- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.101
Serçe parmak egzrsizini yaptım 4. kez. yarım saat içimde tuttum, ama 2. kez sokayım dedim bir boğum filan girdi, 3,4,5,6,7 kaç kez denedim ilki gibi tamamı girmedi zorladım acıdı ve hafif kırmızılık geldi çok üzüldüm ne yapmalıyım? Her sokmak istediğimde sonuna kadar girmesini istiyorum, nasıl aşacağım bunu?
kasmışsındır kendini.. çok acele etme.. nefes al ver.. kendini kasma.. sonuna kadar olsun idye acele etme.. oldugu yere kadar olur.. sonra daha iyi olur..
canım kafamı toparlayıp yazamıyorum fazla kusura bakma... offf
Kendimi kasmamaya çalışıyorum nefes alıp verip ıkınıyorum ama nafile, demek ki bir süre daha serçe parmak egzrsizine devam etmeliyim, vajinam tahriş oldu acıyor şu an. sevcihan lütfen üzülme, sen de livabeyda da hassassınız sen hamilelikten o da vajinismustan, birbirinizi kırmaya üzmeye değmez. Lütfen barışıp birbirinize yardımcı olun.
Kendimi kasmamaya çalışıyorum nefes alıp verip ıkınıyorum ama nafile, demek ki bir süre daha serçe parmak egzrsizine devam etmeliyim, vajinam tahriş oldu acıyor şu an. sevcihan lütfen üzülme, sen de livabeyda da hassassınız sen hamilelikten o da vajinismustan, birbirinizi kırmaya üzmeye değmez. Lütfen barışıp birbirinize yardımcı olun.
ya kızlar kocaman p...... boyutu mum oluyo... ama p... olmuyo.... kilo ile alakalı olabilir mi ..... kilolu olup ta yenebilen var mı
Arkadaşım sevcihanlar özümler kendi aralarında hamilelikle bebişlerle ilgili konuşurlarken bizim gibi egzrsz yapanlara da yardmcı oluyorlar sağolsunlar. Sen sadece vajinismula ilgili yazılanları takip et, sevcihanlara merak ettiklerini sor. Senin gibi p..s boyutunda mumla egzrsz yapabilen ama p...s i alamayan 15beyonce nick li arkadaşımız vardı, o da aynı sorunu yaşıyor. Hala aşamamıştı, niye öyle olduğu hakkında bir fikrim yok, ben daha serçe parmak egzrsizindeyim. Duadan unutma da sizin gibi ilerleyeyim.
teşekkür ederim canım beni anladığın için...
cok tahriş olduysa ara ver biraz..
Allah razı olsun özüm, aynen siz psikologları bine katlarsınız, kadın bu sorunu yaşamamış ki bana nasıl tam manasıyla yardımcı olabilsin. Çok sevaplara giriyorsunuz bizlere yardımcı olarak. Şu an serçe parmak egzerszi yapıyorum, 2.kerede girdi, dediğin gibi hem kasıyorum hem de yanlış yöne sokuyorum her halde. nasıl yani 1.5 sene boyunca egzrsz yapıp ta mı yendin, senelerce uğraşacaK mıyız bu egzrszlerle?
haklısın özüm aslında ben hep annem yüzünden vajinismus oldum nişanlıyken 2 gün regl gecikince hemen başımda bitiyor imalar ediyordu sanki hamileymişim gibi aklım olsa o zaman yapardım 4 senelik nişanlılık durumunda annem başımın etini yedi ve şimdi istesemde yapamıyorum ama bakalım regl bitsin denicem walla sabrım kalmadı artık biliyorum şimdi diceksin çaban niye ??İnan bende bilmiyorum özümmmmmmmmm
katılıyorum ,ben de bir pozisyon var onda çok rahat oluyorum ama eşim 'sen olmayacagını bildigin için bu pozisyonu seçiyorsun ' diyor ve tabiki yine olmuyor.biraz açık konuşacagım ama altta olmak ürkünç geliyor bana o şekilde olmasını istemiyorum ama benim istediklerimi eşim istemiyor bu şekilde yaşayıp gidiyoruz.kiloyla hiç bir alakası yok bende 74 kiloydumm.....p....s denerkenn yolu bulamıorsunuzdurrr...yanii pozisyonunuz doğru değildirrr....ben bi keresinde yatakta yatar şekildeee egsersiz yaptım yarım saaat o pozisyonu bozmadan eşim p...s soktu ve olduuu....öenmli olan pozisyonu bulmakkk poponun altına yastık koymayııda deneyebilirsinn......eğer p...s boyutunda aparat alıorsan p...s de kolay alabilirsin sadace doğru pozisyonu bulamıorsundur.....
