Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıs bende cvp ladımm sayfanın arkasında kaldıı kıs 1 haftada yendi gitii millet bizi solladı sok oluodumm egsersiz sırasında bebişinii uyutt tv karşısında yarım saat yappp tv karşısında yapki hem sıkılma hem egsers,z yaparken bi bakıorsunn baya girmiş tv daldın içinn....yorulursan 15. dakkada bi çıkarr bi kaç saniye dinlen tekrar sok tmmmm.... durmak yok yola devammmmmm

kıslar ben 30-40 sayfa kadar geride kaldım yaklaşık 1 haftadır yoktum şimdi onları bi okuyum gelicem bu arada regl olamıyordumya 43gün oldu en sonunda bi arkadaş regl için egzersiz var dedi onu araştırdım bulamadım ama 43. günde bi egzersiz buldum yaptım regl oldum... anlatırım sizede... şimdi 4 gündür adetim. bi bitsede artıkın başlasam şu egzersizlere kocişde sabırsızlanıyoooooooooooooooooooo:86:

yenenlere soruyorum;
ilk birlikte olmalarınızda sizi zorlayıcı ağrı-sancı hissettiniz mi kasıklarınızda?

oldu biraz :) ama geciciymiş baksana öyle diyorlar hehehehe...
2hafta oldu yeneli kasıklarıma basıyorum gitgelde yoksa sancı oluyor ama p...si cıktıgında normale dönüyor..
sen yendinmi yoksa yenmek üzeremisin?

bendim oooo gızzz
sevindim ama.....

Allah razı olsun özüm, aynen siz psikologları bine katlarsınız, kadın bu sorunu yaşamamış ki bana nasıl tam manasıyla yardımcı olabilsin. Çok sevaplara giriyorsunuz bizlere yardımcı olarak. Şu an serçe parmak egzerszi yapıyorum, 2.kerede girdi, dediğin gibi hem kasıyorum hem de yanlış yöne sokuyorum her halde. nasıl yani 1.5 sene boyunca egzrsz yapıp ta mı yendin, senelerce uğraşacaK mıyız bu egzrszlerle?

Bebişim gündüz uyumuyor pek, mesela dün gece yarısı 1 de egzrsz yapmak zorunda kaldım. tv almadık eve, tv nin yararından çok zararı var. 15 dk da çıkarıp dinlenirsem iyi olur. Dua edin şifa bulalım inşaAllah.

Allah tez zamanda kurtulmanızı nasip etsin bu dertten.. çok zor psikoloji falan kalmıyo insanda neler cektim neler... ancak çeken anlar..
canım ben cok fazla tutmazdım içerde.. biraz sokup cıkarıyodum 10-15 dk kadar... belki 1-2 dk tutuyodum içerde esnemesi için sağa sola oynatıyodum.. bu şekilde devam edebilirsin canım.. Rabbim kurtarsn herkesi bu dertten.. sen bu işi çözecegine kesinlikle inanmalısın bu da cok önemli bi ayrıntı canım ..

hiç öyle şey olur mu.. sizden yardım esirgemem bunu yenen hiç bir arkadasında yapacagını sanmıyorum.. bi teşk. beklerken takınılan uslup cok tersti.. ben zaten cok zor bir gebelik geciriyorum.. kısıtlıyım... boş vaktimde insanlara yardım için burdayım..inanırmısın ağladım ağlayacam o kadar kötü hissettim kendimi.. yazmıyorum derken sinirle söyledim... yardım isteyene tabiki sonuna kadar yazıcam.. ama sinirimi bozup kalp atışlarımı yükseltene yazamam..kimse kusura bakmasın.. riskim var zaten bebişimi düşünmem lazım.. belki kimilerine komik gelcek ama hem ağlamaklı oldum, hem ellerim titreri hem kalbim çarptıııı... öyle yani uzatmayayımm.. ben hep burdayımmm.. bende öpüyrum

ben özelden mesaj atamıyorum,yeni üyeyim, lütfen detaylı bilgi verirmisiniz?

Aaaaa çok iyi illaki yarım saat tutacaz diye bir kural yok yani. Bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret inşaAllah. Öteki alemde iyi ki vajiymişiz dicez kesinlikle.

yok tabi canım.. o seninle alakalı birazda.. sen ne kadar rahat olursan o kadar kısa sürer.. acı duydugun anda kendini kasıp kasmadıgını bi kontrol edersen kastıgını fark edeceksin hatta... yeter ki odaklan tamamen.. sonrası cok güzel olacak allahın izniyle... Allah devasız dert vermesin.. cok zor gibi görünsede sonunda bu muymuş cektigim çile diyeceksin kesinlikle..

sıkıntınıı tekrar yazarmısın karıştı sayfaaaa göremedimmm......

işte ben tam da bunu demek istiyorum özümcüm.... vaji ile ilgili yazılanlar geri de kalıyo sayfalarca arıyoruz.... bu konu ile ilgili konuşulmasını istiyorum sadece.... çok birşey istemedim ki......... sevcihan "haddine düşmez" diye bir kelime kullandı bana... Ona sadece bi lafım var
- SEVCİHAN : "ben sana canım tatlım diye konuştum hep kötü bi niyetim olsa idi zaten belli olurdu amacım.... ama sen bana böyle bi laf kullandın hak var helallik var bunları unutma........ konuşulan 2 kelimenin bile insanlar üzerinde hakkı vardır......... burda kimse kötü niyetli değil...... kimse birbirini kırmaya çalışmıyo..................."

Son düzenleme:
İnşaAllah inşaAllah öyle diyeceğim günler yakındır.

arkadasım bu sana son cevabım.. benimle uğrasma.. zaten zor günler geciriyorumm yazdıklarımı okumuyosun galiba...

HADDİME DÜŞMEZ demişsin bende dedim ki TABİKİ DÜŞMEZ... haddine düşmez diye bi kelime kullanmadım..sapla samanı karıstırma.. hakkı helalide biliyorum...sen bu yazdıklrnla çarpıntımı tutturuyosun senden ricam cvp yazıp kalp atışlarımı artırma.. lütfen..
hadi eyvallah.. bu son mesaj sana

evet iyi niyetli olduğumdan haddime düşmez dedim ama sende ateşi körükledin evet düşmez dedin....iyi niyetli güzel bi şekilde cevap verebilirdin....seninle ilgili bi problemim yok zaten benim.
kalp atışlarının nedeni senin sinirlenmen aniden çıkışman ve kötü cevap vermen.... sen benim neler çektiğimi biliyomusun da konuşuyosun...........o halde herkes evinde birşeylere sinirlenip gelip burdakilere mi çatışsın yani.... herkes kötü günler geçiriyo zaten.... bende bu forumda haklı olarak aradığımı bulmak istiyorum...... hala da söylüyorum kötü bi niyetim yok....

Son düzenleme:
arkadaşım ben kendimi tek şanssız görüyordum doktordan yana... bilmem benim maceramı okudunmu... ama eğer senin gittiğin doktor bunları sölediyse tam gerizekalıymış yaaaaaaaaa

Serçe parmak egzrsizini yaptım 4. kez. yarım saat içimde tuttum, ama 2. kez sokayım dedim bir boğum filan girdi, 3,4,5,6,7 kaç kez denedim ilki gibi tamamı girmedi zorladım acıdı ve hafif kırmızılık geldi çok üzüldüm ne yapmalıyım? Her sokmak istediğimde sonuna kadar girmesini istiyorum, nasıl aşacağım bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…