- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.161
Amaaaaaaan neler yapmışsın sen öyle özüm tüh. Anesteziciyi niye çağırdın anlamadım?
Amaaaaaaan neler yapmışsın sen öyle özüm tüh. Anesteziciyi niye çağırdın anlamadım?
tatlım benim bence sen elinle tut girişine götür ucunu sok, o da ittirsin daha kolay olur gbime geldi.üst pozisyonda sen daha rahat olursun ama söliyim kontorl daha çok sende oluyo
ben de anlamadım hıı.. anesteziden sonra vajili olan yine sensin ki nasıl değiştirecek? işte çaresizlikten her yola başvurmuş galiba
kışgüneşi ben de psikoloğa gittim tek çözüm yolu egzersiz dedi.
artık eşsiniz siz, direkt o bölgeyi açıp gösterme elbette pat diye olunca utanman doğal. yavaş yavaş, birbirinize dokunarak, birbirinizi öperek ön sevişme denen olayı gerçekleştirdikten sonra o kısma geleceksiniz ve bacakalrını açabild,ğin kadar açacaksın, ellerinde vajinanın 2 dudağını açacaksın eşin yerini görecek ve parmağıyla o kısmı bulup hemen ardından penis başını denk getirecek.
Büyük ihtimalle egzersiz önerecek, burada vajinismusu yenen tüm arkdaşlar da tek çözüm yolunun egzrsz olduğunu söylüyor, şahsen benim psikoloğa gitmem çok iyi oldu, ben egzrsz yapamayıp yerimde sayıp duruyordum, ama oraya gidip bana ilk ödevi yani vajinaya aynayla bakma ödevini verdiğinde anladım ki iş kendimde bitiyor, başka yol yok. Tek çare egzersiz. Bence gidin, o da egzrsz verince egzrszleri daha bir istekle yapabilmenize vesile olabilir. Evde kendiniz yaparsınız bir daha gitmeden buradaki arkadaşların yol göstermeleriyle. Ama hatırladığım kadarıyla siz iki parmağın tamamını alıyordunuz değil mi? Yenmenize az kalmış inşaAllah.ee, bütün psikologlar aynı şeyi mi söylüyordur sizce? gitmesem mi acaba? gerçi doğru, ne önerebilir ki başka... iptal mi etsem, bilemedim...
pat diye göstermiyorumzaten ne türlü sevişiyoz varya ama iş oraya gelince hiç onu yapmadıkya utanıyorum işte görmesinden canım ya. ya zaten kaç kez gördü ama ordaki deliği arayıp bulacak derecede incelemesi ıyyy:26:
Büyük ihtimalle egzersiz önerecek, burada vajinismusu yenen tüm arkdaşlar da tek çözüm yolunun egzrsz olduğunu söylüyor, şahsen benim psikoloğa gitmem çok iyi oldu, ben egzrsz yapamayıp yerimde sayıp duruyordum, ama oraya gidip bana ilk ödevi yani vajinaya aynayla bakma ödevini verdiğinde anladım ki iş kendimde bitiyor, başka yol yok. Tek çare egzersiz. Bence gidin, o da egzrsz verince egzrszleri daha bir istekle yapabilmenize vesile olabilir. Evde kendiniz yaparsınız bir daha gitmeden buradaki arkadaşların yol göstermeleriyle. Ama hatırladığım kadarıyla siz iki parmağın tamamını alıyordunuz değil mi? Yenmenize az kalmış inşaAllah.
MaşaAllah iyi gidiyorsun ama bildiğim kadarıyla p...s boyutunda muma alıştıktan sonra p..s e geçiliyor. İki parmak çok ince. Her gün egzrsz yaparsan yavaş yavaş kalınlaştırırsın diyor kızlar. Yılmadan egzrszlere devam et inşaAllah. Senin yenmen yakın bence. Ben daha serçe parmağımı zor sokuyorum.iki parmak alıyorum ama penise gelince olmuyor, yapamıyorum. mum denedim, o da olmuyor. sadece parmakta ve eşimin parmağında rahatım.
canım ben kimseye kızmıyorum size de kızmadım zaten..... sadece vajinismusla ilgili konuşmaları fazla bulamıyorum forumda.... evliliğimin ilk zamanlarında neler çektim parmak egzersizine başlayana kadar anam ağladı.........
parmakegzersizine başladım p... boyutu mum bile alıyorum ama bununla ilgili sitede birşey bulana kadar öldüm..... hala da arıyorum yok yok yok bununla ilgili kim ne yazmış arıyorum bulamıyorum......................... bana hak ver lütfen...............
[/QUOTE
canım o zaman yazıları en bastan okursun hersey aynı zaten sorulan sorular verılen cevaplar. dun bır bugun ıkı masallah yanı pes dıyorum ben ve dıger arkadaslar 1 senedır belkı daha fazladır burdayız yazmasamda hergun bu halımle gırmeye calısıyorum ama senın yaptıgın kusura bakma ama hıc hos olmamıs hamılelıkle ılgılı tonla sayfa var zaten onlarada gırıyoruz ama burayıda ıhmal etmıyoruz(ben bu aralar fazla gıremedım). valla boyle bı cıkısı ılk defa senden duydum keske daha farkı bı uslupla yazılsaydı ılk yazılan
seni anlıyorum akayyy, ben de başta öyleydim. ama sonra egzersizlere başlayınca eşimin incelemesi, hatta parmağını sokması zor gelmemeye başladı.[/QUOTE
ya ben kendi parmağımı alıyorum ama eşimin parmağını almam herhalde. zaten kocaman parmağı oluyo erkeklerin.. p...s eş parmağından daha kolay geliyo ya itici geliyo eş parmağı..
ha kızlar ben bu arada p....is başı almıştım bi ara da size söylemedim galiba.. ama ittirince çok acıcak gibi geldi çarptı bi yere çok kastı beni devam etmesini istemedim elimde olmayarak.. aslında bi bilsem devam etse bişey olmayacağını acısa da dayanırım ama sanki yanlış yere gidiyo gibi falan geliyo işte siz anlıyosunuz beni aynı şeyler.
bi de diyorumya hiç doktora gitmediğim için korku oluyo muayene olmadım diye. sahi burda doktora muayeneye (tedaviye değil) falan gitmeden yenen varmı..
arkadaşlar 1 aylık evliyimm ve bende ilişkiye giremiyorum.. Çok kasıyorum kendimi bacaklarımı açtığım zaman çok kasıyorum ve titreme vuruyor. Çok üzülüyorum bu durumaa.. Bende başarmak istiyorumm = ((
midyemmmm hoşgeldinnnnnnasıl gidiooooo hamişlikk iyimisin dinlenionmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?