Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amaaaaaaan neler yapmışsın sen öyle özüm tüh. Anesteziciyi niye çağırdın anlamadım?

çaresizlik bacımmmm ben çokkkk sıkıntılar çok zor günler yaşadımmmmm anlatmakla bitmezzz bazen aklıma gleince başka şeylerle oyalanıorumm hatırlamamk içinnn .....keşke bişi olsa o geçmişi ban a unuttursaa.......büyük bi salaklıktı... eşim çok karşydı ama çok kötü günler geçiriorduk oda dayanamadııı mecbur ikna oldu....bide yasak böle bişiiii....işte çaresizlikkkk dediğim gibi kötü günler geçirdim için her yönü denedimm....ama keşke..keşke demiyim şeytanın lafıymışşş.....en başından bunları yapmasaydım egsersiz yapsaydım bitecekmişş.....çekilecek çilem varmışşş ne diyim Rabbim beterinden korusunnnn

tatlım benim bence sen elinle tut girişine götür ucunu sok, o da ittirsin daha kolay olur gbime geldi.üst pozisyonda sen daha rahat olursun ama söliyim kontorl daha çok sende oluyo

artık eşsiniz siz, direkt o bölgeyi açıp gösterme elbette pat diye olunca utanman doğal. yavaş yavaş, birbirinize dokunarak, birbirinizi öperek ön sevişme denen olayı gerçekleştirdikten sonra o kısma geleceksiniz ve bacakalrını açabild,ğin kadar açacaksın, ellerinde vajinanın 2 dudağını açacaksın eşin yerini görecek ve parmağıyla o kısmı bulup hemen ardından penis başını denk getirecek.

ben de anlamadım hıı.. anesteziden sonra vajili olan yine sensin ki nasıl değiştirecek? işte çaresizlikten her yola başvurmuş galiba

birisinin o şekilde vajıınusmustan kurtuldunu duydumda oyusden yaptım yoksa nerden aklıma gelcekkk...ondan aldım telefonu yoksam adamı ne gördüm ne tanıommm anlattımm gelmioz artık yasak felan dediii güya ilk naz yaptı isim verdimmm sonra geldiii parayı aldı gittii.......ya umut ediorsun belki kurtulurum diosunnn çaresizlik herşeyi yaptırıoo insanaa işteee.....

pat diye göstermiyorum zaten ne türlü sevişiyoz varya ama iş oraya gelince hiç onu yapmadıkya utanıyorum işte görmesinden canım ya. ya zaten kaç kez gördü ama ordaki deliği arayıp bulacak derecede incelemesi ıyyy:26:

nehirsakarya napıyorsun canım nasıl gidiyor? beni sormuşun,ben bugünkü egzersizi daha yapmadım, kalkınca yapcam inş..

ee, bütün psikologlar aynı şeyi mi söylüyordur sizce? gitmesem mi acaba? gerçi doğru, ne önerebilir ki başka... iptal mi etsem, bilemedim...
Büyük ihtimalle egzersiz önerecek, burada vajinismusu yenen tüm arkdaşlar da tek çözüm yolunun egzrsz olduğunu söylüyor, şahsen benim psikoloğa gitmem çok iyi oldu, ben egzrsz yapamayıp yerimde sayıp duruyordum, ama oraya gidip bana ilk ödevi yani vajinaya aynayla bakma ödevini verdiğinde anladım ki iş kendimde bitiyor, başka yol yok. Tek çare egzersiz. Bence gidin, o da egzrsz verince egzrszleri daha bir istekle yapabilmenize vesile olabilir. Evde kendiniz yaparsınız bir daha gitmeden buradaki arkadaşların yol göstermeleriyle. Ama hatırladığım kadarıyla siz iki parmağın tamamını alıyordunuz değil mi? Yenmenize az kalmış inşaAllah.

niye özelden atıyosun tatlım.. buraya da kopyala da biz de okuyalım, bana da çok lazım oluyo regl egzersizi

Son düzenleme:

seni anlıyorum akayyy, ben de başta öyleydim. ama sonra egzersizlere başlayınca eşimin incelemesi, hatta parmağını sokması zor gelmemeye başladı.

iki parmak alıyorum ama penise gelince olmuyor, yapamıyorum. mum denedim, o da olmuyor. sadece parmakta ve eşimin parmağında rahatım.

arkadaşlar 1 aylık evliyimm ve bende ilişkiye giremiyorum.. Çok kasıyorum kendimi bacaklarımı açtığım zaman çok kasıyorum ve titreme vuruyor. Çok üzülüyorum bu durumaa.. Bende başarmak istiyorumm = ((

iki parmak alıyorum ama penise gelince olmuyor, yapamıyorum. mum denedim, o da olmuyor. sadece parmakta ve eşimin parmağında rahatım.
MaşaAllah iyi gidiyorsun ama bildiğim kadarıyla p...s boyutunda muma alıştıktan sonra p..s e geçiliyor. İki parmak çok ince. Her gün egzrsz yaparsan yavaş yavaş kalınlaştırırsın diyor kızlar. Yılmadan egzrszlere devam et inşaAllah. Senin yenmen yakın bence. Ben daha serçe parmağımı zor sokuyorum.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.. sana baştan itibaren okuyabildiğin kadar okumanı sonra da burdakilerin tavsiyeleriyle bir an önce paarmak egzersizlerine başlamanı öneririm. ama daha çok yenisin belki de vajinismus değildir sadece korkudur inş.. ne kadar denediniz ki ilişkiyi aceba?

HoşbuLduk Canım.. Evet Okuyorum yazılanları okudukça motive oluyorum ama denemeye gelince hep bi mazeret bulup erteliyorum bi soraki günlere.. İlk gün denedik çok kastığım için olmadı. 2. gün tekrar denedik yine bacaklarım titredi korktum istemedim daha ilerisini. Kadın doğuma gittim kontrol edecekti yine bacaklarım titremeye başladı doktor vajinismus olabilirsin dedi bu işle ilgilenen uzmana bi görün dedi fakat gitmedim önceleri kabullenmiyordum vajinismus olduğumu taki bu siteyi okuyana kadar. Burdaki arkadaşların yazdıklarıyla birre bir aynı şeyi hissettiklerim oluyor. En son alkol aldım sarhoş olursam belki olur diye oda boşa çıktı. Bugün eczaneden iş çıkışı emlayı alcam ve kas gevşetici öyle denicem.. İnş OLur = (

midyemmmm hoşgeldinnnnn nasıl gidiooooo hamişlikk iyimisin dinlenionmuuuu

cok sukur ıyıyım tatlım evde hapıs hayatındayım esım hıc bır sey yaptırmıyor hep yatıyorum nete de kızıyor daraldım gezemıyorum ya onceden hıc durmazdım aman neyse hamılelık faslını fazla uzatmayalım malum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…