Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canımm yaa bıktım yataktaa ağlayarakk uyumak zorunda kalmaktann = (

sabır canım.. gün gelicek hepsi biticek.. hepimiz yaşadık neler neler.. anlatsak roman olur.. herşey geçiyor ama, çözümü olmayan bişey değil..

kıs gelemim yiğenimden fırsat kalmıo çizgi film aç deyip duruooo cadolozzzzz yaaa

ayy ufaklıklar öyle maalesefff.. bende sıkıntıdan catlıyorum da patlıyorum daaaaa ayyy valla delircem bugün yine yaaaaaaaa

slmm kızlar regl olduğum için ara verdim egzersizlere perşembe günüde annemlere gidicemm tam regl bitiyo annemlere gidiyorum yani 15 gün kalcam yokum yani ordan girebilirsem girerimm artık gelince kaldığım yerden devam edicem egzersizleree hepinizi öpüyorumm inş bu zaman çerçevesinde çoğu arkadaşımız yenmiş olurr banada gelince moral olurr herkesin MİRAC KANDİLİLİ MÜBAREK OLSUNN arkadaşlarr seviyorumm siziii

yok canımo kadarda değil bilgisizliğim:) sanırım benimkızlık zarım çok önde... vajinanın penis girmesigereken o deliğin içinde bi et parçası var
Olabilir benim kızlık zarım bozulmuştu ilk zaman, hatta bebişim de oldu 5 aylık şimdi, 1.5 yıldır hiç ilişkiye giremedik, zaten bebiş te oldu deyip izin vermiyorum yani veremiyorum. O nedenle ben de bahsettiğin gibi bir et parçası yok her halde.

egzersizlerimi yaptık sokmadığımız şey kalmadı vajiye ama pe..s olmuyo işteeeeee olmuyoooo hani egzersizle oluyo diyosunuz ama olmuyo işte anacım

egseriz yapıpta başaramaman imkansız.....mantıklı düşünn p...s büyüklüğündeee aparat alıorsun p...s neden alamıorsunn....nedenii şuu sen egsersizlerii başarıyla yaptın amaa beyninee yerleştiremedinn p...s ten psikolojik olarak korkuorsunn...tamamen yapamamın sebebii psikoljik olarak p..s den korkman egsersizde herşeye hazırsın ama p..s de değilsinn....bende egsersizeleri başarıyla tamamladımda bi süre bu psikolojiden p...s korkusu psikolojisinden çıkamadımm ama artık p...s denemem gerekidu korkumu yenmem gerekioduuu....ilk bi kaç gün sadece p...s ucunu aldım ölece bekledikkk ilerletmedikkk böle bi kaç gün denedm sonr eşime tamam dedim ben korkmurum artık ilerleyebilirsin dedimm eşim gene p...s ucu deneyelim iyice beynin rahatlasın dedii denerken baktım p...s yarısını kendiliğinden girmiş.....tamamen beynimizde kendimizi rahat bırakmamızdan kaynaklanıoo...sen egsersiz işini bitirmişşsin p...s boyutundaa aparat alıorsun ama p..s ten psikolojik olarak korkuorsun bu korkunu anca benim gibi yavaş yavaş yenebilirsinnn.....

ayy ufaklıklar öyle maalesefff.. bende sıkıntıdan catlıyorum da patlıyorum daaaaa ayyy valla delircem bugün yine yaaaaaaaa[/QUOTE]

uyudu sonundaaaaa ay deli ettiii beniiii yok caullio aç yok onu açççç 2.5 yaşinda cadolozun tekiiii.....

Ah bebiş ah güya öğlen uykusuna yatmıştı ben de sevinmiştim yemeğimi pişirip egzrsz yapacaktıım daha yemeğimi yarılamışken kalktı sürekli de mızmızlık ediyor. Allah eksikliğini göstermesin ve usluluk versin. Büyük ihtimalle gece yarısına kaldı egzrsizim, yüzük parmağımı sokmayı denicem inşaAllah. Aeo.

şimdi arkadaşımı arayacağım ama kimse bana yardımcı olmadı, ne diyeceğimi bilmiyorum çok da üzülüyorum (

canımmm yardımcı oluruzzz tabikiii amaa daha 1 haftalık bile evli değill bizim konumuzdan daha iyidir belkii onunla ne yaptığını konuşmadan yönlendiremeyizkiii belki iyi durumdadaır biz vajınusmus sanıpp başka tarafa yönlendiririz daha kötü olurrr...bu duruma sen arkaaşınla daha ayrıntılı konuşup ona yardımcı olabilirsin sende 11 aylık evliyim böle bi sorun yaşamadım demişsinn sende yapması gereken bi kaç bişi söyle rahatlat onuu...olmadı ayrıntılı yazarsın yardımcı olmaya çalışırızz...dediğim gibi şuan ne konumda oldunu bilmedimiz için hemen vajınusmus ilan edemeyiz kızııı duvar var demişşş o duvara kadar gelmişseee eşiyleee az beklesin çıkarmasın eşiii,, derin derin nefes alıp verip ıkınsınn ıkınabidiği kadar vajına açılır p...s girişi daha kolay olurr bunu bi tavsiye edin olmazsaa tekrar dönün bizee yardımcı olmaya çalışalım elimizden geldiğinceee...ama kendini hemen vajınusmus ilan etmesinn vajınusmuslu olanlarr o duvar denilen yere kadar bile gelemioo...oyusden o duvar denilen yerde eşi çıkarmadan beklesinn derin derin nefes alıp ıkınsın ıkınma sırasında devam etsinlerr...olmazsa tekrar dönün bizeee yardımcı olmaya çalışalımm inşallah.....

