Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani sadece 2 kez denediniz öyle mi? çok az geldi bana. mesela vajinismus olmayanların bile 1hafta denemeyle olduğunu duyduğum oldu akrabalardan. ama sen aynı şeyleri hissediyorum burdakilerle demişin.. o zaman egzersiz yap bence emla da tek başına işe yaramıyor diye biliyorum.

bir de arkadaşlar lütfen alkol almayın, haram olan bişeyin ne kadar faydası olabilir ya Allah aşkına? işler daha da beter olur bize yardım edecek olan Allah azze ve celle. İnşaallah hepimiz de kurtuluruz bu sıkıntıdan.

canım mesele oranın uyusması degıl kı mesele senın bu olaya psıkolojık olarak hazır olman. kas gevsetıcı, emla sakınlestırıcı bende ıse yaramadı o ana gelınce yıne tıtreme oldu umarım sende olmaz sen daha cesursundur ama sımdı gerıye dönup baktıgımda yaptıgımız denemeler cok acemıceymısegzersız bı cok seye cozum saglıyor kendını tanımana esının vajıyı ve yonu tanımasına ve ılıskının nasıl olması gerektıgını anlıyorsun veeeeeeeeee en onemlısı orasının delık oldugunu ve bu ıs ıcın yaratıldıgını bıseylerın gırebıldıgını anlıyorsun

yat kuzum yaaa aman sana bebişee bişi olmasında yatt....eşinde ne yapsınnn onca sıkıntıdan sonra kavuşuncaa kıymetli olyorr....Rabbim kucağınada almayıda nasip eder inşallahhh.....kendine çok çok dikkat etttt...

oLmayınca ben korkunca eşim sinirleniyor. BEnde o yüzden denemek istemiyorum.. Egzersize başlamaya korkuyordum ama bugün milat yapıp önce ilişkiyi denicem olmazsa bende egzersizlere başlayıp çok fazla uzatmadan bu sorundan kurtulmak istiyorum.. Allah Hepimizin Yardımcısı olsun..

evet canım bende korkuyorum zaten fazla bısey yapmıyorum dedıgın gıbı bızımkı bıraz daha nazlı bılıyosun haırlı ve saglıklı evlatlarımız olur ınsallah bu arada mesaj yazamadım 10 dk engelı var bu da neyse hıc anlamadım ınsan barı 3-5 dk yapar

malesef esler bazen kızabılıyor oooooooo ben 3,5 senede ne tartısmalar ne kuslukler kızmalar yasadım.....sen kendını kasma daha cok yenısın ama masallah bılınclı davranıp arastırmıssın bız kac sene kendılıgınden olmasını bekledık sankı sıhırlı degnek degecektı de ıste saflık ama cok sukur bıttı ya gerısını hıc hatırlamıyorsun zaten evlılıgın yenılenıyor helede bızım kadar uzuuuuuuuuuuuuun bekleyınce. dedım ya bı an once basla emınım azmedersen 2-3 gune bılemedın bı haftaya bıter bu ıs

1 aylık olman ve burayıı bulman snein için dez avantaj ....hemen bu işin peşine düş bırakma vakit kaybetme... senin başarman daha kolay belkide 1 haftada yenebilirsinn...

farkındayım canım 10 dk engelii benimde eşim çok kızıorr bilgisayara halbukiii ben bütün gün burdayımmm bibilse beniiim bu kadar bilgisayar başında oldumu boşarr valla çok kızıooorrr bilgisayarla ilgilenmeme bende burayı bırakamıorum ne yapimmm

kızmak da çok haklı.. burdakileri ve burda vakit geçirmeyi dşündüğün kadar bebeğini, ona giden radyasyonu düşünmüyosun. ister kız ister darıl. eşin kızdığı için ayrıca günaha da giriyosun.

