- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.261
canım benim kafanda bitirmeye çalış acıya dayan sık dişini eşin giremeyince kızıyor aslında onunda sabırlı olması gerek sanki o giremesin diye yapıyoruz asıl korkan sensin sinirlenen sensin onlar yardım edecek aslında sabretmeyen onlar biz ne kadar olmuyor desekte onlar girmeye calısmalı cünkü bizim korkularımız gördükce gececek bak acıkmıyor dese az kaldı oo girdi baya hadi sabır dese insan cesaretini arttırıyor benim kocamda bu dediklerimi yapsaydı 1,5 sene cekmezdk kızıyorum su erkeklere bazen....
Buu Aradaa Herkesinnn KandiLii Mübareekk OLsunn... Yücee Rabbimm Hepimizee Şifaa verir Vee EN kısaa Zamanda Buu İLlettenn KurtuLmamızıı SağLaarr....
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN......
merhaba arkadaşlar. bu illeti benim kadar kimse iyi bilemez. tam altı yıl yaşadım. kabus gibiydi. neyseki geride kaldı. kendi kendime egzersiz yapmadan yendim. egzersiz yapma düşüncesine bile tahammülüm yoktu. orası etten duvar kapalı diyordum benim vajinamda bi bozukluk var galiba diyodum ama şimdi acıyorum geçen yıllarıma. ve bu yıllaa hem beni hem eşimi hem de evlilğimi yıprattı. ben huysuz herşeye ağlayan mutsuz mızmız bir kız çocuğuydum. herkes yapıyo ben niye yapamıyorum diye ağlardım. hep ağladım nitekim. güzel güzel iç çamaşırlarını gecelikleri görünce çarşıda pazarda moralim bozulurdu, insanları görünce bu da o işi yapıyo bu da yapıyo ben niye yapamıyorum derdim kimseyi görmek istemezdim. neyseki kabus geride kaldı hem de egzersiz yapmadan. ama gerçek şu ki beyinde bitiyor. klasik oldu bu laf ama gerçek bu. ilk başta kendime telkinlerde bulundum herkes yapıyo,koskoca çocuk çıkabiliyo demekki açılbilir genişleyebilir diye telkinde bulundum. egzersiz hiç yapmadım bna göe mesele oraya birşey girdikten sonra parmak ya da dilatör penis zaten girer mesele kalınlık değil mesele oraya birşey girme düşüncesini kabullenmek bana göre. parmak girdiyse penis de girer. şimdi boşa geçen altı yılıma acıyorum içim yanarak. çok kolaymış diyecem her yenen gibi. çok zor yaşayan bilir bu illeti.. allah herkesin yardımcısı olsun. nasıl yendiğimi de özelden anlatabilirim belki size de çözüm olur. isteyen arkadaşlara özelden yazabilirim. sevgiler...
günaydın kuşummmmmmmmmmmmgünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben birazdan anneme gidecemmm bugün pek fazla burda oalamıcam amaa annemden takip etmeye çalışıcam inşallahhh
merhaba arkadaşlar. bu illeti benim kadar kimse iyi bilemez. tam altı yıl yaşadım. kabus gibiydi. neyseki geride kaldı. kendi kendime egzersiz yapmadan yendim. egzersiz yapma düşüncesine bile tahammülüm yoktu. orası etten duvar kapalı diyordum benim vajinamda bi bozukluk var galiba diyodum ama şimdi acıyorum geçen yıllarıma. ve bu yıllaa hem beni hem eşimi hem de evlilğimi yıprattı. ben huysuz herşeye ağlayan mutsuz mızmız bir kız çocuğuydum. herkes yapıyo ben niye yapamıyorum diye ağlardım. hep ağladım nitekim. güzel güzel iç çamaşırlarını gecelikleri görünce çarşıda pazarda moralim bozulurdu, insanları görünce bu da o işi yapıyo bu da yapıyo ben niye yapamıyorum derdim kimseyi görmek istemezdim. neyseki kabus geride kaldı hem de egzersiz yapmadan. ama gerçek şu ki beyinde bitiyor. klasik oldu bu laf ama gerçek bu. ilk başta kendime telkinlerde bulundum herkes yapıyo,koskoca çocuk çıkabiliyo demekki açılbilir genişleyebilir diye telkinde bulundum. egzersiz hiç yapmadım bna göe mesele oraya birşey girdikten sonra parmak ya da dilatör penis zaten girer mesele kalınlık değil mesele oraya birşey girme düşüncesini kabullenmek bana göre. parmak girdiyse penis de girer. şimdi boşa geçen altı yılıma acıyorum içim yanarak. çok kolaymış diyecem her yenen gibi. çok zor yaşayan bilir bu illeti.. allah herkesin yardımcısı olsun. nasıl yendiğimi de özelden anlatabilirim belki size de çözüm olur. isteyen arkadaşlara özelden yazabilirim. sevgiler...
