Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İştee morallii başLıyoo Öncee.. Hiç bişi yokk bna güvenn falan diyoo kii hiç bi zaman zorlamz. Eşim o kadar i niyetliyken ben bacaklarımı kaatınca kendimi kasında sinirleniyoo.. ne yaptım kendinii kasıynn dioo bide ben elimle itiyorum istemeden o zaman çok kızıyoo kalkıp gidioo kalıom ole çok üzülüyorum pişman oluyorum keşke daha rahat davransaydım faan die ama o an elimde olmuyoo : (

banada özelden yazabilrsin bu illet çok fena herkesi dinlemek öğrenmek istiyorum

caım bana da yazarsan özelden çok sevinirim.. geçmişolsun yenmişin eninde sonunda maaşallah barekallah..

ayy bende çok hareketliyim normalde o yüzden daha zor geliyoo... neyse ki ben yarıladım artık.. umarım hepimiz sağlıkla atlatırız.. benim eşimde midem bulanınca kusunca "normal dimi normal buu hı normal dimi aşkım" diyodu :)))) bende onun o haline cok gülüyodum :))

parmak egzersizinde bozulma falan olmuyor canım.. sen egzersiz yaptıkca orası esneyecek.. herkesin zar yapısı cok farklı..

oooo sen aşmışsın şeker olayııı :)) parmakta zevk aldıysan bikaç gün sürmez halayını cekriz burda inşallah... ben ilişkiye gectikten sonra bile zevk almam uzun zaman almıştı... süpersin hee

kısss huuuu ameliyat oldun muuuuuuuu olduysan dinlenmen gerekmiyo mu şekercimmm.. ses ver bakıyımmm

BU ARADA MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR.. RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...

kizlar.ben.geldim.ama.hemen.cikicam.arkadasin.cep.telefonundan.yaziyom.dun.hastaneye.yattim.sanirim.2.3saate.ameliyata.alicaklar.kizlar.kim.yendi.kim.hamis.kaldi.özel.mesas.yazip.gönderin.özum.hanim.sükür bugün annesinde yegenim yoyacak yoksa o kendinide ac birakir bebiside ac birakir kendinize iyi bakin kendimi iyi hissedince yine yazarim herkese selam

egzersizlerimi yaptık sokmadığımız şey kalmadı vajiye ama pe..s olmuyo işteeeeee olmuyoooo hani egzersizle oluyo diyosunuz ama olmuyo işte anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…