- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.301
Psikolojimiii Bozduuu bEeee Bu Vajiiii.... OoooooooFffsssssssss...
hepimiz aynıyız inan canım yaaaaaaaaaaaaaa... hepimizin psikolojisi altüst oldu inan yalnız değilsin... ama bu iş psikolojini zaten bozuyo senin sabırlı olup Rabbimden yardım istemen lazım gülüm... bak bende yenmedim daha... regl bitsin egzersize başlıycam ama bir ayı geçkindir bu siteyi takipteyim okadar motive oldumki... geçmişi okuduysan 2 günde bile yenenler var... ben okudukça motive oluyorum valla çok iyi geliyor bana... ben durdum durdum bi gaza basacam tutabilene aşkolsun hehehehePsikolojimiii Bozduuu bEeee Bu Vajiiii.... OoooooooFffsssssssss...
ben yaklaşık 4.5 senedir evliyim 3 yaşında bir oğlum var ve her seferinde aynı korku ağrı v.s
zaman zaman azalan zaman zaman artan buna alışıyosunuz zamanla
biz eşimle aştık sorunu az da olsa
eşim çok anlayışlı epey zaman alsa da hedefine ulaşması uğraşıyo mecbur :)
ama doktor malesef sabırlı değilller 7 aydır 5 doktora gittim bebek istiyoruz onlarda yalvar yakar muayeneler artık hastaneyi inletiyorum bu nasıl bir korku nasıl bir hastalık bilemiyorum ben kendimi ii görüyorum daha kötü olanlarda var bldiğim kadarıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun
ama bu hafta öğrendiğim ve beni şok eden olay benim rahmimin ters olması kaynaklı ağrılarımın olması
yani rahmimin ters olmasından dolayı duyduğum acıdan ben ilişkiden korkuyor olabilirim
istersniz sizde bunu öğrenebilirsiniz
bu hastalığı ancak beyinle yeneceğiz başka çaremiz yok
naparsınız kızlarrrrrrrrrrr.........???
slm kızlaaarrr... uzun zamandır yazamıyordum ama size iyi haberlerle döndüm ben bunu tamamen hallettim cok şükür yaniii kurtulduuumhalay çekmeye hazırım inşallah tüm arkadaşlar başarır üzerimden cok ama cok büyük bir yük kalktı herkesi halayıma bekliyorummm
Kızlaaaaaaar bebiş uyudu ve hemen egzrsze oturdum veeee 4 günlük serçe parmak alıştırmasının ardından büyük ihtimalle giremez deyip yüzük parmağımı denedim ve girdiiiii. Şu an egzrsdyim 15 dk dır tamamı içimde. Rabbime ne kadar hamdetsem azdır, ve sizlere de teşekkür tabi, kandiliniz mübarek olsun, tüm hayır dualarınız kabul olsun. Bir de ben elimi iyice sabunlayıp yıkayıp çıplak elle egzrsz yapıyorum tabi jelleyip, mikrop kapma durumum olabilir mi. Korkuyorum.
Kızlaaaaaaar bebiş uyudu ve hemen egzrsze oturdum veeee 4 günlük serçe parmak alıştırmasının ardından büyük ihtimalle giremez deyip yüzük parmağımı denedim ve girdiiiii. Şu an egzrsdyim 15 dk dır tamamı içimde. Rabbime ne kadar hamdetsem azdır, ve sizlere de teşekkür tabi, kandiliniz mübarek olsun, tüm hayır dualarınız kabul olsun. Bir de ben elimi iyice sabunlayıp yıkayıp çıplak elle egzrsz yapıyorum tabi jelleyip, mikrop kapma durumum olabilir mi. Korkuyorum.
slm kızlaaarrr... uzun zamandır yazamıyordum ama size iyi haberlerle döndüm ben bunu tamamen hallettim cok şükür yaniii kurtulduuumhalay çekmeye hazırım inşallah tüm arkadaşlar başarır üzerimden cok ama cok büyük bir yük kalktı herkesi halayıma bekliyorummm
maşallahhh maşallahhh.... sağa sola oynatıp ileri geride yapabiliyosun dimi.. iyice esnekligini hisset.. ay mutlu oldum valla kıss.. mikrop kapma falanda olmas ben doktorun verdigi şekilde hep öyle çıplak parmakla yaptım bişide olmadı... zaten az kaldı kız kurtulcan hadiiiii
selam canım bende çıplak elle yaptım hep egzersizlerimi mikrop falan kapmadım eldivenle falan itici geliyodu bana da maşallah 4 günde iyi ilerlemişsin hadi bakalım bu gece dualarımız kabul olsun inşallah yenemeyen kimse kalmasın....
Neee olamaz ben sadece sokuyorum sonra orada sabit kalıp etrafına dokunmaya çalışıyorum hafif hafif. Git geli yapamam ki. Bir çıktı mı bir daha giremiyor belli bir yerde takılıp acıyor. Nasıl aşıcam bunu.
esneklik te hissedemiyorum orasınıın genişliği sadece parmağım kadar gibi.maşallahhh maşallahhh.... sağa sola oynatıp ileri geride yapabiliyosun dimi.. iyice esnekligini hisset.. ay mutlu oldum valla kıss.. mikrop kapma falanda olmas ben doktorun verdigi şekilde hep öyle çıplak parmakla yaptım bişide olmadı... zaten az kaldı kız kurtulcan hadiiiii
aaaaaaaa askolsun aglıcam sımdıtmm anlastık ama sende saat 5 te burda olmazsan yandın hele bıde bısıler yapmamıs olursan ıyıce yandın elımden cekecegın var
git gel derken hafif yani :) minik minik kıss alışman için.. sürekli içinde tutma bence.. onu yapamıyosan da içindeyken hafif hafif sağa sola oynatmaya calış, sabit tutmaki daha cabuk alışasın..
hoşgeldin seremiiiiiiiiiiiiiiii.... nasılsın bakalım nasıl gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?