- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.221
sağol canım. kütahya bacım .valla kombiyi yaktı internetler gitti sorma başıma geleni sıcak su olmayınca çalışmalarda yarım kaldı ewet şimcik burada çok dahada mutluyum ve huzurluyum herkese dua ediyorum namazlarımın ardından inşallah herkescikler kurtulacak birgün imkansız değil
nazlı canım özel mesaj atabiliyorum artık, o şekilde görüşebiliriz. müsait misin özelden yazayım mı şimdi? ya bi türlü nasip olmadı msn den.
sorabilirsin tabiiözüm sana bişey sorsam özelden?
nazlı canım özel mesaj atabiliyorum artık, o şekilde görüşebiliriz. müsait misin özelden yazayım mı şimdi? ya bi türlü nasip olmadı msn den.
canım seni bekliyorum...ama msjın gelmedi.
nazlıcım eşim aradı da yazamadım, ben şimdi yazayım, sen ne zaman müsait olursan o zaman cevapla ok.
özüm nazlıya soruyoru canım ok. Allah razı olsun kızlar bütün kalbimle söylüyorum.
sizden de razı olsun canım...sor cevaplayım çıkıcam eşim pc yi istedi vermedim işim var diye
selam kızlar napıyosunuzz akayyyy masallah ne kadar ılerlemısın cnm benden önce 2 parmaga gececeksın heınsallah en yakın zamanda asarsın canım ben okadar ısteksızımkı anlatamam ne egzersız yapmak ıstemıyo canım ne baska bısı offf offff
ya sorma ben de çok isteksidim de bugün sıktım dişimi ve yapcam dedim, malum tatile girdik memlekete falan gidecez inşallah. o zamana kadar çözülsün istiyorum.. ama bana 2 parmak çok ama çok zor geliyor canım yaa gözümde büyüyor, inşallah aşarım.. ama hemen geçemem ki ben de. bir iki defa daha tek parmak yapmam lazım daha ben 2kez yaptım egzersiz. sen de kendini topla canım, erteledikçe daha kötü oluyoruz.. dün ben çok fenaydım moralman, elhamdülillah daha iyiyim. dün sana yazmıştım napıyosun diye burdaydın ama görmedin sanırım
görmedım cnm ya hıc farkında degılım evet erteledıkce cok daha kotu oluyo ıyıce sarpa sarıyo işler aslında bı baslayabılsem emınımkı yaptıkca yapasım gelır ama cnm hıc ayna karsısına oturup ugrasmak ıstemıyosen benden önce yeneceksın valla ınsallah yenersın yaaa banada umut olur sen ne kadarlık evlısın benım 1.5 sene oldu hala tık yok.... (((((((
ben 11 aylık evliyim canım. ama biz pek birarada kalamadık, tayinimiz çıktı falan yarısı ayrı geçti nerdeyse. ama farketmezdi ben yine de ertelerdim galiba:) aslında ben çok korkuyorum ilişkiden, hiç olmicak gibi geliyor ama benim iyi yanım azmediyorum.. bak mesela yarın için bana bi saat söyle ve o saatte başla tekrardan. ben de burdan seni takip ediyim başlayıp başlamadığını.. böylece biri takip ediyo olduğu için yaparsın belki..
sağol canım darısı burdaki herkesin başına olsun inşallah.ben ilk başta vaselin denemiştim ama o bende mantar yaptı,kimine bebeyağı iyi geliyo kimisine vaselin kayganlaştırıcı.sanırım deneyerek sana iyi geleni bulman yararına olacaktır ben doktor tavsiyesi ile S'xtiva jel aldım fiyatı 40 kusur lira,burdan bi arkadaş femolub önermişti o da 18 lira civarında,daha uygun olarak ultrason jeli getirtilebiliyo eczaneye yada medikal ürün satan yerlerden alabilirsin. litre olarak 2 kusur lira o da sanırım baya uygun.
jelleri hallettik gelelim uygulama aşamasına.ben baya kötü günler geçirdim kendimi suçladım sonrasında burayı buldum ve uygulamaya geçtim.ama zaman zaman regl dönemi korku vs.aksayabiliyo.burda iddia ediyorum hiç başramamaış kişi bile azimle en fazla 1 haftada bu işi halleder.ben vajinayı hiç tanımıyodum gerçekten önce nerde ne var bi bakmak lazım
aynayı alıyoruz bi güzel geçiyoruz karşısına istersen sadece bak istersen dokun korkma hiç bişey yapmıyo ısırmıyo zarar vermiyo:21
evcilik oynuyomuş gibi kendine telkin verebilirsin çok işe yarıyo.küçük bi kızken nasıl oynardık yemek tarifi verirdik bi yandan konuşurduk aynı onun gibi.misal"aynamızı alıyoruzz,oturduk bi açalım bakalım ne varmış burdaa..aa ıkınınca açılıyomuuuşş vs"komik gelebilir ama deneyin inanılmaz gevşetir.cesaret geldi mi biraz,süper biraz jel parmak ucuna açılan deliğe kenarına msaja yapıyomuş gibi hafif hafif başlıyoruz.ilk gün sadece bakmak ta yeter ama rahatsak tam gaz devam öneririm.önceki yazılarda arkadaşlarımızın tavsiye ettiği gibi parmak egzersizlerini uyguluyoruz sırası ile.kendinize hedef koymanız bence süper olur.ben parmaktan sonra mum ile devam ettim,pamuk +streç+prezvtf ile gün be gün kalınlaştırdım.onları alabildikten sonra üst pozisyonda denedim yatak ucunda kolay olabilcek her yerde.allahın izniyle oldu
psikoloğa gittim ama burdaki gbi kimse bana yardımcı olmadı cesaret vermedi,burda aynı yoldan geçen kişilerin birbirine yardımcı olması inanın insanı çok rahatlatıyo bunu düşünün moral bulun inşallah..eksik kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım yeniyim ama farketmez,benim eksiğimi de başkası tamamlar allahın izniyle
süpersın ya gulumsettın benı valla dedıgınde aklıma yattı öylemı yapsak acaba ozaman anlastık yarın aksam ustu 5 gıbı baslıcam egzersıze yapınca gelıp söylerım ne asamada oldugumu tmmdır anlastıkamaaaaa aynı sekılde sende bana söylıceksın yarın neler yaptııgını bende senın neler yaptıgını bıleyım suan aynı asamadayız bakalım neler yapabılıcez tmm mı??
ok bana uyar. bak yarın 5te egzersizi yapmış ve yazıyor olucaz tamam mı Allahın izniyle. yoksa başlayacağın yoktu seninbenim sana söylemem de benim için iyi olur evet.. başlamazsan bütün forumda seni yalancı ilan ederim haa
aaaaaaaa askolsun aglıcam sımdıtmm anlastık ama sende saat 5 te burda olmazsan yandın hele bıde bısıler yapmamıs olursan ıyıce yandın elımden cekecegın var
var ya bi yapmamış olursan asıl sen bittin 47:
vajiden beter musallat olurum sana bak şu gözlerime bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?