Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kasmışsındır kendini.. çok acele etme.. nefes al ver.. kendini kasma.. sonuna kadar olsun idye acele etme.. oldugu yere kadar olur.. sonra daha iyi olur..
canım kafamı toparlayıp yazamıyorum fazla kusura bakma... offf

ya kızlar kocaman p...... boyutu mum oluyo... ama p... olmuyo.... kilo ile alakalı olabilir mi ..... kilolu olup ta yenebilen var mı

Son düzenleme:
kasmışsındır kendini.. çok acele etme.. nefes al ver.. kendini kasma.. sonuna kadar olsun idye acele etme.. oldugu yere kadar olur.. sonra daha iyi olur..
canım kafamı toparlayıp yazamıyorum fazla kusura bakma... offf

Kendimi kasmamaya çalışıyorum nefes alıp verip ıkınıyorum ama nafile, demek ki bir süre daha serçe parmak egzrsizine devam etmeliyim, vajinam tahriş oldu acıyor şu an. sevcihan lütfen üzülme, sen de livabeyda da hassassınız sen hamilelikten o da vajinismustan, birbirinizi kırmaya üzmeye değmez. Lütfen barışıp birbirinize yardımcı olun.

teşekkür ederim canım beni anladığın için...

Son düzenleme:

cok tahriş olduysa ara ver biraz..

ya kızlar kocaman p...... boyutu mum oluyo... ama p... olmuyo.... kilo ile alakalı olabilir mi ..... kilolu olup ta yenebilen var mı

kiloyla hiç bir alakası yok bende 74 kiloydumm.....p....s denerkenn yolu bulamıorsunuzdurrr...yanii pozisyonunuz doğru değildirrr....ben bi keresinde yatakta yatar şekildeee egsersiz yaptım yarım saaat o pozisyonu bozmadan eşim p...s soktu ve olduuu....öenmli olan pozisyonu bulmakkk poponun altına yastık koymayııda deneyebilirsinn......eğer p...s boyutunda aparat alıorsan p...s de kolay alabilirsin sadace doğru pozisyonu bulamıorsundur.....

teşekkür ederim canım beni anladığın için...
Arkadaşım sevcihanlar özümler kendi aralarında hamilelikle bebişlerle ilgili konuşurlarken bizim gibi egzrsz yapanlara da yardmcı oluyorlar sağolsunlar. Sen sadece vajinismula ilgili yazılanları takip et, sevcihanlara merak ettiklerini sor. Senin gibi p..s boyutunda mumla egzrsz yapabilen ama p...s i alamayan 15beyonce nick li arkadaşımız vardı, o da aynı sorunu yaşıyor. Hala aşamamıştı, niye öyle olduğu hakkında bir fikrim yok, ben daha serçe parmak egzrsizindeyim. Duadan unutma da sizin gibi ilerleyeyim.

canımmm 1.5 sene egsersiz yapmadım egsersiz dışındaaa her zıkkımı yaptımmm baktım yok olmuorrr tek carem egsersiz kaldıı 2.5 ay felan sürdüüü ama benim kaynanamlar evde oluodu yapamadımda oluorduu...yoksa en geç 1 ayda bu iş çözülebilecek bi iş........işte baktım başka yapacak bişi kalmadııı itici gelen egsersize başladım ilkten istemeyerek başladım ağlayarak başladım sonra 1 parmağım alıncaaa başarmış gibi sevindimm bırakmadım peşinii.... bebişini gönder bana ben bakam sen yap egserisiziniiii tv yoksa ben arada elime kitap alıodum okuodum vakit geçsinde sıkılmim diee.....hadi canımmm bak bebişindeee varrr mutlu bi yuvan için eksik olan cinsel hayatın kalmışşşş bunuda atlatırsan sıkıntılı günlerrr geride kalacak bebişinee kardeş bile gelecek Allahın izniyle inşallahh.....:92::92::92:

canım sen ayrı bi sınavdan geçiorsunnnn....inan su vajınusmus sıkıntısııı geçinceeee diğer sıkıntılarrr vız geliorrr nasıl bir illetsee.....kimseyi suçlama gülüm bende çok suçladımmm tamamen kendi beceriksizliğimizzz sevdiğimiz adama kendimizi teslim edemioruzzz, 16 yaşındakilerr sevgilileriyle girerken biz helalimizlee yapamıoruzz kendimizden suçlucak kimsemiz yok tamamen kendimiz suçluyuz......vajınusmusu bi atlat diğer sıkıntılarının üstesinden gelmen çok kolay olacak inşallah umudu hiç bir zaman yitirmee her zaman dua et geçecek inşallahhh....

