- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.381
deliği buluyorum içeri girdiğimi zannediyorum,öyle hissediyorum yani.ama sonra aynayla bi bakıyorum aslında girmemiş...
dün eşimeee canım seni çektiii dedimmm (espirisine )canın simitmi çektii diooo ne simitii be senii seni dedimmm heee ben alışık değilim senin canının benii çekmesine ama kusura bakma müsait değilimmm dioo
girdgini hissediyosan zaten girmiştr canım.. benimde aklım karıstı kıs şimdi :)) o zaman dogru yöne dogru ilerletemiyorsun popo yönüne dogru ilerletmen gerekiyor..
tamam canım inşallah. ya çok heyecanlandım.. iki parmak yapınca p..s de olur ki Allahın izniyle yapıcaz. ama iki parmak girmezse o boyutta başka bişey hazırlayıp onunla çalışırım mum falan gibi mesela.. olur demi? (parmak kısa geliyo büküldüğü için hepsini sokmak zor oluyor..) zorlanırsak tek parmağa devam ederiz tamam mı?
canım aynayla bakarak ilerlet parmağını.. önce deliği gör.. ıkın açılsın sonra da parmağını sok yavaşça. aynayı koy karşına yani.
canım kendını nasıl rahat hıssedersen öyle calıs ıster mumla ıster parmakla yarınkı ısımız ıkı parmak olsun ama olmazsa moralımızı bozmayalım azımle yapıcaz basarıcaz ınsallah dedıgın gıbı olmazsa tek parmaga devam edelım ıyıce alıssın ama ıkı parmagı deneyelım ben sımdı cıkmak zorundayım canım yarın aksam bırbırımıze hesap verırızbu arada herkezın kandılını kutluyorum hep dualarımda olacaksınız benıde unutmayın olurmu ıyı varsınızzzzzzzzzzzz akayyyy öptum senı muckkkk
ayyyyy koptumm simit mi dediiiiii :)))))))))))))) kızz cok alemsin valla....
benimde canım cekiyo napsak kiiiii :)))
parmağımın ilk boğumundan daha azını sokabildim ama kasıldım ilerleyemedim, dairesel hareketler yapıp esnekliğini de farkedemedim... hala duvar gibi sert geliyo...ilk deneme için normalmi bu? yoksa olmadığı anlamınamı geliyo?
Rabbim kaldıramıyacağı yükü kuluna yüklemezz.....çokkkkk pes ettiğim olduuu egsersizden değillll hayattannn artık koptum dedimde ayağa kalktımm isyan edecek durumaa geldimi anladımdaaa ayağa kalktım çok zorrr günlerim geçtiii....hala etkisinden çıkmış değilim yaşadıklarımınnn ....Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatını sabır gösterdimizzz sürece veriooo..hamilelik benim için imkansızdıııı sadee hayeldiiiiii...oda oldu Rabbime çok şükür darısı sizin başınızaaaaaa inşallah Allahım her nerde varsa tez zamandaaa kurtarsın inşallahhhh.....
Özum canim simdi iste benim bittigim zamanlardayim klinikten ciktigim gunden bu yaana bir abska avareyim daha baska hayattan biktim intihari hep gözumun önunden geciyora rtik yenemk istiyorum egz biktim hic bir sey yolunda gitmiyor sanki mutluluk bana yzailmamis bu kadarmi gunahkarim bilemiyorum ama bu gece kandil allahdan umut kesilmez ama ben biktim aciyan gözlerden ah özum ah evliligim bile artik beni yoruyor...
bende yaşadım o durumları canımmmmm ...hiçmi egserisze başlamadın hiçmi yapmadınn...benim yapacak bişiyim kalmadında artık egserszee başladımmm egserisiizden başka çare olmadını anladımdaaa belki çok geçtiii amaaa yaptımm....sen ne düşünüorsun neler yapıorsun
Ben bir baslayip bir biraktim bu egz bana uzun geldi sinirlerim bozuldu iyice ama basliyacagim tekrardan insallah simdi tek parmak cok rahat giriyor ama iki parmak olmuyor...
ilk yaptığından öyle olmuştur.. vajina girişinde bi engel gibi bir yer geliyor karşına evet, ama acısız geçiliyor orası, çünkü o engelin bir yeri boşluk, regl kanı da ordan akıyor zaten.. duvar olsa regl olamazdın.. parmağını sokarken bunu düşün. sonra zten o ilk girişten sonra içi tamamen boşluk.. çok şaşırıyosun.. parmağını sokarken ıkındığın gibi çıkarırken de ıkın, öyle yapınca çıkarırken de acımıyor açıldığı için.. parmağının ilk boğumu girdikten sonra diğer boğumları çok kolay kendiliğnden kayıyor hafif ilerletince.. şimdi benim çıkmam gerek.. başarılar sana
yok ben böle iyiyimmmm espirisinee söledim zatennn...bide müsait değilim demiomuuu
müsait değilmilş heee... muayyen gününde herhalde
kıs benim bilgisayarda bi afacan tarafından zaptedilcdi az önce.. annem yimek yapmış getirdi sağolsun canım annemmm benimmmmmm... misafirimz var annemlerde, hastanede yatıyor aile annemlrde kalıyor.. anacım koşturuyo oraya buraya..
ben yaramaz çocuklara uyus olurum sevmem hiç halbukiii adı üstünde çocuk işteeeböle konuşuom başıma gelecekkk en sonundaaa Allah korusunnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....amin de kızzzz
hadi bittti deee başardım deeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?