Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hosgeldın oncelıkle, sen kastıgın ıcın oranın patladıgını dusunuyorsun ama kızlık zarı yırtılmaz ve patlamaz bunlar ınsanları korkutan kelımelerdır oncelıkle bunları aklından sıl, sen bıze gore daha oncesın cunku zorda olsa ılk bırlesme bı sekılde olmus ama bu durum senın psıkolojını bıraz bozmus. esımle sorunlar yasaman cok normal bunu hepımız yasadık Allahın ıznıyle bu ısı halledınce sorun falan kalmıyacak emın ol tatlım. once sakınles elıne bı ayna al ve vajınanı ıncele bı sure sonra egzersızlere basla bı an once burda yazılanları oku en bastan parmak egzersızlerı hep anlatılıyor zaten baslamak zaten bıtırmenın yarısı bence...bende tam psıkolog oldum hee

siz bunu başarabildiniz mi ben parmak egzersizlerinde bile kendini kasan biriyim kendime güvenm kalmadı artık neden böyleyim bilmiyorm onca insan bunu başarabilmişken üstelik ilk geceden kocalar mutlu ben neden yapamıyorum

hosgeldın canım bıkmak ve depresyone gırmek ıcın daha cok yenısın sonraya bırak bu ısı hemen egzersızlere basla zaten yenınce ınsallah depresyona falan gırmene gerek kalmıcak. et parcası degın sey kızlık zarı canım ama orası sumuksu bı yapı et parcası degıl bıze oyle gorunuyor. senın yapacagın oranın delık oldugunu ve ıkınınca yada nefes alıp verınce acıldıgını fark etmek ayna bu ıse yarıyor. bunu anlayınca parmak egzersızıne ısersen bu senı tedırgın edıyorsa kulak çöpüyle baslayabılırsın. egzersızlerı sorun etme esınde bu konuda anlayıslıysa sorun yok bence napalım bızımde boyle yasamamız gerekıyormus. onemlı olan evlılıgınızın duzene gırmesı degıl mı canım

siz bunu başarabildiniz mi ben parmak egzersizlerinde bile kendini kasan biriyim kendime güvenm kalmadı artık neden böyleyim bilmiyorm onca insan bunu başarabilmişken üstelik ilk geceden kocalar mutlu ben neden yapamıyorum

cok sukur canım ben subatta yendım bu ılletı once Allahın sonrada burdakı arkadasların sayesınde yendıgımde 3,5 senelık evlıydım dusun sızler daha cok yenısınız bence bı an once basla egzersızlere kı 1 senen olmasın bak henuz on ay olmus erteleme lutfen bak sonra senelerı saymaya baslıyorsun. en bastan yazılanları oku halledersın Allahın ıznıyle merak etme sonra hıc aklına gelmıyor yasadıgın olumsuzluklar. ben akılsızı bakıre halımle bı de tup bebek tedavısı yaptırdım kac kere alttan muayene oldum benım yasadıklarımın yanında parmak egzersızı ne kı....aman ıste caresızlık saflık adı her ıse

sormayın kendimi her konuda beceriksiz bi insan gibi görür oldum, alıngan ve huysuzlaştım... sizlerne kadar sabırlıymışsınız 3,5sene dayanmışsınız... Allah yardımcınız olmuş, kurtulmuşsunuz, darısı bizim başımıza inşallah...
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız. yani parmak egzersizlerinden önce ayna karşısında nefes ve ıkınma çalışmalıyım öylemi? bu konuda ne kadar cahil ve bilgisiziz... üstelik ben öğretmenim...

yaaaa ne kadarrr çok öğretmen vajınumus arkadaşımız var sebebi ne acabaaa??? şaşırıorum valla...

yaaaa ne kadarrr çok öğretmen vajınumus arkadaşımız var sebebi ne acabaaa??? şaşırıorum valla...

bir öğretmen olarak çok şey bilmemiz ve çok irdelememiz ve öğretmenlerinn eşinin de genelde öğretmen olmasından kaynaklananan bir sebeple çok anlayışlı davranmalarından ötürü belki de özüm.... ve bugün olmaz yarın okul var, ya kanar da gidemezsem gibi komik sebepler (bu biraz saçma oldu).. dr süleyman eserdağın kliniğine gelen vajinismus hastaları arasında en fazla öğretmenler varmış..websitesinde yazıyor. keşke olmasaydı ama imtihanımız işte.. doktorlarda bile oluyormuş ona da değinmiş, jinekologlar falan gelmiş tedaviye.

herneyse kızlaaaar ben az önce egzersiz yaptım geldim, işaret parmağı 2boğumdaydım veee az önce defalarca parmağımın hepsini aldımm
ve gitgel yaptım, sağ-sol, dairesel hareket, kegel herşeyi yaptım içerde.. hatta son anda zevk bile aldım ya inanmayacaksınız parmak egzersizinden zevk aldım bak çok utandım şimdi

