Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zaten çabalamazsan zorlamazsan olmuyor orası kesin..daha sonra olacağını bileyimde bunu yaşamış insanlardan öğrenmek istedim..çünkü kötü bir his eşim açısından

tebrik ederimcanım.. Rabbim devamını da nasip etsin..

evet bıraz gecıktım cnm özur dılerım ama sonunda ıyı haberlerle geldım bu arada senıde tebrık ederımmmmmmmm yavas yavas yapıcaz bız bu ısı heralde bence yarın ıkı parmak deneyelım ne dersın yarın ancak aksam gırebılırım ama kesın gırerım yanı ozaman haberdar ederım senı bu aksam bende burda olamıcam banyo yapıcam bol bol dua etmek ıbadet etmek lazım senın ıcınde burdakı arkadaslar ıcınde bol bol dua edıcem sızlerde benı unutmayın olurmu

unuturmuyum canım benim.. dua edicem inşallah hepinize.. böyle günler olmasa ne yapardık bilmem.. Bak canım erteleyip durmakta bişey yokmuş, herşeyi ne güzel yapmışın dur nazarlığını unuttum senin İnşallah devamını da getiririz.. sence iki parmağı yapabilirmiyiz tatlım ya iki parmağa geçelim mi diyosun yani? hadi bana gaz ver de geçelim

tsk ederım canım benım sende hep dualarımda olacaksın benı tekrar harekete gecırdın nazarlık ıcınde tsk ederım ayrıca bence kesınlıkle ıkı parmak denemelıyız neden yapamayalım mıllet cocuk cıkarıyo ordan bız parmakmı sokamıcaz ınsallah yapıcaz canım bu gece bızım ıcın buyuk fırsat dua edelım yarın hersey yolunda gıtsın anlastıkmı yarın ıkı parmaga gecıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

makata doğru ilerteceğimi bile bilmiyodum.. ikini denediğimde bakmadan yaptım, girdi diye sevindim sonra tekrar denedim bu kez yaparken aynadan baktımki aslında girmemiş... duvar gibi taş gibi... nası olcak bu

makata doğru ilerteceğimi bile bilmiyodum.. ikini denediğimde bakmadan yaptım, girdi diye sevindim sonra tekrar denedim bu kez yaparken aynadan baktımki aslında girmemiş... duvar gibi taş gibi... nası olcak bu

ykilic84 canım ben 1 sayfa öncesınde senın sordugun seyın acıklamasını yaptım bı oku ıstersen faydası olabılır

aynayla inceleme aşamasını dün ve önceki gün yaptım... ıkındığımda da fazla bi genişleme olmadı sanki...

tamam canım inşallah. ya çok heyecanlandım.. iki parmak yapınca p..s de olur ki Allahın izniyle yapıcaz. ama iki parmak girmezse o boyutta başka bişey hazırlayıp onunla çalışırım mum falan gibi mesela.. olur demi? (parmak kısa geliyo büküldüğü için hepsini sokmak zor oluyor..) zorlanırsak tek parmağa devam ederiz tamam mı?

hey heyyy taksiiii:92: bütün işlerim bittti aksiii:92: hey dur taksiiiii:92::92::92::92::92: nerdende aklıma geldiiii

Özüm canim cok tebrike derim masallah yenmissin ah birde biz yene bilsek ve sanirsam hamissin tebrik ederim allahim cektirdi ama simdi mukafatinida verdi ah birde biz yene bilsek ah bu gece kandil hepinizin kandili mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim birbirimiz allah rizasi icin...Özum ama senin icin bir baska sevindim vallahi

hey heyyy taksiiii:92: bütün işlerim bittti aksiii:92: hey dur taksiiiii:92::92::92::92::92: nerdende aklıma geldiiii

bütün işlerim gitti aksi o bikere..

Rabbim kaldıramıyacağı yükü kuluna yüklemezz.....çokkkkk pes ettiğim olduuu egsersizden değillll hayattannn artık koptum dedimde ayağa kalktımm isyan edecek durumaa geldimi anladımdaaa ayağa kalktım çok zorrr günlerim geçtiii....hala etkisinden çıkmış değilim yaşadıklarımınnn ....Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatını sabır gösterdimizzz sürece veriooo..hamilelik benim için imkansızdıııı sadee hayeldiiiiii...oda oldu Rabbime çok şükür darısı sizin başınızaaaaaa inşallah Allahım her nerde varsa tez zamandaaa kurtarsın inşallahhhh.....

sana daha öncede söylemiştim dimii enerjine hayranım diyeee... seviyorum uleynn seniii

dün eşimeee canım seni çektiii dedimmm (espirisine ) canın simitmi çektii diooo ne simitii be senii seni dedimmm heee ben alışık değilim senin canının benii çekmesine ama kusura bakma müsait değilimmm dioo

Son düzenleme:
deliği buluyorum içeri girdiğimi zannediyorum,öyle hissediyorum yani.ama sonra aynayla bi bakıyorum aslında girmemiş...

canım aynayla bakarak ilerlet parmağını.. önce deliği gör.. ıkın açılsın sonra da parmağını sok yavaşça. aynayı koy karşına yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…