- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.141
biz zamanındaa bu soruların fazlasını sorudk sor sendeıkınınca zaten delik açılıooo p...s yolunu buluo zaten p...sinde orda oldunu hissediorsun, yavaş yavaş daraldın yerde eşinee dur de nefes al devam edinnn:92: sen p...s deliği bulacakmı diee düşünmee öle bi buluorkii hiç aramıoooo bile
tatlım benim bence sen elinle tut girişine götür ucunu sok, o da ittirsin daha kolay olur gbime geldi.üst pozisyonda sen daha rahat olursun ama söliyim kontorl daha çok sende oluyo
yaslandım bugün ameliyat olacaktııı ne yaptı acaba :26: inşallah hemen iyileşir haber veirir bizeee.....Allah yardımcısı olsun inşallahhh.....
merhaba arkadaşlar nasılsınız yaklaşık 1 haftadır yokum sinir oldum geçen haftaki yağmurda çakan şimşekten evde ne kombi kaldı nede internet sinir oldum halada gelmemişti internetimiz ama biz izne geldik memlekete 5gün falan oluyo 2o gün kadar daha kalıcaz herkesler iyidir umarım burdada fazla giremiyorum bütün hamiş kıslar nasıllar özüm-sevcihan-jasmin-nazlılar aklıma gelmeyen varmı bilmiyorum bebişler iyimi kıslar herkesi çok özledim ve çok seviyorum iyiki warsınız
kızlar, tedavi için psikologa gidenlere soruyorum, ne önerdi size psikolog? parmak egzersizleri mi yoksa başka şeyler mi? parmak egzersizi ise randevumu iptal edeyim.
arkadaşlar ben genelde çok azimliyim gerçekten ama dün moralim çok bozulmuştu, hem başka şeylere hem de egzersiz iyi gitmedi ona. bir de doktora gitmedim hiç ona kafayı takmıştım ya bişey varsa diye. sonrasında gece yatmadan çökerek oturup aynada baktım yani alttan egzersiz yapıyor gibi. ordaki görünen deliğin hiç de göründüğü gibi küçük olmadığını, ondan çok daha büyük olduğunu gördüm. çömelip el ile açınca bir de ıkınınca çok genişliyor. egzersize hiç başlamayanlar bunu mutlaka yapsınlar. yatarak veya oturarak bakınca çok açıldığını göremiyosun.
alemsin özüm yaa süpersin çok güldürdün beni.. e bulur yolunu tabi demi zaten bekleyip duruyo yolunu bulmak için zavallı
p..sle vajına birbiri için yaratılmış zaten kavuşmak için seni bekliolarrr: bendede vardı o problemmm yanlış yere sokma hee derdim eşime can kıymetlii yaaa
aykurttttt senin ruh haline bayılıommm hiç karamsar olmadınnn ..tabikiii eşinin desteğiylee.....her zaman inandın bu işi başaracana başaracan inşallahhh en kısa zamandaaa.....DURMAK YOK YOLA DEVAMM
ayyyyyyyyyyyy aynı şeyi bende diyodummmm :)))) aşkım saçmalama derdi o da.. sanki orası delik deşik töbe yrabbi kac tane delik varsaaa hahahhah
oooo burası bugün çok kalabalık misafirlerimiz var galibaaaa biri çay yapsın bakemmmmdur ben yapem sizeee siz çalışıonuzzzzz buyrun
ahh ahhh denemediğim pozisyon kalmadı anacımmmmm....... olmuyo olmuyo
dimi ne güzel keşke hep böyle olsaaa... özümümmmmmmçaylar sendenn heee
bende minik minik adımlarla anneme inicem yarın görüşürüz artıkın ya da gec saatte bu akşam belli olmaz.. öpüldünzzzzz
bu işinn tek ve tek çaresiii EGSERSİZ başka çaresi yok yok yok malesefki yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....bnim denemedim halt kalmadı uyusturucu kremlermii almadım uyusturucu spreymi almadımm....haydar dümenin reçetesinimi yapmadımm...eve salak gibi anestezici çağırıp 400 tlmi bayılmadımm....daha nee dur bir sürü var aklıma gelmiooo heee sakinleştiricii hapmı kullanmadım kas gevşetici hapmı kullanmadımmm......baktım bi çaresiii yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaldım egsersizeeeeee......egserizdee kendin aşama aşama yavaş yavaş esnetiorsunnnn p...s e vajınanı hazırlıorsunnn bide beynin hazırlanııooo izin verio artık p....s e böleliklee sorun kalmıoo başarıorsunn.......Allahın izniylee sizde egsersizle başaracaksınızz.....inşallahh
oooo burası bugün çok kalabalık misafirlerimiz var galibaaaa biri çay yapsın bakemmmmdur ben yapem sizeee siz çalışıonuzzzzz buyrun
o özelden mesaj atanlar gamze.ant ve kamos..
ayy babama şikayet ediyo gibi hissettim kendimi
evet biliyomusunuz bakalım bunlar erkekmi bayanmı iyi niyetli miii, yoksa değil miii
o özelden mesaj atanlar gamze.ant ve kamos..
ayy babama şikayet ediyo gibi hissettim kendimi
evet biliyomusunuz bakalım bunlar erkekmi bayanmı iyi niyetli miii, yoksa değil miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?