- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.281
nöremmmm seni bekliyozzzzzzzzzz.... ay çok sıkıcı beee bugünnn.. napan bakalım özüm iki gözümmmmmmm
inşallah canımm yaa bıktım yataktaa ağlayarakk uyumak zorunda kalmaktann = (
kıs gelemim yiğenimden fırsat kalmıo çizgi film aç deyip duruooo cadolozzzzz yaaa
Olabilir benim kızlık zarım bozulmuştu ilk zaman, hatta bebişim de oldu 5 aylık şimdi, 1.5 yıldır hiç ilişkiye giremedik, zaten bebiş te oldu deyip izin vermiyorum yani veremiyorum. O nedenle ben de bahsettiğin gibi bir et parçası yok her halde.yok canımo kadarda değil bilgisizliğim:) sanırım benimkızlık zarım çok önde... vajinanın penis girmesigereken o deliğin içinde bi et parçası var
egzersizlerimi yaptık sokmadığımız şey kalmadı vajiye ama pe..s olmuyo işteeeeee olmuyoooo hani egzersizle oluyo diyosunuz ama olmuyo işte anacım
selam kızlar..
ben 11 aylık evliyim bir sorunum yok elhamdulillah..
pazar günü bi arkadaşım evlendi ve bugün beni aradı, başka evli arkadaşı yok..
galiba o da vajinusmus çok sıkıntı çekmiş ilk gece ne yapacağımı bilmiyorum dedi sesi çok kötüydü
buradan bildiğim kadarıyla yardım ettim sonra kendin üye ol dedim ama henüz interntleri yok evde..
duvar var sanki dedi, acıyor dedi bide çok az kan gelmiş..
ççok üzüldüm, yardım etmek istiyorum kızlar..
parmak egzersizlerine baktım netten onu tavsiye ettim ne yaptı bilmiyorum, yarın aramayı düşünüyorum inş
sizler de bi yardımcı olsanız kızlar bana , ne söyleyeyim arkadaşıma??
şimdi arkadaşımı arayacağım ama kimse bana yardımcı olmadı, ne diyeceğimi bilmiyorum çok da üzülüyorum(
aykurt ne beğenip duruon leyn beniiiibende seni beğeniom canımmm oğlum olursa oğluma alcem seni tememmiiii
kıss naber sesin solugun cıkmıyorrr
kıssssssssss kendi kendimi beğenemiyomki napım seni beğeniyom... hem kendi kendimi beğensem "kendini beğenmiş" demezmisiniz? yavrum kaç gündür yoktum dünde eskileri okumayı bitiremedim busaatte anca bitirdim... hem malum müşteri vs oluyo hep dükkanda durmuyom açık duruyo sayfa bazen saat başı anca bakıyom... bazen uzun süre bakamıyom dışarda oluyom... hem seni neden beğeniyom bi sor... senden dün Türk kahvesi istedim belki çok beğenirsem yaparsın diye... hem oluşuna alaman beni ben kartlaştım artık hem benim kocam var yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben türk kahveyiiii hiç sevmem ondan duymamazlığa vermişimdirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?