Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razı olsun.

özüm sana bişey sorsam özelden?
sorabilirsin tabii

şimdi kendimden şüphelenmeye başladım acaba bendemii öğretmenimm şaka bi yaaanaa o aptalca düşünce bendede vardıııı...o işi yapınca totonun üstüne oturamıormussun yaaa.....ben misafirliğe gidceksem o akşam yapmazdımki yarın gidemem die.....anneme gideceksem yapmazdım gidemem dieee ne alakaysaa ne oluorsa....bide temizlik yapim sonra yapamam o iş olunca derdim cahilliğee bakkkk....totonun üstüne dahai oturamıormussun yaaaa oyusden yapamam edemem dieee işimi yapardımm....ben egsersizlere başlamadan eşim bigün gel deniyelim yavaş yavaş dediii aniden bir soktu yeter artık gibisinden benden bi kan geldiii ama siliom gelio siliom geliooo canımda bi gram acımıo kan var acı yok eşim korktuuu canınn acıomu dieee ben o an o totounun üstüne dahi oturamıon diyenler şerit gibi geçti gözümn önümden eşim korktuu canın acıomuu iyimisin gibisinden bayağı kan aktı çünküü...ben gülmeyeee başladım sonra sevinçten ağlamaya başladımm sonrada eşimde ağlamaya başladııı sarıldık ağladık...acı yok ben kalktım kendimi sildim temizledim yıkadım eşimde korkuo peşimden geliooo ya aptal aptal düşünceler yüsünden kendimizi yedik bitirdikk...sonra kaynanmalar geldi ara verdik sonra egsersize başladım sınrada kan denen bişi olmadı acı olmadıı egsersizlerdede sadece beynimi hazırlamam gerektiii........valla kıslar yenince diyiceksinizkiii ah ne salakmışızz ne cahilmişizz kendi kendimize ettik diceksinniizz.....hee bi doktor vakası anlatim ben o kanamadan egsersizlerden sonra doktora jinekoloğa gitim jinekologa ben hiç bişi demeden o bana kızlığın duruo hala dedii....çataldan indim giyiniorum benim bayağı kanamam olduuu o işte oldu nasıl kızlık duruo dedimm hee ozaman esnekir die geveledii....ondan sonra ben p....s denemeleri yaptımm şimdide hamileğimmm doktora kalsa kızlım duruooo...kendimin jınekoloğu oldum zaten alttan bakınca kendim anlıom duruomu durmuomu dieee

şimdi kendimden şüphelenmeye başladım acaba bendemii öğretmenimm şaka bi yaaanaa o aptalca düşünce bendede vardıııı...o işi yapınca totonun üstüne oturamıormussun yaaa.....ben misafirliğe gidceksem o akşam yapmazdımki yarın gidemem die.....anneme gideceksem yapmazdım gidemem dieee ne alakaysaa ne oluorsa....bide temizlik yapim sonra yapamam o iş olunca derdim cahilliğee bakkkk....totonun üstüne dahai oturamıormussun yaaaa oyusden yapamam edemem dieee işimi yapardımm....ben egsersizlere başlamadan eşim bigün gel deniyelim yavaş yavaş dediii aniden bir soktu yeter artık gibisinden benden bi kan geldiii ama siliom gelio siliom geliooo canımda bi gram acımıo kan var acı yok eşim korktuuu canınn acıomu dieee ben o an o totounun üstüne dahi oturamıon diyenler şerit gibi geçti gözümn önümden eşim korktuu canın acıomuu iyimisin gibisinden bayağı kan aktı çünküü...ben gülmeyeee başladım sonra sevinçten ağlamaya başladımm sonrada eşimde ağlamaya başladııı sarıldık ağladık...acı yok ben kalktım kendimi sildim temizledim yıkadım eşimde korkuo peşimden geliooo ya aptal aptal düşünceler yüsünden kendimizi yedik bitirdikk...sonra kaynanmalar geldi ara verdik sonra egsersize başladım sınrada kan denen bişi olmadı acı olmadıı egsersizlerdede sadece beynimi hazırlamam gerektiii........valla kıslar yenince diyiceksinizkiii ah ne salakmışızz ne cahilmişizz kendi kendimize ettik diceksinniizz.....hee bi doktor vakası anlatim ben o kanamadan egsersizlerden sonra doktora jinekoloğa gitim jinekologa ben hiç bişi demeden o bana kızlığın duruo hala dedii....çataldan indim giyiniorum benim bayağı kanamam olduuu o işte oldu nasıl kızlık duruo dedimm hee ozaman esnekir die geveledii....ondan sonra ben p....s denemeleri yaptımm şimdide hamileğimmm doktora kalsa kızlım duruooo...kendimin jınekoloğu oldum zaten alttan bakınca kendim anlıom duruomu durmuomu dieee[/QUOTE]

selam kızlar..
ben 11 aylık evliyim bir sorunum yok elhamdulillah..

pazar günü bi arkadaşım evlendi ve bugün beni aradı, başka evli arkadaşı yok..

galiba o da vajinusmus çok sıkıntı çekmiş ilk gece ne yapacağımı bilmiyorum dedi sesi çok kötüydü

buradan bildiğim kadarıyla yardım ettim sonra kendin üye ol dedim ama henüz interntleri yok evde..

duvar var sanki dedi, acıyor dedi bide çok az kan gelmiş..

