Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım önce aynada incele vajini ıkın nefes al ver orada deliği göreceksin ve doğru yere yaptıgına emin ol bi çok arkadaş ilk zamanlarda yanlış yeri zorlamışız parmağını vaji girişinde tut jelle tabi bu önce sonra derin nefes al verirken ittir yavaşça ıkınınca da göreceksin vajiş vakum gibi çekecek içine doğru hadi zamanın varsa şimdi kalk dene bakalım

ıkınıp nefes verirken parmağımı ittiricem? tamam çok teşekkür ederim. denemezmiyimhemen deniycem inşallah yaparım

daha başındasın o yuzden ilk önce vajini inceleyebilirsin aynada.. nasıl bir yapısı olduguna bak.. ıkınınca ne şekle giriyor oldugunu gör... yavas yavas ufak parmagıdnan başla sonra.. nefes alıp vererek ilerletmeye calış.. ilerleyince içerde oynatmaya çalış.. ilk başta bunları yapabilrsin..

seremicik sen nasılsın bebişin nasıl
saol canım allaha şükür iyiyiz ikimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
allahım size de yaşatsın inşallah kısa zamanda
uleynn bacak kadar çocukla bilgisayar kavgası ediorum ottturmuo beniiii döfcem şimdii haaaaa
:)))) alış alış çocuklara şimdiden
evet öyle bi ara akşamım sabahıma tutmuyodu bi iyi bi kötüydüm bakalım daha ne zorluklar görücez ama değer hepsine

kıslarrr bendede gelişmeler var..artık p...s içerde 1-2 dak.kalıp gel git yapabiliyor...
ama evli tecrübeli arkadaşlar varsa bir şey sormak istiyorum..ben hala kasıyorum kendimi hiç zevk almıyorum eşimde alamıyor..gelgit yapabiliyor..böyle olması normal mi bir alışma süreci var mı? canım acıyor ileri gidince sadece kastığım için böyle mi? ilerde düzelecek mi? yardımmmm

Allah razı olsun, tevafuk ben de 1.5 yıllık evliyim, yani sonuçta egzrszle yenmişsin, ben de kararlıyım biiznillahi teala kurtulacağım bu hastalıktan. Allah mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı evlilikler hayırlı evlatlar versin sana.

kıslarrr bendede gelişmeler var..artık p...s içerde 1-2 dak.kalıp gel git yapabiliyor...
ama evli tecrübeli arkadaşlar varsa bir şey sormak istiyorum..ben hala kasıyorum kendimi hiç zevk almıyorum eşimde alamıyor..gelgit yapabiliyor..böyle olması normal mi bir alışma süreci var mı? canım acıyor ileri gidince sadece kastığım için böyle mi? ilerde düzelecek mi? yardımmmm ....

akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldım sekerım rezıl olmaktan kurtuldum cok sukur 10 dk dır gecmısı okuyodum cnm ben egzerısızımı yaptım tek parmak denedım serce parmagımdan işaret parmagıma kadar hepsını tek tek denedım ve basardım parmaklarımın tek tek tamamını sokup cıkarıyorum gıt gel yapıyorum hıc zorlanmadan sen naptın bakiyim ben hesabımı verdım sıra sende

p...s aldıysan zaten yenmişsin vajinismus belasını...zevk alma işi bizde daha sonraları oluyo canım maalesef tam anlamıyla alışınca herşey normale dönüyor.. siz devamını getirmiyomusnuz 1-2 dakikamı sadece onu anlamadım.. benimde kasıklarım cok acırdı sonra geciyor merak etme.. tam gazz devam. yenmişsin tadını cıkar..

Ben de başta işaret parmağımı denemiş ve yapamamıştım, sonra sadece serçeyi sokunca oldu hamdolsun, ama kaç kez teşebbüs ettim, bir giriyor 5,6 keZ denesem de girmiyordu. Büyük ihtimalle serçe parmağın girer inş. ama makat yönüne doğru ilerleteceksin. Bir kere girmezse biraz bekleyip tekrar jelleyip sokmayı deneyeceksin. Eninde sonunda mutlaka olacak biiznillah ben de çok hassasım zorla yapıyorum inşaAllah olacak. Yılmadan dene.

devamı gelmiyor canım acıyor çünkü kasılıyorum..korkuda var..bu kadar kasılırken aklımdan bile gecmiyor :)zevk almak :)

niye kimse bana cevap vermiyor????

canım mutlaka biri cevap yazar okunuyodur o arada hemen küsmek yok burda içine alabildiysen zaten yenmişsin ama içindeyken derin nefes alıp vermeye devam et zamanla zevkte olacak nasılki egzersizlerle zamanla ilerledik hepsi olacak inşallah ama nefesi unutma kasıldıgın yerde ve ıkınmayı tabiki... ben ıkınınca dışarı çıkacak sanırdım ama tam tersi ıkındıkça içeri doğru çekiyor vaji düşünse ne doğumda da vaji açılsın diye ıkındırmıyorlar mı...?

arkadaslar bende ılk egzersızlere basladıgımda yapamamıstım parmagımı sokamamıstım sankı duvar varmıs gıbıydı ama sonra vajıdekı delıgın yerını kesfettım dusunun ondan bıle ne kadar habersızmısım popo yonune dogru egımlı olarak parmagınızı sokacaksınız dırek vajıye sokarsanız gırmez oyuzden et varmıs gıbı hıssedersınız zaten vajıdekı delıgı buldugunuzda cok kolay gırıyor parmak ıkınmayı ve derın nefes almayı unutmayın tabıkı

teşekkür ederim canım inş.. az bi zevk aldım işte ama çok sevindim

güldürdün beni aykurt yaa.. Allah hayrını versin.. ne biliim ben de öyle bişey var sandım..

gel kız buraya cadı.. nerdesin sen.. çok geciktin tam 5te gelmeliydin ya neyse.. bidaha olmasın ben de yaptım canım tek parmak birkaç defa sokup çıkararak yaptım iyice alışsın diye.. git-gel yaptım ben de. iyiydi yani.. iki parmak denemeye çalıştım olmadı, ama az önce okuduğuma göre yanlış denemişim, küs şeklinde yapmak gerekiyomuş.. ya iki parmak çok zor.. ama biz onu da yaparız bu azimle inş ee anlat şimdi napcaz

Kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun.. akşam burda olamıcam program var gitmem gereken..zaten siz de girmeyin dua edelim birbirimize, ibadet edelim, en güzel şekilde değerlendirelim inşallah.. Sizleri seviyorum.. Dualarınız Rabbim katında makbul olsun..

iyi akşamlar kızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun hepiniz için dua ediyorum her zaman inşallah yenmeyen kimse kalmaz benim çıkmam lazım

canım ya tuhaf hissediyorum birde benim girişte canım yanmıyor..p..si iyice içeri girince zorlanıyorum..yani normal değil mi yoksa v.j.nam mı çok dar diye doktora gideceğim ama sanırım kasıyorum ?

devamı gelmiyor canım acıyor çünkü kasılıyorum..korkuda var..bu kadar kasılırken aklımdan bile gecmiyor :)zevk almak :)

zevk zaten bize sonradan ugruyor o sonraki iş :))
hala rahat değilsin demekki canım... acı hissi aslında bizim kafamızda normalde acı olmuyo...nefes al ver o anda orayı düşünme ama o anı yaşamaya çalış... daha rahat hissetmeye cabala ki geriside gelir o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…