- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.361
zevk zaten bize sonradan ugruyor o sonraki iş :))
hala rahat değilsin demekki canım... acı hissi aslında bizim kafamızda normalde acı olmuyo...nefes al ver o anda orayı düşünme ama o anı yaşamaya çalış... daha rahat hissetmeye cabala ki geriside gelir o zaman..
Kızlaaaaaaar bebiş uyudu ve hemen egzrsze oturdum veeee 4 günlük serçe parmak alıştırmasının ardından büyük ihtimalle giremez deyip yüzük parmağımı denedim ve girdiiiii. Şu an egzrsdyim 15 dk dır tamamı içimde. Rabbime ne kadar hamdetsem azdır, ve sizlere de teşekkür tabi, kandiliniz mübarek olsun, tüm hayır dualarınız kabul olsun. Bir de ben elimi iyice sabunlayıp yıkayıp çıplak elle egzrsz yapıyorum tabi jelleyip, mikrop kapma durumum olabilir mi. Korkuyorum.
gel kız buraya cadı.. nerdesin sen.. çok geciktintam 5te gelmeliydin ya neyse.. bidaha olmasın ben de yaptım canım tek parmak birkaç defa sokup çıkararak yaptım iyice alışsın diye.. git-gel yaptım ben de. iyiydi yani.. iki parmak denemeye çalıştım olmadı, ama az önce okuduğuma göre yanlış denemişim, küs şeklinde yapmak gerekiyomuş.. ya iki parmak çok zor.. ama biz onu da yaparız bu azimle inş ee anlat şimdi napcaz
Kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun.. akşam burda olamıcam program var gitmem gereken..zaten siz de girmeyin dua edelim birbirimize, ibadet edelim, en güzel şekilde değerlendirelim inşallah.. Sizleri seviyorum.. Dualarınız Rabbim katında makbul olsun..
evet bıraz gecıktım cnm özur dılerım ama sonunda ıyı haberlerle geldım bu arada senıde tebrık ederımmmmmmmm yavas yavas yapıcaz bız bu ısı heralde bence yarın ıkı parmak deneyelım ne dersın yarın ancak aksam gırebılırım ama kesın gırerım yanı ozaman haberdar ederım senı bu aksam bende burda olamıcam banyo yapıcam bol bol dua etmek ıbadet etmek lazım senın ıcınde burdakı arkadaslar ıcınde bol bol dua edıcem sızlerde benı unutmayın olurmu
unuturmuyum canım benim.. dua edicem inşallah hepinize.. böyle günler olmasa ne yapardık bilmem.. Bak canım erteleyip durmakta bişey yokmuş, herşeyi ne güzel yapmışın dur nazarlığını unuttum seninİnşallah devamını da getiririz.. sence iki parmağı yapabilirmiyiz tatlım ya iki parmağa geçelim mi diyosun yani? hadi bana gaz ver de geçelim
Ben de başta işaret parmağımı denemiş ve yapamamıştım, sonra sadece serçeyi sokunca oldu hamdolsun, ama kaç kez teşebbüs ettim, bir giriyor 5,6 keZ denesem de girmiyordu. Büyük ihtimalle serçe parmağın girer inş. ama makat yönüne doğru ilerleteceksin. Bir kere girmezse biraz bekleyip tekrar jelleyip sokmayı deneyeceksin. Eninde sonunda mutlaka olacak biiznillah ben de çok hassasım zorla yapıyorum inşaAllah olacak. Yılmadan dene.
makata doğru ilerteceğimi bile bilmiyodum.. ikini denediğimde bakmadan yaptım, girdi diye sevindim sonra tekrar denedim bu kez yaparken aynadan baktımki aslında girmemiş... duvar gibi taş gibi... nası olcak bu
daha başındasın o yuzden ilk önce vajini inceleyebilirsin aynada.. nasıl bir yapısı olduguna bak.. ıkınınca ne şekle giriyor oldugunu gör... yavas yavas ufak parmagıdnan başla sonra.. nefes alıp vererek ilerletmeye calış.. ilerleyince içerde oynatmaya çalış.. ilk başta bunları yapabilrsin..
tsk ederım canım benım sende hep dualarımda olacaksın benı tekrar harekete gecırdın nazarlık ıcınde tsk ederım ayrıcabence kesınlıkle ıkı parmak denemelıyız neden yapamayalım mıllet cocuk cıkarıyo ordan bız parmakmı sokamıcaz ınsallah yapıcaz canım bu gece bızım ıcın buyuk fırsat dua edelım yarın hersey yolunda gıtsın anlastıkmı yarın ıkı parmaga gecıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
ykilic84 canım ben 1 sayfa öncesınde senın sordugun seyın acıklamasını yaptım bı oku ıstersen faydası olabılır
aynayla inceleme aşamasını dün ve önceki gün yaptım... ıkındığımda da fazla bi genişleme olmadı sanki...
hey heyyy taksiiii:92: bütün işlerim bittti aksiii:92: hey dur taksiiiii:92::92::92::92::92: nerdende aklıma geldiiii
hey heyyy taksiiii:92: bütün işlerim bittti aksiii:92: hey dur taksiiiii:92::92::92::92::92: nerdende aklıma geldiiii
parmakla yapmadın mı.. anlamadım tam.. ne sokarsan ona göre genişliyor zaten..
makata doğru ilerteceğimi bile bilmiyodum.. ikini denediğimde bakmadan yaptım, girdi diye sevindim sonra tekrar denedim bu kez yaparken aynadan baktımki aslında girmemiş... duvar gibi taş gibi... nası olcak bu
Özüm canim cok tebrike derim masallah yenmissin ah birde biz yene bilsek ve sanirsam hamissin tebrik ederim allahim cektirdi ama simdi mukafatinida verdi ah birde biz yene bilsek ah bu gece kandil hepinizin kandili mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim birbirimiz allah rizasi icin...Özum ama senin icin bir baska sevindim vallahi
deliği buluyorum içeri girdiğimi zannediyorum,öyle hissediyorum yani.ama sonra aynayla bi bakıyorum aslında girmemiş...
sana daha öncede söylemiştim dimii enerjine hayranım diyeee... seviyorum uleynn seniii
deliği buluyorum içeri girdiğimi zannediyorum,öyle hissediyorum yani.ama sonra aynayla bi bakıyorum aslında girmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?