Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Psikolojimiii Bozduuu bEeee Bu Vajiiii.... OoooooooFffsssssssss...
hepimiz aynıyız inan canım yaaaaaaaaaaaaaa... hepimizin psikolojisi altüst oldu inan yalnız değilsin... ama bu iş psikolojini zaten bozuyo senin sabırlı olup Rabbimden yardım istemen lazım gülüm... bak bende yenmedim daha... regl bitsin egzersize başlıycam ama bir ayı geçkindir bu siteyi takipteyim okadar motive oldumki... geçmişi okuduysan 2 günde bile yenenler var... ben okudukça motive oluyorum valla çok iyi geliyor bana... ben durdum durdum bi gaza basacam tutabilene aşkolsun hehehehe

sizin durumunuz biraz farklı siz ilişiki yaşamak istiorsunuz azda olsa ağrılı zaman zaman yaşıor zaman zaman yaşıyamıorsunuz ve yıllar sonra öğrenirsunuzkii rahimin ters oluşundan bu ağrılarrr......bu kadar zormuymuşşşş dktorların anlamasııı ,anlamaları için senelermii lazımmış enteresan...herkesin başına farklı farklı şeyler geliorrr...Rabbim beterinden korusun inşallah hepimizii...

slm kızlaaarrr... uzun zamandır yazamıyordum ama size iyi haberlerle döndüm ben bunu tamamen hallettim cok şükür yaniii kurtulduuum halay çekmeye hazırım inşallah tüm arkadaşlar başarır üzerimden cok ama cok büyük bir yük kalktı herkesi halayıma bekliyorummm

Kızlaaaaaaar bebiş uyudu ve hemen egzrsze oturdum veeee 4 günlük serçe parmak alıştırmasının ardından büyük ihtimalle giremez deyip yüzük parmağımı denedim ve girdiiiii. Şu an egzrsdyim 15 dk dır tamamı içimde. Rabbime ne kadar hamdetsem azdır, ve sizlere de teşekkür tabi, kandiliniz mübarek olsun, tüm hayır dualarınız kabul olsun. Bir de ben elimi iyice sabunlayıp yıkayıp çıplak elle egzrsz yapıyorum tabi jelleyip, mikrop kapma durumum olabilir mi. Korkuyorum.

tebriklerrr...... halay cekcemmede şu sıfatlar bende neden bazen cıkmiyiiii anlamıyorum... tey tey tey teyyyy diyim bari bendee heheh :))))

Son düzenleme:

selam canım bende çıplak elle yaptım hep egzersizlerimi mikrop falan kapmadım eldivenle falan itici geliyodu bana da maşallah 4 günde iyi ilerlemişsin hadi bakalım bu gece dualarımız kabul olsun inşallah yenemeyen kimse kalmasın....

maşallahhh maşallahhh.... sağa sola oynatıp ileri geride yapabiliyosun dimi.. iyice esnekligini hisset.. ay mutlu oldum valla kıss.. mikrop kapma falanda olmas ben doktorun verdigi şekilde hep öyle çıplak parmakla yaptım bişide olmadı... zaten az kaldı kız kurtulcan hadiiiii

Ayyy maşaAllah subhanAllah. Ne güzel hayırlı olsun arkadaşım, ben daha yeni başladım egzrszlere bir parmaktayım, sen kendindn bahsedebilir msn. Kaç yıllık evlydn nasıl egzrsz yaptın da yendin, hangi sırayla ne yaptın ve ne kadar sürede iyileştin.

Neee olamaz ben sadece sokuyorum sonra orada sabit kalıp etrafına dokunmaya çalışıyorum hafif hafif. Git geli yapamam ki. Bir çıktı mı bir daha giremiyor belli bir yerde takılıp acıyor. Nasıl aşıcam bunu.

Aleykümselam çok sağ ol arkadaşım amin amin, sen doğum mu yaptın.

git gel derken hafif yani :) minik minik kıss alışman için.. sürekli içinde tutma bence.. onu yapamıyosan da içindeyken hafif hafif sağa sola oynatmaya calış, sabit tutmaki daha cabuk alışasın..

esneklik te hissedemiyorum orasınıın genişliği sadece parmağım kadar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…