- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.121
jasmin Allah razı olsun, sen bana ne kadar özelden msj atıp egzrszlere başlamam için cesaret vermiştin, o zaman parmağımı asla sokamıyordum hatırlıyorsan, psikoloğa gidince herşeyin ben de bittiğini anlamış oldum, hiç yardımcı olmadı ben de gitmemeye ve evde denemeye karar verdim ve serçe parmağımın hepsi girdi 4 gündür yapıyorum ama dediğim gibi bir giriyor 5 girmiyor insan sabırsızlanıyor hemen bir üst egzrsize geçsin kurtulsun bu illetten istiyor.
bu arada sölemeden edemiycem..özüm bu topiğe ne kadar da uygun bir avatar koymuşsun öyle
çok hoşuma gitti inş.herkes aynı o çift gibi yatağı sallar günün birinde
canım sen ayrı bi sınavdan geçiorsunnnn....inan su vajınusmus sıkıntısııı geçinceeee diğer sıkıntılarrr vız geliorrr nasıl bir illetsee.....kimseyi suçlama gülüm bende çok suçladımmm tamamen kendi beceriksizliğimizzz sevdiğimiz adama kendimizi teslim edemioruzzz, 16 yaşındakilerr sevgilileriyle girerken biz helalimizlee yapamıoruzz kendimizden suçlucak kimsemiz yok tamamen kendimiz suçluyuz......vajınusmusu bi atlat diğer sıkıntılarının üstesinden gelmen çok kolay olacak inşallah umudu hiç bir zaman yitirmee her zaman dua et geçecek inşallahhh....
işte özüm malum biliyorsun kabahatlı her birini arıyoruz napayım geriliyorum ama aklımda artık ne olursa olsun yenicem bebiş yokmu diyenlere var diyene kadar uğraşıcam bakalım neler oluyor bu arada 25 temmuzda deranem başlıyor özüm sana mail atıcam bak tamam mı?
merhaba kızlar.. ben henüz p...s denemicem ama bişey sorucam. p...s denerken illa eşin orayı görmesi mi gerekir? yani hafif karanlıkta falan olmazmı olur demi?öyle tamamen görürse iyice kasılıyorum bu aşamada utandığım için. bir de tıpkı egzersizdeki gibi ordaki küçük deliği bulup tam oraya mı ittirmesi gerekiyor, yoksa oradaki penis boyutundaki boşluğa mı?
bir gece bir de sabah denedik oldu sonra regl girdi araya beklemedeyim. ben de deneyim o basma işini bi de doktor bana bacaklarını açabildiğin kadar aç demişti.oldu biraz :) ama geciciymiş baksana öyle diyorlar hehehehe...
2hafta oldu yenelikasıklarıma basıyorum gitgelde yoksa sancı oluyor ama p...si cıktıgında normale dönüyor..
sen yendinmi yoksa yenmek üzeremisin?
merhaba arkadaşlar nasılsınız yaklaşık 1 haftadır yokum sinir oldum geçen haftaki yağmurda çakan şimşekten evde ne kombi kaldı nede internet sinir oldum halada gelmemişti internetimiz ama biz izne geldik memlekete 5gün falan oluyo 2o gün kadar daha kalıcaz herkesler iyidir umarım burdada fazla giremiyorum bütün hamiş kıslar nasıllar özüm-sevcihan-jasmin-nazlılar aklıma gelmeyen varmı bilmiyorum bebişler iyimi kıslar herkesi çok özledim ve çok seviyorum iyiki warsınız
neden utanıorsun canımmm görücü usülüylemii evlendin yada yenimi evlisin.....karanlıktada olur ben illa ışık açık olacak nereye soktğunu görecektim o bakmazdı ama ben bakardımmm...ısık açık olsun başka yere sokarsın yanlışlıkla derdimmne kıymetli şeyimiz varmış yawww p..s boyutundaki deliğeee zaten bi delik varr canım
hayır görücü usulü değil ama daha hiç girmedi işte ya utanıyoz ister istemez. ya tabi bi delik var sokucak o kadar da değil kız biliyoz..
ya asıl soruma cevap ver bi ozumm canım o deliği bulacak mı o da, tıpkı egzersizde bizim bulduğumuz gibi? yani ıkınınca delik açılıyor ya küçücük, oraya mı denk getirecek tam, yoksa sadece giriş yerine tutacak mı p..si? off yaa neler anlatıyorum yarabbiiiiiiiiim
nolur şu konuya bi el atın tek özüme sormuyorum
hayır görücü usulü değil ama daha hiç girmedi işte ya utanıyoz ister istemez. ya tabi bi delik var sokucak o kadar da değil kız biliyoz..
ya asıl soruma cevap ver bi ozumm canım o deliği bulacak mı o da, tıpkı egzersizde bizim bulduğumuz gibi? yani ıkınınca delik açılıyor ya küçücük, oraya mı denk getirecek tam, yoksa sadece giriş yerine tutacak mı p..si? off yaa neler anlatıyorum yarabbiiiiiiiiim
nolur şu konuya bi el atın tek özüme sormuyorum
kıslar ben 30-40 sayfa kadar geride kaldım yaklaşık 1 haftadır yoktum şimdi onları bi okuyum gelicem bu arada regl olamıyordumya 43gün oldu en sonunda bi arkadaş regl için egzersiz var dedi onu araştırdım bulamadım ama 43. günde bi egzersiz buldum yaptım regl oldum... anlatırım sizede... şimdi 4 gündür adetim. bi bitsede artıkın başlasam şu egzersizlere kocişde sabırsızlanıyoooooooooooooooooooo:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?