Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deliği buluyorum içeri girdiğimi zannediyorum,öyle hissediyorum yani.ama sonra aynayla bi bakıyorum aslında girmemiş...

işaret parmağımın ilk boğumundan daha azını sokabildimama kendimikitledim,ilerleyemedim de dediğiniz gibi dairesel hareketler yapıp esnekliğini de farkedemedim... hala dvar gibi geliyo...ilk deneme için normalmi bu? yoksa olmadığı anlamınamı geliyo?

dün eşimeee canım seni çektiii dedimmm (espirisine ) canın simitmi çektii diooo ne simitii be senii seni dedimmm heee ben alışık değilim senin canının benii çekmesine ama kusura bakma müsait değilimmm dioo

ayyyyy koptumm simit mi dediiiiii :)))))))))))))) kızz cok alemsin valla....

benimde canım cekiyo napsak kiiiii :)))

girdgini hissediyosan zaten girmiştr canım.. benimde aklım karıstı kıs şimdi :)) o zaman dogru yöne dogru ilerletemiyorsun popo yönüne dogru ilerletmen gerekiyor..

işaret parmağımın ilk boğumundan daha azını sokabildimama kendimikitledim,ilerleyemedim de dediğiniz gibi dairesel hareketler yapıp esnekliğini de farkedemedim... hala dvar gibi geliyo...ilk deneme için normalmi bu? yoksa olmadığı anlamınamı geliyo?

canım kendını nasıl rahat hıssedersen öyle calıs ıster mumla ıster parmakla yarınkı ısımız ıkı parmak olsun ama olmazsa moralımızı bozmayalım azımle yapıcaz basarıcaz ınsallah dedıgın gıbı olmazsa tek parmaga devam edelım ıyıce alıssın ama ıkı parmagı deneyelım ben sımdı cıkmak zorundayım canım yarın aksam bırbırımıze hesap verırız bu arada herkezın kandılını kutluyorum hep dualarımda olacaksınız benıde unutmayın olurmu ıyı varsınızzzzzzzzzzzz akayyyy öptum senı muckkkk

canım aynayla bakarak ilerlet parmağını.. önce deliği gör.. ıkın açılsın sonra da parmağını sok yavaşça. aynayı koy karşına yani.

parmağımın ilk boğumundan daha azını sokabildim ama kasıldım ilerleyemedim, dairesel hareketler yapıp esnekliğini de farkedemedim... hala duvar gibi sert geliyo...ilk deneme için normalmi bu? yoksa olmadığı anlamınamı geliyo?

ok anlaştık canım.. hadi benim de çıkmam lazım zaten..öpüyorum ben de tatlımm dualarda buluşalım arkadaşlar hayırlı kandiller

ilk yaptığından öyle olmuştur.. vajina girişinde bi engel gibi bir yer geliyor karşına evet, ama acısız geçiliyor orası, çünkü o engelin bir yeri boşluk, regl kanı da ordan akıyor zaten.. duvar olsa regl olamazdın.. parmağını sokarken bunu düşün. sonra zten o ilk girişten sonra içi tamamen boşluk.. çok şaşırıyosun.. parmağını sokarken ıkındığın gibi çıkarırken de ıkın, öyle yapınca çıkarırken de acımıyor açıldığı için.. parmağının ilk boğumu girdikten sonra diğer boğumları çok kolay kendiliğnden kayıyor hafif ilerletince.. şimdi benim çıkmam gerek.. başarılar sana

Son düzenleme:

Özum canim simdi iste benim bittigim zamanlardayim klinikten ciktigim gunden bu yaana bir abska avareyim daha baska hayattan biktim intihari hep gözumun önunden geciyora rtik yenemk istiyorum egz biktim hic bir sey yolunda gitmiyor sanki mutluluk bana yzailmamis bu kadarmi gunahkarim bilemiyorum ama bu gece kandil allahdan umut kesilmez ama ben biktim aciyan gözlerden ah özum ah evliligim bile artik beni yoruyor...

bende yaşadım o durumları canımmmmm ...hiçmi egserisze başlamadın hiçmi yapmadınn...benim yapacak bişiyim kalmadında artık egserszee başladımmm egserisiizden başka çare olmadını anladımdaaa belki çok geçtiii amaaa yaptımm....sen ne düşünüorsun neler yapıorsun

Ben bir baslayip bir biraktim bu egz bana uzun geldi sinirlerim bozuldu iyice ama basliyacagim tekrardan insallah simdi tek parmak cok rahat giriyor ama iki parmak olmuyor...

Ben bir baslayip bir biraktim bu egz bana uzun geldi sinirlerim bozuldu iyice ama basliyacagim tekrardan insallah simdi tek parmak cok rahat giriyor ama iki parmak olmuyor...

kendinii toparla canımm benimmm başla artık 1 parmağı almışsın zaten 2 parmak hemen olmaz 1 haftadaa felan 2 parmağı yaptınmııı zaten bitti sayılır bak egsersizden başka çaremiz yokkk bi başla bi kendiniii toparlaaa gerisi gelecek inşallahhh ...geçecek bu sıkıntılar inşallahh.....

tamamen boşluk dediğin yere gelemedim henüz ben... umarım dediğin gibi kolay olur...
bu akşam tekrar deneme şansım yok malum kandil ziyareti... yarın tekrar deniycem...
çok teşekkür ederim:)

yok ben böle iyiyimmmm espirisinee söledim zatennn...bide müsait değilim demiomuuu

müsait değilmilş heee... muayyen gününde herhalde
kıs benim bilgisayarda bi afacan tarafından zaptedilcdi az önce.. annem yimek yapmış getirdi sağolsun canım annemmm benimmmmmm... misafirimz var annemlerde, hastanede yatıyor aile annemlrde kalıyor.. anacım koşturuyo oraya buraya..

ben yaramaz çocuklara uyus olurum sevmem hiç halbukiii adı üstünde çocuk işteee böle konuşuom başıma gelecekkk en sonundaaa Allah korusunnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....amin de kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…