- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.341
canım önce aynada incele vajini ıkın nefes al ver orada deliği göreceksin ve doğru yere yaptıgına emin ol bi çok arkadaş ilk zamanlarda yanlış yeri zorlamışız parmağını vaji girişinde tut jelle tabi bu önce sonra derin nefes al verirken ittir yavaşça ıkınınca da göreceksin vajiş vakum gibi çekecek içine doğru hadi zamanın varsa şimdi kalk dene bakalımben parmak egzersizini ilk defa bugün denedim ama başaramadım... dün burdaki mesajları okuyunca epey gaza gelmiştim ama bu başarısızlıktan sonra bütün şevkim kırıldı... parmağımın ucunu sokuyorumama ilerletemiyorum... nası yapmalıyım yardımcı olun lütfen
canım önce aynada incele vajini ıkın nefes al ver orada deliği göreceksin ve doğru yere yaptıgına emin ol bi çok arkadaş ilk zamanlarda yanlış yeri zorlamışız parmağını vaji girişinde tut jelle tabi bu önce sonra derin nefes al verirken ittir yavaşça ıkınınca da göreceksin vajiş vakum gibi çekecek içine doğru hadi zamanın varsa şimdi kalk dene bakalım
ben parmak egzersizini ilk defa bugün denedim ama başaramadım... dün burdaki mesajları okuyunca epey gaza gelmiştim ama bu başarısızlıktan sonra bütün şevkim kırıldı... parmağımın ucunu sokuyorumama ilerletemiyorum... nası yapmalıyım yardımcı olun lütfen
saol canım allaha şükür iyiyiz ikimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruzseremicik sen nasılsın bebişin nasıl
:)))) alış alış çocuklara şimdidenuleynn bacak kadar çocukla bilgisayar kavgası ediorum ottturmuo beniiii döfcem şimdii haaaaa
evet öyle bi ara akşamım sabahıma tutmuyodu bi iyi bi kötüydüm bakalım daha ne zorluklar görücez ama değer hepsineiyiyim kuzum sen nasılsın bakimmm
inşallah canım kısa zamanda yenersin
sen kendin orası zaten esnek diye beynine kazıdın mı zaten cok kolay ilerlersin.. hayır sen önce parmagı içerde biraz oynatmaya çalış sonra diger parmagı kendin hazır hissedince denersin zaten.. biraz esnekligini ögren ondan sonra.. acele edersen olmayabilir canım..
beter böcek kıss onlar.. başedilmiyo.. bakalım bizim sıpalar nasıl olacak hehe
bende 2 kilo vermiştim canım ya zor biliriimmmm... umarım gecmiştir... hiç belli olmuyo 3 gün sonra bşdeha olabiliyo.. ama azalmıştır şimdi seninki kesilir yavas yavas... ayy neydi o günlerim hatırlamak istemiyorum iyyyyyy
bende iyiyim canım sağol merak ettim okuyorum
canım ben 1.5 yıllık evliyim bir hafta oldu yapalı ben parmak egzesizi yapamadım cok zorlanıyordum oturarakta yapamadım sonra uzanarak aynayı koydum bi aparatla denedim inceden kalına doğru yaparken ıkınıyorum bunun faydası oldu bana yavaş yavaş dura dura arada oynatıyodum aynı parmak egzersizi gibi bi farkı yok aslında ama şunu anladım yapacağına inadıktan sonra cok kolay kendini rahatlat yeter ve asla acı falan düşünme inan benim hiç acımadı egzersizlerin cok faydası oldu orası boş zaten gidiyo kendiinşallah en yakın zamanda yenersin
kıslarrr bendede gelişmeler var..artık p...s içerde 1-2 dak.kalıp gel git yapabiliyor...
