Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay korktummmmmmmmmmmmmm yarın ıkı parmakmı denesek acaba hı ne dersın ne yapalım yarın ???

ya ben iki parmakta kendime güvenemiyorum ki daha..yeni başladım çünkü.. yarın tek parmak yapalım ama iki parmağı da bi deneyelim olursa da olmazsa da.. ama asıl hedefimiz tek parmağı sorunsuzca yapabilmek ileri-geri yapmak falan olsun..

ya benim böyle çok hoşuma gitti.. birlikte olunca daha ilerleriz inşallah..

valla benımde cok hosuma gıttı daha sımdıden moralım duzelmeye hırslanmaya basladım cok tsk ederım bu harıka fıkrın ıcın canımmm tmm ozaman dedıgın gıbı yarın tek parmak calısıp ıyıce alıstıralım vajıyı ıkı parmakta deneyelım ama olmazsa moral bozmak yok zorlamayalım yarınkı ısımız tek parmak calısmak olsun

tamam tatlımm bu ikimize de iyi gelecek.. evet anlaştığımız gibi. hadi hayırlı geceler fıstıkk

merhaba arkadaşlar. bu illeti benim kadar kimse iyi bilemez. tam altı yıl yaşadım. kabus gibiydi. neyseki geride kaldı. kendi kendime egzersiz yapmadan yendim. egzersiz yapma düşüncesine bile tahammülüm yoktu. orası etten duvar kapalı diyordum benim vajinamda bi bozukluk var galiba diyodum ama şimdi acıyorum geçen yıllarıma. ve bu yıllaa hem beni hem eşimi hem de evlilğimi yıprattı. ben huysuz herşeye ağlayan mutsuz mızmız bir kız çocuğuydum. herkes yapıyo ben niye yapamıyorum diye ağlardım. hep ağladım nitekim. güzel güzel iç çamaşırlarını gecelikleri görünce çarşıda pazarda moralim bozulurdu, insanları görünce bu da o işi yapıyo bu da yapıyo ben niye yapamıyorum derdim kimseyi görmek istemezdim. neyseki kabus geride kaldı hem de egzersiz yapmadan. ama gerçek şu ki beyinde bitiyor. klasik oldu bu laf ama gerçek bu. ilk başta kendime telkinlerde bulundum herkes yapıyo,koskoca çocuk çıkabiliyo demekki açılbilir genişleyebilir diye telkinde bulundum. egzersiz hiç yapmadım bna göe mesele oraya birşey girdikten sonra parmak ya da dilatör penis zaten girer mesele kalınlık değil mesele oraya birşey girme düşüncesini kabullenmek bana göre. parmak girdiyse penis de girer. şimdi boşa geçen altı yılıma acıyorum içim yanarak. çok kolaymış diyecem her yenen gibi. çok zor yaşayan bilir bu illeti.. allah herkesin yardımcısı olsun. nasıl yendiğimi de özelden anlatabilirim belki size de çözüm olur. isteyen arkadaşlara özelden yazabilirim. sevgiler...

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben birazdan anneme gidecemmm bugün pek fazla burda oalamıcam amaa annemden takip etmeye çalışıcam inşallahhh

geçmiş olsunnnn....Rabbim her nerde varsa tez zamanda kurtarsın inşallahhh....

şimdi arkadaşımı arayacağım ama kimse bana yardımcı olmadı, ne diyeceğimi bilmiyorum çok da üzülüyorum (

Cnm bana yazarmısın nasıl yendiğini geçmiş olsun ;Allah bidaha böyle bi sıkıntıyla karşılaştırmasın,darısı bize...

şimdi arkadaşımı arayacağım ama kimse bana yardımcı olmadı, ne diyeceğimi bilmiyorum çok da üzülüyorum (

Canım merhaba ben de vajinismusum 1 yıllık evliyim arkadaşına öncelikle bu sorunun bir sürü insanda olduğunu ve kaç yıldır uğraşanlar olduğunu söyle bu onun suçu değil sadece kendinde suç aramayı bırakıp biran evvel egzersizlere başlasın ve kendine güvensin her egzersizi yaptıkça kendine daha da güveni artacak istersen egzersizler hakkında da bilgi verebilirim

Günaydın ArkadaşLar.. Dün akşam eczaneden emlayıda spreyide gleit gelen jelide kas gevşeticileride aldım.. Gittim eve bi güzel hazırlandım Eşimide heveslendirdim beni öyle kararlı görünce sevindi baya.. Amaa Sonuçç Hüsraan Olduu = ( Pekk uyşturmadı yada ben bişileri yanlış yaptım.. Uyuşsada tamamen ben yine kascaktım kendimi gerçekten beynde bitiyoo iş ama yönlendiremiyorum onu ... Yine sinirlndi eşim kızdı gitti yanımdan.. Şimdi tripLi banaa.. Offf Napcamm Ben yaaa.. NAsıl KAsılmaya engL oLcaam çok Korkuyorumm : ( (

nedemek güzelim herkes burda birbirine yardımcı,bizi bizden başka kim anlar allahaşkına annesine bile söliyemiyo insan.hemen başla inşallah sen kendinen emin ol allah yardım edicek buna güven,hiç şeytana uyup erteleme hemen uygulamaya geçersen 1 hafta da bile bu iş tamamdır

günaydın canım hiç korkma.eşlerin de bi yerden sonra tahammülleri azalabiliyo sen onu şimdilik unut,ne kadar kendine güvendiğini anlarsa gelir yanına destek olur sana.moral çok önemli.emlayı sürüp bekletiyosun biraz biraz ıkın deliğin içine doğru sürmeye çalışırsın.elini de vajidide jelle.emla bünyeden bünyeye değişiyo genelde yarım saati bulabilir uyuşması.ondan sonra yavaş yavaş başlarsın parmak egzersizine.

Önce spreyii sıktımm Çok yaktıı sonrada EMlayıı sürdümm oda yaktıı 3 dk sonra falan geçti ben 15 dk bkledim pek uyuşmadı bide içeriye sürmeyekorkuyorum yüzeysel sürüncede işe yaramıyoo demek kii...

çok fazla şey kullanma bence birbirine ters etki edip sana dokunuyo da olabilir,sadece sprey yada sadece emla deneyebilirisn

canım benim kafanda bitirmeye çalış acıya dayan sık dişini eşin giremeyince kızıyor aslında onunda sabırlı olması gerek sanki o giremesin diye yapıyoruz asıl korkan sensin sinirlenen sensin onlar yardım edecek aslında sabretmeyen onlar biz ne kadar olmuyor desekte onlar girmeye calısmalı cünkü bizim korkularımız gördükce gececek bak acıkmıyor dese az kaldı oo girdi baya hadi sabır dese insan cesaretini arttırıyor benim kocamda bu dediklerimi yapsaydı 1,5 sene cekmezdk kızıyorum su erkeklere bazen....

Buu Aradaa Herkesinnn KandiLii Mübareekk OLsunn... Yücee Rabbimm Hepimizee Şifaa verir Vee EN kısaa Zamanda Buu İLlettenn KurtuLmamızıı SağLaarr....
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…