ççok üzüldüm, yardım etmek istiyorum kızlar..

parmak egzersizlerine baktım netten onu tavsiye ettim ne yaptı bilmiyorum, yarın aramayı düşünüyorum inş

sizler de bi yardımcı olsanız kızlar bana , ne söyleyeyim arkadaşıma??

selam kızlar napıyosunuzz akayyyy masallah ne kadar ılerlemısın cnm benden önce 2 parmaga gececeksın he ınsallah en yakın zamanda asarsın canım ben okadar ısteksızımkı anlatamam ne egzersız yapmak ıstemıyo canım ne baska bısı offf offff

ya sorma ben de çok isteksidim de bugün sıktım dişimi ve yapcam dedim, malum tatile girdik memlekete falan gidecez inşallah. o zamana kadar çözülsün istiyorum.. ama bana 2 parmak çok ama çok zor geliyor canım yaa gözümde büyüyor, inşallah aşarım.. ama hemen geçemem ki ben de. bir iki defa daha tek parmak yapmam lazım daha ben 2kez yaptım egzersiz. sen de kendini topla canım, erteledikçe daha kötü oluyoruz.. dün ben çok fenaydım moralman, elhamdülillah daha iyiyim. dün sana yazmıştım napıyosun diye burdaydın ama görmedin sanırım

görmedım cnm ya hıc farkında degılım evet erteledıkce cok daha kotu oluyo ıyıce sarpa sarıyo işler aslında bı baslayabılsem emınımkı yaptıkca yapasım gelır ama cnm hıc ayna karsısına oturup ugrasmak ıstemıyo sen benden önce yeneceksın valla ınsallah yenersın yaaa banada umut olur sen ne kadarlık evlısın benım 1.5 sene oldu hala tık yok....(((((((

ben 11 aylık evliyim canım. ama biz pek birarada kalamadık, tayinimiz çıktı falan yarısı ayrı geçti nerdeyse. ama farketmezdi ben yine de ertelerdim galiba:) aslında ben çok korkuyorum ilişkiden, hiç olmicak gibi geliyor ama benim iyi yanım azmediyorum.. bak mesela yarın için bana bi saat söyle ve o saatte başla tekrardan. ben de burdan seni takip ediyim başlayıp başlamadığını.. böylece biri takip ediyo olduğu için yaparsın belki..

süpersın ya gulumsettın benı valla dedıgınde aklıma yattı öylemı yapsak acaba ozaman anlastık yarın aksam ustu 5 gıbı baslıcam egzersıze yapınca gelıp söylerım ne asamada oldugumu tmmdır anlastık amaaaaa aynı sekılde sende bana söylıceksın yarın neler yaptııgını bende senın neler yaptıgını bıleyım suan aynı asamadayız bakalım neler yapabılıcez tmm mı??

çok güzel anlatmışsın çok teşekkürler:) gerçekten budakimotivasyon bambaşka,yarın eşimi evden yollar yollamaz elime aynayı alıp başlıycam parmak egzersizlerine Allahın izniyle:) ben bu egzersizlerin kolay olması için ıkınmam gerektiğini bile urdan öğrendim:) saolun:)

ok bana uyar. bak yarın 5te egzersizi yapmış ve yazıyor olucaz tamam mı Allahın izniyle. yoksa başlayacağın yoktu senin benim sana söylemem de benim için iyi olur evet.. başlamazsan bütün forumda seni yalancı ilan ederim haa

aaaaaaaa askolsun aglıcam sımdı tmm anlastık ama sende saat 5 te burda olmazsan yandın hele bıde bısıler yapmamıs olursan ıyıce yandın elımden cekecegın var

aaaaaaaa askolsun aglıcam sımdı tmm anlastık ama sende saat 5 te burda olmazsan yandın hele bıde bısıler yapmamıs olursan ıyıce yandın elımden cekecegın var

var ya bi yapmamış olursan asıl sen bittin 47:

vajiden beter musallat olurum sana bak şu gözlerime bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…