günaydınn kıslarrrrrrr... bi geçmişi okuyam bakalım dünden beri neler olumuş :)
yakamoz1456 sana özelden mesaj attım okudunmu tatlım
yok kız benımkı hep yanımda ıkımızde ogretmenız aynı saatler evdeyız oyle olunca kızıyor gıt yat dıye. evde hıc ıs yapmıyorum artık annemlerde burda 10 gundur bana bakmaya geldıler hep yatıs ıste, normalde ben evde hep hareketlıyımdır ama sımdı daraldım camasır katlamama, sofra hazırlama kadırma hersey yasak hele deterjanla ılgılı seyler esım tarafından yasaklandı. bugun bulantı ve kusma basladı nasıl sevınıyor ben kustukca delı ya dedım manyak mısın? o da dıyor ben bunları gormek ıcın kac sene bekledım dıye, oyle deyınce ıcım parcalanıyor ozum bı gorsen cocuk gıbı sevınclı
ben de 2 aylık evliyim ve henüz eşimle birlikte olamadık... ben bu kadar az süre içinde bile depresyona girdim, kendimden soğudum,alıngan ve huysuz bi insan oldum... sorunu çözmek için uğraşıyorum, kendi kendime telkinlerde bulnsam da faydası oluyo bunun... dün geceden beri forumdaki yorumları okuyorum ve parmakegzersiziniistemeyerek de olsa deneeye karar verdim... son bi umut işte... ama vajinadaki o deliğin hemen önünde sanki et oarçası var ben bu egzersizi nası yapıcam? bi de parmak egzersiziyaparak bekaretimi kendi kendime mi bozmuşolucam? lütfen beni bilgilendirin çünkü gerçekten aklım almıyo
bir öğretmen olarak çok şey bilmemiz ve çok irdelememiz ve öğretmenlerinn eşinin de genelde öğretmen olmasından kaynaklananan bir sebeple çok anlayışlı davranmalarından ötürü belki de özüm.... ve bugün olmaz yarın okul var, ya kanar da gidemezsemgibi komik sebepler (bu biraz saçma oldu).. dr süleyman eserdağın kliniğine gelen vajinismus hastaları arasında en fazla öğretmenler varmış..websitesinde yazıyor. keşke olmasaydı ama imtihanımız işte.. doktorlarda bile oluyormuş ona da değinmiş, jinekologlar falan gelmiş tedaviye.
herneyse kızlaaaar ben az önce egzersiz yaptım geldim, işaret parmağı 2boğumdaydım veee az önce defalarca parmağımın hepsini aldımm
ve gitgel yaptım, sağ-sol, dairesel hareket, kegel herşeyi yaptım içerde.. hatta son anda zevk bile aldım ya inanmayacaksınız parmak egzersizinden zevk aldımbak çok utandım şimdi
yok.kiz.daha.ameliyat.olucam senin ve tüm arkadaslarini da mirac kandiliniz mübarek olsun kendine ve bebise iyi bak cok öpüyorum herinizi
selam beybilerrrrrrrrrrrrrrrne örüonuzzzzzzz
bu işinn tek ve tek çaresiii EGSERSİZ başka çaresi yok yok yok malesefki yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....bnim denemedim halt kalmadı uyusturucu kremlermii almadım uyusturucu spreymi almadımm....haydar dümenin reçetesinimi yapmadımm...eve salak gibi anestezici çağırıp 400 tlmi bayılmadımm....daha nee dur bir sürü var aklıma gelmiooo heee sakinleştiricii hapmı kullanmadım kas gevşetici hapmı kullanmadımmm......baktım bi çaresiii yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaldım egsersizeeeeee......egserizdee kendin aşama aşama yavaş yavaş esnetiorsunnnn p...s e vajınanı hazırlıorsunnn bide beynin hazırlanııooo izin verio artık p....s e böleliklee sorun kalmıoo başarıorsunn.......Allahın izniylee sizde egsersizle başaracaksınızz.....inşallahh
Bnde Bugün Egzersizlere Başlıcaamm... Umarımmm Faydasııı oLurrr.. = (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?