- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.181
HoşbuLduk Canım.. Evet Okuyorum yazılanları okudukça motive oluyorum ama denemeye gelince hep bi mazeret bulup erteliyorum bi soraki günlere.. İlk gün denedik çok kastığım için olmadı. 2. gün tekrar denedik yine bacaklarım titredi korktum istemedim daha ilerisini. Kadın doğuma gittim kontrol edecekti yine bacaklarım titremeye başladı doktor vajinismus olabilirsin dedi bu işle ilgilenen uzmana bi görün dedi fakat gitmedim önceleri kabullenmiyordum vajinismus olduğumu taki bu siteyi okuyana kadar. Burdaki arkadaşların yazdıklarıyla birre bir aynı şeyi hissettiklerim oluyor. En son alkol aldım sarhoş olursam belki olur diye oda boşa çıktı. Bugün eczaneden iş çıkışı emlayı alcam ve kas gevşetici öyle denicem.. İnş OLur = (
HoşbuLduk Canım.. Evet Okuyorum yazılanları okudukça motive oluyorum ama denemeye gelince hep bi mazeret bulup erteliyorum bi soraki günlere.. İlk gün denedik çok kastığım için olmadı. 2. gün tekrar denedik yine bacaklarım titredi korktum istemedim daha ilerisini. Kadın doğuma gittim kontrol edecekti yine bacaklarım titremeye başladı doktor vajinismus olabilirsin dedi bu işle ilgilenen uzmana bi görün dedi fakat gitmedim önceleri kabullenmiyordum vajinismus olduğumu taki bu siteyi okuyana kadar. Burdaki arkadaşların yazdıklarıyla birre bir aynı şeyi hissettiklerim oluyor. En son alkol aldım sarhoş olursam belki olur diye oda boşa çıktı. Bugün eczaneden iş çıkışı emlayı alcam ve kas gevşetici öyle denicem.. İnş OLur = (
cok sukur ıyıyım tatlım evde hapıs hayatındayım esım hıc bır sey yaptırmıyor hep yatıyorum nete de kızıyor daraldım gezemıyorum ya onceden hıc durmazdım aman neyse hamılelık faslını fazla uzatmayalım malum...
yat kuzum yaaa aman sana bebişee bişi olmasında yatt....eşinde ne yapsınnn onca sıkıntıdan sonra kavuşuncaa kıymetli olyorr....Rabbim kucağınada almayıda nasip eder inşallahhh.....kendine çok çok dikkat etttt...
oLmayınca ben korkunca eşim sinirleniyor. BEnde o yüzden denemek istemiyorum.. Egzersize başlamaya korkuyordum ama bugün milat yapıp önce ilişkiyi denicem olmazsa bende egzersizlere başlayıp çok fazla uzatmadan bu sorundan kurtulmak istiyorum.. Allah Hepimizin Yardımcısı olsun..
oLmayınca ben korkunca eşim sinirleniyor. BEnde o yüzden denemek istemiyorum.. Egzersize başlamaya korkuyordum ama bugün milat yapıp önce ilişkiyi denicem olmazsa bende egzersizlere başlayıp çok fazla uzatmadan bu sorundan kurtulmak istiyorum.. Allah Hepimizin Yardımcısı olsun..
evet canım bende korkuyorum zaten fazla bısey yapmıyorum dedıgın gıbı bızımkı bıraz daha nazlı bılıyosun haırlı ve saglıklı evlatlarımız olur ınsallah bu arada mesaj yazamadım 10 dk engelı var bu da neyse hıc anlamadım ınsan barı 3-5 dk yapar
farkındayım canım 10 dk engeliibenimde eşim çok kızıorr bilgisayara halbukiii ben bütün gün burdayımmm bibilse beniiim bu kadar bilgisayar başında oldumu boşarr valla çok kızıooorrr bilgisayarla ilgilenmeme bende burayı bırakamıorum ne yapimmm
farkındayım canım 10 dk engeliibenimde eşim çok kızıorr bilgisayara halbukiii ben bütün gün burdayımmm bibilse beniiim bu kadar bilgisayar başında oldumu boşarr valla çok kızıooorrr bilgisayarla ilgilenmeme bende burayı bırakamıorum ne yapimmm
kızmak da çok haklı.. burdakileri ve burda vakit geçirmeyi dşündüğün kadar bebeğini, ona giden radyasyonu düşünmüyosun. ister kız ister darıl. eşin kızdığı için ayrıca günaha da giriyosun.
yok kız benımkı hep yanımda ıkımızde ogretmenız aynı saatler evdeyız oyle olunca kızıyor gıt yat dıye. evde hıc ıs yapmıyorum artık annemlerde burda 10 gundur bana bakmaya geldıler hep yatıs ıste, normalde ben evde hep hareketlıyımdır ama sımdı daraldım camasır katlamama, sofra hazırlama kadırma hersey yasak hele deterjanla ılgılı seyler esım tarafından yasaklandı. bugun bulantı ve kusma basladı nasıl sevınıyor ben kustukca delı ya dedım manyak mısın? o da dıyor ben bunları gormek ıcın kac sene bekledım dıye, oyle deyınce ıcım parcalanıyor ozum bı gorsen cocuk gıbı sevınclı
sormaa ondan habersiz iş yapıormuş gibi gelior banaaa duyarsa ben biterimmmne yapimmmmm burayıda bırakamıorummmm ..
yok kız benımkı hep yanımda ıkımızde ogretmenız aynı saatler evdeyız oyle olunca kızıyor gıt yat dıye. evde hıc ıs yapmıyorum artık annemlerde burda 10 gundur bana bakmaya geldıler hep yatıs ıste, normalde ben evde hep hareketlıyımdır ama sımdı daraldım camasır katlamama, sofra hazırlama kadırma hersey yasak hele deterjanla ılgılı seyler esım tarafından yasaklandı. bugun bulantı ve kusma basladı nasıl sevınıyor ben kustukca delı ya dedım manyak mısın? o da dıyor ben bunları gormek ıcın kac sene bekledım dıye, oyle deyınce ıcım parcalanıyor ozum bı gorsen cocuk gıbı sevınclı
meslektaşım bana dua et de ben de senin gibi yenip de hamile kalayım.. burda bugün duyduğuma göre hamilelein duası makbul oluyomuş..
canım benım etmez olur muyum en ıyı bırbırımızı bız anlarız ınsallah hep dıyorum bu ılletı herkes yensın kımse yasamasın bu da bızlerın ımtıhanı canım ınsallah ben ınanıyorum egzersıze baslayıp azımle yapan bırısı bu ısten kurtulur bak ben 1 ayda(bazen üsendıgım ıcın uzadı bıde adet gırdı araya)hallettım kı bızım kı artık kemıklesmeye baslamıstı kac yıl olmustu her gunun her ayın kıymetı var bu ıste, zaten vajının dıger adı erteleme hastalıgı degıl mı hep erteledıgımız ıcın durum dahada cıkmaza gırıyor. bızler yaptıysak herkes yapar. bu ılletı yenmeden once herkes en vahım durumda olanı hep kendı sanıyor ama bı cok kısı aynı durumu yasıyor
hoşgeldin canım.. sana baştan itibaren okuyabildiğin kadar okumanı sonra da burdakilerin tavsiyeleriyle bir an önce paarmak egzersizlerine başlamanı öneririm. ama daha çok yenisin belki de vajinismus değildir sadece korkudur inş.. ne kadar denediniz ki ilişkiyi aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?