Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alemsin özüm yaa süpersin çok güldürdün beni.. e bulur yolunu tabi demi zaten bekleyip duruyo yolunu bulmak için zavallı

yaslandım bugün ameliyat olacaktııı ne yaptı acaba :26: inşallah hemen iyileşir haber veirir bizeee.....Allah yardımcısı olsun inşallahhh.....

Allah yardımcısı olsun inşallah ameliyatı iyi gecer.. zor bi rahatsızlık ya annemin 24 saat sancıdan bembeyaz kesildigini biliyorum.. inşallah iyi gecer...

iyi tatiller canım.. benim bebiş iyiiii tekmeliyo beni habire.. selamı varr heheh

kızlar, tedavi için psikologa gidenlere soruyorum, ne önerdi size psikolog? parmak egzersizleri mi yoksa başka şeyler mi? parmak egzersizi ise randevumu iptal edeyim.

parmak egzersizi canım...

çok güzel bişey keşfetmişssin bak vücudundaaa... her egzersiz yapışında onu gözünün önüne getir cok daha rahat yapıcaksın emin ol

alemsin özüm yaa süpersin çok güldürdün beni.. e bulur yolunu tabi demi zaten bekleyip duruyo yolunu bulmak için zavallı

p..sle vajına birbiri için yaratılmış zaten kavuşmak için seni bekliolarrr: bendede vardı o problemmm yanlış yere sokma hee derdim eşime can kıymetlii yaaa

p..sle vajına birbiri için yaratılmış zaten kavuşmak için seni bekliolarrr: bendede vardı o problemmm yanlış yere sokma hee derdim eşime can kıymetlii yaaa

ayyyyyyyyyyyy aynı şeyi bende diyodummmm :)))) aşkım saçmalama derdi o da.. sanki orası delik deşik töbe yrabbi kac tane delik varsaaa hahahhah

oooo burası bugün çok kalabalık misafirlerimiz var galibaaaa biri çay yapsın bakemmmm dur ben yapem sizeee siz çalışıonuzzzzz buyrun

o özelden mesaj atanlar gamze.ant ve kamos..

ayy babama şikayet ediyo gibi hissettim kendimi

evet biliyomusunuz bakalım bunlar erkekmi bayanmı iyi niyetli miii, yoksa değil miii

oooo burası bugün çok kalabalık misafirlerimiz var galibaaaa biri çay yapsın bakemmmm dur ben yapem sizeee siz çalışıonuzzzzz buyrun

dimi ne güzel keşke hep böyle olsaaa... özümümmmmmmçaylar sendenn heee
bende minik minik adımlarla anneme inicem yarın görüşürüz artıkın ya da gec saatte bu akşam belli olmaz.. öpüldünzzzzz

bu işinn tek ve tek çaresiii EGSERSİZ başka çaresi yok yok yok malesefki yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....bnim denemedim halt kalmadı uyusturucu kremlermii almadım uyusturucu spreymi almadımm....haydar dümenin reçetesinimi yapmadımm...eve salak gibi anestezici çağırıp 400 tlmi bayılmadımm....daha nee dur bir sürü var aklıma gelmiooo heee sakinleştiricii hapmı kullanmadım kas gevşetici hapmı kullanmadımmm......baktım bi çaresiii yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaldım egsersizeeeeee......egserizdee kendin aşama aşama yavaş yavaş esnetiorsunnnn p...s e vajınanı hazırlıorsunnn bide beynin hazırlanııooo izin verio artık p....s e böleliklee sorun kalmıoo başarıorsunn.......Allahın izniylee sizde egsersizle başaracaksınızz.....inşallahh

tamam cicim bendeee birazdan kalkarrr işlerimi halleder öle oturuum burayaa

Amaaaaaaan neler yapmışsın sen öyle özüm tüh. Anesteziciyi niye çağırdın anlamadım?

evet biliyomusunuz bakalım bunlar erkekmi bayanmı iyi niyetli miii, yoksa değil miii

mesajı görmedin sanırım ozumm, sormuştun ya burda yazmayıp özelden yazanların nicklerini...

ne şikayetii canım sen daha burda yenisin kimin kim oldunu bilmiorsun kiii buraya gelen erkek çok olduu......hattaa ben bikeresinde uleynn kocamıza faydamız yok sizin burda ne işiniz var demiştimmm kolosla gamzeyi burda gördüm okurken ama hiç sohbetim olmadıı oonlar doktor saygın beyin topiğinden herhaldeee burası doktor özümünn topiği leynnnnnnnnnnnnnnnn akıllı olunnnnhemde bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay Allahım geldiler gene banaaa neysee çıkamda işlerimi halledem gelemmmm yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…