Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın ve herkesede kurtulmayı nasip etsin inşallah mutluluğun daim olsun canım:92::92::92:

esneklik te hissedemiyorum orasınıın genişliği sadece parmağım kadar gibi.

esneklik oraya ne girerse girsin, o anda ne giriyosa onun kadar oluyor zaten canım.. p..s olsa penis kadar esniyor.. dogum yaparkende cocuk kadar esniyor :) ben yüzük parmagımla yaparken acaba olucakmı diye orta parmagıda yapmıştım..ikisni birlikte yani.. bir parmagı cıkarmadan digeri bile girmişti... cok esnek yani.. ama bu esneklik en cok sana baglı.. şöyle kiiii ne kadar kasarsan o kadar güç olur yani esnemeeezzzz... ne kadar rahatlarsaaann daa o kadar esner canım :)

Son düzenleme:

canım ben 1.5 yıllık evliyim bir hafta oldu yapalı ben parmak egzesizi yapamadım cok zorlanıyordum oturarakta yapamadım sonra uzanarak aynayı koydum bi aparatla denedim inceden kalına doğru yaparken ıkınıyorum bunun faydası oldu bana yavaş yavaş dura dura arada oynatıyodum aynı parmak egzersizi gibi bi farkı yok aslında ama şunu anladım yapacağına inadıktan sonra cok kolay kendini rahatlat yeter ve asla acı falan düşünme inan benim hiç acımadı egzersizlerin cok faydası oldu orası boş zaten gidiyo kendi inşallah en yakın zamanda yenersin

çok haklısın uyardığın için sağ ol sevcihan, Allah cc kolay doğum hayırlı evlat versin sana.

amiiinnnnnn cok sağol canım ne güzel duaa ettin öylee...gebeligim zor dogumum bari kolay olsun diye da ediyorum bende hep.. Rabbimde seni bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah...

saol canım iyiyim bugunlerde bulantılarım da azaldı allaha şükür iştahım açıldı yiyom habire

ohh maşallah cok sevindim canım... bende yeni yeni kilo almaya başladım sanırım :)))

kııızzz seremiii napıyosun şekerimmm nasıl gidiyorrr.. yazdım ama görmedin miii
şimdi gördün canım sayfayı atlamışım :)
Aleykümselam çok sağ ol arkadaşım amin amin, sen doğum mu yaptın.
yok yaw ticker da yanlışlık oldu sadece daha ocak ta kısmetse uzun zamandır giremiyodum yeni katılanlar çok olmuş ne kadar bu dertten muzdarip olan var ama allahın izniyle aşacaksınız hepiniz burayı buldunuz ya gerisi sırayla gelecek inşallah

kıslarr herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşaallah. herkes bu hastalıktan kurtulsun, kurtulanlar hamiş kalsın ,hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun amiiinnn.....

kıslarr herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşaallah. herkes bu hastalıktan kurtulsun, kurtulanlar hamiş kalsın ,hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun amiiinnn.....

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallahh.. herkes kurtulsun bu dertten, şifa bekleyen hastalar şifa bulsun, hasret çekenler kavuşsun, borçlular borcundan kurtulsun, dertliler dertlerine deva bulsun, bebek isteyenlere allah nasip etsinnnn, biz hamileler sıkıntısız hamilelik gecireliiimmmmmmmm vee sağlıklı , hayırlı, vefalı, imanlı çocuklar getirelim dünyaya inşallahhh.. AMİİİNNN

Allah Allah ne acayip bir organmış, çok değişik. İnşaAllah bilinçaltım da bu kadar esnek olduğunu kabul eder. İki kez yüzük parmağımı sokup bugünkü alıştırmamı tamamladım buna alışınca yüzük ve ortayı beraber mi sokucam inş? İkisi bir bütün gibi değiller ayrı ayrılar sonuçta, nasıl girecekler?

ohhh ne güzel besle bakalım bebişini bende 3 kg verdim başından beri ama bi kaç gündür maşallah hiç kusmadım hiç geçmeyecek sanıyodum ama allah şükür geçti gibi

Tebrik ederim canım Rabbim mutluluğunu daim etsin.. başka dert vermesin inşallah...

:92::92::92::92:

ben parmak egzersizini ilk defa bugün denedim ama başaramadım... dün burdaki mesajları okuyunca epey gaza gelmiştim ama bu başarısızlıktan sonra bütün şevkim kırıldı... parmağımın ucunu sokuyorumama ilerletemiyorum... nası yapmalıyım yardımcı olun lütfen

canım çok sevindimm maşallah çok güzel ilerliyorsun sevcihanın dediği gibi içeride hafif gitgeller yapınca daha çabuk alışıyor.. bende bazen çıplak elle yapıyordum .. iki parmağını küs işareti şeklinde yapıp ittirebilirsin ama bir parmağa iyice alıştıktan sonra. ben iki parmağıma eldiven yada prezervtf geçirip yapıyordum ikisi bir arada oluyordu o zaman :)

canım iki parmağını küs şeklinde yapıp çok rahat alabilirsin ama diğer parmakta rahatça git gel yapabildikten sonra yapmanı tavsiye ederim...

sevcihannnn naber kuzum nasılsın

iyiyim kuzum sen nasılsın bakimmm

AmiiiiiiiiiiN Canımmmm... Bu AKşammm Hepimizzz İÇinn Duaa EdeLmmm...
4 Temmuzda 1. ayımm dolacakk inş o zamana kadar başaranlardan OLurumm BEndee...

inşallah canım kısa zamanda yenersin

sen kendin orası zaten esnek diye beynine kazıdın mı zaten cok kolay ilerlersin.. hayır sen önce parmagı içerde biraz oynatmaya çalış sonra diger parmagı kendin hazır hissedince denersin zaten.. biraz esnekligini ögren ondan sonra.. acele edersen olmayabilir canım..

uleynn bacak kadar çocukla bilgisayar kavgası ediorum ottturmuo beniiii döfcem şimdii haaaaa

beter böcek kıss onlar.. başedilmiyo.. bakalım bizim sıpalar nasıl olacak hehe

ohhh ne güzel besle bakalım bebişini bende 3 kg verdim başından beri ama bi kaç gündür maşallah hiç kusmadım hiç geçmeyecek sanıyodum ama allah şükür geçti gibi

bende 2 kilo vermiştim canım ya zor biliriimmmm... umarım gecmiştir... hiç belli olmuyo 3 gün sonra bşdeha olabiliyo.. ama azalmıştır şimdi seninki kesilir yavas yavas... ayy neydi o günlerim hatırlamak istemiyorum iyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…