
arkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor
(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )
Aaaaa çok iyi illaki yarım saat tutacaz diye bir kural yok yani. Bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret inşaAllah. Öteki alemde iyi ki vajiymişiz dicez kesinlikle.
sıkıntınıı tekrar yazarmısın karıştı sayfaaaa göremedimmm......
İnşaAllah inşaAllah öyle diyeceğim günler yakındır.yok tabi canım.. o seninle alakalı birazda.. sen ne kadar rahat olursan o kadar kısa sürer.. acı duydugun anda kendini kasıp kasmadıgını bi kontrol edersen kastıgını fark edeceksin hatta... yeter ki odaklan tamamen.. sonrası cok güzel olacak allahın izniyle... Allah devasız dert vermesin.. cok zor gibi görünsede sonunda bu muymuş cektigim çile diyeceksin kesinlikle..
işte ben tam da bunu demek istiyorum özümcüm.... vaji ile ilgili yazılanlar geri de kalıyo sayfalarca arıyoruz.... bu konu ile ilgili konuşulmasını talep ediyorum sadece...... sevcihan "haddiine düşmez" diye bir kelime kullandı bana ona sadece bi lafı m var sevcihan : ben sana canım tatlım diye konuştum hep kötü bi niyetim olsa idi zaten belli olurdu amacım.... ama sen bana böyle bi laf kullandın hak vare helallik var bunları unutma........ konuşulan 2 kelimenin bile insanalr üzerinde hakkı vardır......... burda akimse kötü niyetli değil...... kimse birbirini kırmaya çalışmıyo...................
arkadasım bu sana son cevabım.. benimle uğrasma.. zaten zor günler geciriyorumm yazdıklarımı okumuyosun galiba...
HADDİME DÜŞMEZ demişsin bende dedim ki TABİKİ DÜŞMEZ... haddine düşmez diye bi kelime kullanmadım..sapla samanı karıstırma.. hakkı helalide biliyorum...sen bu yazdıklrnla çarpıntımı tutturuyosun senden ricam cvp yazıp kalp atışlarımı artırma.. lütfen..
hadi eyvallah.. bu son mesaj sana
arkadaşım ben kendimi tek şanssız görüyordum doktordan yana... bilmem benim maceramı okudunmu... ama eğer senin gittiğin doktor bunları sölediyse tam gerizekalıymış yaaaaaaaaadalga geçmedi aslında güya ama konuşma tarzı kıl. bir akrabam çok övdü onu ve o yüzden gittim. belki o akrabamla samimiyetine dayanarak, belki de beni rahatlatmak için o şekilde konuşuyor, belki tarzı budur bilemiyorum ama hoş değil. "bu yaşta olur mu hiç, hadi 18 yaşında olsan neyse de.." "aa bi de eczacısın, çok ayıp çok, cıkcıkcık"...
uyuz yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?