canımcım sen aklıma taktın egzersizi araştırdım ama bi halt bulamadım... ama kendim bi egzersiz buldum hehehehe bi baktım ertesi güne hopppppppppp hastalandım ehehhehe... anlatırım :86:
Anladım 2.5 ayda yendin yani, maşaAllah çok iyi. Sağ ol ama bebiş ben babası ve babaannesi dışında kimsede durmuyor.:44: inşaAllah geride kalır bu sıkıntılı günler dediğin gibi.canımmm 1.5 sene egsersiz yapmadım egsersiz dışındaaa her zıkkımı yaptımmmbaktım yok olmuorrr tek carem egsersiz kaldıı 2.5 ay felan sürdüüü ama benim kaynanamlar evde oluodu yapamadımda oluorduu...yoksa en geç 1 ayda bu iş çözülebilecek bi iş........işte baktım başka yapacak bişi kalmadııı itici gelen egsersize başladım ilkten istemeyerek başladım ağlayarak başladım sonra 1 parmağım alıncaaa başarmış gibi sevindimm bırakmadım peşinii.... bebişini gönder bana ben bakam sen yap egserisiziniiii tv yoksa ben arada elime kitap alıodum okuodum vakit geçsinde sıkılmim diee.....hadi canımmm bak bebişindeee varrr mutlu bi yuvan için eksik olan cinsel hayatın kalmışşşş bunuda atlatırsan sıkıntılı günlerrr geride kalacak bebişinee kardeş bile gelecek Allahın izniyle inşallahh.....:92::92::92:
katılıyorum ,ben de bir pozisyon var onda çok rahat oluyorum ama eşim 'sen olmayacagını bildigin için bu pozisyonu seçiyorsun ' diyor ve tabiki yine olmuyor.biraz açık konuşacagım ama altta olmak ürkünç geliyor bana o şekilde olmasını istemiyorum ama benim istediklerimi eşim istemiyor bu şekilde yaşayıp gidiyoruz.
Tabi kötü oldu, bıraktım, zaten tamamını yarım saat içimde tuttum yani günlük egzrsizimi yapmış oldum, ama daha sonra sürekli kolaycana parmağımı sokup çıkarmak istedim ama girmedi bir türlü.
jasmin Allah razı olsun, sen bana ne kadar özelden msj atıp egzrszlere başlamam için cesaret vermiştin, o zaman parmağımı asla sokamıyordum hatırlıyorsan, psikoloğa gidince herşeyin ben de bittiğini anlamış oldum, hiç yardımcı olmadı ben de gitmemeye ve evde denemeye karar verdim ve serçe parmağımın hepsi girdi 4 gündür yapıyorum ama dediğim gibi bir giriyor 5 girmiyor insan sabırsızlanıyor hemen bir üst egzrsize geçsin kurtulsun bu illetten istiyor.Merhaba canım ; bende de ilk yaptığımda her zaman yapamadığım oluyordu ama ikinci üçüncü gün alışmıştım ondan sonra rahatlıkla alıp çıkarmaya başlıyorsun.. ilk denemelerde kasılma çok oluyor onu zamanla aşacaksın inşallah.. serçe parmağı almışsınçok sevindim devamıda gelecek kolaylıkla en zoru zaten ilki oluyor .
offffffffffffffff evde bir sürü işim varrrrrrrrrrrrrr:84::84: neresinden başlim yaaaaaaaaa:84:
kızlar p... boyutu mum ile yavaşta olsa gel git yapıyorum p... denedim ama olmadı yaa sanki yetişmiyo gibi vajiye
ittiriyoz ittiriyoz girmiyo içeri bi türlü... ama kocaman mum oluyo... p.... olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?