Son düzenleme:

canım daha önceki mesajlarımı okudunmu bilmiyorum ama ben bidaha söyliyim, aynayı koyup yere mutlaka çömelerek bak vajinaya, ıkınınca çok açılıyor. normalde görünen delikten daha büyük bir şey ortaya çıkıyor ve insana cesaret veriyor tavsiye ederim, ben de parmak egzersizi yapıyorum yeni başladım.

ben de haydar dümenin bi yazısında okumuştum,bu problemi en ok yaşayan meslek grubu öğretmenlermiş. kendimizi örnek model olarak görüp buna şartlanıyomuşuz ve yanlış örnek olma kaygısıyla cinsellikten kaçıyomuşuz... ne derce bilemem...

akayyy sen epey ilerlemişsin egzersizlerde... lütfen bize de daha detaylı anlat... ben aynada incelerken iğrenmiyorum, bakabiliyorum dokunabiliyorum ama parmağımı içeriye sokmaya cesaret edemiyorum... orada bi et parçası gördüğümü sanıyodum. saolsun midye adlı kullanıcı açıkladı bana, o kızlık zarın dedi. nefes ve ıkınmayla genişler dediama cesaret edemiyorum yine de...

Rabbime hamd olsun var ya parmak egzersizine hayatta başlamak istemiyordum, şimdi alıştım sayılır.. ama galiba 2 parmağa geçmeliyim artık da gözümde çok büyüyor 2 parmak, inşallah girer..

ya kızlar nerdesinizsoracağım şeyler vardıııı.. var ya hiç olmadığınızı düşünemiyorum yenen arkadaşlar.. hiç terketmeyin burayı..

canım varya sadece birkaç sayfa geçmişe gitsen benim bu egzersizleri ne kadar zorla yapmaya başladığımı ve dünkü net başında yapamıyorum diye ağladığımı falan okurdun.. ben dün bu moral bozukluğundan sonra, çömelip baktım aynayla ve ordaki deliğin daha geniş olduğunu gördüm. sonra bugün istemeye istemeye tekrar giydim eldiveni ama önce yazdığım gibi ilerleme kaydettim.. ıkınmak çok ama çok işi kolaylaştırıyor.. iyice jel sürüyorum parmağıma ve yavaş yavaş giriyorum içeriye. biraz sızlama oluyor jelden dolayı, alışayım diye bekliyorum meclis gündemini izleyerek tvde:) kafam dağılıyor ilerletiyorum içerde parmağımı ıkınarak. genişlesin diye dairesel hareket falan yapın diyorlardı onu yapıyorum, kegel yapıyorum parmak içerdeyken, ileri geri yapıyorum inan acımıyor varya üstelik bu benim 2. egzersizim. dünkünü yapamadım moralim bozuktu. aslında kolay ama bize itici geliyor işte. detaylı yaz demişinya tatlım, sen neyi merak ediyosun

Son düzenleme:

ne güzel başarmana az kalmış senin... darısı bizim başımıza... Allah'ım bana soğukkanlılık sükunet ver diye dua ediyorum sürekli ama yok o kasılma,kitlenme bitmiyo...
aynayla incelediğimde deliğin hemen içinde bi et parçası şeklinde duruyo kızlık zarı. onu parmağınla ittirip mi içeri sokuyosun parmağını? yoksa kenardan köşeden ona değmeden mi giriyosun?

yok benim durum da daha o kadar kolay değil canım. seni çok iyi anlayabiliyorum.. ben kızlık zarı falan görmedim ki.. hatta görmeye çalıştım göremedim.. ama parmağımı o delikten içeri girdirince parmağıma tümsek bişeyler geliyor. yani kızlık zarını geçtiğimi sanki hissedebiliyorum.. o kızlık zarında zaten delik oluyor tatlım. yani adet kanı falan ordan çıkıyor zaten. ben onu göremediğim için yardımcı oldum mu bilmiyorum. ama sen şöyle yap bence yarı oturur pozisyonda aynayı karşına alarak, deliğin içindeki kızlık zarını görecek şekilde çok içine bakmadan ilerlet parmağını ıkınarak, parmak yolunu bulur diye düşünüyorum.

Arkadaşım yoksa sen idrarın geldiği delikten mi bahsediyorsun?

nazlı canım özel mesaj atabiliyorum artık, o şekilde görüşebiliriz. müsait misin özelden yazayım mı şimdi? ya bi türlü nasip olmadı msn den.

tamamçok teşekkürederim. en yakın zamanda deniycem oturarak:)

iyiyiz elhamdüliliilllahhh.....anam geçmiş olsun hangi şehir kızzz orası okadar yağmur yağdıı.. iyi olmus değişiklik olmustur senin için darısı bizim başımıza memleket havası inşallahhh

sağol canım. kütahya bacım .valla kombiyi yaktı internetler gitti sorma başıma geleni sıcak su olmayınca çalışmalarda yarım kaldıewet şimcik burada çok dahada mutluyum ve huzurluyum herkese dua ediyorum namazlarımın ardından inşallah herkescikler kurtulacak birgün imkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…