kızlar namazımı kılıp geliorummm devam ederizzz inşallah.....bu arada Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı geri çevirmesin inşallahhh........

aykurt ne beğenip duruon leyn beniiii bende seni beğeniom canımmm oğlum olursa oğluma alcem seni tememmiiii

kıssssssssss kendi kendimi beğenemiyomki napım seni beğeniyom... hem kendi kendimi beğensem "kendini beğenmiş" demezmisiniz? yavrum kaç gündür yoktum dünde eskileri okumayı bitiremedim busaatte anca bitirdim... hem malum müşteri vs oluyo hep dükkanda durmuyom açık duruyo sayfa bazen saat başı anca bakıyom... bazen uzun süre bakamıyom dışarda oluyom... hem seni neden beğeniyom bi sor... senden dün Türk kahvesi istedim belki çok beğenirsem yaparsın diye... hem oluşuna alaman beni ben kartlaştım artık hem benim kocam var yaaaaaaaaaaaaaaaa

kıss naber sesin solugun cıkmıyorrr

merhaba sevcihan... canım dünden beridir gemişi okumaya çalışıyom... hem işteyim ya devamlı içeri dışarı yapıyom net ööle açık duruyo... müşteri vs... uğraşıyom tanıdıklar geliyo çay sohbet vs...... uzuyo gidiyo...

hepimizin MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN arkadaşlar... Rabbim bugünün yüzüsuyu hürmetine bize yardımcı olurda bu hastalıktan kurtarır inşaallah... ALLAH ım sana sığınıyoruz yardımcımız ol...

akayyyyyyyyyyy canım özellikle senin için yazıyorum canım ben yakamoza özelden açıklama yaptım nasıl egzersiz yapıp adet oldum diye... ama burda yazacak vaktim yoktu bide yakamoz özellikle ilgilenmiş umutlanmasın gerçekten bi egzersiz varmı diye özelden hemen cevapladım... daha yeni yeni müsait oluyorum... aslında benimki gırgırına egzersiz dedimmmmm. çünkü kimse merak etmedi ama ben 3-4 gün yoktum nette... bizim köyde tarla var tatlım tarlaya gittik babamı bıraktım dükkana... kabak... fasulye... ekmiştik onları çapalamaya gittik... bi gün çalıştım ikinci gün öğleye doğru bi baktım regl olmuşum... yani benim regl egzersizim tarlada çapa yapmak... herkese tavsiye ederimmmmmmm anam bu arada bi yanmış kollarım ki varyaaaa... hiçte sevmem yanmayı ama kaç gün sakınırım bi saat falan sıkılıp gömleğin kollarını sıyırırım hemen yanar hehehehe

piştttttttttttttttt kimse yok muuuuuuuuuuuuuu?
anam kendi kendimide okuyup beğenemiyom kiiiiiiiiii ne yapsamm???

ben türk kahveyiiii hiç sevmem ondan duymamazlığa vermişimdirrrr

“Kim recebin bitiminden önceki son üçüncü gecede (27. gecesine rastgelen Mi’rac gecesi) her iki rek’atta bir selâm

vererek on iki rek’at namaz kılar, ardından 100 kere, ‘Sübhânellah ve’l-hamdülillâh vela ilâhe illallahü vallahü ekber’

zikrini söyler, 100 kere istiğfarda bulunur, Resûlullah’a (s.a.v) 100 defa salavat getirir, sonra kendisi,

dünyası ve âhireti için duada bulunur ve oruçlu olarak sabahlarsa Allah (c.c) onun duasını kabul eder. “

(HADİS-İ ŞERİF)

Mirac Kandiliniz Mübarek olsun.. Rabbim bu sıkıntıyı çeken herkesi tez zamanda kurtarsın..

Bebek isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin..

ben yaklaşık 4.5 senedir evliyim 3 yaşında bir oğlum var ve her seferinde aynı korku ağrı v.s
zaman zaman azalan zaman zaman artan buna alışıyosunuz zamanla
biz eşimle aştık sorunu az da olsa
eşim çok anlayışlı epey zaman alsa da hedefine ulaşması uğraşıyo mecbur :)

ama doktor malesef sabırlı değilller 7 aydır 5 doktora gittim bebek istiyoruz onlarda yalvar yakar muayeneler artık hastaneyi inletiyorum bu nasıl bir korku nasıl bir hastalık bilemiyorum ben kendimi ii görüyorum daha kötü olanlarda var bldiğim kadarıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun

ama bu hafta öğrendiğim ve beni şok eden olay benim rahmimin ters olması kaynaklı ağrılarımın olması
yani rahmimin ters olmasından dolayı duyduğum acıdan ben ilişkiden korkuyor olabilirim

istersniz sizde bunu öğrenebilirsiniz
bu hastalığı ancak beyinle yeneceğiz başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…