- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.321
slm kızlaaarrr... uzun zamandır yazamıyordum ama size iyi haberlerle döndüm ben bunu tamamen hallettim cok şükür yaniii kurtulduuumhalay çekmeye hazırım inşallah tüm arkadaşlar başarır üzerimden cok ama cok büyük bir yük kalktı herkesi halayıma bekliyorummm
esneklik te hissedemiyorum orasınıın genişliği sadece parmağım kadar gibi.
Ayyy maşaAllah subhanAllah. Ne güzel hayırlı olsun arkadaşım, ben daha yeni başladım egzrszlere bir parmaktayım, sen kendindn bahsedebilir msn. Kaç yıllık evlydn nasıl egzrsz yaptın da yendin, hangi sırayla ne yaptın ve ne kadar sürede iyileştin.
çok haklısın uyardığın için sağ ol sevcihan, Allah cc kolay doğum hayırlı evlat versin sana.
saol canım iyiyim bugunlerde bulantılarım da azaldı allaha şükür iştahım açıldı yiyom habire
şimdi gördün canım sayfayı atlamışım :)kııızzz seremiii napıyosun şekerimmm nasıl gidiyorrr.. yazdım ama görmedin miii
yok yaw ticker da yanlışlık oldu sadeceAleykümselam çok sağ ol arkadaşım amin amin, sen doğum mu yaptın.
esneklik te hissedemiyorum orasınıın genişliği sadece parmağım kadar gibi.
kıslarr herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşaallah. herkes bu hastalıktan kurtulsun, kurtulanlar hamiş kalsın ,hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun amiiinnn.....
kıslarr herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşaallah. herkes bu hastalıktan kurtulsun, kurtulanlar hamiş kalsın ,hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun amiiinnn.....
esneklik oraya ne girerse girsin, o anda ne giriyosa onun kadar oluyor zaten canım.. p..s olsa penis kadar esniyor.. dogum yaparkende cocuk kadar esniyor :) ben yüzük parmagımla yaparken acaba olucakmı diye orta parmagıda yapmıştım..ikisni birlikte yani.. bir parmagı cıkarmadan digeri bile girmişti... cok esnek yani.. ama bu esneklik en cok sana baglı.. şöyle kiiii ne kadar kasarsan o kadar güç olur yani esnemeeezzzz... ne kadar rahatlarsaaann daa o kadar esner canım :)
amiiinnnnnn cok sağol canım ne güzel duaa ettin öylee...gebeligim zor dogumum bari kolay olsun diye da ediyorum bende hep.. Rabbimde seni bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah...
ohh maşallah cok sevindim canım... bende yeni yeni kilo almaya başladım sanırım :)))
slm kızlaaarrr... uzun zamandır yazamıyordum ama size iyi haberlerle döndüm ben bunu tamamen hallettim cok şükür yaniii kurtulduuumhalay çekmeye hazırım inşallah tüm arkadaşlar başarır üzerimden cok ama cok büyük bir yük kalktı herkesi halayıma bekliyorummm
Kızlaaaaaaar bebiş uyudu ve hemen egzrsze oturdum veeee 4 günlük serçe parmak alıştırmasının ardından büyük ihtimalle giremez deyip yüzük parmağımı denedim ve girdiiiii. Şu an egzrsdyim 15 dk dır tamamı içimde. Rabbime ne kadar hamdetsem azdır, ve sizlere de teşekkür tabi, kandiliniz mübarek olsun, tüm hayır dualarınız kabul olsun. Bir de ben elimi iyice sabunlayıp yıkayıp çıplak elle egzrsz yapıyorum tabi jelleyip, mikrop kapma durumum olabilir mi. Korkuyorum.
Allah Allah ne acayip bir organmış, çok değişik. İnşaAllah bilinçaltım da bu kadar esnek olduğunu kabul eder. İki kez yüzük parmağımı sokup bugünkü alıştırmamı tamamladım buna alışınca yüzük ve ortayı beraber mi sokucam inş? İkisi bir bütün gibi değiller ayrı ayrılar sonuçta, nasıl girecekler?
Allah Allah ne acayip bir organmış, çok değişik. İnşaAllah bilinçaltım da bu kadar esnek olduğunu kabul eder. İki kez yüzük parmağımı sokup bugünkü alıştırmamı tamamladım buna alışınca yüzük ve ortayı beraber mi sokucam inş? İkisi bir bütün gibi değiller ayrı ayrılar sonuçta, nasıl girecekler?
sevcihannnn naber kuzum nasılsın
AmiiiiiiiiiiN Canımmmm... Bu AKşammm Hepimizzz İÇinn Duaa EdeLmmm...
4 Temmuzda 1. ayımm dolacakk inş o zamana kadar başaranlardan OLurumm BEndee...
uleynn bacak kadar çocukla bilgisayar kavgası ediorum ottturmuo beniiii döfcem şimdii haaaaa
ohhh ne güzel besle bakalım bebişini bende 3 kg verdim başından beri ama bi kaç gündür maşallah hiç kusmadım hiç geçmeyecek sanıyodum ama allah şükür geçti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?