yok kız benımkı hep yanımda ıkımızde ogretmenız aynı saatler evdeyız oyle olunca kızıyor gıt yat dıye. evde hıc ıs yapmıyorum artık annemlerde burda 10 gundur bana bakmaya geldıler hep yatıs ıste, normalde ben evde hep hareketlıyımdır ama sımdı daraldım camasır katlamama, sofra hazırlama kadırma hersey yasak hele deterjanla ılgılı seyler esım tarafından yasaklandı. bugun bulantı ve kusma basladı nasıl sevınıyor ben kustukca delı ya dedım manyak mısın? o da dıyor ben bunları gormek ıcın kac sene bekledım dıye, oyle deyınce ıcım parcalanıyor ozum bı gorsen cocuk gıbı sevınclı

sormaa ondan habersiz iş yapıormuş gibi gelior banaaa duyarsa ben biterimmm ne yapimmmmm burayıda bırakamıorummmm ..

anlamazmıyımmm yaaa adam imkansız gözüyle bakıorduuu ne yapsınn...Rabim inşallah sağlıklı sıhatlii kucağıanada almayı nasip etsinn ikinizedeee...biraz sabırsızlıkla 9 ay beklicek ama olsun sonuç güsel olacak yaa inşallahhhh....

ben kacıyorum kızlar bırazdan esım gelır bana kızar ben fırsat buldukca gırerım ınsallah. opuyorum sızlerı, egzersız yapan arkadaslar kolay gelsın ınsallah bı an once yenersınız yuvalarınız senlenır

meslektaşım bana dua et de ben de senin gibi yenip de hamile kalayım.. burda bugün duyduğuma göre hamilelein duası makbul oluyomuş..

slm hanımlar bende 10 aylık evliyim ve eşimle sadece 1 kez birlikte olabildik o da tam anlamıyla gerçekleşemedi tabi sadece zar patladı ve orda son buldu o gün ondan sonra ki hiç bir birleşmede rahat olamadım gerçekleştiremedik bir türlü eşimle çok fazla sorun yaşıyoruz bu sebepten dolayı kendimi çok kötü hissediyorum artık olmamasından o da çok usandı ve artık bana hiç birlikte olmak için gelmiyo aramızda sadece bir aşk var çok denedim olması için ama istemeden kendimi kasıyorum nasıl başardınız anlatın lütfen çok bunaldım artık olmamasından bende mutlu bir KADIN olmak istiyorum artık eşimin kadını olmak...

meslektaşım bana dua et de ben de senin gibi yenip de hamile kalayım.. burda bugün duyduğuma göre hamilelein duası makbul oluyomuş..

canım benım etmez olur muyum en ıyı bırbırımızı bız anlarız ınsallah hep dıyorum bu ılletı herkes yensın kımse yasamasın bu da bızlerın ımtıhanı canım ınsallah ben ınanıyorum egzersıze baslayıp azımle yapan bırısı bu ısten kurtulur bak ben 1 ayda(bazen üsendıgım ıcın uzadı bıde adet gırdı araya)hallettım kı bızım kı artık kemıklesmeye baslamıstı kac yıl olmustu her gunun her ayın kıymetı var bu ıste, zaten vajının dıger adı erteleme hastalıgı degıl mı hep erteledıgımız ıcın durum dahada cıkmaza gırıyor. bızler yaptıysak herkes yapar. bu ılletı yenmeden once herkes en vahım durumda olanı hep kendı sanıyor ama bı cok kısı aynı durumu yasıyor

süpersin tatlım.. müthiş moral verdi ya yazdıkların.. hadi ben çıkcaktım zaten bugünki egzersizime gidiyorum...
Allaha emanet olun hepiniz..

ben de 2 aylık evliyim ve henüz eşimle birlikte olamadık... ben bu kadar az süre içinde bile depresyona girdim, kendimden soğudum,alıngan ve huysuz bi insan oldum... sorunu çözmek için uğraşıyorum, kendi kendime telkinlerde bulnsam da faydası oluyo bunun... dün geceden beri forumdaki yorumları okuyorum ve parmakegzersiziniistemeyerek de olsa deneeye karar verdim... son bi umut işte... ama vajinadaki o deliğin hemen önünde sanki et oarçası var ben bu egzersizi nası yapıcam? bi de parmak egzersiziyaparak bekaretimi kendi kendime mi bozmuşolucam? lütfen beni bilgilendirin çünkü gerçekten aklım almıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…