katılıyorum ,ben de bir pozisyon var onda çok rahat oluyorum ama eşim 'sen olmayacagını bildigin için bu pozisyonu seçiyorsun ' diyor ve tabiki yine olmuyor.biraz açık konuşacagım ama altta olmak ürkünç geliyor bana o şekilde olmasını istemiyorum ama benim istediklerimi eşim istemiyor bu şekilde yaşayıp gidiyoruz.

canımcım sen aklıma taktın egzersizi araştırdım ama bi halt bulamadım ... ama kendim bi egzersiz buldum hehehehe bi baktım ertesi güne hopppppppppp hastalandım ehehhehe... anlatırım :86:

aykurttttt senin ruh haline bayılıommm hiç karamsar olmadınnn ..tabikiii eşinin desteğiylee.....her zaman inandın bu işi başaracana başaracan inşallahhh en kısa zamandaaa.....DURMAK YOK YOLA DEVAMM

Anladım 2.5 ayda yendin yani, maşaAllah çok iyi. Sağ ol ama bebiş ben babası ve babaannesi dışında kimsede durmuyor.:44: inşaAllah geride kalır bu sıkıntılı günler dediğin gibi.

aynen ben pozisyondan pozisyona girerdimm sinir olurdu istemezdiii....yastık koyardım bi taraflarımaa yok ben rahat edemiom şimdidee benim ayaklarım ağrıo derdiii bende snein rahatlın önemli değil benim rahatlım öenmliii sana giren çıkan bişi yok nasıl olsaa derdimm sonra sonra anladı zaten benim rahatlımın öenmli oldunuuuuu geç oldu amaa..çok tartışırdıkkkk böle olurmu şöle olurmuuu Allah Allah deniyelim ne var derdimm dalga geçerdii uyuz bidee....

Merhaba canım ; bende de ilk yaptığımda her zaman yapamadığım oluyordu ama ikinci üçüncü gün alışmıştım ondan sonra rahatlıkla alıp çıkarmaya başlıyorsun.. ilk denemelerde kasılma çok oluyor onu zamanla aşacaksın inşallah.. serçe parmağı almışsın çok sevindim devamıda gelecek kolaylıkla en zoru zaten ilki oluyor .

jasmin Allah razı olsun, sen bana ne kadar özelden msj atıp egzrszlere başlamam için cesaret vermiştin, o zaman parmağımı asla sokamıyordum hatırlıyorsan, psikoloğa gidince herşeyin ben de bittiğini anlamış oldum, hiç yardımcı olmadı ben de gitmemeye ve evde denemeye karar verdim ve serçe parmağımın hepsi girdi 4 gündür yapıyorum ama dediğim gibi bir giriyor 5 girmiyor insan sabırsızlanıyor hemen bir üst egzrsize geçsin kurtulsun bu illetten istiyor.

kızlar p... boyutu mum ile yavaşta olsa ge
l git yapıyorum p... denedim ama olmadı yaa sanki yetişmiyo gibi vajiye
ittiriyoz ittiriyoz girmiyo içeri bi türlü... ama kocaman mum oluyo... p.... olmuyo

sanırım tam rahat olamıyosun,p.s boyutunda ve kalınlığındaki aparatınla içeride esnetmete sağa sola ittirmeye çalış,git gelleri ben sayıyodum mesela 50 kez yapıp çıkartıyorum gitgide hızlandırıyodum o şekilde de vucut alışıyo,sonra hemen bozmadan üst pozisyonla denemeni tavsiye derim yüzün dönük olmıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…