Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım hatırlıyorum çok sevndm başlamana, rabbim senden de razı olsun kafamdaki soruları cevapladın.. yaşamayan anlamıyor bu sorunu ne yazikki .. bende bırakmıştım psikoloğu. bende de bir girip bir girmiyordu çok sabırsızlanıyordum başlarda oldu öyle ama sonra o bir parmağa alışınca hep oldu her denediğimde jelsiz bile olmaya başladı.. zamanla alışıyorsun Allahın izni ile hergün deneyince çabuk ilerleniyor..

işte özüm malum biliyorsun kabahatlı her birini arıyoruz napayım geriliyorum ama aklımda artık ne olursa olsun yenicem bebiş yokmu diyenlere var diyene kadar uğraşıcam bakalım neler oluyor bu arada 25 temmuzda deranem başlıyor özüm sana mail atıcam bak tamam mı?

tamam:)))
........................

merhaba kızlar.. ben henüz p...s denemicem ama bişey sorucam. p...s denerken illa eşin orayı görmesi mi gerekir? yani hafif karanlıkta falan olmazmı olur demi?öyle tamamen görürse iyice kasılıyorum bu aşamada utandığım için. bir de tıpkı egzersizdeki gibi ordaki küçük deliği bulup tam oraya mı ittirmesi gerekiyor, yoksa oradaki penis boyutundaki boşluğa mı?

neden utanıorsun canımmm görücü usülüylemii evlendin yada yenimi evlisin.....karanlıktada olur ben illa ışık açık olacak nereye soktğunu görecektim o bakmazdı ama ben bakardımmm...ısık açık olsun başka yere sokarsın yanlışlıkla derdimm ne kıymetli şeyimiz varmış yawww p..s boyutundaki deliğeee zaten bi delik varr canım

yaslandım bugün ameliyat olacaktııı ne yaptı acaba :26: inşallah hemen iyileşir haber veirir bizeee.....Allah yardımcısı olsun inşallahhh.....

oldu biraz :) ama geciciymiş baksana öyle diyorlar hehehehe...
2hafta oldu yeneli kasıklarıma basıyorum gitgelde yoksa sancı oluyor ama p...si cıktıgında normale dönüyor..
sen yendinmi yoksa yenmek üzeremisin?
bir gece bir de sabah denedik oldu sonra regl girdi araya beklemedeyim. ben de deneyim o basma işini bi de doktor bana bacaklarını açabildiğin kadar aç demişti.

merhaba arkadaşlar nasılsınız yaklaşık 1 haftadır yokum sinir oldum geçen haftaki yağmurda çakan şimşekten evde ne kombi kaldı nede internet sinir oldum halada gelmemişti internetimiz ama biz izne geldik memlekete 5gün falan oluyo 2o gün kadar daha kalıcaz herkesler iyidir umarım burdada fazla giremiyorum bütün hamiş kıslar nasıllar özüm-sevcihan-jasmin-nazlılar aklıma gelmeyen varmı bilmiyorum bebişler iyimi kıslar herkesi çok özledim ve çok seviyorum iyiki warsınız

arkadaşlar ben genelde çok azimliyim gerçekten ama dün moralim çok bozulmuştu, hem başka şeylere hem de egzersiz iyi gitmedi ona. bir de doktora gitmedim hiç ona kafayı takmıştım ya bişey varsa diye. sonrasında gece yatmadan çökerek oturup aynada baktım yani alttan egzersiz yapıyor gibi. ordaki görünen deliğin hiç de göründüğü gibi küçük olmadığını, ondan çok daha büyük olduğunu gördüm. çömelip el ile açınca bir de ıkınınca çok genişliyor. egzersize hiç başlamayanlar bunu mutlaka yapsınlar. yatarak veya oturarak bakınca çok açıldığını göremiyosun.

iyiyiz elhamdüliliilllahhh.....anam geçmiş olsun hangi şehir kızzz orası okadar yağmur yağdıı.. iyi olmus değişiklik olmustur senin için darısı bizim başımıza memleket havası inşallahhh

hayır görücü usulü değil ama daha hiç girmedi işte ya utanıyoz ister istemez. ya tabi bi delik var sokucak o kadar da değil kız biliyoz..
ya asıl soruma cevap ver bi ozumm canım o deliği bulacak mı o da, tıpkı egzersizde bizim bulduğumuz gibi? yani ıkınınca delik açılıyor ya küçücük, oraya mı denk getirecek tam, yoksa sadece giriş yerine tutacak mı p..si? off yaa neler anlatıyorum yarabbiiiiiiiiim

nolur şu konuya bi el atın tek özüme sormuyorum

tatlım benim bence sen elinle tut girişine götür ucunu sok, o da ittirsin daha kolay olur gbime geldi.üst pozisyonda sen daha rahat olursun ama söliyim kontorl daha çok sende oluyo

biz zamanındaa bu soruların fazlasını sorudk sor sende ıkınınca zaten delik açılıooo p...s yolunu buluo zaten p...sinde orda oldunu hissediorsun, yavaş yavaş daraldın yerde eşinee dur de nefes al devam edinnn:92: sen p...s deliği bulacakmı diee düşünmee öle bi buluorkii hiç aramıoooo bile

geçenlerde bi arkadaş yazmışşşş akay senmiydin bilmiorumm....özelden biri msj attıı ben yardımcı olimmm yendim dieee msn istemişş diee....erkek olabilirmi die sormuşş.....öle bişi olunca nikini buraya yazın biz burdkai vajili herkesii tanıoruzz size söylerizz....

canım ya bende de aynı sorun var gecikme nasıl bi egzersiz yaptın bizede biraz bahsedebilirmisin.tşk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…