ama evli tecrübeli arkadaşlar varsa bir şey sormak istiyorum..ben hala kasıyorum kendimi hiç zevk almıyorum eşimde alamıyor..gelgit yapabiliyor..böyle olması normal mi bir alışma süreci var mı? canım acıyor ileri gidince sadece kastığım için böyle mi? ilerde düzelecek mi? yardımmmm
Ben de başta işaret parmağımı denemiş ve yapamamıştım, sonra sadece serçeyi sokunca oldu hamdolsun, ama kaç kez teşebbüs ettim, bir giriyor 5,6 keZ denesem de girmiyordu. Büyük ihtimalle serçe parmağın girer inş. ama makat yönüne doğru ilerleteceksin. Bir kere girmezse biraz bekleyip tekrar jelleyip sokmayı deneyeceksin. Eninde sonunda mutlaka olacak biiznillah ben de çok hassasım zorla yapıyorum inşaAllah olacak. Yılmadan dene.ben parmak egzersizini ilk defa bugün denedim ama başaramadım... dün burdaki mesajları okuyunca epey gaza gelmiştim ama bu başarısızlıktan sonra bütün şevkim kırıldı... parmağımın ucunu sokuyorumama ilerletemiyorum... nası yapmalıyım yardımcı olun lütfen
p...s aldıysan zaten yenmişsin vajinismus belasını...zevk alma işi bizde daha sonraları oluyo canım maalesef tam anlamıyla alışınca herşey normale dönüyor.. siz devamını getirmiyomusnuz 1-2 dakikamı sadece onu anlamadım.. benimde kasıklarım cok acırdı sonra geciyor merak etme.. tam gazz devam. yenmişsin tadını cıkar..
kıslarrr bendede gelişmeler var..artık p...s içerde 1-2 dak.kalıp gel git yapabiliyor...
ama evli tecrübeli arkadaşlar varsa bir şey sormak istiyorum..ben hala kasıyorum kendimi hiç zevk almıyorum eşimde alamıyor..gelgit yapabiliyor..böyle olması normal mi bir alışma süreci var mı? canım acıyor ileri gidince sadece kastığım için böyle mi? ilerde düzelecek mi? yardımmmm
niye kimse bana cevap vermiyor????
ayy bende çok hareketliyim normalde o yüzden daha zor geliyoo... neyse ki ben yarıladım artık.. umarım hepimiz sağlıkla atlatırız.. benim eşimde midem bulanınca kusunca "normal dimi normal buu hı normal dimi aşkım" diyodu :)))) bende onun o haline cok gülüyodum :))
parmak egzersizinde bozulma falan olmuyor canım.. sen egzersiz yaptıkca orası esneyecek.. herkesin zar yapısı cok farklı..
oooo sen aşmışsın şeker olayııı :)) parmakta zevk aldıysan bikaç gün sürmez halayını cekriz burda inşallah... ben ilişkiye gectikten sonra bile zevk almam uzun zaman almıştı... süpersin hee
akayyyyyyyyyyy canım özellikle senin için yazıyorumcanım ben yakamoza özelden açıklama yaptım nasıl egzersiz yapıp adet oldum diye... ama burda yazacak vaktim yoktu bide yakamoz özellikle ilgilenmiş umutlanmasın gerçekten bi egzersiz varmı diye özelden hemen cevapladım... daha yeni yeni müsait oluyorum... aslında benimki gırgırına egzersiz dedimmmmm. çünkü kimse merak etmedi ama ben 3-4 gün yoktum nette... bizim köyde tarla var tatlım tarlaya gittik babamı bıraktım dükkana... kabak... fasulye... ekmiştik onları çapalamaya gittik... bi gün çalıştım ikinci gün öğleye doğru bi baktım regl olmuşum... yani benim regl egzersizim tarlada çapa yapmak... herkese tavsiye ederimmmmmmm anam bu arada bi yanmış kollarım ki varyaaaa... hiçte sevmem yanmayı ama kaç gün sakınırım bi saat falan sıkılıp gömleğin kollarını sıyırırım hemen yanar hehehehe
akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldım sekerım rezıl olmaktan kurtuldum cok sukur 10 dk dır gecmısı okuyodum cnm ben egzerısızımı yaptım tek parmak denedım serce parmagımdan işaret parmagıma kadar hepsını tek tek denedım ve basardım parmaklarımın tek tek tamamını sokup cıkarıyorum gıt gel yapıyorum hıc zorlanmadansen naptın bakiyim ben hesabımı verdım sıra sende
canım mutlaka biri cevap yazar okunuyodur o arada hemen küsmek yok burda içine alabildiysen zaten yenmişsin ama içindeyken derin nefes alıp vermeye devam et zamanla zevkte olacak nasılki egzersizlerle zamanla ilerledik hepsi olacak inşallah ama nefesi unutma kasıldıgın yerde ve ıkınmayı tabiki... ben ıkınınca dışarı çıkacak sanırdım ama tam tersi ıkındıkça içeri doğru çekiyor vaji düşünse ne doğumda da vaji açılsın diye ıkındırmıyorlar mı...?
devamı gelmiyor canım acıyor çünkü kasılıyorum..korkuda var..bu kadar kasılırken aklımdan bile gecmiyor :)zevk almak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?